tisdag 10 mars 2015

Fritös avslöjad som högerextremist - ansvarig för brandattentatet mot Eskilstunamoske'n

Sedan igår står det klart att resultatet av den polisutredning som sedan Juldagen i fjol tillsattes för att utreda ett attentat med förmodade hatbrottstecken emot en moske' i Eskilstuna är ett stort fiasko.
Det har nämligen visat sig att den förmodade "rasisten" eller "högerextremisten" som man under nästan hela 3 månader har trott har begått detta attentat inte är en människa över huvudtaget.
Men vem är det då som har begått attentatet? Jo, en, hör och häpna, fritös! Och till råga på allt en överhettad sådan också.
Detta enligt en poliskälla som har bekräftat detta för tidningen Eskilstunakuriren.
Att "attentatet" orsakades utav en fritös är naturligtvis fruktansvärt pinsamt för förundersökningsledare Lars Franzell vid länskriminalen i Södermanland, han har ju sedan igår blivit överöst med frågor från journalister på grund av just detta.
De få av gångerna som han har svarat på frågorna har han mest varit otrevlig och snäst av de journalister som har ställt frågorna.
Ett av hans svar är t ex följande:

-Det är spekulationer alltihop, jag bryr mig inte om det. Nästa gång jag pratar i det här ärendet så är det genom ett pressmeddelande.
Du behöver inte bry dig om rykten.

Men jag förstår honom, och jag är nog inte ensam om att göra det.
Det har ju faktiskt tagit nästan hela 3 månader att komma fram till vilken som är "gärningsmannens" identitet, och när man äntligen kommer fram till vem det är som har begått attentatet, ja, då visar det sig att det inte alls är någon människa som har gjort det utan istället en fritös!
Hur många av Sveriges alla medborgares alla skattepengar har förresten inte denna utredning kostat? För det är ju en hel del som det är frågan om.
Hade man inte varit så himla inriktad på att motivet till attentatet var hatbrott så hade man förmodligen löst "brottet" för länge sedan, man borde alltså ha varit öppen för annat än att brottet var riktat emot någon form av minoritet, i det här fallet muslimer.
Men sanningen svider uppenbarligen rejält för Lars Franzell sedan igår, det är ju inte så konstigt att han snäser av journalister till både höger och vänster på grund av just det här.
Däremot så finns det tydligen folk som tror att polisen har obegränsade resurser till att utreda grova brott, vilket ju inte stämmer.
Istället måste polisen prioritera, uppenbarligen var det förmodade attentatet emot denna moske' i Eskilstuna någonting som man prioriterade.
Därför satte man in alla resurser som gick, trots detta tog utredningen nästan 3 månader och efter mycket om och men hittade man till slut den skyldige....som var och är en fritös.
Och ändå verkar det som om utredningen inte är klar än.
Vem vet? Kanske hittar man några fritöser till, och vips har vi en ny terrorgruppering....fast då bestående av fritöser då.

Sedan har vi alla dessa idioter som gick ut och demonstrerade i ett fackeltåg emot "islamofobi" också, snacka om att de måste ha känt sig rejält dragna vid näsan när de efteråt fick klart för sig att de faktiskt demonstrerade emot en fritös.
Men fritöser verkar ju tydligen vara de nya rasisterna, så helt fel ute kanske de inte var ändå.
Eller?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20439772.ab  ,

http://www.exponerat.net/uppgifter-fritos-orsakade-moskebranden/  ,

http://www.metro.se/nyheter/uppgifter-moskebranden-var-inte-anlagd-orsakades-av-fritos/EVHoci!Eyo1TF8OjzPm/ ,

http://avpixlat.info/2015/03/09/fritos-bakom-moskebranden-i-eskilstuna/  ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/svtsormland/fritos-orsakade-moskebranden ,

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.3024039-sa-startade-moskebranden .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har verkligen blivit sjukt här haha

Ma sa...

Nu när det har visat sig var en fritös som ställde till det. Kanske senare visare sig att det också var elfel i byggnaden som gjorde att fritösen började brinna. Saknades det kanske jordfelsbrytare eller något sådant. Så typiskt så fort sådant här drabbar muslimer så är det hatbrott. Det kan aldrig eller mycket sällan bero på något annat...