måndag 28 juli 2014

Inför Kuggnäsfestivalen 2014

Denna vecka kommer det inte att bli något bloggande för mig, orsaken till det är att jag större delen av veckan kommer att vara på Kuggnäsfestivalen.
Jag kommer att se många av de band som ska uppträda där i år, några av de grupper som jag ser fram emot att se är vikingarockbandet Enhärjarna och Oi-bandet Vallgatan.
Men det ska självklart bli kul att se utländska grupper också som t ex Hooligan UK.
Till veckan kommer jag att skriva ett blogginlägg om årets Kuggnäsfestival och hur jag upplevde den.

För information om årets Kuggnäsfestival: http://www.kuggnasfestivalen.se/start.htm .

Ha det fint på er så länge! 
Och vem vet, kanske syns vi där. Världen är ju liten, som det heter, hehe!

söndag 27 juli 2014

I gårdagens Gjallarhornet: Är Miljöpartiet ett rasistiskt, fascistiskt och nazistiskt parti?

Igår var det min 22:a medverkan i radioprogrammet Gjallarhornet.
Avsnittet handlade om bl a att bloggaren bakom bloggen Genusdebatten i veckan polisanmälde Miljöpartiets språkrör Åsa Romson för hets mot folkgrupp för hennes tal under årets politikervecka i Almedalen, att miljöpartisten Jerker Nordlund anser att Israel är en sinnessjukdom, att den svenska popgruppen Kent är anmälda för hets mot folkgrupp, samt om att Norge på måndag (alltså i morgon) kan bli drabbat av terrordåd begångna av muslimska terrorister i samband med att den muslimska högtiden Ramadan då avslutas.

Men det handlade också om andra saker som t ex situationen i Mellanöstern mellan Hamas och staten Israel, skillnaderna mellan Miljöpartiet och Svenskarnas parti, samt mycket annat.
Avsnittet kördes som vanligt live, men för er som missade det finns tillfälle att höra det i detta blogginlägg.
Jag kommer in 41 minuter och 45 sekunder in i programmet.
För att höra gårdagens avsnitt av Gjallarhornet så gå in på den första av länkarna här nedanför, gå därefter till "radiorutan" till höger och scrolla sedan neråt på den tills ni kommer till Punkt 3 med texten "Kommer du ihåg".Klicka sedan på den texten, programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1July2620141630 ,

http://www.friatider.se/sa-romson-anm-ls-f-r-hets-mot-folkgrupp  ,

http://www.expressen.se/gt/miljopartisten-israel-ar-en-sinnessjukdom/ ,

http://corren.se/nyheter/mjolby-boxholm-odeshog/kent-lat-polisanmald-7178935.aspx  ,

http://www.friatider.se/kent-anm-ls-f-r-hets-mot-folkgrupp  ,

http://www.expressen.se/noje/upprord-lyssnare-har-polisanmalt-kent-lat/  ,

http://www.tv2.no/2014/07/25/nyheter/terrortrussel-i-norge/5842947 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=5921964 .

torsdag 24 juli 2014

Bloggen Genusdebatten polisanmäler Åsa Romson för hets mot folkgrupp

Det har stötts och blötts både på Twitter, bloggar och andra ställen huruvida Miljöpartiets språkrör Åsa Romson blev polisanmäld för hets mot folkgrupp för sitt hattal under årets politikervecka i Almedalen, många personer påstår att nyheten om att hon blev polisanmäld för det var fejk och att det kom från en fejksida medans andra anser att det inte var fejk.
Men oavsett om just den nyheten var fejk eller inte så har faktiskt Åsa Romson, hör och/eller häpna, idag blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp på grund av just det talet.
Bakom anmälan står innehavaren av bloggen Genusdebatten.
Saxat från det blogginlägg som handlar om att Åsa Romson idag har polisanmälts för hets mot folkgrupp på grund av sitt tal under årets politikervecka i Almedalen:

"Om någon undrar över vad som sägs i lagen om hets mot folkgrupp, så står i Svensk författningssamling 1962:700 Brottsbalk (1962:700), kapitel 16:
8 § Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse i högst två år eller om brottet är ringa, till böter.
Är brottet grovt döms till fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas om meddelandet haft ett särskilt hotfullt eller kränkande innehåll och spritts till ett stort antal personer på ett sätt som varit ägnat att väcka betydande uppmärksamhet. Lag (2002:800).
Romson har solklart brutit mot den. Hon har åtminstone uttryckt grov missaktning för en grupp personer baserat på deras ras/hudfärg och sexualitet (”vita, heterosexuella, medelålders män”) samt etnicitet/nationalitet (”svenske mannen”). Och jag tror att det förmodligen finns diskrimineringslagar som är tillämpliga på själva könsaspekten och ålder också (”vita, heterosexuella, medelålders män”), men jag ids inte leta fram dem. Jag anser att Romsons tal har varit särskilt kränkande, fast det råder kanske delade meningar om det, men det står väl i alla fall bortom allt tvivel att det ”spritts till ett stort antal personer på ett sätt som varit ägnat att väcka betydande uppmärksamhet”. (Undrar om ansvariga för tv-sändningarna kan anses vara medbrottslingar genom spridningen av dyngan.)

Nu tycker jag att lagen om hets mot folkgrupp är en skitlag som inte hör hemma i en rättsstat, men nu finns den ju där, och jag är ganska säker på att hade en manlig partiledare på högerkanten uttalat sig på samma förklenande sätt om ”svarta, homosexuella, unga kvinnor” och ”sudanesiska kvinnors rätt före svenska mäns” så hade han hamnat bakom galler innan man hunnit säga ”brännvinsadvokat”, och det vore därmed nästan att betrakta som försumlighet om inte samma lagar användes för att markera mot dem som är de första att annars ställa sig bakom dessa lagar och utnyttja dem när det passar agendan. Inte för att jag tror att det kommer att leda till någonting, men jag tycker det är viktigt att man markerar att man inte godtar vad skit som helst och att man är beredd att ge igen med samma mynt.

Eftersom ingen annan tycks ha polisanmält Romson så har jag nu tagit ansvaret och gjort en anmälan till polisen på Gotland då brottet skedde på deras mark, och det inte mer än rätt att de får ta hand om eländet.

Jag har gjort min del nu, gör nu er genom att hjälpa till att ge spridning åt detta så det inte försvinner in i tystnaden."

Läs blogginlägget i sin helhet på http://genusdebatten.se/asa-romson-polisanmald/ .

tisdag 22 juli 2014

"Opartiska" och "sakliga" Sveriges Radio avslöjade med "byxorna och kjolarna nere" igen

För två dagar sedan tog det samhällskritiska programmet Granskning Sverige upp Sveriges Radios "opartiskhet" under politikerveckan i Almedalen i år.
Granskning Sverige ville veta om t ex P1 verkligen är den kulturmarxistiska och kommunistiska opinionsbildare som de beskylls för att vara, eller om de kunde be politikerna att ge.
Svaren på allt det här blev minst sagt oerhört pinsamma för hela Sveriges Radio, maken till arrogans och ynklig feghet från många av dess representanter får man verkligen leta efter.
Men det klart, så blir ju oftast reaktionerna när man blir avslöjade med "byxorna och kjolarna nere".

Saxat från Granskning Sverige om avsnittet:

"Som väntat valde inte en enda av de 82 medarbetarna på P1 att lyfta en enda av frågorna. Granskning Sverige ringer några journalister, för att be om en motivering, varför vissa frågor inte får lov att ställas i "opartiska" och "sakliga" Sveriges Radio. Vi möts av svar som, "vi ville inte fråga", "jag kan inte ta ansvar för vad alla andra gör, hejdå" och "vi vill inte prata med dig, ring inte hit igen"
Granskning Sverige ringer även en av de, av media, uppmärksammade "femenaktivisterna", som visade brösten för Fredrik Reinfeldt. I en uppseendeväckande intervju berättar "femenaktivisten" och miljöpartisten Jenny Wenhammar att journalisterna i Almedalen var "helt underbara" och "väntade flera timmar på våra aktiviteter".

Som kontrast till hur Sveriges Radio hyllade de oseriösa femenaktivisterna, ringer vi även Svenskarnas Partis partiledare Stefan Jacobsson. Han vittnar om ett otroligt oprofessionellt, partiskt och osakligt bemötande. Istället för att låta Svenskarnas Parti komma till tals, hittade man på att Svenskarnas Parti gick runt och hotade folk i Visby, man beskyllde dem för hat och hot och man skrev ut var de bodde. När Granskning Sverige ringer till Anne Lagercrantz för att fråga varför t ex Feministiskt initiativ fick så extremt mycket tid i radio,, medan Svenskarnas Parti inte ens fick komma till tals, blir svaret: För att F! är mycket större parti. Innan vi hunnit fråga vidare lägger hon på telefonen i örat.

F! och SVP var jämnstora i förra valet, men i EU-valet fick F! vissa framgångar. Det skulle alltså vara motiveringen till att de fick bre ut sin kulturmarxistiska och kommunistiska ideologi i Sveriges Radio. Men varför fick då perifera Femen med sin kulturmarxistiska agenda bre ut sig i Sveriges Radio, eller varför fick Fis Gudrun Schyman en halvtimme, medan Kristdemokraterna bara fick 3 minuter. På KD:s egen dag.
Det blir allt svårare för P1 att förneka att de är, som kritikerna menar, en kulturmarxistisk och kommunistisk opinionsbildare."

Lyssna på avsnittet på https://www.youtube.com/watch?v=DjnGKuQ77T4 .

lördag 19 juli 2014

Kvällens livesändning av Gjallarhornet avbruten på grund av åska

Lite tråkigt det här, ikväll hördes ingenting på varseig Gjallarhornets eller Sverigekanalens hemsida. Tydligen blev sändningen bruten, den varade bara i c:a 37 minuter och därefter hördes ingenting alls. Jag kunde inte kontakta programledaren via Skype heller, det stod bara att internetuppkopplingen misslyckades (försökte tre gånger) och sedan var han inte online.
Enligt honom var det åska i luften, kan vara därför som sändningen avbröts. 4 minuter är ju inte mycket att komma med.
Jag skulle annars ha tagit upp följande ämnen ikväll: Svenskarnas partis satsning inför årets val, varför Vänsterpartiet saknar demokratisk trovärdighet, samt "stormen" kring att Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven fick en massa "judehatskommentarer" på sin Facebooksida på grund av hans försvarande av den israeliska statens senaste terrorhandlingar i veckan.
Men men, sånt här kan ju hända, får hoppas att Gjallarhornet blir av nästa lördag istället.
Saxat ifrån en ledarartikel i Nya Wermlandstidningen ( NWT ) angående varför Vänsterpartiet saknar demokratisk trovärdighet:

"Frågan om regeringsduglighet och hur Stefan Löfven och Socialdemokraterna egentligen avser att bilda regering om de rödgröna partierna blir större än alliansen talas det förvånansvärt lite om. I en enkät från i vintras (Aftonbladet 20/1) säger 40 procent av de socialdemokratiska ledarna ute i landet att de gärna ser Vänsterpartiet i regeringen. Endast 12 procent säger i samma enkät att de tycker att Löfven borde söka stöd från vad som uppfattas som ”de borgerliga mittenpartierna” (Folkpartiet och Centern). Stefan Löfven själv säger att det enda han utesluter är att ta stöd eller samarbeta med Sverigedemokraterna. I övrigt får valet avgöra hur det blir.
Det är inte ett tillfredsställande svar. Frågan om Vänsterpartiets eventuella roll vid ett maktskifte behöver, om Socialdemokraterna vill behålla sin demokratiska anständighet, klargöras innan valdagen. Vänsterpartiet är nämligen inget vanligt parti. Det är ett parti som saknar demokratisk trovärdighet. Detta är tydligt ur minst tre bärande aspekter.

1) Arvet. Vänsterpartiet har under stora delar av sin historia fraterniserat med diktaturer och mördare. Fortfarande idag har de riksdagsledamöter som öppet försvarar regimen i Havanna. Och fortfarande idag sitter partiet på ekonomiska tillgångar som de fått genom blodspengar ifrån Sovjet. Exempelvis genom ägandet av Kungsgatan 84 i centrala Stockholm där de har sitt partikansli. Fastigheten köptes en gång i tiden av pengar från Stalin. Är detta tillfredsställande för Stefan Löfven?

2) Medlemmarna. Vänsterpartiet har under det gångna året tvingats utesluta en lång rad medlemmar som öppet uttalat sitt stöd för den utomparlamentariska gatstensvänstern. Man förstår också varför dessa personer valt att engagera sig i partiet. Vänstern har inte direkt varit ivriga kritiker av våldsvänsterns urspårade aktioner. Frågan är hur många personer med dylika sympatier som finns kvar i partiet? Gatstensvänstern anses av Säkerhetspolisen som det största hotet mot vår demokrati. Är det sympatisörer till detta hot som kommer bli tjänstemän i regeringskansliet om alliansen förlorar valet? Är detta tillfredsställande för Stefan Löfven?

3) Politisk inriktning i samtiden. Även Vänsterpartiets nuvarande politiska inriktning lämnar en del frågor om hur de egentligen ser på den ”borgerliga” demokratin, som de ofta kallar den. Erkänner Vänsterpartiet äganderätten som en bärande del i demokratin? Vad menar partiet med att de vill ersätta vårt nuvarande ekonomiska system med en ekonomi byggd på ”demokratiskt framarbetade riktlinjer”, som det heter i partiprogrammet. Partiets ungdomsförbund slår i sitt principprogram från 2013 fast att de på revolutionär grund verkar för det kommunistiska samhället. Uppenbarligen inte något som moderpartiet funnit anledning att ha synpunkter på. Är detta tillfredsställande för Stefan Löfven?

Tidigare socialdemokratiska ledare har givit de besked som Löfven nu underlåter. Persson, Carlsson, Palme och Erlander var alla tydliga med att det inte var aktuellt att släppa in Vänstern i regeringen. Sahlin blev mot sin vilja tvingad till samarbete med Vänstern, men då var det i vart fall öppna kort. Väljarna visste 2010 att man fick Vänsterpartiet på köpet och väljarna tackade nej. 2014 är väljarna ovetande."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19215496.ab  ,

http://avpixlat.info/2014/07/13/stefan-lofven-i-vansterstorm-efter-israel-uttalande/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19220986.ab ,

http://nyheter24.se/debatt/772704-nej-israel-har-inte-ratt-att-forsvara-sig ,

http://www.helagotland.se/ledare/artikel.aspx?articleid=9991187 ,

http://nwt.se/asikter/ledare/article1601634.ece  .

måndag 14 juli 2014

I gårdagens Gjallarhornet: Om bl a TV-profilen Siewert Öholms brottsliga bana

Igår var min 21:a medverkan i radioprogrammet Gjallarhornet, då medverkade även Johan Persson från Huddinge.
Ni som missade att höra gårdagens avsnitt live gick miste om väldigt mycket och minst sagt väldigt blandade ämnen. Det handlade nämligen om bl a staten Israels många brott emot folkrätten, USA:s president Barack Obama, samt genomfalska feminister (t ex de feminister i Feministiskt Initiativs ungdomsförbund Unga Feminister som drev en ung transexuell man vid namn Lucas Hertzman till självmord).

Men det handlade också om muslimska hatbrott emot judar i Sverige, TV-profilen Siewert Öholms brottsliga bana, Avpixlats ansvarige utgivare Mats Dagerlind, antidemokratisk kommunpolitik (t ex i Huddinge), att muslimska familjer vräks i Växsjö på grund av att de är för många i lägenheterna där, Svenskarnas parti, samt mycket annat.
Hör en del av gårdagens avsnitt av Gjallarhornet på den första av länkarna här nedanför (av någon anledning blev inte hela avsnittet inspelat och utlagt), för att höra det så gå in på "radiorutan" till höger efter att ni har gått in på länken och scrolla neråt till punkt 2.
Klicka sedan på texten "Stockholms närradio 880 July 12 2014 1800" som står precis vid.

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1April1220141630_201407  ,

http://svenskamord.se/index.php?topic=7051.0 ,

http://www.exponerat.net/muslimska-familjer-hotas-av-vrakning-har-for-manga-barn/  ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19090289.ab ,

http://avpixlat.info/category/debatt-kronika/mats-dagerlind/  ,

http://www.huddinge.se/ .

onsdag 9 juli 2014

Åsa Romson polisanmäld för hets mot folkgrupp

Det finns ett uttryck som heter "svinhugg går igen", eller "what goes around comes around". Med det menas att man får igen vad man förtjänar.
Ett exempel på en person som i måndags fick just detta är Miljöpartiets språkrör Åsa Romson då hon blev polisanmäld för sitt hattal i Almedagen under förra veckan. Anmälan gäller hets mot folkgrupp, och gjordes av en privatperson.
Bakgrunden till anmälan är Åsa Romsons tal förra onsdagen, då hon gick till angrepp emot "vita heterosexuella medelålders män" och beskyllde dessa för att vara orsaken till diskriminering och miljöförstörelse.
Många upprördes av hatet i hennes tal och menade att det är dags för henne att ta konsekvenserna av sitt grova utspel och könsrasistiska påhopp.
Enligt åklagare Urban Schull vid Göteborgs tingsrätt kan Åsa Romson få 2-5 års fängelse för sina grova uttalanden, det fanns nämligen gott om vittnen till hennes brott.

Eeeeh, okej, visserligen är ju extremt av Miljöpartiets medlemmar vid sina sinnens fulla bruk (om ens någon alls av dem är det), men om Åsa Romsons uttalanden får man väl nog ändå säga att de står i en obs-klass för sig.
Vem minns inte t ex hennes antidemokratiska krav tidigare i år på att inga av hela världens bloggar ska få vara anonyma? Det uttalandet tog hon dock snabbt tillbaka, närmare bestämt bara några timmar efter att hon hade basunerat ut. Men effekten var redan skedd.
Och nu är det alltså dags igen.
Kära lilla Åsa Romson, är det inte dags att du skriver in dig på hispan igen? Och vem eller vilka har släppt ut dig därifrån förresten?
Och angående det här med att du har blivit anmäld för hets mot folkgrupp på grund av ditt hattal:
Ja, det var väl snopet, va? "Surt", sade räven osv.
Men som sagt: What goes around comes around.
Svinhugg går igen alltså!

https://twitter.com/Bra_Nyheter/status/486583009005826048/photo/1 ,

http://se.avoiceformen.com/allnews/asa-romson-polisanmald-for-hets-mot-folkgrupp/ .

måndag 7 juli 2014

Visa att ni bryr er om tiggare, ge dem små stenar

I dagens Sverige är tiggeri ett samhällsproblem, i alla fall det som sker på offentliga platser.
Men att köra bort tiggarna och att vilja förbjuda tiggeri går då verkligen inte för sig, ånej, de som vill göra så blir omedelbart anklagade för att vara rasister.
Istället hör man "argument" för tiggeri som t ex "man kan inte förbjuda fattigdom" och "självklart ska horder av tiggare få härja på gatorna, man får inte neka etniska minoriteter deras rättigheter".
Men dessa "argument" gäller bara tiggare som inte är vita eller på andra sätt västerländska, gäller det t ex svenska tiggare så hörs aldrig samma påståenden, ånej, de får skylla sig själva helt enkelt.

Själv gillar jag inte folk som sitter och tigger framför t ex affärer eller som står och spelar på dragspel av sämre kvalite' i jakten på att få in storkovan genom sitt tiggeri.
Men samtidigt tycker jag ändå att sådana människor ska få någonting i sina korgar, mössor eller vad de har framför sig som de vill att man ska lägga pengar i.
Där jag bor har vi en närbutik där det sedan de senaste dagarna sitter en tiggare (han ser ut att ha romsk härkomst) och tigger pengar precis vid ingången till affären.
Jag tycker det ser väldigt illa ut, att tigga på offentliga platser anser jag är förargelseväckande beteende och det borde därför vara totalförbjudet. Detsamma anser ju alla vettiga människor.
Men samtidigt tycker jag ändå lite synd om dessa tiggare, därför gick jag idag när jag skulle handla i affären fram till honom. I ena handen hade jag en liten sten som jag lade i den burk som han hade framför sig.
Han sade "Hej hej", jag sade "Varsegod", och han sade "Tack så mycket" efter att jag lagt i stenen.
Så uppenbarligen kunde han några ord på svenska.
Däremot tittade han flera gånger på mig efter att jag hade kommit ut från affären, troligen hade han upptäckt att jag hade lagt en sten i hans burk istället för pengar.

Men vaddå då? Jag hade gjort en god gärning, jag hade ju gett honom någonting.
Eller är det krav på att man måste ge tiggare pengar? Jag har i alla fall aldrig sett en tiggare stå med en skylt som det står "Ge mig pengar, andra saker accepteras inte!" på.
Så jag kommer varenda gång i fortsättningen som jag ser tiggaren (alltså han som jag såg idag) sitta och tigga vid den affären att ge honom en liten sten vid varje tillfälle.
Och jag uppmanar också alla som läser detta blogginlägg att göra samma sak när ni ser en tiggare.
Alltså: Visa att ni bryr er om tiggare, ge dem små stenar.
För de är ju faktiskt människor de också.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19178510.ab ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/attacker-mot-tiggare-vantas-bli-fler_3720828.svd ,

http://www.dn.se/ledare/signerat/peter-wolodarski-fem-bilder-av-sverige-fran-utsidan/ .

söndag 6 juli 2014

I gårdagens Gjallarhornet: Den politiske dissidenten Juri Lina

Igår var jag för 20:e gången med i radioprogrammet Gjallarhornet, med i programmet var också Jimmy (som har varit med flera gånger tidigare i programmet).
Men med i gårdagens avsnitt var även den politiske dissidenten Juri Lina, vilken för övrigt är ifrån Estland. Han berättade om sina erfarenheter av kommunismen, t ex flydde han till Sverige i slutet av 70-talet på grund av att han fick problem med den ryska underrättelsetjänsten KGB.
Hur han bemöttes (och fortfarande bemöts) i Sverige av de svenska myndigheterna är minst sagt både vidrigt, totalt förkastligt och fullständigt antidemokratiskt. Han fick (och får fortfarande inte) nämligen inte yttra sig eller på andra sätt framträda när det gällde att berätta om sina erfarenheter och kunskaper om kommunismen, istället berövades han allt människovärde och förnekades i princip att existera.
Och allt detta i den svenska "demokratins" namn och snacket om alla människors lika värde.

Men det handlade också om att konstnären Dan Park är gripen för hets mot folkgrupp på grund av några tavlor som han har fått utställt i galleriet Rönnqvist & Rönnqvist i Malmö.
Dan Park är alltså gripen, men inte galleristen Henrik Rönnqvist.
Varför är det så? Eller är gripandet politiskt, och inte hets mot folkgrupp-relaterat?
Och varför är det så tyst om vad Dan Parks tavlor föreställer?

Ni som missade att höra gårdagens avsnitt av Gjallarhornet live kan höra det på den första av länkarna här nedanför, för att lyssna på det så gå in på "radiorutan till höger där och scrolla nedåt till punkt 3 som lyder "Street Of Dreams".
Klicka sedan på den texten, programmet spelas då upp.
Jag och Jimmy kommer in 34 minuter in i programmet.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/20140705 ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19176443.ab?idx=1 ,

http://www.exponerat.net/dan-park-arresterad-idag-vid-oppnandet-av-galleri-ronnquist-ronnquist/  ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/provokativ-konstnar-misstankt-for-hetsbrott/ ,

http://www.d-intl.com/2014/07/05/dan-park-gripen-under-vernissagen/ ,

http://www.d-intl.com/2014/07/05/kronika-i-dag-sag-jag-demokratin-forlora/ ,

http://www.skanskan.se/article/20140705/NYHETER/140709764/1385/-/dan-park-gripen-for-hets-mot-folkgrupp ,

http://sv.wikipedia.org/wiki/Dissident ,

http://sv.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCri_Lina ,

http://www.youtube.com/watch?v=6pU74lOnoZA ,

http://www.youtube.com/watch?v=oS4TPV1FRig .

torsdag 3 juli 2014

Gudrun Schyman = Sveriges mest alkoholiserade och lobotomerade dubbelidiotpolitiker?

Varje år får någon politiker i Sverige titeln "Sveriges sexigaste politiker", listan som det gäller står den politiskt korrekta nyhetssidan Nyheter24 för.
I år fick manshatar- och förintelseförespråkarpartiet Feministiskt Initiativ:s partiledare Gudrun Schyman den titeln.
Visst, inget fel med sexiga politiker, men det blir minst sagt väldigt missvisande när Sveriges mest alkoholiserade, verklighetsfrånvända och lobotomerade dubbelidiotpolitiker får den titeln.
Men å andra sidan finns det ett uttryck som heter "Sådan partiledare, sådant parti", med andra ord så är Gudrun Schman i gott sällskap.
Visst, bara för att några enstaka personer i ett parti är gravt psykiskt verklighetsfrånvända psykfall så ska man inte döma hela partiet, det är ju alldeles sant.
Men när det gäller Feministiskt Initiativ så handlar det inte om några enstaka personer, ånej, samtliga personer i det partiet är faktiskt sådana. Ta bara det här med att de vill ha sex timmars arbetsdag t ex, utan att ha tagit reda på följderna av detta.
Eller som kolumnisten Johan Norberg uttrycker det:

"Arbetstidsförkortarna tror att arbetslösa kommer ta över förlorade timmar. Men frågan är hur någon som inte klarade gymnasiet kan hoppa in då och då för en ingenjör som tar fram neurokirurgiska instrument, eller hur vi ersätter en femtedel av all lärarledd undervisning när vi redan har brist på kompetenta lärare. Sverige har redan gigantiska matchningsproblem. FI talar fint om att vi bör se bortom grupptillhörigheter, men i själva verket tycks de tro att varje människa är utbytbar mot vem som helst. Man tänker att partiet borde ha lärt sig något när de försökte ersätta Schyman som talesperson under två år med resultat att partiet nästan föll samman."

Så uttrycket "En katt bland hermelinerna" stämmer inte i det här fallet, dessutom är det ju frågan om fler än en katt.
Och då snackar vi inte några norska skogskatter eller Ragdolls, utan snarare nakenkatter.

Alltså har samtliga av Feministiskt Initiativ:s medlemmar och sympatisörer en sak gemensamt: Båda är lika nakna som kejsaren i sagan "Kejsarens nya kläder". 
För vad de inte kan se finns ju inte, i alla fall inte enligt dem själva.
Lägg därtill lobotomerade dubbelidioter också, och vi har en samling absurda idioter som helt saknar motstycke inom svensk politik.

http://nyheter24.se/maktkamp24/772318-gudrun-schyman-sveriges-sexigaste-politiker ,

http://www.youtube.com/watch?v=OGD_hEIlEdI ,

http://www.metro.se/kolumner/johan-norberg-6-timmarsdagar-fungerar-inte-fi ./EVHnfr!wl5A9l4LtvZTk/ .