onsdag 20 augusti 2014

"Rätt" hat och "rätt" våld är tillåtet så länge man har "rätt" åsikter

I landet Sverige propageras det dag ut och dag in att alla människors lika värde ska gälla och att våld är oacceptabelt.
Ja, det här låter ju jättebra, eller hur? För så här ser det ju ut på papperet, ja, just det ja, så här ser det ut på själva papperet ja!
Verkligheten är dock en helt annan, i Sverige gäller inte alla människors lika värde om man har s k "fel" åsikter, ånej, då ska man utsättas för både det ena och det andra, t ex grovt politiskt våld.
I annat fall skulle ju inte den vänsterextrema invandrerskan Athena Farrokhzads hat- och våldspropaganda (i hennes fall vänsterextremt, detta på grund av att hon själv är vänsterextremist) i form av "snällt" sommarprat i P1 i år ha friats av Justitiekanslern med motiveringen att "syftet inte var att få lyssnarna att begå brottsliga handlingar".
Nähä, okej, då är det väl inte en våldshandling att slå sönder skallen på en annan människa heller då? Och då är det ju självklart inte mord att mörda en annan människa heller då, man kan ju tro att det fortfarande är Göran Lambertz som är Justitiekansler.
Men okej då, vi ser ju dagligen och nattligen bevis på att det är tillåtet med våld, hat osv så länge man bara har "rätt" åsikter, i annat fall hade ju Athena Farrokhzads bidrag till en sämre värld blivit fällt så det bara hade skrikit om det!
Men eftersom hon står för "gott våld och gott hat" så blev det inte så.
Hur många gånger har de personer i dagens Sverige som propagerar för "det goda hatet och våldet" sett på den gamla Skånereklamen som handlar om Karlshamn Mejeri? Fast där blev det ju "Gott? Gottigottgott!" istället.
Fast de har anammat det uttrycket och gjort om det så att det istället blir "Gott gottigottgott-hat" istället!
En av de saker som var orsaken till att de många människor som anmälde Farrokhzads program gjorde det var att hon i det spelade Ebba Gröns låt "Beväpna er".
Visst, låten är bra, men inte faan hör den hemma i ett familjeprogram inte! I annat fall hade hon ju även propagerat för "The Third Reich" med gasning och annat "trevligt".

Likadant är det med den lobotomerade dubbelidioten Sebbe Staksets våldspropagandiska hiphopband Kartellen.
Som svar på att Linköpings kommun satte stopp för dess uppträdande på musikfestivalen Keep It Loud så kommer Vänsterpartiet, Ung Vänster och ABF att nästa söndag (inte nu på söndag alltså) arrangera en konsert med Kartellen.
ABF:s motivering till detta är följande:

-Vänsterpartiet, som är medlemsorganisation hos oss har anordnat konserten, så därför står vi för administration och så. Det är vårt uppdrag som studieförbund att serva våra medlemsorganisationer våldspropagerande grupper som Kartellen, politiskt våld är alltid väldigt bra i demokratins namn.

Men man nöjer sig inte med detta, ånej, istället öser man på med följande:

-Vi tycker inte att det är vår eller politikens uppgift att stoppa människor som bedriver olagligheter så länge de har rätt åsikter, alla människors lika värde ska gälla trots att det i lagens ögon är olagligt på något sätt. Vi upplever visserligen att det är så, men anser trots det inte att det är så.

Och som "grädde på moset" angående att det är fel att uppmana till våld emot oliktänkande:

-Det är väl självklart att vi vet att de inte har gjort avbön och så vidare, men detta kan vi ju naturligtvis inte gå ut och säga. För då skulle det ju bli ett jävla liv och det har vi inte råd med, det är ju mindre än en månad kvar till valet.
Istället har vi tillsammans med Vänsterpartiet officiellt gjort bedömningen att det känns rimligt att Kartellen får spela, inofficiellt vet vi ju dock hur det egentligen ligger till.
Men det struntar vi i, det handlar ju om alla människors lika värde.

Ja, i det här fallet får man väl ändå säga att det för en gångs skull kommer ovanligt tydliga klarspråk ifrån ABF, faktiskt tydligare än självaste Vänsterpartiets.
Nu är ju visserligen dessa tre citat en omskrivning av vad ABF:s representant Tomas Lindgren i Linköping har sagt om det hela.
Men är de verkligen en omskrivning? För det är ju faktiskt alldeles solklart hur han egentligen menar och vad han egentligen säger för någonting.

http://www.friatider.se/v-nsterpartiet-och-abf-ordnar-ny-konsert-t-kartellen ,

http://www.folkbladet.se/nyheter/?articleid=7250774 ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/kartellen-gor-gratiskonsert-i-linkoping? ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5942780  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jk-utreder-inte-farrokhzad_3831270.svd  ,

http://www.gp.se/kulturnoje/1.2462562-farrokhzhads-sommarprat-utreds-inte ,

http://www.svt.se/kultur/jk-utreder-inte-farrokhzads-sommarprat ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5940885 .

Inga kommentarer: