tisdag 11 juli 2017

Stefan "Jag vet ingenting alls om någonting alls" Löfven vägrar köpa att SD är Sveriges största parti

Stackars stackars Stefan Löfven, det blir bara mer och mer synd om honom i dessa dagar. Frågan är dock om det inte är mer synd om Socialdemokraterna som valde en sådan inkompetent idiot till partiledare, i alla fall om målet är att de ska bli ett arbetarparti igen som bryr sig om människor och som är ett demokratiskt parti.
Fast det kanske inte är det som är målet?
Men visst är det synd om pajasen Stefan Löfven (som de flesta skrattar åt, och alltså inte med):


Ta bara det här med ett av de senaste bevisen på att han är bortom all gräns när det gäller att kliva ner från sina höga hästar och faktiskt inse att han inte är världsbäst och har stenkoll på allting, däremot blir han alltid skitsur och bete'r sig värre än en nerpissad skrikande unge i en genomskitig sandlåda när han blir överbevisad.

Men vad är det för senaste bevis som jag pratar om då? Jo, detta: Löfven vägrar köpa att SD är Sveriges största parti .
Istället upprepade han hela tiden i en intervju i TV4 Nyhetsmorgon att "Jag köper inte den bilden, jag köper inte den bilden!!!", detta likt en trasig LP-skiva med för mycket hack i eller en galen dåre som hela tiden kör sitt försvarstal dygnen runt.
Men har man hakat upp sig i hjärnan och inte klarar av att se en millimeter längre än sin näsa räcker så har man.
Och han ska vara Sveriges statsminister? Pyttsan! Det är inte konstigt att Sverige sedan han blev statsminister har blivit världens största skämt, även om det största skämtet av alla är han själv.

Dessutom påstår han att Sverigedemokraterna är en fara för det svenska samhället (när det är han själv som är det), och att han ska se till att ett rasistiskt parti med nazistiska rötter inte blir normaliserade.
Men Socialdemokraterna är ju normaliserade.
Stefan Löfven förnekar alltså att det är så, han fortsätter alltså att förneka att Socialdemokraterna med sina nazistiska rötter inte har något sådant förflutet. I viss mån är Socialdemokraterna också fortfarande ett rasistiskt parti.
Men så talar en man som är i ständig vanmakt, har ständigt storhetsvansinne, och är totalt historielös och djupt okunnig om precis allting.
Kommentarer överflödiga.

Relaterat: Löfven i TV4 Nyhetsmorgon: "Jag köper inte den bilden!!!"

1 kommentar:

Ma sa...

De ligger något i det. Hade säkert gått bättre för sossarna med en annan partiledare. Nu liknar det ju ett skämt som så mycket annat i detta land.