söndag 31 januari 2016

Om våldsamheterna i Stockholm i fredags: "Medborgargarde" agerade emot en del av flyktingbrottsligheten

Den attack som i fredags skedde i Stockholm när c:a 100 maskerade personer drog fram som en ångvält emot "ensamkommande flyktingbarn", detta som en motreaktion på den brottslighet som många av sådana står för, har det efter det skrivits mängder om.
Blandade reaktioner på det inträffade har skett, många tycker att det som har skett är bra medans den s k "demokratiska" sidan tycker det är hemskt.
Anledningen till att jag sätter ordet "demokratiska" inom citattecken är att det är frågan om personer som inte bryr sig om svenska kvinnor som utsätts för vidriga brott som t ex mord och sexuella övergrepp begådda av "ensamkommande flyktingbarn".
Vilka dessa maskerade personer är spekuleras det friskt om, en del kallar dem för högerextrema huliganer medans andra menar att det är frågan om helt vanliga människor som har fått nog av "flyktingbarn" som begår grova brott i Sverige.

Men är det verkligen frågan om huliganer? Själv tolkar jag de personer som gjorde det här som ett sorts medborgargarde.
De makthavare som fördömmer det som hände i fredags i Stockholm fördömmer dessutom fel personer, istället borde de fördömma "flyktingar" som begår grova brott som t ex mord, sexuella övergrepp, våldtäkter och andra liknande "trevligheter".
Men det gör de ju inte, och denna "medborgaraktion" var förmodligen en reaktion på den flatheten.
Det är helt enkelt frågan om personer som har fått nog!
Sedan kan man naturligtvis tycka vad man vill om tillvägagångssättet, men att det blir så här när politiskt korrekta makthavare och poliser ser mellan fingrarna när det är frågan om "flyktingar" och andra icke-västerländska invandrare som begår grova brott är det faktiskt ingenting konstigt med.
För alla har ju en gräns, och i fredags såg vi ett av många exempel på det.

Vad är det för mjäkiga räddharar vi har till makthavare i det här landet? Vad är det för vidriga ynkryggar? Ta bara t ex inrikesminister Anders Ygeman som menar att det som är det viktiga är att bekämpa "rasistiskt" hat och hot .
Men varför gör han inte det då? Han skiter ju i människor som blir utsatt för grova brott av "flyktingar" och andra icke-västerländska utlänningar som befinner sig i Sverige, han skiter ju även i muslimska män som misshandlar sina kvinnor för att de inte gör som deras män säger.
Ta bara t ex det här med att det finns muslimska föräldrar förbjuder sina barn att umgås med svenska ungdomar med motiveringar som t ex att "svenskar är smutsiga och äckliga" eller att "svenskar är lägre stående".
Är inte det rasistiskt hat så vet inte jag!
Nej du, Anders Ygeman, och ni andra som ständigt negligerar invandrings- och flyktingbrottslighet men kräver lagar som förbjuder folk att tycka illa om invandrare och flyktingar som begår brott.
Till er har jag bara en sak att säga, nämligen följande:
Fuck off, ty ni är genomvidriga ynkryggar som inte ens kan stava till den söndertjatade frasen "alla människors lika värde"!
Men skulle ni själva utsättas för sådan brottslighet så skulle det bli annat "ljud i källan". Eller också skulle ni väl negligera den också, så sjuka i huvudet som ni är.
Men ändå finns det faktiskt, hör och häpna, människor på den politiskt korrekta sidan som går emot de sina, ett exempel på en sådan person har vi i innerstadsjournalisten Katerina Janouch (som faktiskt, hör och häpna, jobbar på självaste Expressen).
Länge leve motståndet mot den mångkulturella brottsligheten!

torsdag 28 januari 2016

I kvällens Sverigekanalen live: Om det uppmärksammade mordet på ett flyktingboende i Mölndal i måndags

Som rubriken beskriver så handlade kvällens livesändning i Sverigekanalen mest om det vidriga mordet på en kvinnlig anställd på ett flyktingboende i Mölndal (för vilket ett "flyktingbarn" nu sitter häktat). 
Jag och programledaren pratade bl a om det motsägelsefulla i att en person som påstås vara 15 år är häktad för det här (förmodligen har "flyktingbarnet" ljugit om sin ålder, straffmyndig är man ju från det att man har fyllt 18 år), enligt en källa till den brittiska tidningen Daily Mail är nämligen detta "flyktingbarn" i 20-årsåldern .
Vi pratade också om det vidriga i att rikspolischefen Dan Eliasson struntar i den mördade kvinnans anhöriga utan istället tycker synd om mördaren , vilket även kommunalrådet Marie Östh Karlsson har gjort. Motgifts Dan Eriksson skräder förresten inte orden i en artikel i vilken han är mycket tydlig om vad han tycker om Eliassons mjäkande.
Ja, Dan Eliassons uttalanden om mördaren har väckt starka reaktioner, en annan som har reagerat starkt över hans mjäkanden är invandringskritikern Merit Wager (som för övrigt själv har jobbat med asylfrågor och är väl insatt i sådana), mängder med bl a twittrare har också reagerat kraftigt och många människor i Sverige kräver på grund av Eliassons uttalanden nu hans avgång.

Själv tror jag att mordet kan vara ett hatbrott, kvinnan som mördades var ju kristen libanes och hennes mördare är somalier.
Även den mördade kvinnans familj är kristen .
Därför tror jag att mordet är ett hatbrott.
Jag tog även upp Stefan Löfvenresa till Mölndal efter mordet, varför han åkte dit är nämligen minst sagt väldigt oklart. För inte var det för att visa sympati och medlidande för offret och dess anhöriga inte!
"Flyktingbarnet" är för övrigt misstänkt även för ett mordförsök .
Men vi tog även upp den moderat som för 3 år sedan länkade till Fria Tider och som fick avgå efter det, samt vad som verkligen hände under Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm i lördags. Uttrycket "Killroy was here" förekom också på några ställen i sändningen, detta under några goda skratt.
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på pilen i radiorutan där. Programmet spelas då upp.
Jag är med från 48 minuter och 20 sekunder in i sändningen och en timme framåt.
Trevlig lyssning på er!

torsdag 21 januari 2016

I kvällens Sverigekanalen live: Podcasts, rock'n roll, och politik

Kvällens livesändning i Sverigekanalen innehöll en ganska blandad kompott, denna gång handlade inte sändningen bara om politik.
Visst, en del politik förekom ju i sändningen, t ex att Sverigedemokraterna fortsätter att vara Sveriges största parti (partiet har nu 28,8 % av rösterna) , den stora skandalen kring fackförbundet Kommunals ordförande (hon kommer dock att i maj avgå på grund av skandalen) Annelie Nordström och statsminister Stefan Löfvens reaktion på denna skandal, samt de politiskt korrekta makthavarnas fortsatta försök att förstöra hela Sverige (ett av många exempel på det hittar vi här).

Men sändningen handlade också om andra saker, t ex podcasts som Radio Nordfront och Motgift , samt även om musik som rock'n roll .
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , för att höra sändningen så gå in på länken och klicka på pilen i radiorutan. Programmet spelas då upp.
Jag är med från 42 minuter och 51 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

onsdag 20 januari 2016

Om Eddie Meduza Television

Alla minns väl Sveriges störste okrönte rockkung genom tiderna, närmare bestämt Eddie Meduza (vars riktiga namn var Errol Norstedt). En legend var han när han levde, och en ännu större legend blev han efter sin död.
Men han lever vidare för alla de som gillar honom, hans musik, och en massa andra saker som han gjorde (t ex gjorde han bl a en hel del sketcher).
Sedan en liten tid tillbaka finns det på internet någonting som heter Eddie Meduza Television , alltså en webb-TV-kanal där det sänds en massa underbara och roliga minnen från hans tid här på jorden.
Söndagen den 17:e januari sändes det första avsnittet, och varje månad eller varje vecka kommer det att dyka upp nya avsnitt på kanalen.
Så här beskriver de som ligger bakom den det hela:

"Eddie Meduza Television är en kanal tillägnad kungen själv. Nu när det bara är skit på tv är det dags för någonting nytt. Eddie Meduza TV leds av Peter Löfberg, Erik Norstedt och Kristian Östlund. Tillsammans kommer vi leta fram godbitarna ur Eddies karriär och även visa exklusiva klipp som ni inte sett tidigare."

Information om denna TV-kanal finns även på Eddie Meduzas officiella hemsida .

Dessa båda sidor rekommenderar jag starkt till alla som gillar Eddie Meduza.
Enjoy them!


måndag 18 januari 2016

I gårdagens avsnitt av Radio Nordfront: Intervju med komikern Jonas Inde

Oavsett vad man tycker om Radio Nordfront och de som håller i denna podcast så var gårdagens avsnitt minst sagt mycket intressant, då medverkade nämligen den kände komikern och författaren Jonas Inde (vilken är känd från bl a Killinggänget och filmen "Torsk på Tallinn") i programmet.
I avsnittet berättade Inde om vad han tycker om bl a svensk inrikespolitik, om feminism, och om den vidriga likriktningen av det svenska kulturlivet.
Men han pratade också om andra saker.

Hör hela intervjun på Radio Nordfront: Intervju med Jonas Inde .

Ni kan även höra intervjun på följande länk (där även en hel del information om Jonas Inde finns, t ex vilka filmer han har medverkat i och några av hans sketcher): Radio Nordfront (avsnitt 41): Jonas Inde: "Motståndsrörelsen behövs" .

torsdag 14 januari 2016

I kvällens Sverigekanalen live bl a följande: Miljöpartisten Per-Inge Lide'n och mörkandet av sexuella övergrepp begådda av "flyktingbarn"

Kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om de senaste årens flyktingbrottslighet i form av sexuella övergrepp på bl a festivaler , men också om Karlstads miljöpartistiske kommunalråd Per-Inge Lide'n som menar att Karlstadpolisen ljuger när dess presstalesman Tommy Lindh säger att det är ensamkommande flyktingbarn som begick sexuella övergrepp på unga kvinnor i Karlstad på Nyårsafton.
Sändningen handlade också om Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman som under en utfrågning gjorde en total helomvändning samt sade emot sin egen inställning rätt rejält angående den senaste tidens sexuella flyktingbrottslighet , bekräftandet att Dagens Nyheter mörkade sexattackerna begådda av "flyktingbarn" , samt en del andra saker också.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på den högra av de två radiorutorna som finns där (det står en 2:a framför den högra). Programmet spelas då upp.
Jag är med från 22 minuter och 30 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

lördag 9 januari 2016

Aftonbladets Anders Lindberg i debatt om svensk "yttrandefrihet" med Marcus Birro

I förrgår möttes en av Aftonbladets "journalister" Anders Lindberg och den kände författaren och debattören Marcus Birro i en debatt i SVT.
Debatten sändes i Aktuellt och handlade om hur det står till med yttrandefriheten ett år efter den muslimska terrorattacken emot satirtidningen Charlie Hebdo.
Marcus Birro skötte sig bra, han var saklig och hade belägg för vartenda påstående som han sade.
En av de saker som han sade var att svensk media under en längre tid har gjort sig av med sanningssägare och obekväma röster, alltså människor som säger och tycker saker som svensk PK-media inte gillar och därför gör allt för att skrämma människor till tystnad genom att smutskasta och köra med rättshaveri emot sådana människor.
Ta bara hets- och hatpropagandan från svensk PK-media emot docent Jim Olsson, för vilket Expressens chefredaktör Thomas Mattsson sedan i oktober 2015 är åtalad för.
Ett annat exempel har vi i den sverigedemokrat som Expressen drev i döden genom att hänga ut honom som rasist, någonting som han absolut inte var. Denna uthängning förstörde hela hans liv, han tog nämligen livet av sig efter uthängningen.
Expressen är alltså skyldig till en form av vållande till annans död i och med detta.

Men tillbaka till debatten i Aktuellt.
Som sagt, Birro gjorde bra ifrån sig, detsamma kan man dock inte säga om Anders Lindberg.
Precis som vanligt körde han med grova lögner och påhitt, alltså saker som han själv tror på och som han själv använde till att förvränga debatten å det grövsta.
Bara ta t ex följande påstående från honom:

-Jag tror att Sverige har en av världens starkaste yttrandefriheter. Idag är det enda vi diskuterar just de där åsikterna som folk säger att de inte får diskutera.

Eeeeh, vänta nu ett litet tag här nu? Har Sverige en av världens starkaste yttrandefriheter? Jo men visst, självklart har vi det.
Och Jultomten finns ju också naturligtvis, är kung över "kurredutterna på Kurrekurreduttön" (för att citera Pippi Långstrumps pappa), och är dessutom till råga på allt även USA:s president också, det vet ju alla liksom.
Eller?
Ärligt talat, Anders Lindberg, ska du ljuga på bästa sändningstid så försök då för en gångs skull att övertyga någon annan än dig själv, i annat fall framstår du ju bara som den notoriske lögnare du ju faktiskt är.
Du är avslöjad igen helt enkelt, "-Surt, sade räven", som det heter.

Men inte nog med det, Anders Lindberg nöjde sig inte med denna lögn utan öste i debatten på med ännu mera sådana.
Men så är han ju också anställd på Sveriges största och värsta hattidning, nämligen Aftonbladet, och då har man ju betalt för att ljuga.
Men bland det mest dummaste som han sade i debatten var nog ändå följande:

-Näthatet gör att många människor tystnar.

Och det ska komma från någon på Aftonbladet, alltså en tidning vars "journalister" vill utrota yttrandefriheten och åsiktsfriheten till sista blodsdroppen.
Anders Lindberg ska förresten inte komma och snacka om näthat med tanke på att han själv är en näthatare, det räcker ju bara med att läsa hans artiklar på Aftonbladets hemsida så ser man det.
Eller som jag igår uttryckte det i en kommentar på Avpixlat:

"Anders Lindberg är inte ens bra på näthat, detta trots att han hela tiden gör ständiga försök att bli bra på det. Det är ju bara att läsa hans artiklar på internet så ser man att de kryllar av näthat, eller rättare sagt Anders Lindbergs ständiga försök att bli en bra näthatare."

Se och hör hela debatten mellan Marcus Birro och Anders Lindberg på Debatt om svensk "yttrandefrihet" i Aktuellt mellan Marcus Birro och Anders Lindberg .

torsdag 7 januari 2016

I kvällens Sverigekanalen live: Om vargfrågan och regeringens rekordlåga förtroende

I kväll var första gången som jag medverkade mitt i veckan i Sverigekanalens livesändning, eftersom sändningen inte höll på så länge ikväll så var jag bara med en timme denna gång.
Men sändningen blev intressant ändå, jag tog nämligen upp varg- och rovdjursfrågan rent allmänt i Sverige när det gäller Sveriges 5 största rovdjur, samt också regeringens ännu mera rekordlåga förtroende .
Men sändningen handlade även om andra saker, t ex musikgruppen Bedårande barn och Twitter.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , jag är med från 17 minuter och 45 sekunder in i den.
Trevlig lyssning på er!

tisdag 5 januari 2016

Undrar om miljöpartisten Stellan Lindell tänker kasta ägg och stenar på Kastrups flygplats nu på lördag

En av de saker som var mycket på tapeten emot slutet av förra året var det här med att man enligt lag är tvungen att uppvisa ID-handling om man ska resa utomlands, detta är ett resultat av de enorma flyktingströmmarna som sedan förra året väller in i Europa.
Själv tycker jag inte att det är någonting konstigt med att man måste visa ID-handling, har man ingenting att dölja så har man inte. Men har man någonting att dölja så visar man ju ingen ID-handling, en annan orsak till att man inte kan uppvisa någon sådan är helt enkelt att man inte har någon.
Och då kan man ju faktiskt vara precis vem som helst, t ex en brottsling av något slag. Dessutom är man då också brottsling i dubbel bemärkelse, man begår ju ett grovt brott om man inte uppvisar någon ID-handling.
Ett exempel på det: Muslimska terrorister som ska in i något europeiskt land visar inte upp någon ID-handling, de är ju inte korkade om jag säger så.
Istället utnyttjar sådana, alltså muslimska terrorister som begår terrorist- och krigshandlingar för den muslimska terroristorganisationen Islamiska Staten, flyktingströmmarna för att enkelt ta sig in i europeiska länder som t ex Sverige.
Detta är en av orsakerna till att ID-kontroller har införts i många europeiska länder.

Som sagt så ser normala och vettigt funtade människor som t ex jag själv ingenting konstigt med att ID-handlingar krävs, har man ingenting att dölja så har man ju inte.
Till och med Miljöpartiet tycker ju tydligen det, alltså har helvetet frusit till is.
Men naturligtvis finns det idioter som struntar i sådant och annat hemskt i Sverige, ett exempel på en sådan typ är miljöpartisten Stellan Lindell som tillsammans med andra liknande idioter ska anordna en "aktion" i Malmö emot ID-kontroller.
Efter anordnandet ska då samtliga av dessa typer resa till Kastrup i Danmark för att när de sedan ska åka tillbaka till Sverige vägra visa sina ID-handlingar.
Hur genomkorkade är Stellan Lindell & Co egentligen?
Varför åka till ett annat land och "demonstrera" när det hade varit mest naturligt att ha "aktionen" där man istället anordnar den?
Det här var faktiskt det dummaste jag läst hitills under detta år, och ändå är ju år 2016 bara 5 dagar gammalt än.
Kommer förresten Lindell och hans gäng att ta med sig mängder med ägg och stenar och kasta runt allt detta på människor på Kastrups flygplats? Deras mål tycks ju vara att inte få bli insläppta i Sverige igen.
Istället för att då hålla på och fjanta sig med tjat om att vägra visa ID-handling så är det väl bättre att starta "full scale riot" istället, den danska polisen kommer ju i så fall att gripa hela bunten för våldsamt upplopp eller liknande.
För ingen vettig människa anser väl att det är fredligt att kasta sten på folk? Eller?

Jag har förresten haft att göra med denne Stellan Lindell tidigare, bl a i politiska debatter, och han har inte heller där resonerat på någorlunda vettiga sätt, om ens något alls förresten.
Så jag är inte förvånad över hans stolliga resonnemang den här gången heller.
Bara ta det här med att anordna en "aktion" i ett land där man inte ska demonstrera ens, utan istället åka till ett annat land med målet att inte bli insläppt tillbaka in i det land där man åkte ifrån från början.
Det här är ju minst sagt ett enormt slöseri med de europeiska skattebetalarnas pengar, Stellan Lindell och hans gäng borde samtliga åka in i fängelse enbart på grund av just det.
Eller också borde han få sig ett rejält ryck i örat av Miljöpartiets ledning, och därefter bli utslängd ur partiet med omedelbar verkan.
Han går ju emot sitt partis ideologi i det här fallet och bör därför bli utslängd ur Miljöpartiet redan innan lördag, inte vet han hur man demonstrerar heller.