lördag 11 maj 2013

Vänsterextrem demonstration för böneutrop stoppades

Den demonstration som vänsterextremister igår skulle hålla till förmån för böneutrop stoppades, detta sedan det framkommit att det var exiliranier som skulle demonstrera emot dessa vidriga och förkastliga absurdheter.
Vänsterextremisterna hade helt enkelt inte tagit reda på vad de egentligen skulle demonstrera för.
Dessutom skulle större delen av dessa vänsterextremister komma dit beväpnade med olika sorters tillhyggen med avsikt att grovt misshandla dessa exiliranier, de trodde av någon konstig anledning att dessa människor var nationalsocialister.
Fast egentligen är det inte så konstigt att de tror så, alla människor som inte håller med vänsterextremister/kommunister är enligt dem att klassa som nationalsocialister och rasister, därför är det märkligt att de inte demonstrerar emot sig själva.
För att Adolf Hilter och Josef Stalin väldigt ofta samarbetade är ju ganska välkänt, Stalin var ju Hitlers broder vad beträffande brutal hänsynslöshet.

Angående vänsterextremister/kommunister så grundlurar de ständigt sig själva, de tror att muslimerna gillar dem. Men det gör de inte, vänsterextremister står ju även på judarnas sida.
Och vad de flesta muslimer tycker om judar är ju väldigt glasklart och tydligt vid det här laget.
För att tala klarspråk så är vänsterextremister/kommunister genomkorkade, dessa muslimer drar dessa typer över samma kam som de drar judarna.
Så när ska vänsterextremisterna/kommunisterna fatta detta? Antingen har de fattat det, men kan inte erkänna det för sig själva.
Eller också är de mer oinsatta när det gäller muslimer än vad man kan tro, detta är i så fall ett nytt rekord i maximal idioti även för dem.
Frågan är bara vilket av dessa båda alternativ som är rätt....om nu inte båda alternativen är rätt förstås.
Snacka om dubbellobotomerade "virrpannor" alltså.

Läs mer om saker som har att göra med den vänsterextrema demonstrationen på t ex följande:

http://www.friatider.se/demonstration-till-stod-for-boneutrop-stoppas ,

http://www.friatider.se/karim-vansterextremisterna-fattar-inte-vad-de-haller-pa-med ,

http://www.friatider.se/forvirring-kring-demonstration-emot-boneutrop ,

https://www.realisten.se/2013/05/11/demonstrationer-vid-fittjas-moske/ .

2 kommentarer:

Mikael Lindberg sa...

Stenkastarvänstern förstår inte någotting, hur kan de försvara den Barbariska Religionen Islam,gång på gång, det är för mig en gåta. Jag ger mina PK vänner inslag efter inslag och de är som de tre aporna hela tiden.

Karpstryparn sa...

Svar till Mikael Lindberg: Håller med dig fullständigt, vänsterextremister vill inte ha demokrati, däremot hatar de den.
Stenkastning är de däremot bra på, att de sedan inte kommer någonvart med sådant är en annan sak.

Angående de tre aporna: Hahaha, klockren liknelse!