fredag 25 januari 2013

Exponerat avslöjar Expos lögner för 1288:e gången

Igår avslöjade en av Sveriges absolut bästa nyhetsajter, nämligen Exponerat, att en liga bestående av ett gäng svarta afrikaner i USA (vilka riktiga afrikaner är inte svarta förresten? Svar: Inga alls) har hållit handikappade personer frihetsberövande under lång tid.
Frihetsberövande är ett grovt brott, även enligt svensk lag vars företrädare ju normalt sett ser mellan fingrarna när det gäller brott begågna av icke-västerländska eller icke-vita invandrare.
När det gäller gänget ifråga så åtalas de även för hatbrott, mord, sexhandel, tvångsarbete och utpressning.
Exponerat är den första nyhetssajt i Sverige med att avslöja denna nyhet, även några enstaka aktörer inom svensk PK-media (t ex Svenska Dagbladet) har skrivit om detta.

Men på den vänsterextrema våldsuppviglartidsskriften Expo är det däremot knäpptyst om detta, endast några få rader står om det hela. Lika många få rader om det är det på Svenska Dagbladet.
Fast det klart, det här är ju långt ifrån sista gången som Expo ljuger och gör skillnad på folk och folk, hade det varit vita människor som hade gjort det här så hade ju Expos "journalister" inte hållit käften precis.
Nåja, nu ska vi ju inte döma Expo allt för hårt, de har ju faktiskt inte skrivit någon sanningsenlig artikel sedan år 1993, alltså då tidningen startade.
Deras 99:%iga lögner är det däremot inget fel på, bortsett från att de lyser igenom lite för mycket.
Inte ens ljuga är Expo bra på, att ljuga och förmörka är ju A och O inom svensk PK-media. Alltså platsar de egentligen inte så värst mycket, övriga aktörer inom svensk PK-media är helt enkelt bara snälla emot dem.
Det verkar som om deras medkonspiratörer tycker och tänker så här: "Vi måste ju stötta Expo på alla sätt vi kan, vi vet visserligen att vi är bäst och störst....i alla fall i våra egna huvuden. För även om Expo är utskämda så det räcker till och blir över så måste vi smeka dem medhårs så att vi inte själva ska bli utskämda."
Ärligt talat, Aftonbladet, Expressen & Co, går det att bli mer utskämda än vad ni redan är? Ni är ju toppspökena, så att säga.
Nåja, Expo gör ju vad de kan för att slå er, de får visserligen det svårt att gå om er men de kämpar tappert på.
Men en sak har de gemensamt med resten av svensk PK-media som t ex Aftonbladet: Expo fattar inte varför de ständigt tappar mängder med läsare.
För till Aftonbladets rekord på de 2 senaste åren, alltså då de har tappat 54 % av sin läsarskara, är det nämligen inte så värst långt kvar.

Läs om Exponerats avslöjande på följande: http://www.exponerat.info/exponerat-avslojar-expo-skriver-om-hatbrott-men-doljer-sanningen-om-ligans-etnicitet/ .

Och här har vi en annan artikel om det hela: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/atal-for-hatbrott-mot-handikappade_7853544.svd .

måndag 21 januari 2013

Varför blir SD Sveriges tredje största parti i valet 2014?

Att det går bra för Sverigedemokraterna är det bara idioter som skulle förneka, sedan kan svensk PK-media uppbackad av 7-klövernpartierna (alltså från det invandringsextremistiska Miljöpartiet på vänsterkanten till det "Jehova-aktiga" Kristdemokraterna på högerkanten) försöka mörka fakta, idiotförklara och nedvärdera de sverigedemokratiska väljarna hur mycket de vill.
Visst, PK-media gör det ju 23 timmar per dygn ändå (den 24:e timman sover de, sedan är det dags igen), men vad inte t ex Aftonbladet och Expressen tänker på är att SD plockar väljare från samtliga av de andra 7 riksdagspartierna. Mest sker väljarraset hos Socialdemokraterna och Moderaterna, men även hos Vänsterpartiet och Folkpartiet.
Och nu på sistone även hos Centerpartiet, detta bl a på grund utav partiledningens propagerande för lagbrott som t ex fri invandring, månggifte, slopad skolplikt och andra "trevliga" saker.
Det är snart bara Miljöpartiet som inte tappar väljare till Sverigedemokraterna....eller också har de börjat göra det.
Kanske är det därför som den svenska PK-median kniper hårt om nyheten om att det går väldigt dåligt för Miljöpartiet, om detta har det nämligen inte skrivits någonting.
Tur då att Avpixlat, vars skribenter alltid är observanta, har tagit upp detta.
Angående Sverigedemokraterna så fick förresten partiet i torsdags sitt högsta resultat någonsin i en opinionsmätning, nämligen 14 % i Sentios senaste mätning. Och inte en endaste rad har det skrivits eller sagts om detta i svensk PK-media.
Men samtidigt är detta inte konstigt, sanningen är ju farlig den. Och luktar värre än världens värsta smegma gör den också.

Men varför går det då så bra för SD? Jo, orsakerna till det är många, inte minst svensk PK-medias osakliga hets- och hatkampanjer emot partiet. Folk är helt enkelt trötta på smutskastning a la' USA, lika trötta som de är på massinvandringen med alla dess enorma nackdelar och megaproblem.
Partiets bästa valarbetare för Sverigedemokraterna inom den svenska PK-median är för övrigt Aftonbladet, tätt följt av Expressen och SVT. Även Expo är valarbetare åt SD, liksom resten av vänsterextremisterna/"antirasisterna".
Men är det inte dags för dessa tidningars "journalister" att börja häva ur sig något nytt? Allt nazist- och rasisttjat är för länge sedan länge pase', de enda som inte fattar det är de själva.
Vad är det för fel på uttryck som "tramsparti" eller "nötparti"? Lite mer fantasi från t ex Aftonbladet, om jag får be.
Aftonbladet, ja, de stödde ju Tyskland under andra världskriget de. Inga invandrare finns anställda på tidningen heller, inte ens som kaffekokare.
Detsamma gäller Expressen.
Men Expo då? Jo, de stödjer också terror emot oliktänkande.
Den förmodligen viktigaste anledningen till att det går så bra för SD är dock att fler och fler människor, både svenskar och invandrare, har insett att partiet inte vill splittra och ställa människor mot varandra.
Istället vill man ha ett bra Sverige där samhället byggs på förnuftiga värderingar, där invandrare från t ex muslimska länder inte kommer undan med vad som helst, där man inte "öser in" folk enbart för att allt ska verka bra för att därefter skita i vad som händer, där det finns bostäder och jobb åt de som vill ha, osv.
Detta är bara några exempel, det finns fler.
Men visst finns det nackdelar med SD också, t ex att partiet inte vill ha en större vargstam och partiets inställning i Mellanösternfrågan.
Nackdelar och fördelar finns det dock med alla partier, det är det som kallas för politik. Det är bara frågan om vilket eller vilka partier som har de flesta fördelarna och de flesta nackdelarna, vad man anser i den frågan beror ju i 9 fall av tio på ens egna partisympatier.
Men inte alltid, ånej, man kan även hysa sympatier för fler partier än ett, t ex två stycken. Ändå måste det lik förbaskat finnas något gemensamt även där, i annat fall går det inte.
Det är med andra ord ungefär som att försöka bjuda ut sin högerhand på middag, den gemensamma nämnaren är i det här fallet onani.

Läs mer om dessa saker på t ex följande:

http://www.friatider.se/sd-pa-14-procent ,

http://svenskopinion.nu/?page_id=1418 ,

http://avpixlat.info/2013/01/17/sentio-januari-sd-rekord/ ,

http://avpixlat.info/2013/01/18/journalister-och-politiker-har-forlorat-kontakten-med-verkligheten/ ,

http://www.friatider.se/bottennapp-for-centern-i-ny-matning ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/rekordlaga-siffror-for-centern ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1227354-idedebatten-sankte-centern ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16098742.ab ,

http://avpixlat.info/2013/01/17/stodet-for-mp-halverat-tyst-i-media/

och

http://affes.wordpress.com/2011/02/04/en-miljon-muslimer-i-sverige-om-20-ar/ .

tisdag 15 januari 2013

Kryllar det av A.B Breivik-sympatisörer på SvD och i regeringen?

Igår så slog svensk PK-media, denna gång i form av Svenska Dagbladets kinesiske "journalist" Ola Wong, återigen på Stora trumman när det gäller förintandet av åsiktsfrihet och yttrandefrihet i Sverige.
Då uppmanade nämligen SvD Säpo att spåra, infiltrera och lagföra bloggare & kommentatorer, allt detta i demokratins namn alltså.
Vet Svenska Dagbladet vad ordet demokrati betyder? Vet Ola Wong att yttrandefriheten och åsiktsfriheten är två av demokratins grundpelare? Svaret på dessa båda frågor är ett klart och tydligt NEJ, detta står utom allt tvivel.

I en koordinerad publicering med de av regeringen föreslagna och nyligen slutgranskade förändringsförslagen i tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen publicerade SvD då en fullständigt kräkframkallande och fullkomligt ohederlig lögn- och hetskrönika (troligen extra inspirerad av Sverigedemokraternas senaste toppnotering i gårdagens YouGov-opinionsmätning), där Ola Wong säger rakt ut att Säpo borde spåra, infiltrera och lagföra alla svenska bloggare och nätkommentatorer som har politiskt inkorrekta åsikter om invandringspolitiken och annat.
Men vad är då Wongs och Svenska Dagbladets "förklaring" till detta? Jo, att rättsamhället inte kan vänta tills Rosenbad sprängs käpprätt åt helvete. 

En sak som är intressant är varför Ola Wong tror att Rosenbad ska sprängas, vem vet, Wong kanske är den näste Anders Behring Breivik. För han verkar ju tydligen sitta på en massa information som ingen annan har.
Det är inte heller svårt att förstå varför Wong gömmer sig i Kina, med tanke på att han tror att alla "journalister" i hela Sverige mer eller mindre får "hot" till och med i sina drömmar. Med andra ord så anser han alltså att hans kollegor måste dö för att undvika kritik, han propagerar alltså även för mord på sina kollegor.
Vakna upp, Wong, och var inte så förbaskat trångsynt!
Eller vågar du inte? Dessutom tror jag förresten att Säpo har betydligt viktigare saker för sig, t ex att skydda rikets säkerhet. Men Svenska Dagbladet då? Jo, de skiter i riket och vill omkullkasta det istället.

Och när vi ändå är inne på ämnet diktatur så har tydligen den borgeliga regeringen lyssnat ett gäng gånger för mycket på Ola Wongs vansinniga krav.
För vad sägs om följande som är saxat från en artikeln på Avpixlats Newsdesk?:

"Regeringen föreslår nu förändringar i den svenska tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen, som på ett otroligt tydligt och obehagligt sätt fokuserar på att kunna trakassera, kväsa och olagligförklara alla typer av politiskt inkorrekt media.... Exempelvis avser man göra följande förändringar:

* Polisen ska redan i förväg kunna stoppa visning av material som tidigare har okynnesanmälts för "hets mot folkgrupp" (exempelvis skulle Lars Vilks kunna förbjudas från att ha några fler konstutställningar över huvud taget).

* Staten ska ha rätt att censurera "arkiv av tidigare publicerat material" (t.ex. bloggar), där något av de arkiverade verken vid något tidigare tillfälle har okynnesanmälts för "hets mot folkgrupp" (det kliar såååå in fingrarna för dem att få censurera invandringskritiska webbplatser eller t.o.m. artiklar i "den etablerade pressen" som vid något tillfälle har okynnesanmälts för att inte vara tillräckligt politiskt korrekta...).

* Ännu större utvidgningar i begreppet "folkgrupp" i hets mot folkgrupp-lagstiftningen, så att man på ett ännu mer godtyckligt sätt än idag kan döma mer eller mindre alla politiskt inkorrekta artiklar för hets mot någon slags folkgrupp (kanske "den rödgröna alliansen", eller varför inte "sjuklövern" helt och hållet?...).

* Man vill tillåta att vilken åklagare som helst åtalar vem som helst för brott mot dessa nya och utökade tankebrottslagar, vilket idag enbart kan göras av Justitiekanslern.

* Slutligen vill man kunna göra husrannsakan hemma hos godtyckliga svenskar i samband med "utredningar som gäller hets mot folkgrupp i en tidning och där bevisning kan finnas hos en misstänkt person i Sverige", oavsett om tidningen [vilket även med största sannolikhet avses inkludera bloggar som Avpixlat, red.anm.) publiceras utomlands eller inte. Släng på lite FRA på den vaga formuleringen, och så kan man sedan trakassera och fängsla mer eller mindre varenda politiskt inkorrekt bloggare eller artikelkommentator i hela Sverige.

Det börjar mer och mer kännas som att boken "1984" bara råkade slå fel på 30 år, och utvecklingen är rent ut sagt både otroligt skrämmande och uppseendeväckande, och medvetenheten om detta bara måste höjas så mycket som möjligt (innan det sannolikt förr eller senare även blir olagligt att ens föra vidare information om lagförslag som man inte tycker om...)"


Ja, allt det här bevisar ju i allra högsta två saker:
1. Den borgeliga regeringen (fast vänsterblocket har ju exakt samma syn på demokrati de också) hatar mänskliga rättigheter.
2. Den borgeliga regeringen vill införa dödstraff för människor som de anser vara politiskt inkorrekta.
En fråga till regeringen: Varför inför ni inte dödsstraff direkt istället? Det vore ju mer renhårigt och ärligt av er att göra så, eftersom det är just exakt det som ni vill ha.
Men en sak har varken regeringen eller Svenska Dagbladet tänkt på.
Vad är det då? Jo, nämligen detta: Deras målsättningar skapar förutsättningar för skapandet av fler Anders Behring Breivik.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Det kryllar av Anders Behring Breivik-sympatisörer på både Svenska Dagbladet och inom den borgeliga regeringen!

Läs mer om dessa fascistiska och demokratiförintande galenskaper på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/infor-nolltolerans-mot-hat-pa-natet_7825654.svd ,

http://avpixlat.info/newsdesk/otroligt-skrammande-forandringar-av-tryck-och-yttrandefrihetslagen-pa-gang

och

http://www.friatider.se/nathat-i-fokus-nar-staten-ser-over-yttrandefriheten .

torsdag 10 januari 2013

Hur många "agapaddor" hoppar det ur Annie Lööfs mun?

Det finns ett uttryck som heter "Man får vad man förtjänar". Men ärligt talat tycker jag faktiskt lite synd om Centerpartiet som har fått en så "dubbellobotomerad" person till partiledare som Annie Lööf. Visst, alla är vi ju människor och alla människor kan göra fel och begå blunders, men det får ju också finnas gränser för vilka idiotiska påståenden och motsägelser man kläcker ur sig.
Är Annie Lööf gravt senildement, eller vad är det frågan om? Hur dåligt minne har hon egentligen? Ena sekunden säger hon att hon inte har sagt en sak som hon har glömt bort att hon har sagt, och nästa sekund menar hon att hon har sagt det som hon har glömt att hon har sagt fast på ett helt annat sätt då.

Dessutom har Annie Lööf totalt missat själva grunden och huvuduppdraget för en partiledare, nämligen följande: Som partiledare är det ens uppgift att föra sitt parti framåt, alltså att det ska gå bra för det och att man ska vinna väljarnas förtroende.
Man ska alltså inte göra allt för att sänka sitt parti till den absoluta botten, att det ska gå jättedåligt för det och att man ska göra allt man kan för att inga väljare ska rösta på ens parti.
Annie Lööf däremot försöker göra alla de tre sistnämnda sakerna, det är inte konstigt att hon står i så dålig dager. Den enda som inte förstår det är hon själv, inte ens en gravt störd mentalpatient hade gjort så som partiledare som hon gör.
Varför tog hon inte sin hjärna med sig hem från semestern i Thailand? Eller tröttnade den på henne, och tog semester från henne där? Det är nämligen lätt att tro det.
Om hon någon gång skulle få frågan om vilket som är hennes favoritspel så skulle hon säkert svara "Sänka fartyg". För hon vet verkligen hur man sänker saker, i det här fallet hennes eget parti.
Och slutligen: Hur många "agapaddor" hoppar det ur Annie Lööfs mun? För "grodorna", ja, dem var det många år sedan hon skippade.

Läs mer om fröken Lööfs senaste "förträffligheter" på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/loof-foradlat-forslag-kommer_7811786.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/annie-loof-far-kritik-hur-hon-an-gor-nu_7815156.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5404106 ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16046639.ab

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16048529.ab .

Jag ska väl också tillägga att precis som i mina andra inlägg så förekommer det inte varesig personangrepp eller påhopp i detta inlägg, om nu någon skulle tro någonting annat.

onsdag 9 januari 2013

Sebastian Staksets blod kan förstöra ens bil

Igår stod det glasklart att rapparen, vänsterextremisten och brottslingen Sebastian Stakset (ni vet han som har gjort sig känd för att på twitter ha mordhotat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson genom att skriva följande: "Jimmie Åkessons mammas fitta! Vill tortera han i 3 dygn med avbitartång locktång blåslampa för att stoppa blödningar me! Jag vill döda bögen.") knappast har lämnat sin kriminella bana bakom sig.
Istället fortsätter han att begå grova brott, några av de senaste åtalades han igår för.
Vad är dessa då? Jo, grovt vapenbrott, narkotikabrott samt dopningsbrott.
En av många klockrena kommentarer till åtalet lyder så här:

"Hoppas att han får ett långt fängelsestraff det har han förtjänat flera gånger om!
 
Jag tänker nog slinta på bromsen om jag får syn på han vid nåt övergångställe i stan.
 
Det enda han duger till är organdonator."
 
Den kommentaren skrevs i kommentarsfältet till en artikel på Avpixlat om åtalet mot Stakset.
Själv vill jag inte ha något organ inopererat alls från detta avskum, även om jag så skulle få besök av "Herr Cancer" himself.
För med tanke på hur mycket tunga droger som Sebastian Stakset har tagit, och fortfarande tar, i sina dagar så nej tack!
Men när det gäller att köra på honom då? Nej, tyvärr så blir det nej där också, jag hatar nämligen att tvätta bilen. Jag menar, får blod sitta kvar så är det inte så bra för lacken.
Men tur att det finns rengöringsmedel.
 
Läs mer om Staksets senaste "meriter" på t ex följande:
 
 
 
och
 

tisdag 8 januari 2013

Varför vägrar många människor att lära sig av historien?

Att kommunismen är den ideologi som har skördat flest och mest människoliv (närmare bestämt folkmord på sammanlagt minst 120 miljoner människor av olika slag) råder det ingen tvekan om, där kommer den politiska ideologin islam (och nej, islam är ingen religion längre, världens muslimer har omformat den till en ideologi) till korta.
Lika klart är också att kommunismens brott fortsätter.
Idag tog Realisten.se upp detta, i det fallet handlar det om vad som händer i Kina.
Saxat från artikeln:

"I Kina lever idag många människor i skräck för kommunisternas förföljelser. Många religiösa och etniska minoriteter har hamnat på regimens lista av oönskade. Bland dem kan nämnas tibetaner, muslimska uigurer, kristna och utövare av meditationsformen Falun Gong. Sen 1999 lever specifikt utövarna av Falun Gong under särskilt farliga omständigheter då Kinas Kommunistiska Parti (KKP) bedömde utövningsmetoden som en ”farlig kult”, troligtvis på grund av att metodens popularitet överglänste partiets medlemskap, sen 1999 har dess utövare förföljts och förtalats.

En grävande rapport publicerades 2006 av den före detta kanadensiska politikern David Kilgour och människorättsadvokaten David Matas. Rapporten konstaterar att den kommunistiska regimen ansvarar för att ha avlägsnat organ på levande patienter, där utövare av Falun Gong har varit merparten. Detta för att de ses som hälsosammare i sin livsstil än övriga fångar och deras organ då är mycket eftertraktansvärda. Organen säljes sen till högst bjudande, oftast förmögna turister som beställt."

Att människor i Kina som av olika orsaker anses vara "fel" på av Kinas regim och korrupta makthavare och som förföljs på grund av detta är inget nytt, hela landets historia är ett talande bevis på det i sig.
Men det här med den vidriga organhandeln av levande patienters organ är minst sagt intressant.
Här följer ytterligare ett utdrag ur artikeln:

"Organhandeln är en mycket lukrativ industri som partitjänstemän, doktorer och mellanhänder tjänar grova pengar på. Anläggningarna där dessa politiska, religiösa och vanliga kriminella fångar hålls är koncentrations- eller arbetsläger av olika sorter, med sjukhus i anslutning till dem, där organskörden sker i källaren på dessa sjukhus. Liken kremeras efter det.

Under sin tid som levande får fångarna ofta producera billiga varor för multinationella företag, som Nestlés tygleksaker exempelvis, givetvis helt obetalda. Tortyr förekommer även för att få dem att ange sina medtroende och medutövande. Bland metoderna finns vattentortyr (att snabbt tvinga ned flera liter vatten i magen med slang), tvångsmatning, svält, slag, elchocker, cigarettglöd, att slänga in nakna kvinnor bland dömda våldtäktsmän, med flera grymheter."

Ja, vad ska man säga om detta? Kommunism är ju jättebra, va? Eller?
Eller vänta nu ett litet tag här, vart är nu de människor som ständigt gapar och skriker följande?: "Vi får aldrig glömma historien, av historien må vi lära" osv.
Så ni som gapar och skriker om sådant, varför ignonerar ni ständigt fakta? Varför lär ni er ingenting?
Eller vill ni inte lära er någonting? Förmodligen vet ni vad som pågår, men försöker mörka det.

Läs artikeln i sin helhet på https://www.realisten.se/2013/01/08/kommunismens-brott-i-kina/ .

måndag 7 januari 2013

Sitter samtliga av Centerpartiets riksdagsvalda på hispan?

Den senaste tidens skandalomsusade idiotiprogram från Centerpartiet har knappast gjort att det går bättre för partiet, med tanke på hur urusla opinionssiffrorna är för det (siffrorna ligger ju hela tiden under 3 %:s-spärren) så hade man ju trott att dess riksdagsvalda skulle försöka göra någonting för att det ska gå bättre.
Men vad har de gjort och gör istället? Jo, precis tvärtom.
Eller vad sägs om följande ide'program?: Fri invandring, månggifte, slopad skolplikt osv.
Med tanke på dessa saker undrar man ju följande: Sitter samtliga av Centerpartiets riksdagsvalda på hispan?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/missnoje-mot-cs-ideprogram ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fri-invandring-men-inte-nu_7796832.svd

och

http://www.newsmill.se/artikel/2013/01/04/centerpartiets-vision-om-fri-invandring-r-en-vision-om-en-b-ttre-arbetsmarknad .

lördag 5 januari 2013

Den fascistiska Researchgruppen vill åsiktsregistrera alla Flashbacks användare

Trots att åsiktsregistrering enligt svensk lag är förbjudet i Sverige sedan 1969 så fortsätter samtliga vänsterextrema/"antirasistiska" organisationer och grupperingar med sin smutsiga och antidemokratiska verksamhet.
En av dessa är Researchgruppen, vilken precis som alla andra vänsterterroristiska organisationer i Sverige är allierad med den vänsterfascistiska och våldsuppviglande organisationen Expo.
Så här står det om gruppen angående dess försök till åsiktsregistrering på t ex Realisten.se:

"Vänsterextrema Researchgruppen har på sin Twitter erbjudit 50 000 kronor till den som kan ge dem Flashback Forums databas. Det man önskar komma över är de registrerade medlemmarnas e-postadresser, det meddelar Flashback på forumets nyhetssida.

Resarchgruppen startades 2009, och arbetar bland annat med att kartlägga svenskvänliga människor. Verksamheten drivs som en ekonomisk förening – Seppuku Media Ekonomisk förening – och har den för misshandel dömde Martin Fredriksson som ledamot.

Martin Fredriksson sitter även i styrelsen för ett annat bolag, Piscatus Aktiebolag, som bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern. I samma styrelse finns Mikael Ekman (Expo) och Robert Aschberg."

Att så kallade "antirasistiska" organisationer inte står för varesig demokrati, yttrandefrihet eller åsiktsfrihet, är sedan många herrans år väl klarlagt.
Men nu vill alltså en av dessa åsiktsregistrera ett välkänt forums alla över 723 000 användare.
Visst, att vänsterextremister vill ha grundlig koll på alla som, till skillnad från dem själva, respekterar demokrati och vill att alla ska få tycka vad de vill är ju knappast någon nyhet precis.
Men att vilja åsiktregistrera alla Flashbacks användare är ju lika demokratiskt som när den kommunistiske diktatorn Josef Stalin i Ryssland på olika sätt lät avrätta sammanlagt 42,7 miljoner människor, detta på grund av bl a etniska och politiska skäl.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Researchgruppen drar över 723 000 människor över en och samma kam!
Sedan kommer gruppens brottslingar, alltså de som driver den, och försöker tuta i folk att de inte är trångsynta, och att de står för alla människors lika värde.
Det hela är alltså så skrattretande att man inte vet om man ska dö av gapskratt eller gråta ihjäl sig.

Läs mer om det hela på t ex följande:

https://www.realisten.se/2013/01/04/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare/ ,

http://www.nationell.nu/2013/01/04/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare/ ,

http://www.flashback.se/artikel/2964/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare

och

http://www.nationell.nu/2013/01/05/asa-linderborg-forelaser-tillsammans-med-researchgruppen/ .

torsdag 3 januari 2013

De politiskt inkorrekta nyhetssajterna blir slagkraftigare - men "antirasisterna"/terroristerna finns kvar

Idag stod det i toalettpappersblaskan Metro en artikel som tog upp en sak angående år 2013 som jag själv tycker är ganska intressant, detta i min egenskap av bloggare.
Det handlar nämligen om hur året ur bloggsynpunkt kommer att se ut.
Några kända bloggare, dock politiskt korrekta sådana (men visst sjutton, Metro är ju som Aftonbladet, Expressen och Expo: De tillåter ju bara en åsikt), såsom t ex "bloggexperten" Anna-Maria Johansson, Ida Warg som driver en blogg om hälsa och träning, samt Emma Sundh (som bloggar om vintage), har uttalat sig i denna fråga.
Nu läser jag visserligen aldrig den sortens bloggar som dessa tre representerar, detta på grund utav att dessa saker inte intresserar mig särskilt mycket.
Men jag tycker ändå att dessa tre personer har några poänger, även om de har glömt en sak som de själva inte tänker på.
Nåväl, så här säger Anna-Maria Johansson bl a:

"– Fler kommer att bli mer noga med att ta bort elaka kommentarer och se till att man inte får vara anonym. Även om bloggarna blivit snällare är trollen kvar och det är ett hårt klimat."

I och med detta uttalande så skulle hon ju kunna syfta på mig t ex, jag är nämligen väldigt snabb med att radera elaka kommentarer, jag har ju kommentarsgranskning. Men det klart, ordet elakt kan många gånger täcka en ganska vid bredd.
Angående det där med anonym så, ja, vad ska man säga? Ingen är ju anonym på internet, alla lämnar ju "spår" efter sig. Men vad beträffande anonyma kommentarer så tycker jag det är självklart att man ska få lämna sådana, i alla fall om de är sakliga och trevliga.
Några motsatta exempel på trevliga och sakliga kommentarer fick jag när jag i samband med att jag skrev några inlägg om Anders Behring Breiviks terrordåd blev anklagad för att vara medskyldig till dessa dåd, de kommentarerna raderades naturligtvis och om jag hade gett mig tusan på det så hade jag inte gett mig förrän personerna som hade skrivit dem hade blivit dömda för grovt förtal.
Angående trollen" så visst, det finns troll i kommentarsfält, men då vänsterextrema och "antirasistiska" sådana.
Usch och fy för sådana alltså!

Ett annat intressant uttalande har vi från Ida Warg, hon säger bl a så här:

"Bloggar som handlar om till exempel träning, matlagning eller smink känns mer hållbart än en blogg som bara handlar om en person. Det känns som att folk börjar tröttna på de bloggarna – man vill läsa om något vettigt."

Angående bloggar som bara handlar om en person så håller jag fullständigt med, sådana är bara slöseri med tid att läsa. Det ger ingenting helt enkelt.
Likadant tycker jag om bloggar som handlar om träning, matlagning och smink, det är mest överklassaktiga "mentalbombas" (en mer allmänriktad variant på indoktrinerade "dubbeljönssor/"dubbeljönssar") som driver sådana.
Men visst, det finns säkert en och annan abnorm "pappskalla" (vilket för övrigt är en feministisk variant på ordet pappskalle) som gillar sådana också.

Även Emma Sundh har en intressant syn på saken.
Men vad säger hon då? Jo, så här:

"– Jag tror att fler kommer att starta egna domäner och bli sin egen lilla ö på internet i stället för en del i ett stort kluster."

Varför hon kommer dragandes med detta just nu förstår jag däremot inte alls, det är ju redan ett faktum att det är så som hon säger.
Även jag har funderingar på att starta en egen domän.
Men jag får se hur jag gör, möjligheten är ju knappast borta. Dock kostar det ju en del.

Avslutningsvis får dessa tre damer hyfsat betyg av mig...eller rättare sagt, de skulle ha fått det om de hade tagit upp de politiskt inkorrekta nyhetssajterna och nyhetsbloggarna också.
Vilka tänker jag på då? Jo, t ex Avpixlat, Exponerat samt en massa andra liknande sådana.
Men om dessa kvinnor hade uttalat sig om den politiskt inkorrekta/sakliga median, ja, då hade med all säkerhet inte artikeln publicerats.
Istället hade de båda "journalisterna" som har skrivit artikeln garanterat fått sparken och blivit omplacerade, och de tre kvinnorna blivit belagda med "munkavlar" för att stoppa dem från att någonsin uttala sig i sådana frågor mer.
För sanningen, ja, den klarar inte svensk PK-media av!

Läs hela artikeln på http://www.metro.se/noje/bloggarna-blir-snallare-men-trollen-ar-kvar/EVHmab!D0Wx2NFp4fCDk/ .

onsdag 2 januari 2013

En av det nya årets första tragiska nyheter

Som vanligt så begicks det även under denna Nyårsafton våldtäkter och annat "trevligt" i den vidriga mångkulturens namn. Men det är inte sådant som årets första inlägg i denna blogg ska handla om, utan följande:
Igår stod det klart att den kände svenske skådespelaren Jarl Borsse'n nu har avlidit, detta i en ålder av 75 år. I och med detta så har Sverige minst en av sina, i mitt tycke, flitigaste skådespelare.
Japp, ni läste rätt, jag skriver flitigaste på grund av att han gjorde väldigt många mindre roller, eller hur man nu ska säga.
Vem minns inte t ex hans roll som kines i filmen "Jönssonligan dyker upp igen" från 1986?
Och går vi längre tillbaka i tiden så hittar vi honom som kyrkoherde som har drabbats av s k "stående problem", detta i en erotisk film vid namn "Den ståndaktige kyrkoherden" (i vilken han spelar huvudrollen) där byns kvinnor gör sitt bästa för att hjälpa honom med det.
Själv gillade jag honom bl a i rollen som sjörövaren Kapten Blod-Svente i filmen "Pippi Långstrump på de sju haven", men också naturligtvis i tv-serien "Gäster med gester". Min favorit i den sistnämnda är när han med kroppen försöker beskriva en porrskådis in action.
Även i många revyer medverkade han i.

Läs mer om Jarl Borsse'ns död på bl a följande:

http://www.dn.se/kultur-noje/jarl-borssen-dod ,

http://www.svd.se/kultur/jarl-borssen-ar-dod_7790692.svd

och

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1186821-skadespelaren-jarl-borssen-ar-dod .

Angående vidrig mångkultur förresten, nämligen svenskfientlig sådan, så har vi här ett av det nya årets första bevis på sådant: http://www.friatider.se/fler-invandrare-ska-fa-bidrag-for-att-starta-foretag .

Och här har vi ett av det nya årets första invandringsbrott: http://www.exponerat.info/tre-domda-for-narkotikabrott-ingen-utvisas/ .