söndag 31 januari 2016

Om våldsamheterna i Stockholm i fredags: "Medborgargarde" agerade emot en del av flyktingbrottsligheten

Den attack som i fredags skedde i Stockholm när c:a 100 maskerade personer drog fram som en ångvält emot "ensamkommande flyktingbarn", detta som en motreaktion på den brottslighet som många av sådana står för, har det efter det skrivits mängder om.
Blandade reaktioner på det inträffade har skett, många tycker att det som har skett är bra medans den s k "demokratiska" sidan tycker det är hemskt.
Anledningen till att jag sätter ordet "demokratiska" inom citattecken är att det är frågan om personer som inte bryr sig om svenska kvinnor som utsätts för vidriga brott som t ex mord och sexuella övergrepp begådda av "ensamkommande flyktingbarn".
Vilka dessa maskerade personer är spekuleras det friskt om, en del kallar dem för högerextrema huliganer medans andra menar att det är frågan om helt vanliga människor som har fått nog av "flyktingbarn" som begår grova brott i Sverige.

Men är det verkligen frågan om huliganer? Själv tolkar jag de personer som gjorde det här som ett sorts medborgargarde.
De makthavare som fördömmer det som hände i fredags i Stockholm fördömmer dessutom fel personer, istället borde de fördömma "flyktingar" som begår grova brott som t ex mord, sexuella övergrepp, våldtäkter och andra liknande "trevligheter".
Men det gör de ju inte, och denna "medborgaraktion" var förmodligen en reaktion på den flatheten.
Det är helt enkelt frågan om personer som har fått nog!
Sedan kan man naturligtvis tycka vad man vill om tillvägagångssättet, men att det blir så här när politiskt korrekta makthavare och poliser ser mellan fingrarna när det är frågan om "flyktingar" och andra icke-västerländska invandrare som begår grova brott är det faktiskt ingenting konstigt med.
För alla har ju en gräns, och i fredags såg vi ett av många exempel på det.

Vad är det för mjäkiga räddharar vi har till makthavare i det här landet? Vad är det för vidriga ynkryggar? Ta bara t ex inrikesminister Anders Ygeman som menar att det som är det viktiga är att bekämpa "rasistiskt" hat och hot .
Men varför gör han inte det då? Han skiter ju i människor som blir utsatt för grova brott av "flyktingar" och andra icke-västerländska utlänningar som befinner sig i Sverige, han skiter ju även i muslimska män som misshandlar sina kvinnor för att de inte gör som deras män säger.
Ta bara t ex det här med att det finns muslimska föräldrar förbjuder sina barn att umgås med svenska ungdomar med motiveringar som t ex att "svenskar är smutsiga och äckliga" eller att "svenskar är lägre stående".
Är inte det rasistiskt hat så vet inte jag!
Nej du, Anders Ygeman, och ni andra som ständigt negligerar invandrings- och flyktingbrottslighet men kräver lagar som förbjuder folk att tycka illa om invandrare och flyktingar som begår brott.
Till er har jag bara en sak att säga, nämligen följande:
Fuck off, ty ni är genomvidriga ynkryggar som inte ens kan stava till den söndertjatade frasen "alla människors lika värde"!
Men skulle ni själva utsättas för sådan brottslighet så skulle det bli annat "ljud i källan". Eller också skulle ni väl negligera den också, så sjuka i huvudet som ni är.
Men ändå finns det faktiskt, hör och häpna, människor på den politiskt korrekta sidan som går emot de sina, ett exempel på en sådan person har vi i innerstadsjournalisten Katerina Janouch (som faktiskt, hör och häpna, jobbar på självaste Expressen).
Länge leve motståndet mot den mångkulturella brottsligheten!

Inga kommentarer: