tisdag 9 februari 2016

"Medborgargardet" i Stockholm var Aftonbladets eget påhitt - ingen misshandel eller andra brott förekom

Som de flesta vid det här laget vet så var det fredagen den 29:e januari och några dagar framåt en enorm uppståndelse kring det "medborgargarde" som under kvällen den 29:e januari påstods ha gått bärsärk i delar av Stockholm och misshandlat nordafrikanska gatubarn, en av många artiklar om detta hittar ni här .
Uppgifterna om allt det här stod Aftonbladet för, och ingen av de andra medierna (oavsett om de var politiskt korrekta eller inte, och oavsett om de var svenska eller utländska) ifrågasatte uppgifterna.
Aftonbladet fick alltså vara ensamt om att ha "avslöjat" det här.

Men säg den glädje som varar för evigt, i Aftonbladets fall blev den i alla fall väldigt kort.
Det visade sig nämligen att Aftonbladet hade hittat på alltihop, inget av det som Aftonbladet påstod var nämligen sant.
Visst, det fanns visserligen ett medborgargarde (även om de inte vill kalla sig för det), men inget som gick runt och misshandlade en massa folk. Om det hade varit så som Aftonbladet påstod så hade det ju funnits polisrapporter och mängder med vittnen som hade sett det här.
Men det gör det inte, detta enligt en artikel på Informationskriget.se .
En artikel i The New Observer bekräftar detta mycket utförligt.
Det enda Aftonbladet gjorde var att förvränga, överdriva och hitta på, precis som vanligt alltså.
Det enda som var sant var att ett "medborgargarde" hade samlats, men deras aktion stoppades av polisen innan de hann göra så mycket mer än dela ut flygblad. Läs gärna intervjun med en av representanterna för "Medborgargardet".
Och här har ni information om det påstådda "rasistiska" flygbladet som spreds.
Visst, Aftonbladet kommer ju inte att erkänna sina lögner den här gången heller, men det behövs å andra sidan inte heller.
För för de människor som inte köper all dynga som alla antidemokratiska aktörer inom svensk PK-media basunerar ut i försök att smutskasta, hetsa och sprida hat om allt sanningsenligt som inte passar in i deras absurda och inskränkta världsbild talar faktum sitt tydliga språk när det gäller det här, nämligen följande:

Inget medborgargarde gick runt i Stockholm den kvällen och misshandlade invandrare. Om så hade varit fallet så hade det funnits både polisrapporter och mängder av vittnen till det, och det gör det helt enkelt inte. Att denna händelse inte ens förekom är viktigt att folk förstår.

Alltså har det helt enkelt inte hänt.

2 kommentarer:

Informationskriget.se sa...

Bra text! Det är verkligen för jävligt att mainstreammedierna bara kan fortsätta att ljuga som de gör, då allt för många ännu inte har genomskådat lögnerna. Ändringen är dock på gång, allt fler håller på att vakna. /Tobias

Karpstryparn sa...

Tackar.
Jo, mainstreammedierna känner ju att de tappar makt, och är därför riktigt desperata.
Men som du säger, ändringen är på gång, allt fler vänder de svenska mainstreammedierna ryggen.

//Karpstryparn