fredag 16 juni 2017

Trump-hataren som sköt Steve Scalise var vänsteraktivist - svensk media knäpptysta om gärningsmannens politiska hemvist

I måndags sköts den republikanske politikern Steve Scalise nästan till döds av en person som verkligen hatade Donald Trump, det är därför lätt att tro att gärningsmannen tog fel på Trump och Scalise.
Men så fel ser väl ingen. Eller?
Om gärningsmannen såg fel så kan man lugnt säga att uttrycket "blint hat" har fått en helt ny innebörd.
En annan sak som också är intressant att personen som sköt Steve Scalise är en vänsteraktivist vid namn James Hodgkinson, en bild på Hodgkinson finner ni här:


Tillståndet för Scalise är fortfarande kritiskt, han kan alltså dö. När det gäller Hodgkinson är däremot inte tillståndet kritiskt, han sköts nämligen ner av den amerikanska polisen och dog senare av sina skador. Han kan alltså inte skada någon mer.
Men hur låter det från svenskt PK-mediahåll då?
Jo, där är det totalt knäpptyst, inte en endaste rad om gärningsmannens politiska tillhörighet går att finna. Man tiger som muren helt enkelt.
Hade det däremot varit en Trumpanhängare som försökt skjuta ihjäl Hillary Clinton så hade naturligtvis svensk PK-media som t ex Expressen, SVT, Aftonbladet, Dagens Nyheter osv skrivit metervis om den Trumpanhängaren, t ex tagit upp personens politiska hemvist.
Men nu är det alltså knäpptyst.
Kan det vara så att svensk PK-press stödjer dådet? Eller kan det vara så att man inte klarar av att se fakta, nämligen att det finns galningar på vänstersidan också?
Ja, vem vet.
En sak är i alla fall glasklar, nämligen följande: Svensk PK-media är hycklare...igen!

Relaterat:





Inga kommentarer: