tisdag 29 september 2015

Konflikten mellan Iran och Saudiarabien = Glava gästgård 2?

Sedan förra torsdagen då flera hundra muslimer blev ihjältrampade i den saudiarabiska staden Mecka är läget väldigt spänt mellan Iran och Saudiarabien, det hela gör heller inte saken bättre av att Iran sedan ett antal år tillbaka håller på med kärnvapenframställning.
Vissa källor gör nämligen gällande att Iran redan har kärnvapen och därför kan få för sig att sätta igång ett minikärnvapenkrig mellan de båda länderna, huruvida Saudiarabien förfogar över kärnvapen är däremot inte känt.

Men oavsett vilket så säger ju denna konflikt ännu mer om hur det står till när det gäller relationerna mellan shiamuslimer och sunnimuslimer, Iran är ju shiamuslimskt medan Saudiarabien är sunnimuslimskt.
Eller uttryckt på ett annat sätt: När två länder ryker ihop på grund av en olyckshändelse så säger det väldigt mycket.
Inte ens USA och Ryssland skulle ryka ihop om något sånt här, men å andra sidan finns det knappt några muslimer i Ryssland så därför är ju risken minimal.
Ännu mer minimal blir ju risken när man tänker på att varken USA eller Ryssland är muslimska, även om det visserligen finns muslimer i USA.
Men konflikten mellan Iran och Saudiarabien är ytterligare ett av mängder med bevis på hur det ser ut mellan shiamuslimer och sunnimuslimer, båda dessa muslimska grupper hatar ju varandra.
Man kan jämföra den här konflikten med det som skedde på den värmländska herrgården Glava gästgård dagen efter att en massa "flyktingar" kom dit när det hade blivit flyktingförläggning av denna fina herrgård (det tog ju inte lång tid förrän både herrgården och dess omgivning blev förstörda efter flyktingströmmarna dit), när en representant för en av dessa grupper knivhögg en representant för den motsatta gruppen. Konflikten mellan Iran och Saudiarabien är dock en aning större.
Eller uttryckt på ett annat sätt: När sunnimuslimer och shiamuslimer befinner sig på samma ställe så är det som om en tjur och en tiger skulle befinna sig i samma bur!
Resten får ni räkna ut själva.

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/sp-nt-mellan-iran-och-saudiarabien-efter-massd-d-i-mecka ,

http://www.samaa.tv/pakistan/2015/09/saudi-confirmed-death-of-1100-hajj-pilgrims-pakistan/ ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article21483470.ab ,

http://bigstory.ap.org/article/cdfba6ef3b934cbd9527e8b7d5a1b98f/irans-president-says-thousands-died-hajj-tragedy .

torsdag 24 september 2015

Dansk tonåring högg ihjäl sin mor med en kökskniv efter att sett ISIS-videos

Det finns mycket hemska vidrigheter i världen, vi ser och hör om sådant varenda dag i våra liv.
Men bland de värsta vidrigheterna tycker jag är när t ex svenska politiskt korrekta politiker och andra politiskt korrekta makthavare som t ex "journalister" på t ex Aftonbladet, TV4 och Expressen negligerar eller på andra sätt försöker dölja grova brott begådda av invandrare som t ex muslimska sådana med motiveringar som t ex "berättar vi sanningen så ökar vi främlingsfientligheten och rasismen emot utsatta grupper i samhället".
Men vaddå "utsatta grupper"? Det finns olika sorters utsatta grupper, ett exempel på en sådan grupp är vita västerlänningar som utsätts för olika sorters grova brott som t ex mord eller hatbrott på grund av att de är just vita.
En annan utsatt grupp är judar som utsätts för olika sorters hatbrott av muslimer på grund av att de är just judar.
Men sådant fördömer inte svenska politiskt korrekta politiker eller hatiska journalister inom svensk media, ånej, när sådant sker eller är blir det knäpptyst för det vill man inte prata om.
Och i takt med att flyktingströmmarna har ökat till Sverige enormt bara den senaste veckan (enligt Migrationsverket har över 100 000 flyktingar de senaste 6 dagarna sökt asyl i Sverige och 7000 av dessa ansökningar beviljats) kommer vi att få se mer av sådana brott och mer förnekanden av sådant av människor som säger att de står för alla människors lika värde.
Men det finns ingenting som heter alla människors lika värde när det kommer till kritan, man kan inte med trovärdighet i rösten säga att t ex en våldtäktsman eller en pedofil har samma människovärde som någon som inte är sådan.
För då ljuger man, både för sig själv och för andra.

Men åter till det här med svenska politiskt korrekta makthavares negligeranden och mörkanden av vissa invandrargruppers brottslighet.
Så fort det är frågan om muslimska sådana så ska det mörkas, sanningen ska undanhållas allmänheten till varje pris oavsett vilket pris det än är.
Förmodligen är det det som är orsaken till att ingen svensk mediatidning eller svensk mediakanal i Sverige har tagit upp det som hände i Danmark den 15:e september i år, alltså då en 15-årig dansk tonårstjej tillsammans med sin muslimske pojkvän mördade sin mamma med en kökskniv efter att ha sett Islamiska Staten-videos i vilka medlemmar i denna muslimska terroristorganisation halshögg de två män som de hade tagit som gisslan. De båda gisslantagna var engelsmän och hette David Haines och Alan Henning.
Tonårstjejen, som för övrigt heter Lisa Borch och som är heldansk, högg tillsammans med sin muslimske pojkvän Bakhtiar Mohammed Abdulla ihjäl sin mamma Tina Römer Holtegaard med minst 20 knivhugg i deras gemensamma hem.
Efteråt väntade Lisa Borch lugnt på polisen, Bakhtiar själv hade stuckit från platsen. Under rättegången skyllde de på varandra, men båda dömdes till rejäla straff för mord. Muslimen ska efter avtjänat straff utvisas.
Det hela är så fruktansvärt att jag för en gångs skull inte finner några ord, däremot kan jag efter att ha läst om det här ännu mindre förstå de vidriga människor som negligerar och förmörkar sånt här.
För sådana är minst lika vidriga och förkastliga som mördarna är!
Saxat från artikeln:

"A court which sentenced Borch to nine years in jail heard how she became obsessed with militant Islam after falling in love with an unnamed Muslim man."

Läs hela artikeln på http://www.dailymail.co.uk/news/article-3235062/Blonde-Danish-teenager-15-murdered-mother-kitchen-knife-watching-ISIS-videos-beheading-British-hostages-online.html .

torsdag 17 september 2015

Personen bakom signaturen "En arg blatte talar" gör en analys om varför det går så bra för SD

Inte nog med att personen bakom signaturen "En arg blatte talar" (som för övrigt själv är invandrare) gör slagkraftiga och sakliga videos på sin Youtubekanal Angry Foreigner, att han har en Facebooksida som man kan gilla (alltså en offentlig sådan) och att han ibland skriver artiklar och insändare: Han har också en blogg.
På den tog han igår upp de punkter som han anser är orsaken till att Sverigedemokraterna hela tiden slår rekord efter rekord i opinionsmätningar, den senaste var igår då SD fick hela 27.3 % i en Yougovmätning. Detta är SD:s högsta siffra någonsin i en opinionsmätning, och de är nu Sveriges största parti.
Men dessa resultat är inte SD:s partilednings förtjänst, hade det bara gällt partiledningen och dess maktgalenhet så hade partiet förmodligen inte kommit någon vart.
Jag syftar nu på att man som medlem i SD t ex inte får kritisera partiledningen eller verka få ha en egen åsikt rent allmänt om saker och ting eftersom man då blir utslängd ur partiet, det gäller inte bara att SDU och dess medlemmar har åkt ut ur SD utan också helt andra saker.
Ett av flera exempel på det sistnämnda är att man som medlem i SD inte får lägga upp saker på sin Facebooksida som personer i SD:s partiledning inte gillar, gör man det riskerar man att bli utesluten ur Sverigedemokraterna. Hur jag kan veta detta ska jag inte gå in på allt för mycket, men kan väl säga att jag känner medlemmar i Sverigedemokraterna som har råkat ut för detta.
Men de väljare som röstar på SD röstar ju inte på partiet på grund av partiledningens antidemokratiska fasoner gentemot partiets medlemmar, istället röstar de flesta av dem på SD på grund av partiets inställning i flykting- och invandringsfrågan.
Detta har gynnat partiet enormt, SD är ju det enda partiet som vill göra någonting åt det hela till skillnad från de andra riksdagspartierna som fortsätter låtsas som det "regnar" och fortsätter att strunta i människor som drabbas av invandringens nackdelar.

Men nu tillbaka till det ämne som detta blogginlägg egentligen ska handla om, nämligen följande:
Invandraren bakom signaturen "En arg blatte talar" (även känd som "Angry Foreigner") gjorde igår på sin blogg en korrekt och saklig analys till varför det går så bra för SD. Och han är inte sverigedemokrat, om nu någon trodde det.
I slutet av sitt blogginlägg skriver han nämligen så här:

"Jag blir sedd som Sverigedemokrat för att jag säger de här sakerna. Men i ett sunt politiskt klimat hade 7 av 8 riksdagspartier inte tyckt precis likadant när det kommer till allting förutom välfärden.

Alla 7 partierna är kulturrelativister, förespråkare av mångkultur, alla vägrar erkänna att svensk kultur faktiskt existerar, och alla daltar med islamister. Det är inte förvånande att SD har blivit populära, det som är förvånande är att så många inte verkar förstå varför. Man behöver inte vara Sverigedemokrat för att förstå varför."

Jag kan dock inte gå igenom precis alla styckena i hans punkter (för då skulle ni ju inte gå in på hans blogginlägg och läsa själva), utan väljer istället att ta upp huvudstyckena i hans punkter.
Här följer punkterna i korthet (vill ni läsa igenom precis allt som står i dem får ni gå in på hans blogginlägg):

1. För att vi aldrig haft en folkomröstning om mångkulturen. 2010 togs beslutet i riksdagskammaren att officiellt göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle genom att skriva in det i grundlagen.

2. För att riksdagspartierna inte lyssnar på sina väljare. En undersökning från Demoskop i våras visade att 47 % av Socialdemokraternas väljare ansåg invandringen vara för stor. Endast 8 % ville höja den.

3. För att utanförskapsområdena har växt från antalet 3 året 1990 till antalet 186 året 2012 och både högerns och vänsterns lösning på detta verkar vara att ge invandrare jobb som inte existerar samt att bygga nya bostäder för att kunna ta emot fler invandrare.

4. För trots att majoriteten av befolkningen vill minska invandringen försöker Expressen ge folk skuldkänslor så att de ska ändra sin uppfattning, detta genom att använda bilden av en död 3-åring så att de kommer att "öppna sina hjärtan".

5. För att varken höger- eller vänsterpolitiker vågar ta itu med moske'er och smyg-islamistiska föreningar som sprider intolerans, radikalisering och kvinnohat i det Svenska samhället. Uppdrag Granskning har visat vid två olika reportage hur många av dessa får skattefinansiering trots att de strider mot villkoren för att kunna få bidrag.

6. För att i ett land som sägs vara en demokrati så utesluter man Sveriges tredje största parti ifrån partiledarsamtal om flyktingkrisen, medans man ironiskt nog påstår sig vilja ha "blocköverskridande samtal".

7. För att man blir kallad "rasist" när man vill ha samma invandringspolitik som våra grannländer.

8. För att det här inte är någonting nytt över huvudtaget. Redan 2004 skrev en invandrare en debattartikel för Aftonbladet där han uppmanade politikerna att minska invandringen och ta bättre hand om dem som redan är här. Problemen som vi nu ser med invandringspolitiken har funnits i över 10 år och har bara blivit värre med tiden.

Redan 1999 gjorde SVT ett förvånansvärt ärligt reportage där de rakt ut säger att integrationspolitiken har misslyckats, de beskriver hur invandrarungdomar springer runt och rånar specifikt svenska ungdomar på grund av sitt hat mot det svenska samhället. Och det enda som har ändrats sedan dess är att massmedia och politiker har blivit bättre på att svepa problemen under mattan.

Läs hela blogginlägget på http://argblattetalar.blogspot.se/2015/09/varfor-rostar-folk-pa-sd.html .

Här följer fler relaterade länkar:

http://www.metro.se/nyheter/yougov-flyktingfragan-viktigast-bland-svenskar-sd-storsta-parti/EVHoip!9x7k81NHsgoEM/ ,

http://www.tino.us/2015/05/silent-majority-58-procent-anser-att-invandring-ar-for-stor/ ,

http://avpixlat.info/2015/08/19/metro-morkar-yougov-matning-dar-sd-ar-storsta-parti/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/akesson-stangs-ute-fran-partiledarsamtal-om-flyktingfragan/ ,

https://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2835609-sd-storst-igen-hos-yougov ,

http://cornucopia.cornubot.se/2015/05/dnvdemoskop-partiernas-valjares-syn-pa.html ,

https://www.youtube.com/watch?v=k0WW_8HNhOk ,

https://www.youtube.com/watch?v=xPIYkXZm7-4 ,

https://www.facebook.com/EnArgBlatteTalar?fref=ts .











söndag 13 september 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Har SD:s partiledning mist allt vett och förnuft?

I går gjorde jag min 43:e medverkan i de livesändningar som jag sedan 2 år tillbaka brukar medverka i på lördagar.
Gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om följande:
SD:s partilednings senaste fascistmetoder emot SDU (Sverigedemokratisk Ungdom), närmare bestämt att partiledningen på minst sagt väldigt oklara grunder igår slängde ut SDU ur SD (jag tar i sändningen upp den riktiga anledningen till varför SDU slängs ut ur SD),
att det kommer att finnas två SDU, ett som är demokratiskt och som står upp för de sverigedemokratiska idealen (alltså det SDU som nu har slängts ut ur SD) samt ett som inte törs kritisera någonting utan hela tiden "slickar stjärt" på Jimmie Åkesson, Richard Jomsof och de andra i SD:s partiledning,
varför SD:s partiledning är fega och antidemokratiska ynkryggar angående det här med SDU osv.
SDU:s nyvalda ordförande Jessica Ohlson säger att SDU kommer att inleda en rättsprocess emot Sverigedemokraterna om moderpartiet startar en ny ungdomsorganisation, hon säger bl a följande om Jimmie Åkesson & Co:s agerande:

-Vi är fortfarande Sverigedemokraternas ungdomsförbund, det står i Sverigedemokraternas stadgar. Nuvarande partiledning är inte kapabel att styra det här partiet, man kan inte göra det på ett demokratiskt sätt.

Och visst har hon fullständigt rätt på den punkten. I och med detta agerande så kan alltså inte längre Sverigedemokraterna komma och gnälla på t ex fackförbund som t ex Transportarbetarförbundet som slänger ut sverigedemokrater när SD:s partiledning gör precis samma sak, fast emot SDU då.
Jessica Ohlson var också glad över att SDU:arna stod upp för interndemokratin och att man inte böjde sig för hot och utpressning från SD:s partiledning.

Men gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade inte bara om detta, utan också om att Gävle har blivit islamisters huvudstad i Sverige (en nära vän till mig berättade för mig på telefon i förrgår hur hon upplever Gävle, hon nämnde bl a Gävlemoske'n och en viss islamistisk imam vid namn Abo Raad),
samt också om flyktingströmmar (vilka det är som är riktiga flyktingar t ex).
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, för att höra sändningen behöver ni bara gå in på den och klicka i radiorutan på den.
Programmet spelas då upp.
Jag är med i sändningen från 1 timme och 5 minuter in i den.
Trevlig lyssning på er!









måndag 7 september 2015

Granskning Sverige intervjuvar kvinnan bakom pseudonymen "Julia Caesar"

I en utförlig intervju gjord av Granskning Sverige intervjuvas här kvinnan bakom pseudonymen Julia Caesar. Hon berättar i den med egna ord om bl a sig själv, Expressens och andras (t ex Dagens Nyheter och Sveriges Radio) förföljelser och rena lögner emot henne, samt en del andra saker.
Citat om intervjun av Granskning Sverige:

"Den som vill läsa artiklar om Julia Caesar skrivna av så kallade journalister som inte bytt ett enda ord med henne kan fortsätta att läsa DN, Expressen, eller lyssna på SR. Den som vill läsa eller höra Julias egna ord får vända sig till altenativmedia och Granskning Sverige som fått en utförlig intervju med en av det svenska folkets viktigaste opinionsbildare."

Hör intervjun på https://www.youtube.com/watch?v=aTQv5hheKIE .

Här har ni en bloggartikel skriven av "Julia Caesar" om Expressens och Dagens Nyheters förföljelser av henne: http://snaphanen.dk/2015/09/06/sondagskronika-rapport-fraan-skampaalen/ .

Och här har ni två av många lögn- och förföljelseartiklar om kvinnan bakom pseudonymen:

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3928301.ece  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/niklas-orrenius-om-motet-med-julia-caesar/ .


söndag 6 september 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Moske'byggen, Henrik Arnstad och Expressens olagliga uthängning av "Julia Caesar"

Gårdagens livesändning i Sverigekanalen blev mycket lyckad.
Den handlade bl a om moske'byggen i bl a Karlstad och Säffle, en del av Svenska Motståndsrörelsens många lyckade aktioner, fejkforskaren och bluffhistorikern Henrik Arnstads senaste hatiska påhopp och lögner om Sverigedemokraterna, hot emot kvinnan bakom pseudonymen Julia Caesar efter Expressens olagliga uthängning av henne, sverigedemokraten Therese Borg, skillnader mellan flyktingströmmar under dåtid och nutid, djurplågaren Jörgen Viktor Eriksson, den vidriga och hycklande fejkpolitikern Stefan Löfven, samt mycket annat.

Ni som missade att höra gårdagens sändning live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, men för att kunna höra hela sändningen så måste ni då efter att ha gått in på den först klicka på radioruta 1 och sedan på radioruta 2 när det i radioruta 1 har tagit slut (i båda dessa står det Sverigekanalen).
Men klicka alltså först på radioruta 1, programmet spelas då upp.
Jag är med i sändningen via Skype från 31 minuter och 10 sekunder in i programmet.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen120150905 ,

http://www.friatider.se/arnstad-stoppa-sd-med-kad-invandring ,

https://www.youtube.com/watch?v=_nEfyjjNEDo ,

http://www.gp.se/kulturnoje/1.2821530-henrik-arnstad-fem-myter-om-sd-och-invandringen ,

http://www.friatider.se/han-hotar-d-da-julia-caesar-efter-expressens-hembes-k ,

https://www.youtube.com/watch?v=sKW4BGMCB3o ,

http://www.journalisten.se/nyheter/viktigt-allmanheten-att-veta-vem-hon-ar ,

https://thereseborg.wordpress.com/2015/09/04/hyckleri-utan-granser/ ,

http://www.liveleak.com/view?i=6f2_1440974001 ,

http://www.nwt.se/sunne/2015/08/31/sunnefamilj-mordhotas ,

https://www.flashback.org/t2614194 ,