måndag 29 oktober 2012

Det märks

Jag får se om det blir något bloggande den här veckan, känner mig inte så sugen nämligen.
Det är alltså inte frågan om att det inte finns någonting att blogga om. För det finns det ju alltid.
Men som det känns idag så funderar jag på att ta en sabbatsvecka från bloggandet, har funderat på det en tid men det har gått upp och ner, så att säga.
Samtidigt vet jag ju hur det brukar bli, hehe, säger jag att det ska bli så blir det sällan så.
För "bloggningsklådan" kommer oftast ganska snabbt.
Men som sagt, är nog bara bra för mig att ta en sabbatsvecka. Nåja, det märks ju hur det blir, men som det känns nu och har känts under en tid så är det läge att göra det.

Så nu vet ni hur det ligger till, tänkte bara nämna detta.

onsdag 24 oktober 2012

All heder åt Svenskarnas parti för detta

I en tid då den svenska PK-median och de svenska PK-partierna i riksdagen (alla utom Sverigedemokraterna) hetsar sina vänsterextrema/"antirasistiska" stormtrupper på gator och torg till att attackera och försöka mörda människor som dessa anser vara "rasister", "nazister", ja, politiska motståndare rent allmänt osv, är det glädjande att det finns partier, organisationer och andra som är emot denna vidriga och totalt förkastliga utveckling.
Ett exempel på ett sådant parti är SvP, alltså Svenskarnas parti, detta idag i form av en artikel på nättidningen Realisten.
Så här står det bl a i artikeln:

"Senast i raden är den av massmedia i allmänhet, och TV4 i synnerhet, upphöjda rapparen Malcolm Brandin som publicerat en bild på sig själv iförd en tröja där Jimmie Åkesson (SD) misshandlas blodig. Brandin är aktuell i talangtävlingen X-Factor på TV4, och trots detta uppenbara hot mot en engagerad politiker väljer TV4 att ge honom en plattform och fortsätta i tävlingen. Vilka signaler detta sänder till svenska ungdomar är inte svårt att gissa sig till, och med detta sätt att se genom fingrarna på politiska hot främjar man en mycket olycklig utveckling i det politiska Sverige.

- Det är viktigt att samtliga krafter sätter ned foten nu, då utvecklingen redan fått gå för långt. Att TV4 lyfter fram en person som Malcolm Brandin i ett program som ses av hundratusentals ungdomar är en skam, och det är min förhoppning att man tar sitt förnuft till fånga och slutar gulla med den här typen av extremister, säger Dan Eriksson, styrelseledamot i Svenskarnas parti."

Vågar man gissa på att det kommer att gå bra för Svenskarnas parti i valet 2014 månntro? För detta är långt ifrån det enda exemplet där SvP gör bra ifrån sig.
Bland PK-partierna lyser nämligen däremot sådana saker rejält med sin frånvarande frånvaro, något som alltså lyser igenom ständigt varenda dag som Gud ger.
Eller uttryckt på ett annat sätt: PK-partiernas och PK-medians genomskinlighet lyser igenom mera än huden på en afrikansk kalråtta.
Och Det vill inte säga Lite det!

Läs artikeln i sin helhet på http://www.realisten.se/2012/10/24/svenskarnas-parti-kraver-krafttag-mot-politiskt-vald-och-hot/ .

Samma artikel finns även på http://www.svenskarnasparti.se/2012/10/24/svenskarnas-parti-kraver-krafttag-mot-politiskt-vald-och-hot/ .

tisdag 23 oktober 2012

Icke-existensiell eller "det"?

Idag stod det en artikel på Expressen som minst sagt får en att fundera över om det inte är dags för samtliga av tidningens "journalister" att bli tvångsinskrivna på närmaste psykinrättning (igen?), för tydligen har de hakat upp sig på ett ord som inte ens existerar.
Och som om inte det räckte så är det ju minst sagt väldigt illa ställt med någon som inte vet om han, hon eller "det" är en man eller kvinna.
Ännu konstigare blir det dock när det verkar som om personen ifråga, nämligen en viss Noah Nord, inte ens existerar.
För vad ska man kalla en person för som inte existerar? Blir det möjligtvis icke-existensiell då?
Visst, att Expressen och mången annan svensk PK-media sällan kan försöka med att vara sakliga är ju välkänt, men det här med att, som Expressen i det här fallet gör, skriva en artikel om en person som inte verkar existera får väl ändå minst sagt anses vara en extrem megaplump i det redan jättestora jätteklaveret.

Mer om det hela hittar ni på t ex följande:

http://www.exponerat.info/expressen-snoar-in-pa-ordet-hen/ ,

http://www.friatider.se/kvinna-fick-inte-klippa-sig-hos-herrfrisor-do-anmalde ,

http://www.expressen.se/nyheter/noah-fick-inte-klippa-sig-hos-herrfrisoren/ .

söndag 21 oktober 2012

Sweden Confidentials nya nyhetssida

För 2 veckor sedan startade nyhetssidan Sweden Confidential upp det nya Sweden Confidential. Den nyhetssidan heter Exponerat, jag har nyss kollat in den och kan lugnt säga att den är riktigt bra.
Fast det var ju SweCon (som är förkortningen på den gamla) också, den kommer för övrigt att finnas kvar den också även om inga nya artiklar kommer att publiceras där.
Här är den nya sidan: http://www.exponerat.info/ .

tisdag 16 oktober 2012

Spöken protesterar och "flyktingar" "flyr" från vad?

Igår så var det krav i Glava av sällan skådat slag från bortskämda "flyktingar", japp, jag säger bortskämda och ni kommer nog snart att förstå varför.
Vad var deras krav då? Jo, bl a följande:

"Vi sova, va, rum, va, ha hälsa, va, myket pengar, va, mat, va, klimat, va, ba mobil, va. VA VA VA VA VA VAAAAAAA!!!! Fatta ni, va???? Vi flyktingar, va, vi ska ha ALLT, va, annars ni vara RASISTER, va!!!"

Jaha, okej. Och vad var det förra veckan då? Jo, bl a följande:

"Vi ike ha dator, va, vi frysa, va, inte veta stänga hur dörr, va."

Och dessa påstår sig ha flytt från en massa saker. Men vad de har "flytt" ifrån framkommer däremot aldrig, ånej, där är det totalt knäpptyst, ja, tystare än i den tystaste grav som över huvudtaget existerar.
För vad "flydde" de ifrån? Var det från för höga krav? Eller var de för låga?
Och att då komma till ett annat land och kräva både det ena och det andra, ja, jag säger då det.
Halleluja i höjden!
Men visst sjutton, det sistnämnda kan man inte säga, de är ju från muslimska länder och då kränker man dem.
Och sedan det här med "åkerspöket" då:

"Buhu, va, BUH-U-U-U-U-U-U, va, det pökar här, va, vi vila bort, va!"

Ja, det säger ju mycket när till och med spöken är emot massinvandring. Och för några dagar sedan drabbades innevånarna i Glava även av ett annat invandringsproblem, nämligen att en asylsökande på den ännu så länge fina och välskötta herrgården attackerade en annan person med kniv.

Men varför hålla er på halster? Sätt igång och läs på t ex:

http://www.vf.se/nyheter/arvika/asylsokande-demonstrerade ,

http://www.realisten.se/2012/10/15/flyktingar-demonstrerade-mot-spoken/ ,

http://www.realisten.se/2012/10/14/knivoverfall-pa-glava-gastgards-asylboende/ ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/flyktingar-blockerar-vagen  ,

http://www.nationell.nu/2012/10/15/flyktingarna-pa-glava-demonstrerade-mot-framlingsfientligt-spoke/ ,

http://www.vf.se/nyheter/arvika/flykting-attackerade-kvinna-med-kniv ,

http://avpixlat.info/2012/10/14/asylsokande-knivhotade-och-sparkade-kvinna-i-magen-pa-flyktingboende/  .

måndag 15 oktober 2012

Splittra eller söndra, Jimmie Åkesson?

I fredags så gick Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut med ett utspel där han så att säga ska "rensa upp" inom partiet, ett uttalande som minst sagt gör att man undrar över hur det står till med Sverigedemokraterna.
Kör Jimmie Åkessons ett spel för galleriet? Om inte så är det illa ställt med partiet, bl a sade han följande:

"- Vi kommer inte att acceptera avvikelse i någon mening egentligen."

Menar man då att man kräver att ingen i partiet har rätt att säga sin mening? Visst, att Jimmie Åkesson vill slänga ut rättshaverister kan jag förstå. Men varför väljer han att säga sådana här saker just nu? Det går ju bra för SD nu, härom dagen fick partiet 9,3 % i en opinionsmätning. För jag tror ju knappast att han vill att det ska gå dåligt.
Men visst, om han ska utesluta extremister så kan han ju börja med bröderna Kent och Ted Ekeroth då, nej, jag tror att det Åkesson gör är ett spel för galleriet. Om inte så kommer partiet att fortsätta tappa fler sympatier och väljare.
För det spelar ingen roll hur Åkesson gör, PK-etablissemangets uppfattningar om SD ändras inte.
Däremot är Åkesson den mest kompetenta av riksdagspartiledarna, därför är det beklagligt att han gör dessa uttalanden.
Om det skulle se ut så i samtliga av riksdagspartierna så skulle det till slut bara finnas en person i varje parti. Det blir ju liksom lite svårt att driva ett parti som bara består utav en enda person. Eller? För jag tror knappast att Åkesson är ute efter att göra en APK:are, ni som minns Arbetarpartiet Kommunisterna (alltså APK) vet hur jag menar.
APK var nämligen Sveriges minsta parti till medlemsantalet, de sista åren hade partiet bara 5 stycken medlemmar. Och det berodde inte på att de hade slängt ut folk, nej, partiet var alldeles för enkelspårigt och inskränkt.
Jag minns ett program om APK, i det satt partiets ledare (en gammal gubbe som såg ut att stå med det ena benet spikrakt ner i graven) och bl a skrev sin partitidning på en skrivmaskin, i hans fall då en sån där riktigt gammal en.
För dator, ja, det visste han inte vad det var för någonting.

Angående Jimmie Åkessons uttalanden så hittar ni mer om dem på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/akesson-stadar-upp-i-sd_7578948.svd ,

http://www.friatider.se/gor-som-sveriges-radio-jimmie ,

http://www.friatider.se/sd-utrensningar-far-kritik ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/10/12/akesson-vill-stada-upp-i-sd/ ,

http://www.realisten.se/2012/10/13/sverigedemokraterna-utesluter-sina-medlemmar/ ,

http://www.aftonbladet.se/debatt/article15609181.ab .

torsdag 11 oktober 2012

Radioprofilen Hasse Tellemar har gått ur etern

Om man pratar med dagens ungdom och frågar om de vet vem den nu avlidne Hasse Tellemar var så svarar de flesta någonting i stil med "Eeeeh....vem är det???". Men samtidigt är ju de flesta av dem mest intresserade av att sitta och spela data- och tv-spel dag ut och dag in, så man ska väl inte begära allt för mycket av dem.
Annat blir svaret om man frågar deras föräldrar, då brukar det låta ungefär så här: "-Jo, han var ju välkänd, jag brukade lyssna på honom, gillade hans program."
Själv hörde jag Hasse Tellemars radioprogram "Ring så spelar vi" första gången en kväll i slutet av 70-talet, det var i min fars bil. Det jag minns var att jag bl a tyckte att signaturmelodin var lite häftig, samt att det ringde in folk till höger och vänster. Vad som däremot sades i programmet kommer jag däremot inte ihåg.
Ja, det var då det, som ni kanske har räknat ut så tillhörde min far och jag inte samma generation precis.
Jag blev i alla fall inte så värst förvånad när jag idag läste att Hasse Tellemar nu har dött, sedan han lämnade över programledarskapet i "Ring så spelar vi" så har det ju varit ganska tyst från hans sida.
Men han var en folkkär och populär personlighet, den som säger någonting annat har minst sagt inte hängt med i "svängarna" så värst mycket de senaste 45 åren när det gäller den sortens underhållning som han representerade.
Man kan ju jämföra hans program lite grann med ett annat välkänt program i Sveriges Radio, nämligen Melodikrysset som sändes på söndagar. Dessa båda radioprogram tillhörde ju samma sort inom sin chenger.

Läs mer om den nu bortgångne radioprofilen Hasse Tellemar på bl a följande:

http://www.expressen.se/nyheter/hasse-tellemar-ar-dod/ ,

http://www.svd.se/kultur/hasse-tellemar-dod_7573866.svd

och

http://blog.svd.se/kultur/ .

måndag 8 oktober 2012

Jimmie Åkesson var bäst och sakligast igen

Igår kväll så var det partiledardebatt i SVT:s program Agenda. Jag ska väl inte skriva allt för mycket om det hela, men kan säga följande:
Jag har sett många debatter där SD:s partiledare Jimmie Åkesson har varit med (typ alla), och ännu har jag inte sett någon som han har förlorat.
Och det gjorde jag inte den här gången heller.
Men visst, de andra partiledarna var bra på saker de också, i deras fall att mest prata strunt och hela tiden säga emot sig själva. Särskilt Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund och Annie Lööf var bra på dessa båda saker.
Stefan Löfven, alltså Socialdemokraternas partiledare, gjorde denna gång däremot bra ifrån sig. Med tanke på vad jag tycker om honom så borde jag ju inte säga så, men jag får nog faktiskt denna gång säga att han utklassade sina motståndare ganska rejält. För Reinfeldt hade inte en chans mot honom, den enda Löfven inte lyckades tillintetgöra var ju Jimmie Åkesson. För att komma dragandes med "argumentet" "Det finns inga vi och dom, det finns bara vi" när man själv dag ut och dag gör skillnad på människor och människor blir minst sagt motsägelsefullt.
På den punkten är Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt precis likadana. Ja, Jimmie Åkesson vann gårdagens debatt överlägset, och det behöver man inte vara SD:are för att tycka.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Han var bäst och mest saklig rent allmänt, t ex körde han inte med siffertrillning som Reinfeldt gjorde.

Sedan har vi Centerpartiets Annie Lööf också, hon som har gjort sig känd för att Verkligen göra skillnad på folk och folk genom att kräva att Sverige ska ta in 40 miljoner invandrare per år från de s k MENA-länderna.
Hon sade nämligen följande:

"-Det blir väldigt tydligt vad Jimmie Åkesson säger, han lägger all skuld på invandringen, ni vill stänga dörrar för folk som flytt från förtryck."

Men vad gör du själv då, fröken Lööf? Jo, du lägger all skuld på svenskar, dessutom vill du ha ett totalt laglöst samhälle där folk springer omkring och skjuter ihjäl varandra dag ut och dag in.
För precis som Mona Sahlin håller du käften så fort någon av dina kära invandrare begår brott. Hur rimmar din inställning med pratet om alla människors lika värde? Jo, absolut inte alls.
Men det klart, de som ideligen gastar och skriker om alla människors lika värde anser ju aldrig att alla människor har lika värde.
Ta till exempel följande: I deras ögon har en invandrad våldtäktsman MER värde än en svensk som aldrig i hela sitt liv har begått någon våldtäkt.

Men en av de absolut värsta "grodorna" i gårdagens debatt stod Fredrik Reinfeldt för (jag är inte förvånad), frågan är om det inte var den värsta.
Jimmie Åkesson sade följande till Reinfeldt:

"-Vi har en regering som tillstår att de skenande socialbidragen är en effekt av invandring. Samtidigt säger de att invandringen ska rädda vår framtid, jag får inte ihop det."

Men vad fick han till svar från Reinfeldt? Jo, följande:

"-Jag är öppen med att det är ett stort problem, men i längden så säkrar det våra välfärdsambitioner."

Detta svar kom alltså från en person vars regering har kört välfärden ännu mer i botten än vad den var i slutet av Göran Perssons tid som statsminister.
"Lyckat", Reinfeldt & Co!

Läs mer om gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/akessson-kritiserad-fran-alla-hall-i-debatt/ ,

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.1088076-gp-s-ledare-spanstig-debatt-i-tv-rutan ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lofven-provade-en-romney_7561366.svd ,

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/10/07/annie-loof-stallde-den-basta-fragan/  ,

http://www.friatider.se/akesson-for-popular-expressen-morkar-matning

och

http://www.swedenconfidential.info/2012/10/08/patriledardebatten-aftonbladets-lena-melin-utsag-akesson-till-vinnare/ .

fredag 5 oktober 2012

PK-makthavarna: "Så länge brottsligheten är invandringsrelaterad så är den bra"

I går kväll så drabbades en stad i Sverige av ytterligare ett besinngslöst våldsdåd, denna gång skedde det i Karlstad (orten ifråga har sedan flera år tillbaka gjort sig känd för att ligga på tredje plats när det gäller Sveriges våldsammaste städer) och nu var det frågan om skottlossning på allmän plats.
Detta resulterade i att elva personer greps för inblandning i skottlossningen och mordförsöket.
Är denna grova våldshändelse ytterligare ett i den enorma mängden resultat av den vansinniga massinvandringen, den vansinniga invandrings-, asyl- och flyktingpolitiken samt det mångkulturella samhället? Ja, uppenbarligen. För någonting annat kan det inte vara frågan om, eftersom den svenska PK-median tiger värre än den största och tjockaste mur om vilken sorts människor som är gripna för detta.
För att citera en läsare på nättidningen Fria Tider:

"Bit för bit, meter för meter förlorar vi vårt land till främmande våldskrafter.
Svenskar är kända som lättlurade fega offer..
Men vändpunkten närmar sig! Snart tänds ursvenskens ursinne och då tar vi tillbaka vårt land! Då fredar vi våra kvinnor! Då skyddar vi våra unga och äldre! Snart nu!"

Och vad tycker PK-makthavarna i Sverige om sånt här då, t ex sju av åtta riksdagspartier? Tja, det är ju bara att läsa rubriken till detta inlägg.

Läs mer om det hela på bl a följande:

http://www.friatider.se/elva-gripna-efter-mordforsok-i-karlstad ,

http://nwt.se/karlstad/article1179666.ece ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1085641-en-skots-i-brostet-elva-greps  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/en-skots-i-brostet-elva-greps_7555208.svd ,

http://avpixlat.info/2012/10/04/valdsamt-skottdrama-i-karlstad-en-skjuten-i-brostet-manga-gripna/ .

tisdag 2 oktober 2012

Vad har "flyktingarna" i Glava Gästgård gemensamt med islamister?

Som om det inte räcker med all samhällsomstörtande muslimsk invandring till Sverige så har nu en ny typ av utveckling (eller rättare sagt bakåtveckling) skett, nämligen följande:
Det islamistiska partiet Hisb-ut-Tahrir, som vill avskaffa alla former av demokrati och upplösa allt vad landmassor heter, kommer nu att etablera sig i Sverige.
Hur det politiskt korrekta etablissemanget med alla sina vidriga hantlangare (t ex "antirasistiska" stormtrupper) kommer att bemöta ett parti som uttryckligen vill avskaffa västerländsk demokrati och tankefrihet återstår att se, men förmodligen kommer man att precis som hitills, när det gäller alla muslimer, frivilligt "krypa till gaskammaren" i förhoppningen om att inte bli ofrivilligt avrättade.
Men svenska folket då? Ja, dem skiter PK-etablissemanget i, svensk undergång är viktig den.
Intressant är förresten att denna etablering kommer samtidigt som ett stort antal muslimska "flyktingar" från bl a Somalia och Syrien har "satt bo" på Glava Gästgård i Arvika kommun.
Är detta en slump? Själv tycker jag inte att det verkar vara det. Därmed är inte sagt att det inte är en slump, men man undrar ju.
För de så kallade "flyktingarna" i Glava Gästgård och de i detta islamistparti verkar ha mycket gemensamt, bara ta det här med att "flyktingarna" inte förstår att man måste stänga dörrarna för att det inte ska bli kallt inomhus.
Och ändå ska man ju komma ihåg att vi bara befinner oss i början av oktober än.
Så hur låter det när vintern kommer?: "Buhu, buhu-u-u-u-u, va, vi icke vete vad kyla är, va, vi icke veta något alls, va, vi dumma, va."
För ärligt talat, fattar man inte att man måste stänga dörrarna för att värmen inte ska försvinna ut ur kåken, ja, då är man stenkorkad !
Men det stoppar inte där, ånej, det kommer mera: De har ingenting att göra. Inga gator, inga spel, inga datorer, inget supermarket. Det enda de har är en mindre butik som de kan köpa mat på, med andra ord så lär de svälta ihjäl. För inga djuplågeriaktiga halalvaror finns där....ÄN.
Klagan, klagan och åter klagan alltså. "Buhuuu, BUHU-U-U-U-U-U-U, vi har inte ens en dator vi! Usch så rasistiskt!"

Är dessa flyktingar? Svar nej. Alltså har de mycket gemensamt med galningarna i islamistpartiet Hisb-ut-Tahrir, inte bara på denna punkt.
Men å andra sidan finns det ju knappt några flyktingar i Sverige, de som verkligen är flyktingar tar sig ju aldrig på grund utav olika orsaker hit.

Här följer några relaterade länkar:

http://sockerbitar.se/snart-ar-alla-i-glava-rasister/ ,

http://nwt.se/arvika/article1175881.ece ,

http://nwt.se/arvika/article1175864.ece ,

http://www.friatider.se/islamistparti-etablerar-sig-i-sverige ,

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/09/07/hizb-ut-tahrir-etablerar-sig-i-sverige/ ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/10/01/vad-var-det-vi-sa-islamparti-breder-ut-sig-i-sverige/ ,

http://www.nationell.nu/2012/10/02/radikalt-islamistparti-lanseras-i-sverige-vill-ta-over-landet/  .