lördag 27 april 2013

Trevligt med skrikhalsar?

Igår så var det premiär för böneutrop i Fittja, reaktionerna på detta påstods vara enbart positiva.
Själv har jag dock lite svårt att förstå vad som är positivt med störande av allmän ordning orsakat av ett gäng skrik- och gaphalsar.
Men visst, smaken är ju som baken som bekant, alltså delad.
Fast om vissa får som de vill så måste störandet av den allmänna ordningen spridas över hela Sverige, Allah är ju stor, som det så vackert heter.

Läs mer om dessa vansinniga galenskaper på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/premiar-for-boneutrop-i-fittja_8126000.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1607987-premiar-for-boneutrop-i-fittja ,

http://hd.se/inrikes/2013/04/26/premiar-for-boneutrop-i-fittja/ ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/premiar-for-boneutrop ,

https://www.realisten.se/2013/04/26/boneutrop-i-fittja-2013-04-26-skammens-dag/ ,

http://www.friatider.se/forsta-boneutropet-i-sverige-holls-idag ,

http://www.exponerat.info/sa-har-lat-det-historiska-boneutropet-idag-fran-fittjamosken/

och

http://avpixlat.info/2013/04/26/boneutrop-for-forsta-gangen-i-sverige-forsta-steget-mot-sharia-hoppas-fittjas-muslimer/ .

onsdag 24 april 2013

Den djuriska invandringen

Av någon konstig anledning så finns det PK-iter och andra osakliga idioter som enbart ser fördelar med invandring (i alla fall icke-vit eller icke-västerländsk sådan), samt har en absurd inställning i att aldrig se nackdelar med den.
Vad är det för fördelar med t ex våldtäkter och andra grova brott? Ja, säg det den som kan.
Vad som är lika märkligt är att man aldrig tänker på att det finns andra sorters invandring, t ex djurisk sådan.
Men likväl är inte den bra den heller.
Globaliseringen är ju sedan länge en realitet i naturen, varje dag tar sig djur och växter från och till olika länder, bl a i fraktfartygs ballasttankar och i turisters bagage.
Främmande arter erövrar nya kontinenter och oceaner, och skakar om olika sorters ekosystem.
Detta är ett biologiskt expreminent som oftast är förödande med världen som laboratorium.
Ett land som är ett av de bästa exemplen på detta är Australien, detta är en av orsakerna till att landets tullsystem är så hårt.
Att föra in främmande djur- och växtarter där är det hårda fängelsestraff på vilket inte är så konstigt, Australiens inhemska djurfauna är unik men håller på att förstöras.
Några exempel på förstörande djurarter där är dromedaren, karpen och agapaddan.
Den förstnämnda arten har haft en dramatisk effekt på den naturliga växtligheten på flera håll i Australien och därmed på det lokala djurlivet, den andra arten är mycket anpassningsbar och har därmed trängt undan och utrotat många av landets inhemska fiskarter.
Och den tredje djurarten, alltså agapaddan, har sedan 1935 (då den infördes till Australien som insektsbekämpare) inriktat sin aptit på i stort sett alla andra djur som kan få plats i dess gap.
Dessutom är agapaddor hoppande "gifttunnor" bärandes på 14 olika sorters gifter, inga djur i Australien står emot detta utan dör av paddornas gift efter att ha ätit dem.
Detta är några av orsakerna till att agapaddan idag är Australiens skadedjur nummer ett.

Men det finns fler världsdelar än Australien som har problem med främmande arter som förstör ekosystemen.
Ett annat exempel är mungon som för 300-400 år sedan infördes till Västindien för att bekämpa råttor från att äta upp sockerrören på sockerrörsplantagen där.
Mungons naturliga hemvist är Afrika och Asien.
I början var den biologiska bekämpningen lyckad, mungorna gjorde processen kort med råttorna.
Men en del av råttstammen klarade sig genom att bygga sina bon i träden, mungon kan inte klättra i träd och började då jaga andra djur som inte gjorde någon skada, många arter utrotades på grund av den.
Dessutom kom mungon på besök till västindiernas hönsgårdar också, och sedan dess är det mungon själv som är ett skadedjur.
Nåja, nu finns det dock biologisk bekämpning som har fungerat och fungerar väl, ett exempel på det är när c:a 20 bönsyrsor släpps ut på fält stora som fotbollsplaner i kampen mot gräshoppor som äter upp grödan där.
Bönsyrsors huvudföda är gräshoppor.
Ett annat exempel på lyckad sådan är att bekämpa bladlöss med nyckelpigor, vuxna nyckelpigors huvudföda är nämligen bladlöss.
Men förutsättningen för att sådan bekämpning ska fungera är att bekäpningsdjuren kommer från samma land eller kontinent som problemdjuren finns på, i annat fall går det inte.

Ja, det här var lite om vad som krävs för biologisk bekämpning.
Här följer några exempel på djur och växter som har förstört sedan de hamnade där de nu är:

Vandringsmusslan kom i ballastvatten till Nordamerikas stora sjöar omkring 1985 och har spridit sig med 30-50 mil om året.
Den blockerar vattenintag till fabriker och kraftverk och kostar årligen fem miljarder dollar för rensning av rör och vattenanläggningar.

Vattenhyacinten är en plåga trots sina vackra lila blommor en plåga, som fördubblar sig på tolv dagar och har spridit sig till 50 länder. Störst skada har den gjort i Victoriasjön i Östafrika.
Den hindrar sjöfarten och stänger ute solljuset så att sjöns ekosystem förändras radikalt.

Algen Caulerpa taxifolia släpptes 1984 ut i Medelhavet, sannolikt från Monacos Akvarium. Dess spridning har ökat med 50 % om året.
Algen täcker i dag 16 500 hektar havsbotten längs 490 500 kust och dök år 2000 upp utanför SAn Diego i Kalifornien.

Nilaborren sattes 1954 ut i Victoriasjön för att skapa ett nytt fiske, efter att sjöns naturliga fiskebestånd hade fiskats ut.
Fisken, som väger upp till 200 kilo, har under de gångna 56 åren konkurrerat ut och utrotat mer än 200 fiskarter, som bara fanns i Victoriasjön.

Kammaneten kom 1982 med ballastvatten från Atlanten till Svarta havet och Azovska sjön. Här förökade den sig explosivt och åt enorma mängder av smådjur, fiskägg och fisklarver. På några år hade fiskbestånden och fisket i stora delar av vattnen kollapsat.

Insekten Lövskogsnunnan lever naturligt i det mesta av Europa och stora delar av Asien.
Den infördes in till Amerika för att producera billigt silke, men slapp lös och är nu ett skadedjur i hela nordöstra USA, där den med sin stora aptit fullständigt kan avlöva ett träd.

Gråsparven är den fågelart som har lyckats kolonisera alla landytor på jorden där det finns människor, sånär som på Grönland och Sydpolen.
Den är hårdför och anpassningsbar, i Nordamerika har den trängt undan och nästan utrotat många av kontinentens inhemska fågelarter som t ex blåsångaren.

Staren infördes från Europa till bl a USA, Nya Zeeland, Australien och södra Afrika av nybyggare med hemlängtan.
Tusentals flockar orsakar skador på grödor för flera hundra miljoner dollar i sina nya hemtrakter och konkurrerar med lokala fåglar.

Inte heller i Sverige är vi förskonade från djurisk invandring.
Ta minken t ex som importerades till Sverige i början på 1930-talet för pälsavel.
Den började så småningom att bryta sig ut ur burarna, bl a med hjälp av djurrättsaktivister, och är sedan ett stort antal årtionden tillbaka en plåga för småvilt på grund av att den inte har några naturliga fiender.
Sedan har vi jaktfasanen också, som infördes till Sverige för att landets jägare ville ha ett fint jaktvillebråd.
På grund av att denna fågelart infördes var en annan fågelart nära att bli utrotad.
Vilken fågelart var det då? Jo, duvhöken.
För duvhöken blev nämligen jaktfasanen en eftertraktad och näringrik måltid.

Men visst finns det invandrade djurarter i Sverige där inplanteringen har varit lyckad också.
Ett exempel på en sådan art är gösen, som är en östeuropeisk fiskart och som genom lyckade utplanteringar utan att konkurrera skadligt med andra fiskarter är spridd i stora delar av landet.

Men till de verklighetsfrånvända och verklighetsförnekande människor, t ex PK-iter, som anser att invandring alltid är bra:
Tänk om, tänk rätt!

Källor:
Illustrerad vetenskap
Mark Trails stora djurbok
Naturens under
Gädda, abborre och gös

tisdag 16 april 2013

Rasister kritiserar sitt rasistiska parti för att ha släppt in en rasist

Ingen, eller få, har väl kunnat undgå den skandal som Socialdemokraterna fick dras med förra veckan då partiets ledning släppte in en judehatare, antisemit, HBT-hatare tillika mordsstödjare vid namn Omar Mustafa.
Men det klart, rasistiska utlänningar har ju länge varit välkomna i partiet (och det är de uppenbarligen fortfarande), dock hade det i förra veckan avancerat till höjda höjder.
Men vilken annat parti plockar in rasistiska kvinnohatarmuslimer i sitt parti? Jo, en av de som gör det är ju Moderaterna (jag tänker nu på bl a Abdirizak Waberi, ni vet han som förespråkar mord på kvinnor). Ett annat är Miljöpartiet (som ju har bl a Mehmet Kaplan).
Men vad annat kan man vänta sig av extremistpartier? Dock gjorde sossarnas ledare Stefan Löfven något som Fredrik Reinfeldt aldrig skulle göra, nämligen följande: Han krävde att Omar Mustafa skulle välja sida, han menade att en person inte kan vara med i partistyrelsen och samtidigt vara ordförande i rasistorganisationen Islamiska förbundet.
Men vad gjorde Mustafa som svar på det? Jo, han avgick ur Socialdemokraternas partistyrelse och lämnade också samtliga av sina politiska uppdrag. Märkligt egentligen, en rasist, HBT- och kvinnohatare som går ur ett parti som står för dessa tre av hans inställningar.
Men det som var nästan ännu mera anmärkningsvärt var att både Mona Sahlin och Expo kritiserade Socialdemokraterna för att släppt in denne Omar.
Även detta är intressant, en rasistisk "dyngkärring" som tillsammans med den rasistiska organisation som hon är med i kritiserar sitt rasistiska parti för att ha släppt in en rasist i dess partistyrelse.
Hänger ni med i svängarna? Eller?

Hur som helst, Omar Mustafa avgick i lördags, något annat fanns väl egentligen inte att göra.
Eller fanns det det? Hur ska man annars tolka hans "buhu-buhu-u-u-u"-historia med buffel och båg efteråt?
Efteråt påstod han nämligen bl a följande:

" Partiledningens uppfattning är inte bara beklagligt, det är även en skrämmande signal till muslimer och andra troende socialdemokrater."

Ja, visst är det hemskt att Stefan Löfven & Co äntligen har fattat någonting, även om det så bara är för en enda gång.
Men naturligtvis finns det ett antal idioter som tycker det är fel att Omar "Jag är en hatisk rasist, men står inte för det" Mustafa avgick, dessa lobotomerade dubbelidioter menar att det inte finns några bevis för vad han är för någonting.
Så här säger en av dem om det hela:

"Vi är många svenska muslimer som tillsammans med Omar både innanför och utanför partiet samarbetat med RFSL, judiska föreningar och församlingar och mot kvinnoförtryck. Rädslan och islamofobin har vunnit".

Dessa lögner är sagda av Mariam Osman Sherifay, bara ta det här med att hon påstår att hon är svensk muslim t ex.
Men till att börja med är hon ju inte svensk, svart är ju inte vitt. Inte ens på schackbrädet är det det, på det är ju färgerna separerade (enda gångerna de möts är ju när de försöker slå ut varandra).
Om sedan den svarte kungen på brädet en gång har varit gift med den vita drottningen, men att giftermålet tog slut på grund utav ett bråk om vem av dem som kunde spöa flest gråa bönder, är mer än jag vet.
Kanske är det så att alla de pjäser som finns på schackbrädena från början har varit gråa, men att några nyanser "bröt sig ut" och segregerade sig från varandra (därav alla svarta och vita pjäserna där).
Snacka om att blanda ut folkslag inte fungerar i praktiken alltså, färgerna på schackbrädernas pjäser är ett klockrent exempel på det.

Läs mer om det här med Omar Mustafa och Socialdemokraterna på t ex följande:

http://www.friatider.se/omar-mustafa-avgar-fran-s ,

http://www.expressen.se/nyheter/omar-mustafa-lamnar-alla-uppdrag/ ,

http://www.exponerat.info/omar-mustafa-tvingas-lamna-alla-uppdrag-omedelbart/ ,

http://www.svt.se/nyheter/manga-reaktioner-pa-mustafas-avgang ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-protest-mot-s-ledningens-behandling-av-omar-mustafa_8089198.svd

och

http://www.expressen.se/nyheter/palm-bryter-tystnaden-om-omar-mustafa/ .

tisdag 9 april 2013

Mångkulturell djurhantering

Djurplågeri är ett utav de mest vidrigaste brott som existerar, enligt mig ska avskum som gör sådant avrättas eller utsättas för några av de grymmaste tortyrmetoder som finns för att därefter avrättas.
Ett exempel på ett bra och rättvist straff skedde i Turkiet för sisådär 6 år sedan. Då avrättades en seriemördare där genom att man högg av mannens armar och ben, därefter slängdes han ner i en syratank.
Rättvist? Ja! Bra? Absolut!
Angående djurplågeri så är det svårt att beskriva det hat som jag kände i natt, när jag läste om att fyra katter hade fått sina magar uppskurna i området Högsbo i Göteborg.
Det eller de avskum som har gjort detta ska bort, hoppas någon vettig människa dödar gärningsavskummet/gärningsavskummen.
Så här står det bl a:

"En hänsynslös kattplågare går lös i Högsbo i Göteborg. Sedan i mars i år har man hittat fyra katter med uppskurna magar som lämnats för att dö. På Riksdalergatan i Högsbo fann man idag ytterligare en död katt och enligt polisen finns det likheter mellan incidenterna.

”Vi jämför detta med övriga ärenden om katter i Högsbo. De har liknande skador, men hur skadan uppstått kan jag inte uttala mig om”, ska Göteborgs poliskommissarie Stefan Olsson ha sagt till Aftonblandet.

På samma gata hittades för ett par veckor sedan en uppsprättad katt på en gård. På den döda kattens mage hade man lagt en post-it lapp med en glad gubbe."

Ja, vilken sorts "människor" (jag anser att avskum som medvetet plågar djur har mist rätten att kallas för människor) som ligger bakom sånt här är inte så svårt att räkna ut.
För i takt med att den muslimska invandringen ökade rejält till Sverige i början på 1990-talet och bara fortsätter att öka så blir också djurplågeri vanligare och vanligare i detta land.
Vilken syn som en majoritet av världens muslimer har på djur är vid det här laget välkänt, se bara på vad som sker i deras hemländer t ex.

Ett annat exempel på vidrigt djurplågeri (vilket djurplågeri är inte vidrigt förresten?) hittades i Stortorp i Örebro under påskhelgen.
Saxat från en artikel på Nordfront.se:

"Kristina Näsholm och Magnus Johansson är några av de vars djur har utsatts för djurplågarens illdåd. Under påskhelgen hittade de tre av sina får dödade. De var ihjälsparkade och dränkta i en balja och ett får låg död i en pöl av blod. Paret ska ha sagt till Expressen att de är oroliga över vad som kommer att hända med resten av djuren de har på gården.

Bara någon kilometer från dem bor Christel Eriksson vars shetlandsponny utsattes för ett sadistiskt djurplågeri. För drygt en månad sedan hade någon gått in i boxen där ponnyn stod och skurit henne med tre långa snitt och sedan stoppat in något i henne. På marken bredvid henne låg en avtäljd pinne som man använt som tillhygge. Lyckligtvis klarade ponnyn sig."

Läs mer om dessa vidrigheter på t ex följande:

http://www.nordfront.se/kattplagare-har-slagit-till-igen.smr ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16563621.ab ,

http://www.nordfront.se/sadistisk-djurplagare-harjar-runt-i-orebro.smr ,

http://www.expressen.se/nyheter/djurplagare-jagas-utanfor-orebro/ .

måndag 8 april 2013

Hade Margaret Thatcher en app?

Dagens stora nyhet nr 1 bör vara den om att Englands tidigare premiärminister Margaret Thatcher är död, jag skulle bli mycket förvånad om den inte vore det.
Enligt brittiska medier avled hon efter en stroke.
Man kan tycka vad man vill om henne och den politik som hon stod för, men Margaret Thatcher var en politiker som hade någonting som de flesta av Sveriges politiker saknar.
Vad var det då? Jo, karisma och utstrålning.
Jag skulle vilja se t ex Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ("mjukispotta" där), Moderaternas Fredrik Reinfeldt (våldsförespråkare där), Centerpartiets Annie Lööf (sönderflummad desperatör där), eller Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt (menlösheten där) försöka få dessa saker, de skulle inte klara av det med kärnvapenhot ens!
Undrar hur det skulle låta varje gång som de skulle hälsa på sina föräldrar? Kanske någonting i stil med följande:

"Morsan och farsan, varför gav ni mig inte dessa båda saker för???? Men än är det inte försent, ni är inte döda än. Så kom igen nu!"

Nåja, försöka duger ju, om det sedan leder någon vart är en helt annan sak.
För en gång avsaknad av karisma, alltid avsaknad av karisma och lite till. Deras svenskfientlighet och försvarande av hat och grovt våld emot alla som de anser har fel åsikter är det däremot inget fel på.
Men man bygger inte ett land på att förinta dess befolkning medans man öser in folk som inte har någon rätt att vara här, om detta råder inget tvivel.
Angående Margaret Thatcher så stödde hon som konservativ dock flera liberala idéer, som att legalisera manlig homosexualitet och legalisera abort.
Undrar förresten om hon hade någon app eller Iphone, alltså den nya tidens mobiltelefoner? I så fall var hon, liksom alla andra som har någon sådan, kraftigt övervakad.
Anledningen till att jag tar upp detta är en artikel som idag står i Nya Wermlandstidningen (NWT), i den står det bl a följande:

"Varje dag laddas miljontals appar ner i svenskars mobiltelefoner, appar som ofta begär full tillgång till din position, och via så kallade ”platstjänster” hjälper dig att hitta närmsta fik eller väg till en bekant. Vi vill vara anonyma, vill inte ha övervakningskameror på offentliga platser. Men samtidigt levererar din mobil din position kontinuerligt till olika databaser runt om i världen.
 
– Det är ett hot mot integriteten och jag tror inte om att folk är medvetna att den här informationen lämnas ut, säger Mikael Ejner på Datainspektionen."
 
På ett annat ställe i artikeln säger Mikael Ejner detta:
 
"– Vi har ingen aning om vart denna information hamnar, hur länge den finns kvar och vad den kan användas till. Det kan bli mycket farligt om denna informationen hamnar i fel händer. Exempelvis skulle man kunna kartlägga en persons rörelsemönster eller söka upp regimmotståndare i diktaturer."
 
Just det där med diktaturer är lite extra intressant, sådant sker ju i Sverige.
För Sverige är ju på många sätt ingen demokrati längre, ta bara det här med att SvP:s Curt Linusson stoppades från att replikera under ett möte i Lidköpings kommunfullmäktige i samband med att han krävde svar från de styrande där angående bl a så kallade "flyktingar".
Men åter tillbaka till det här med övervakning.
GPS, Iphones, appar osv, på internet är man ju inte heller anonym även om många lever i den falska tron att man är det.
Nej, jag håller mig allt till en gammal vanlig hederlig mobiltelefon vars enda vettiga fuktioner är att ringa, samt att svara på samtal. Sms-fuktion finns det på den också.
Däremot finns det en massa meningslösa fuktioner på den som t ex spel, väckarklocka samt en massa annat strunt.
För teknologi är ju inte enbart av meningsfull sort som ni säkert vet, det finns mycket skit också.
 
Angående Margaret Thatchers bortgång:
 
 
 
 
 
 
 
 Angående det här med övervakning av mobiltelefoner: http://www.nwt.se/mera/teknik_prylar/article1287894.ece?service=refresh .
 

torsdag 4 april 2013

Vad är rasistiskt med att åka skidor? Är det det om man heter Stefan Löfven?

Denna vecka har jag mycket att göra, därför har det inte blivit något blogginlägg än.
Men va fasen, ett ska jag väl kunna hinna med i alla fall.
Det här inlägget innehåller därför en blandad kompott stor dos PK-idioti, i det här fallet Socialdemokraternas rasistiske partiledare Stefan Löfvens försvar från idag av rasism emot svenskar och vita invandrare, samt Expressens senaste idiotiplump, nämligen den där Norges nationalsport längdskidåkning anklagas för att vara fascistisk och rasistisk.
Sedan har vi Sveriges värsta näthatare också, nämligen en socialdemokrat som har varit (och fortfarande är) väldigt aktiv för sitt parti.

Men jag börjar med Stefan Löfven.
Dagens tal från honom innefattade bl a anklagelser om rasism emot regeringen. Visst, att regeringen försvarar rasism emot svenskar och de invandrare som är emot mångkulturella våldtäkter och annan invandringsbrottslighet är naturligtvis fel (även om det knappast är den rasismen som Löfven är emot).
Men varför gör inte Stefan Löfven upp med sin egen och sitt eget partis rasism emot svenskar och vita invandrare, innan han anklagar regeringen för att göra ungefär likadant som han och Socialdemokraterna själva gör?
För det där snacket om arbetarrörelsen börjar bli en aning tjatigt, Socialdemokraterna står nämligen inte något vidare för någon arbetarrörelse längre.
Jag har varit sosse även om det är länge sedan nu, hade jag varit det idag så är risken stor att jag hade dött av megastor skam över hur mitt parti har utvecklas....eller rättare sagt har bakåtvecklats.
Man kan lika gärna påstå att Vänsterpartiet har dömt ut sin kommunistideologi också, har de gjort det så snöar det i helvetet.
För sedan när är arbetarklass detsamma som folkmord? Tja, om man frågar någon i Vänsterpartiet eller Miljöpartiet så brukar man få följande svar:

"Vaddå då???? Det ÄR ju så. Så det så!"

Med andra ord så kunde man lika gärna ha frågat Stefan Löfven, man hade fått samma svar.
Han pratade också om s k "könsmaktsordning"....vad nu det är för någonting.
Men helt klart är att han är feminist och att han därför vill ha jämställdhet på alla håll och kanter.....vilket för övrigt är totalt omöjligt att få.
Ta det här med att män måste börja föda barn t ex, det är ju av lätt förståeliga skäl vissa biologiska hinder som sätter stopp för det.
Men det fattar inte Stefan Löfven, och ingen annan feminist heller för den delen.

Men nu över till ett annat ämne, nämligen det faktum att Expressen idag i form av en gammal "käppskata" vid namn Anita Goldman anklagade Norges nationalsport, alltså längdskidåkning, för att vara fascistisk och rasistisk.
Står du bakom denna rappakalja, Thomas Mattsson? Ja, naturligtvis, i annat fall hade ju skiten inte publicerats.
Vad är det som är rasistiskt med att åka skidor? Är det färgen på skidorna eller? Eller är det snön kanske?
Om det är det sistnämnda så skulle väl Expressen ha anklagat den norska snön för att vara rasistisk då, den är ju vit.
Men vänta nu ett litet tag här, Expressen. Är inte all snö vit? Är inte det här diskriminering emot de sydligare delarna av världen? Många länder därnere har ju ingen snö.
Nej, säkert har vissa idioter på Expressen snortat kokain några gånger för mycket, de har alltså gjort en "Aftonbladare".
Men reaktionerna från Norge lär inte låta vänta på sig, man minns ju vad de norska reaktionerna blev senast en viss lobotomerad dubbelidiot på Aftonbladet vid namn Martin Aagård skrev skit om en viss sak i Norge.
Efter Aagårds artikel gick norska kulturskribenter till häftigt motangrepp och anklagade det svenska debattklimatet för att vara inskränkt, samtidigt som en karikatyr av Aagård – med huvudet uppkört i baken på sig själv – publicerades i den norska dagstidningen Verdens Gang.

Sist men inte minst har vi det här med en aktiv socialdemokrat som har visat sig vara Sveriges värsta näthatare, nämligen en viss Marcus Arnesson boendes i Göteborg.
När drevet kring näthatet gick som värst i vintras var han redan gripen, delgiven misstanke och släppt. Men det ville ingen från det socialdemokratiska Aftonbladet eller twittervänstern röra vid. Trots att man visste om hur det låg till skrek exempelvis skrek Åsa Linderborg, Jan Guillou och andra sig hesa att det var “stormtrupperna” på högerkanten som stod för allt hatet. Snöpligt värre.
Fast det klart, det kan ju bero på att Marcus Arnesson inte är svensk. Det syns ju på bilden av honom (länk till en artikel med bild på honom finner ni längst ner i detta inlägg).

Läs mer om allt det här på t ex följande:

http://bloggar.aftonbladet.se/kongressbloggen/2013/04/snabbanalys-men-ar-det-inte-goran-som-star-dar/ ,

http://www.friatider.se/expressen-norsk-skidakning-fascistisk ,

http://www.expressen.se/kultur/ett-renat-folk/ ,

http://avpixlat.info/2013/04/03/den-styckmordshotande-brevskrivaren-var-aktiv-socialdemokrat/ .