onsdag 28 november 2012

Aftonbladet och all annan svensk PK-media borde granskas juridiskt

De politiskt inkorrekta medierna i Sverige som t ex Avpixlat, Fria Tider, Realisten och Nationell.nu, är framgångsrika eftersom de avslöjar saker och ting som den politiskt korrekta/förljugna median i Sverige, t ex Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Metro, inte tar upp.
Men enligt Aftonbladets egen lilla "snorkråka"/kommunist Åsa Linderborg så ska nu yttrandefriheten och åsiktsfriheten stoppas helt och hållet, nu ska det nämligen kopplas in, hör och häpna, jurister.
Målsättningen är alltså att stoppa sanningen helt och hållet.
Men hur går det här ihop? Man kan väl inte dag ut och dag in påstå att man står för alla människors lika värde, och samtidigt göra så här? Jodå, det går tydligen alldeles utmärkt det, i alla fall enligt Åsa Linderborg och de andra antidemokraterna på Aftonbladet och annan svensk PK-trashmedia.

Dessa pappskallar har dock rätt i en sak, nämligen följande: Visst, media ska granskas, inget snack om den saken.
Men inte den sanningssägande median, utan den förljugna median som t ex Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Metro, Värmlands Folkblad och all annan svensk PK-media.
Varför? Jo, de hetsar ju dagligen och nattligen 24 timmar per dygn dag ut och natt in varenda månad under vartenda år som finns emot svenskar och de invandrare som är trötta på det mångkulturella samhället och på PK-journalisters fascism och antidemokratiska inställning, t ex kommunisten Åsa Linderborgs.

Läs mer om Aftonbladets senaste "demokratiinställning" på bl a följande:

http://www.exponerat.info/aftonbladet-ska-granska-skiten/ ,

http://www.aftonbladet.se/kultur/article15845333.ab ,

http://www.nationell.nu/2012/11/28/aftonbladet-anlitar-jurist-for-att-stoppa-nationell-nu/

och

http://www.friatider.se/kommunist-pa-aftonbladet-hotar-polisanmala-fria-tider .

måndag 26 november 2012

Är Soran Ismail och Ida Nilsing nedkissade och nerknarkade psykfall?

Efter att idag ha läst en artikel på Fria Tider med rubriken "Pensionärer är "nedkissade galningar" - SD skadedjur som ska gasas" så satt jag bara och gapade. Och ännu mer blev det när jag läste den artikel som det gällde, nämligen den som en viss människoutrotningsförespråkare vid namn Ida Nilsing på Länstidningen Östersund hade skrivit.
Enligt artikeln ifråga anser den kurdiske nationalisten Soran Ismail att svenska pensionärer är nedkissade galningar som inte vet vad de heter, snacka om att kränka och idiotförklara pensionärer alltså.
Hade han sagt samma saker om kurdiska pensionärer så hade han med all säkerhet blivit mördad, men nu gällde det ju bara svenska sådana.
Visst, det går att säga mycket om denna IQ-befriade dubbelidiot till vandrande hjärnblödning, men jag nöjer mig med att säga följande: Den dag du dör, Soran, så kommer du inte att duga som maskmat ens, även maskar har självrespekt.

Angående "journalisten" Ida Nilsing som propagerar för att sverigedemokrater ska gasas ihjäl: I vilket psykiskt tillstånd var hon när hon skrev artikeln? För i vilket psykiskt tillstånd som Soran Ismail ständigt befinner sig vet ju de flesta vid det här laget.
Och i vilket psykiskt tillstånd befann sig den person som publicerade artikeln i tidningen i när han eller hon gjorde det?
Satt fröken Nilsing och publicisten på hispan? Sitter de kvar där?
Visst, att PK-journalister i 99 fall av 100 aldrig är sakliga, det vet vi ju, men ett lågvattensmärke av detta slag skulle inte ens Aftonbladet, Expressen eller den vänsterextrema skitblaskan Expo publicera.
Och det vill inte säga lite det!

Sist men inte minst ställer jag följande två frågor till Soran Ismail och Ida Nilsing: Är ni nedkissade och nerknarkade psykfall själva? Och hur länge har ni varit det?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/SD-ska-gasas-ihjal-pensionarer-ar-nedkissade-galningar

http://ltz.se/ledare/ledare/1.5325048-alla-potentiellt-vardelosa-i-sd-s-varld

http://www.dn.se/nyheter/politik/tidning-liknar-sd-vid-skadedjur

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tidning-liknar-sd-vid-skadedjur_7700878.svd .

fredag 23 november 2012

Aftonbladet och Expressen är huvudansvariga för våldsdåd som detta

Igår fick den sverigedemokratiske politikern Gejbert Strömdahl i Laholm sitt hem sönderskjutet, med all säkerhet beror detta terroristdåd på hans politiska engagemang för sitt parti.
Men om det inte hade varit för den sanningsenliga icke-politiskt korrekta median i Sverige (t ex Exponerat, Fria Tider, Avpixlat, Nationell.nu och Realisten) så hade det knappast stått någon rad om detta någonstans, för från politiskt korrekt/fascistisk/antidemokratisk/hatfylld media som t ex Aftonbladet och Expressen har det inte stått någonting om det.
Att det är så är dock inte så konstigt med tanke på att det är den svenska PK-medians fel att terrordåd som t ex detta sker i Sverige, det är ju den som hela tiden propagerar för grovt våld emot oliktänkande.
Den som inte tror att det är så behöver bara läsa t ex Aftonbladet och Expressen, för med tanke på vilken "demokratisk" inställning som de "journalister" som jobbar på dessa tidningar har så talar detta sitt minst sagt tydliga språk.
Det är också intressant att se hur twofaced dessa "journalister" är emot kollegor som har begått brott. Ta Expressens Niklas Svensson t ex, han dömdes för olaga dataintrång men var hur välkommen som helst tillbaka efter det.
Fast det klart, med tanke på att den tidningen har en chefredaktör som har dömts för vapenbrott så är ju detta inte så konstigt. För som det heter: "Äpplet faller inte långt från trädet". Eller varför inte uttrycket "Lika barn leka bäst"?
Och Aftonbladet då, som har mage att skriva hat-, hets- och lögnartiklar i vilka SD anklagas att vara rasister och nazister utan någon som helst grund, ingen saklig och sanningsenlig i alla fall.
Hur går dessa anklagelser ihop? Under andra världskriget stödde ju Aftonbladet Tyskland och fortsatte också att stödja nazismen ända fram till slutet av 60-talet, enligt vissa källor stödjer Aftonbladet fortfarande nazismen. För i annat fall hade de säkert skrivit om den nazist som i valet 2006 till posten som kommunfullmäktige i Katrineholm kandiderade för Socialdemokraterna där.

Men åter till det här som hände Gejbert Strömdahl.
Det finns bara en sorts personer som är mer skyldiga till terrordåd/grova våldsdåd emot honom och andra än de som utför dem är. Vilka är det då? Jo, de PK-"journalister" vars artiklar (indirekt eller inte) propagerar för grovt våld av olika slag emot människor vars åsikter de inte gillar.
Ta en titt i t ex Aftonbladet och Expressen (eller varför inte Expo?), och ni förstår hur jag menar.

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://hn.se/nyheter/halland/1.1847158-sd-politiker-fick-sitt-hus-beskjutet ,

http://www.friatider.se/sd-politiker-fick-huset-sonderskjutet ,

http://www.nationell.nu/2012/11/22/sd-politiker-fick-hus-sonderskjutet/ ,

http://www.realisten.se/2012/11/22/sd-politikern-gejbert-stromdahls-hus-beskjutet/

och

http://avpixlat.info/2012/11/22/sd-politikers-bostad-beskjutet/ 

Och angående att Aftonbladet stödde Tyskland under andra världskriget: http://www.nationell.nu/2012/11/22/aftonbladet-hyllade-adolf-hitler/ .

tisdag 20 november 2012

Den nationalistiska nättidningen Realisten.se ska få presstöd

För några år sedan fick den nationalistiska tidningen Nationell Idag statligt presstöd, tråkigt bara att ND:s partiledare Marc Abrahamsson tillsammans med Jimmy Winderskog har bestämt sig för att köra den fullständigt i botten. Och detta med start av det lagbrottsliga övertagandet av den.
Nåja, som tur är så finns det fler nationalistiska mediasajter än så, t ex Realisten. Den sistnämnda kommer nämligen att få statligt presstöd, alltså precis som Nationell Idag fick.
Skillnaden är bara att stödet till Realisten inte kommer att dras in.
Varför inte det då? Tja, t ex är det ju inget fuffens kring denna nättidning, det var det för övrigt inte på Nationell Idag innan Abrahamssons och Winderskogs övertagande heller.
Saxat från den aktuella artikeln på Realisten:

"Realisten.se kommer vid årsskiftet bredda sitt utbud betydligt och med en kombination av artiklar, webbradio och webb-tv erbjuda någonting helt nytt inom nationalistisk och invandringskritisk nyhetsmedia.

Vi kommer bland annat börja visa såväl unika tv-reportage som ocensurerade filmer där vi avslöjar betydligt fler grova brottslingar än de Efterlyst väljer att visa. Vilka som begår brotten i Sverige kommer en gång för alla att demaskeras.

Från att ha drivits av idealister på fritiden är vår ambition att Realisten.se framöver ska ha heltidsanställd personal, vilket ger helt nya möjligheter för det arbete som bedrivs. Dessutom ska flera nya, namnkunniga skribenter börja skriva regelbundet för Realisten.se.

Mycket material kommer fortsatt vara gratis och tillgängligt för alla, men abonnenter får därtill tillgång till en hel del exklusivt material och exklusiva erbjudanden."

Naturligtvis är det glädjande att fler och fler aktörer inom den äkta samhällskritiska median i Sverige utvecklas i denna riktning, ju fler sådana desto mer får den mångkulturextremistiska/fascistiska median som t ex Aftonbladet, Expressen, Värmlands Folkblad och TV4 stryka på foten.
Fortsätter äkta samhällskritisk media att utvecklas i rätt riktning, vilken den också kommer att göra (se bara på Exponerat t ex, alltså före detta Sweden Confidential), så kommer en dag den förljugna mångkulturextremistiska/fascistiska median i Sverige att försvinna helt.
Visst, det kommer att ta tid, men den som väntar på något gott....
Som sagt, det finns många bra aktörer inom äkta media, t ex Fria Tider.

Läs artikeln i sin helhet om Realisten.se:s presstöd på http://www.realisten.se/2012/11/19/realisten-se-ska-fa-presstod/ .

torsdag 15 november 2012

Heja SD:s toppman Erik Almqvist

De senaste dagarna så har det varit ett himla liv om SD:s toppman Erik Almqvist angående den film som Expressen har fått tag i där Almqvist påstås ha sagt det och det, tydligen har han fått lämna sina politiska uppdrag nu på grund utav sina uttalanden.
Men börjar man luska i det hela så kommer det fram att Expressen har ljugit om Almqvists ageranden, en länk till en artikel som bevisar detta finns längre ner i detta blogginlägg.

Angående uppståndelsen kring Almqvists "hemskheter" så säger jag bara följande:
Heja Erik Almqvist! Att hylla den svenska PK-median, vilken har mer gemensamt med Nordkorea än med Sverige, är däremot inte att tänka på, visst, Almqvist har sagt lite saker, men det har Soran Ismail också gjort, även den kvinna som Almqvist sade ett visst ord till och även den invandrarkille som hotade honom och Kent Ekeroth har också gjort det.
Så vad är problemet?
Dessutom har både Expressen och Aftonbladet haft klippet i flera månader, orsaken till varför de gapar och skriker hals om det nu är helt enkelt att SD fick 11,2 % i den senaste opinionsmätningen från i måndags. Det tålde inte svensk PK-media, alltså kom det här nu. Jag tror att Kent Ekeroth läckte till Expressen, Almqvist hade gått om honom i popularitet. Det är helt enkelt Ekeroths avundsjuka som det handlar om. Varför sparade han annars filmen?
Men folk är inte korkade, de går inte på PK-medias lögner och smutskastning längre, ja, de flesta gör inte det i alla fall.

Här har ni bevis på att Expressen ljuger angående det här med Almqvist, alltså har de grundlurat resten av sina kollegor i den övriga svenska PK-median också: http://www.exponerat.info/sekvensen-expressen-valde-att-klippa-bort/#ixzz2CJ0NLe1F .

Läs mer om tjafset kring Erik Almqvist på bl a följande:

http://www.expressen.se/nyheter/erik-almqvist-lamnar-sina-uppdrag-i-sd/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15773712.ab ,

http://avpixlat.info/2012/11/14/erik-almqvist-sd-lamnar-sina-uppdrag-med-omedelbar-verkan/ ,

http://nyheter24.se/nyheter/politik/731697-jimmie-akesson-erik-almqvist-lamnar-sina-uppdrag ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/erik-almqvist-haller-presskonferens ,

http://www.friatider.se/akessons-farliga-prejudikat

och

http://www.realisten.se/2012/11/14/erik-almqvist-avgar/ .

tisdag 13 november 2012

Svenskar som kritiserar Sveriges invandringspolitik hamnar i fängelse

Jag misstänker att ni som nu har läst rubriken till detta inlägg tror att jag skojar, om så är fallet: Tänk efter några gånger till på hur det ser ut i Sverige, hur resonnemanget går varmt i PK-ismens "filealer" och ni kommer att inse att jag inte gör det.
Det är bara att läsa den artikel vars länk finns längst ner i detta inlägg.
Saxat från artikeln:

"Sverige toppar statistiken av asylsökande syrier. Många av dem saknar asylskäl. Det känns inte så bra. Och vad syrier kan hitta på spelas just nu upp för oss på första parkett. Dels i den famösa mastodonträttegången rörande grov organiserad brottslighet i Södertälje, dels i den omfattande härvan av grova bedrägerier inom den lukrativa branschen med personliga assistenter, som i dagarna har börjar rullas upp i Södertälje.

En annan grupp som inger oro och väcker förstämning är somalierna – den under senare år snabbast växande flyktinggruppen i Sverige. Somalier är de som uppvisar allra sämst förmåga till egen försörjning genom eget hederligt arbete i Sverige. Endast några tiotals procent av dem har ett riktigt lönearbete."

Ett annat utdrag ur artikeln lyder så här:

"Det är väl självklart att många (en majoritet?) svenskar är kritiska till en invandringspolitik med sådana defekter. Men så får man inte tycka för det politiska etablissemanget och massmedia. Den som ändå gör det stämplas som varande främlingsfientlig, rasist eller något ännu värre. Senast i raden att förvägra svenskarna rätten att hysa, och uttala, en negativ uppfattning om den förda invandringspolitiken är statsministern Fredrik Reinfeldt. I bl.a. skolor har han på sistone kritiserat, hånat och smädat dem som inte delar hans (“positiva”) uppfattning om invandringen.

De oliktänkande är enligt Reinfeldt människor som lyssnar till “djungeltrummorna på internet”. Vi ska “isolera dem från inflytande”, fortsatte han cyniskt i ett anförande nyligen på Stockholms universitet. I klartext alltså: De som inte tycker “rätt” ska fråntas sina grundläggande fri- och rättigheter, t.ex. yttrandefriheten: frihet att i tal, skrift eller bild
eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor."

Slutsatsen av detta kan därför bara bli följande: De människor som kritiserar den svenska invandringspolitiken kommer hädanefter att kastas i fängelse och sitta där tills de ruttnar bort, utan att få någon rättegång.
För vilket brott har de begått? Jo, det om att utnyttja sina demokratiska rättigheter.

Läs hela artikeln på http://www.realisten.se/2012/11/13/forbudet-att-kritisera-svensk-invandringspolitik/ .

måndag 12 november 2012

Har Jimmie Åkesson fått kaffe på sängen av Fredrik Reinfeldt idag?

Vad har ni gjort idag, kära läsare? Själv har jag undrat över vad PK-etablissemanget i Sverige tycker om Sverigedemokraternas senaste opinionsmätningsframgång, nämligen den på 11,2 % från idag. Detta är den högsta siffra som SD någonsin har fått i en opinionsmätning, jag gissar därför på att samtliga inom det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige som hatar Sverigedemokraterna kommer att ängna de närmaste dygnen åt att komma med kaffe och tårta på sängen till varenda SD:are ute i landet skrikandes "HURRA HURRA HU-U-U-U-UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHH, USCH OCH FY FÖR ER, JÄVLA RASISTER!!!!".
Men naturligtvis har jag fel, dock inte gällande det som förmodligen har skrikits från 99,99 % av samtliga PK-typer i Sverige idag, för att inte tala om alla rättshaveristande "antirasister" på gator och torg.

Läs mer om Sverigedemokraternas hitills största framgång i opinionsmätningar på bl a

http://www.exponerat.info/sverigedemokraterna-gar-kraftigt-framat-i-ny-matning/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15758991.ab ,

http://www.friatider.se/sd-pa-11-procent ,

http://avpixlat.info/2012/11/12/united-minds-november-nya-rekordsiffror-for-sd/

och

http://petterssonsblogg.se/2012/11/12/hogsta-nivan-nagonsin-for-sd-112/ .

måndag 5 november 2012

På spelning i Eksjö med Agent Bulldogg och Condemned 84

I fredags gjorde jag en sak som jag inte har gjort på länge nu. Vad var det då? Jo, jag var på Oi!-spelning, och inte vilken sådan spelning som helst heller.
För då uppträdde nämligen de båda legendariska Oi!-banden Agent Bulldogg och Condemned 84, detta skedde på orten Eksjö som ligger c:a 10 mil från staden Jönköping vid sjön Vätterns strand.
Spelningen hölls på Hijackers Rock'n roll & Motorklubb där, den var en del i en 3-dagarsspelning som började i Norrköping i torsdags och avslutades i Stockholm i lördags.
Huvudbanden var Agent Bulldogg och Condemned 84, men även andra Oi!-band uppträdde. Turne'n hette The Real Oi! Tour 2012, och anordnades av klubb Pretty Shitty Town (förkortat P.S.T.)

Vad kan man då säga om denna spelning? Ja, för egen del så kan jag lugnt säga att det var den bästa spelning som jag har varit på på länge, även om den dock inte slår denna sommars Kuggnässpelning då bl a det legendariska vikingarockbandet Ultima Thule uppträdde för sista gången på 30 år.
Men Oi!-spelningen var mycket bra, det enda som får lite minus av mig var väl möjligtvis då att ljudet var lite dåligt. Hade man inte kunnat texterna till låtarna så hade man nog inte hört vad som hade sjungits, Agent Bulldogg fick ju avbryta spelandet en sväng på grund av någon ljudkabel som hade gått av eller något liknande. Så Thomas (sångaren alltså) fick hålla ut micken över publiken och alla sjöng, jag har för mig att det var under låten "Karl den tolfte" som ljudet försvann. När Condemned 84 uppträdde så blev det ännu svårare att höra vad som sjöngs, men den som inte kunde låten "Oi! aint dead", ja, den personen kan inte ha varit född i förrgår ens.
 
Men på det hela taget så var som sagt spelningen mycket bra, t ex vakterna skötte sitt jobb utmärkt. Och att bartendern och de personer som släppte in folk vid insläppet till lokalen var jättetrevliga gjorde knappast saken sämre. Något bråk förekom inte heller, alla som var där var ju där för att ha kul. Självklart stompades det en hel del också.
Och en del kompisar som var där träffade man också.
Stort tack till arrangörerna av denna Oi!-turne'!
Här nedanför följer några bilder från fredagens spelning (klicka på bilderna för förstoring):
 
 
 
Och så här såg det ut på Blå Huset i Norrköping i torsdags då Agent Bulldogg uppträdde där: