onsdag 30 maj 2012

Bättre att polisen får skjuta för att döda istället

En av de saker som det idag står om i media (både i PK-media och i demokratisk media) är att statsminister Fredrik Reinfeldt anser att polisen ska få använda mer telefonavlyssning i kampen emot kriminella gäng och illegala vapen.
Efter hans sex timmar långa besök i Malmö under tisdagskvällen, öppnar han nu för att polisen ska få använda sig av mer telefonavlyssning i kampen mot att komma åt de kriminella gängen och de illegala vapen.
– Jag utesluter inte det, eftersom tvångsmedel är en viktig del av polisens arbete, säger Fredrik Reinfeldt till Sydsvenskan.

Ja du, Fredrik Reinfeldt, du är slapphänt precis som vanligt du. Fattar du inte att din så kallade "öppning" är lika effektfull som att försöka stoppa en rasande elefant med ärtbössa?
Det handlar förresten inte bara om att bekämpa kriminella gäng i Malmö, utan att bekämpa kriminella gäng i hela Sverige.
Eller har gamle Reinfeldt glömt bort att Malmö inte är den enda orten i Sverige? Sorry att göra dig besviken, Reinfeldt, men det finns faktiskt, hör och häpna, fler orter i Sverige än Malmö som har problem med kriminella gäng. Ett av många exempel på det är Södertälje.
Den gemensamma och självklara nämnaren är också att alla dessa orter har stora problem med invandrargäng, som ni säkert redan har förstått så syftar jag knappast på vita invandrargäng. Anledningen till det är att vi i Sverige inte har några vita invandrargäng. Jag menar, när såg man senast t ex ett holländskt invandrargäng mörda svenskar?

Angående Fredrik Reinfeldts så kallade "öppning" så borde till och med en genomtrög och inskränkt korkskalle som han själv fatta att den inte får någon effekt, nej, det enda som hjälper är att polisen plockar fram alla sina skjutvapen och börjar härja värre och mer effektivare än svärmande vandringsgräshoppor äter upp ett gäng tvättkläder.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Man skjuter för att döda helt enkelt.

Läs mer om statsminister Fredrik Reinfeldts senaste slapphänthet på t ex

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/698508-reinfeldt-kan-tanka-sig-mer-telefonavlyssning

och

http://www.sydsvenskan.se/malmo/reinfeldt-hade-inga-enkla-svar .

tisdag 29 maj 2012

Sångerskan Loreen används till svenskfientliga och Sverigefientliga syften

Samma kväll som invandrartjejen Loreen (hon är från Marocko, men är född i Sverige) i lördags vann årets Eurovision Song Contest för Sverige så stod det också klart att en övervägande majoritet av hela den politiskt korrekta journalistkåren i Sverige utnyttjar hennes vinst för propaganda för invandringsbrottslighet och emot Sverige.
Denna utnyttjning har också fortsatt sedan dess.
Har dessa journalister ingen skam i kroppen? Istället för att för en gångs skull fokusera på själva händelsen så väljer man det motsatta istället.
Varför kan dessa människor inte för en gångs skull skippa politiktjafset? Men å andra sidan säger ju detta åter igen mycket om hur trångsynta och inkräkta (tyckte faktiskt att ordet "inkräkta" passar bättre in på dem än ordet "inskränkta") de är.

Nåja, nu är det ju inte bara de som är det, en massa knäppskallar inom 7-klövern (alltså alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna) är det också.
Ett av många exempel på det har vi i den moderate kommunpolitikern Jimmy Baker, han anser t ex att invandringsbrottslighet är väldigt bra för Sverige.
Men det klart, så är han ju politiker i Botkyrka kommun också. Och vad som händer där liksom i alla andra massinvandringstäta invandrarområden i Sverige vet vi ju (i alla fall vi som inte är trångsynta och inskränkta).
Denne Baker är nämligen extremt fördomsfull, samt har en minst sagt oerhört taskig människosyn. Dessutom är han främlingsfientlig samt "inkräkt" (se ovanstånde stycke angående ordet "inkräkt"), ett av många bra bevis på det är följande (saxat från hans blogg):

" Det finns en massiv politisk majoritet att Sverige ska vara ett öppet samhälle som välkomnar människor som söker en fristad undan förtryck och förföljelse och för människor som kommer hit och hjälper oss fortsätta bygga vår välfärd. Om det ska fungera så krävs det att vi ser över och utmanar de samhällsstrukturer som ofta är gällande. Ska det fortsatta samhällsbygget gå hand i hand med tillväxt och positiv utveckling så krävs ett interkulturellt förhållningssätt, som behandlar alla människor lika, där alla har samma rättigheter men också möjligheter att kunna leva ett bra liv!

Avslutningsvis: samtidigt som de flesta av oss kommer att njuta av kvällens färgsprakande melodifestival, heja på och hoppas på att Loreen och Sverige tar hem 1:a-platsen, så kan SD-trollen att sitta hemma i sin tråkiga och destruktiva ensamhet, knaprandes på ett tort knäckebröd med en sillbit, titta på en svart-vit pilsnerfilm och drömma sig tillbaka till det fattiga och lortiga Sverige som guskelov aldrig kommer att komma tillbaka!"

Snacka om att vara både extremt fördomsfull, ha en oerhört taskig människosyn, vara väldigt främlingsfientlig samt vara Sverigehatare.
Och allt detta på en och samma gång!
"Lyckat", Jimmy Baker.
Det är ju som punkgruppen Exploited sjunger i låten "Fuck religion":

"Jimmy Baker on TV, a lying fuck but people believe"

Och här har ni Pervert Bakers, förlåt, Jimmy Bakers blogginlägg, menar jag: http://jimmybaker.se/2012/05/det-nya-sverige/ 

Läs mera om sångerskan Loreen på bl a

http://www.svd.se/resor/loreen-lockar-turister_7237357.svd ,

http://www.dn.se/kultur-noje/loreen-ta-kulturen-och-gor-vad-fan-du-vill-med-den ,

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/sommarturne-i-miniformat-for-loreen ,

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/svt-planerar-fest-for-loreen ,

http://www.realisten.se/2012/05/27/tyckarelitens-ambivalens-kring-loreen/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/28/loreen-och-foraktet-mot-svenskarna/

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1841

http://www.svd.se/naringsliv/karriar/varumarket-loreen-starkt-med-miljoner_7235715.svd

och

http://avpixlat.info/2012/05/27/helsvensk-seger-i-eurovision-song-contest/ .

fredag 25 maj 2012

Försök att växa upp, Håkan Juholt

Att Håkan Juholt knappast är någon smart person utan snarare en inkompetent idiot som totalt saknar verklighetsuppfattnig, ja, det vet vi ju alla (utom möjligtvis han själv då) vid det här laget.
Men i och med sin kommande bok höjer han gränsen ganska rejält för sin idioti, han visar nämligen att han är absolut dummare än dummast, och det ännu mera än under sin period som partiledare för Socialdemokraterna.
Det är alltså riktigt illa ställt inne i huvudet på Håkan Juholt. Månne är han färdig för en livstidstillvaro som patient på närmaste psykinrättning tro?
I sina senaste absurditeter påstår han bl a följande:

"-Det var fri jaktsäsong. Det var legitimerad storviltsjakt dygnet runt, i stort och smått, med alla vapen."

Visst, Juholt, att du inte är riktigt hundra i huvudet står klart sedan flera år tillbaka i tiden, men att inte kunna skilja på storviltsjakt och kritik, ja, det är riktigt illa det.
Vad blir det nästa gång, Juholt? Kommer du att skälla ut din mor för att hon har fött dig (om du nu inte redan har gjort det förstås)? Hade hon vetat vad det skulle bli av dig så hade hon nog strypt dig med navelsträngen så fort du kom ut ur henne.
Med andra ord: Väx upp, Håkan Juholt! Eller klarar du inte av det?

Läs mer om Juholts senaste självutskämmelser på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/juholt-till-bitter-attack-i-ny-bok-obehagligt/  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/juholt-kritiserar-wanja-lundby-wedin_7225995.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/juholt-kritiserar-wanja-lundby-wedin

och

http://www.ostran.se/nyheter/Kalmar/Haakan-Juholt-talar-ut-om-sveket-fraan-LO-s-ordfoerande .

Slutligen kan jag också meddela att Sverigedemokraterna i den senaste opinionsmätningen från Sentio får hela 10 %, alltså ett nytt rekord för SD.
Sverigedemokraterna är alltså i och med denna mätning Sveriges tredje största parti. Intressant det.
Läs (eller rättare sagt se) mer om det hela på http://avpixlat.info/2012/05/24/sentio-maj/ .

onsdag 23 maj 2012

Aftonbladet och Fryshuset stödjer mord

Det är tveksamt om det blir något mer blogginlägg den här veckan, jag har nämligen väldigt mycket att göra. Vad det rör sig om ska jag inte gå in allt för mycket på, men kan väl säga att det har med en massa saker som har med mitt hem att göra.
Men ska ni bli lottlösa för det? Nehej då. Vill ni läsa nyheter på denna blogg så gå in på några av de länkar som finns i bloggens länklista längre ner till höger.
Ett exempel: Längst ner i detta blogginlägg hittar ni en bloggartikel som handlar om Aftonbladets verkliga budskap i deras "Vi gillar olika"-kampanj, och då syftar jag inte på deras hatartiklar emot t ex Sverigedemokraterna.

Artikeln tar bl a upp att Aftonbladet stödjer att folk mördas i andra länder. Anledningen till att Aftonbladet stödjer sådant är enkel: Människor som har fel åsikter ska, enligt Aftonbladet, slaktas. Eller uttryckt på ett annat sätt: De ska mördas.
Och så pratar Aftonbladets "journalister" om att de gillar olika människor, deras resonnemang är ju inte precis respektingivande om man säger så.

Aftonbladet har dock allierade när det gäller kampen emot demokrati, en av dessa allierade är den respekterade organisationen Fryshuset. Respekterade my ass förresten, de är det i alla fall inte hedanefter på grund av sitt försvarande av mordhot och våldsuppmaningar från sin lilla snorvalpshiphopare Sebbe Stakset gentemot SD:s partiledare Jimmie Åkesson.
Dessutom vore det intressant om denne Sebbe Stakset kunde förklara för oss vanliga normala människor vad han tror att demokrati är, eftersom han anser att man i Sverige har rätt att mörda människor.
Hur var det nu med din inställning till lag och ordning, lille Sebbe, med tanke på vad du tidigare har gjort dig skyldig till och fortfarande gör dig skyldig till?
Läs mer om det hela på t ex

http://avpixlat.info/2012/05/23/lam-reaktion-efter-hot-och-valdsuppmaning/

och

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/22/hatet-emot-akesson/ .

Läs också om Aftonbladets demokratisyn på http://www.radda-sverige.nu/tolerans-och-gillar-olika/ 

måndag 21 maj 2012

Vad är rasistiskt med att hylla den svenska stormaktstiden?

Det svenska metalbandet Sabaton släpper nu på fredag en skiva där man hyllar sitt fädernesland. Den handlar mycket om svensk historia, t ex den svenska stormaktstiden.
Men naturligtvis så har anklagelser om rasism och hat emot bandet redan kommit på grund av den, dessa fortsätter också att komma.
Hur kan Sabaton som är så uttalat antirasistiskt vara ett rasistiskt band? Liksom alltid när det gäller fascistiska/politiskt korrekta vänstermänniskor och invandrare ifrån t ex muslimska länder så har löjligheterna även denna gång passerat den ultimata gränsen för patetism med god marginal.

Läs mer om det hela på t ex http://www.swedenconfidential.info/2012/05/21/rasistkortet-kommer-flygande-rockband-sjunger-om-fadernesland/ .

Och här följer lite utdrag från deras skiva: http://johanbjornsson.blogspot.se/2012/04/smakprov-fran-sabatons-nya.html .

Som sagt, vad är rasistiskt med denna skiva? Svaret på den frågan kan bara bli ett, nämligen följande: Absolut ingenting alls!

lördag 19 maj 2012

Är inte sexuella övergrepp brottsligt heller, Expressen?

Igår stod det klart att inte heller journalister har rätt att begå vapenbrott, då blev nämligen Expressen dömd för att ha begått just detta. Det hela gällde tre av Expressens journalister, nämligen chefredaktören Thomas Mattsson, nyhetschefen Andreas Johansson och den reporter som hade köpt det illegala vapnet.
Mattsson dömdes för anstiftan till vapenbrott, Johansson till medhjälp och reporten för vapenbrott.
Men att rättvisan har haft sin gång beklagar nu Jonas Nordling, ordförande för Svenska Journalistförbundet.
Så här säger han om domen: -Det här är ett åtal som aldrig borde ha väckts, det är minst sagt olyckligt.

Jahaa, så är det alltså, journalister i Sverige ska inte följa svensk lag. Är det så vi ska uppfatta ditt uttalande, Mr Nordling?

Självaste Thomas Mattsson går dock ännu längre, han säger bl a så här:
-Vi menar att det reportaget som vi gjorde 2010 faktiskt inte var brottsligt, i Malmöfallet var det som gjordes inte brottsligt enligt oss.

Eeeh, okej Mattsson, då är det väl inte brottsligt om du själv skulle förgripa dig sexuellt på ett spädbarn och där efter lämna tillbaka det till dess mor med texten "Hej! Ta inte illa upp, jag gör bara mitt jobb. Med vänliga hälsningar. Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen" heller då?
Dessutom gäller domen inte reportaget, utan själva handlingen. Vilket av detta har du och dina medarbetare inte förstått?

Expressen vägrar nämligen att acceptera domen, enligt dem har de bara bedrivit s k "undersökande journalistik". Domen kommer att överklagas.
Ärligt talat, Thomas Mattsson & Co, var män och inga löss. Erkänn att ni har begått brott, stå för vad ni har gjort istället för att köra "Buhu-buhuuuu"-metoden.
För den funkar inte så värst bra, det borde till och med brottslingar som ni själva inse.
Eller?

Läs mer om det hela på bl a

http://www.bt.se/nyheter/expressen-falld-for-vapenbrott(3276143).gm ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.947695-expressen-journalister-domda-efter-avslojande ,

http://avpixlat.info/2012/05/18/expressens-chefredaktor-och-tva-kollegor-fallda-for-vapenbrott/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/expressen-falls-for-vapenbrott_7210445.svd ,

http://www.realisten.se/2012/05/18/expressen-doms-for-vapenbrott/

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/expressen-falls-for-vapenkop .

tisdag 15 maj 2012

Varför börjar dessa två rättegångar ungefär samtidigt?

Igår så startade rättegången mot den misstänkte serieskytten Peter Mangs, ni vet han som sköt ihjäl en svensk kvinna och försökte göra samma sak med några invandrare. De invandrare som det rör sig om är tydligen medlemmar i kriminella gäng.
Mangs har varit, och är, väldigt fåordig om det hela. En av de få saker som han har sagt är att han inte är rasist. Ändå gör svensk PK-media och så kallade "experter" (t ex Anna-Lena Lodenius) sitt bästa för att koppla ihop honom med människor som av olika anledningar är emot den samhällsomstörtande massinvandringen och det mångkulturella samhället. Människor som har blivit utsatta för t ex brott ifrån icke-vitt och icke-västerländska invandrarhåll pekas alltså ut som rasister och främlingsfientliga.
Hetsen emot människor som av olika orsaker är emot massinvandring och det mångkulturella samhället fortsätter alltså.

Märkligt är också hur man kan anklaga Peter Mangs för att vara högerextremist,  trots dennes beundran för Lars Ohly och att Mangs har varit medlem i Vänsterpartiet. Den rätta benämningen på honom är alltså kommunist och vänsterextremist.
Peter Mangs är ju för övrigt kusin med den döde skådespelaren Sune Mangs, enligt svensk PK-media och den "demokratiska" tidskriften Expo så var alltså Sune Mangs i och med detta terrorist.

Men det som är riktigt intressant med denna rättegång är att den börjar 2 veckor efter att rättegången emot Anders Behring Breivik började, den börjar alltså i samband med denna. Dessa två rättegångar slutar också ungefär samtidigt, så när som på några få veckors skillnad.
Varför är det då på detta viset? Är detta en slump? Nej, förmodligen så är det inte det. Istället är detta ytterligare ett led i mängden när det gäller att hålla Sverigedemokraterna och andra massinvandringsmotståndaktiga partier (t ex Svenskarnas parti) och organisationer ansvariga för dessa dåd. Så är det när det gäller Anders Behring Breivik, och så är det även i Peter Mangs fall.
Uppenbarligen så struntar de typer som kör dessa hatkampanjer emot SD och övriga vem det är som har skjutit i Malmö och vem som har sprängt och skjutit i Oslo, alltså hånar man de människor som har mist anhöriga i dessa dåd.
Men inte bara det, man hånar också dödsoffren.

Läs mer om rättegången emot Peter Mangs på t ex

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/direktrapport-mangsrattegangen-dag-1_7195825.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/experterna-om-rattegangen-mot-mangs_7198266.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/schemat-for-mangsrattegangen_7195961.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/mangder-av-bevis-mot-mangs

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tredje-mordet-i-centrum-i-mangsmal .

måndag 14 maj 2012

Fortsätt så här, SD, och ni är snart uppe i 15 %

Igår stod det klart att SD är det fjärde största riksdagspartiet, detta enligt en Sifoundersökning från igår och i den senaste opinionsmätningen från Yougov och Metro. Sverigedemokraterna är alltså i och med detta före både Vänsterpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna.
Att SD ligger före dessa fyra småpartier i riksdagen är dock inte så konstigt, alla dessa fyra är ju inte så bra på att föra fram sin politik. Och vad beträffar C, FP och KDS så är det ganska tyst eller flummigt från deras sida, Vänsterpartiet har däremot lyckats lite bättre.....men uppenbarligen inte tillräckligt bra tydligen, med tanke på att de är ett folkmordsparti så borde de inte finnas i riksdagen över huvudtaget.
När det gäller massinvandringspolitiken så är dock Vänsterpartiet rejält slagna av Miljöpartiet, som är för en totalt okontrollerad och helt fri invandring, mest då ifrån fel länder. Men så röstar ju också större delen av Sveriges "demokratiska" journalistkår på detta falska parti, t ex skiter ju Miljöpartiet fullständigt i miljön. Därför är det dags att de byter namn till ett mer passande namn, t ex SKRP, alltså Skräppartiet.

När det gäller Socialdemokraterna så verkar den så kallade Löfveneffekten ha slutat. Och vad beträffande Moderaterna så finns det ingen Reinfeldteffekt alls.

Vad är det då som gör att det går så bra för Sverigedemokraterna? Ja, en av orsakerna är nog att SD är mer renhårigare än de andra riksdagspartierna, samt att de har Sveriges mest kompetenta partiledare. Visst, naturligtvis finns det brister även hos Jimmie Åkesson, men jämfört med de andra riksdagspartierna så får man väl ändå säga att hans brister står sig slätt jämfört med de andras. Att nästan hela PK-etablissemanget ständigt visar sitt hat emot oliktänkande har säkert mycket att göra med SD:s framgångar, hur mycket det sedan har med det att göra är däremot svårare att svara på. Men SD har ju andra frågor än invandringsfrågan på sitt partiprogram, dessa frågor spelar med all säkerhet in också.

Vad förresten t ex Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan, Expo, TV4 och andra SD-motståndare inom den svenska PK-median tycker om att det går bra för SD är inte svårt att räkna ut, jag tror knappast att t ex Aftonbladets och Expressens chefredaktörer Jan Helin och Thomas Mattsson jublar i taket över detta. Däremot är de med all säkerhet både asförbannade och rosenrasande, deras hatkampanjer har ju uppenbarligen ingen framgång och har inte haft det heller.
Att det går bra för SD banar också väg för partiet SvP, alltså Svenskarnas parti. Rent allmänt drar också organisationer som är emot massinvandring och det mångkulturella samhället nytta av SD:s framgångar.
I Sentios opinionsundersökning gällande februari i år var dock SD Sveriges tredje största parti, men detta nämnde naturligtvis inte svensk PK-media någonting om:  http://www.swedenconfidential.info/2012/03/05/sd-nu-tredje-storsta-parti-inget-media-gar-ut-med/ 

Om SD fortsätter i den här takten så kommer de lätt upp i 10-15 % i riksdagsvalet 2014.

Läs mer om Sverigedemokraternas senaste framgång på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/sd-fjarde-storsta-partiet-i-ny-matning/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sverigedemokraterna-pa-fjarde-plats ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-svanger-kraftigt_7194335.svd  ,

http://avpixlat.info/2012/05/13/sifo-maj/

och

http://www.friatider.se/sd-fjarde-storsta-parti .

fredag 11 maj 2012

Ordet hat är ett för litet ord i det här fallet

Att hjälpa till att gruppvåldta någon är vidrigt, avskyvärt och totalt förkastligt nog liksom att våldta någon över huvudtaget. Men när en pensionär deltar i en gruppvåldtäkt tillsammans med några pojkar, ja, då.......
Jag finner helt enkelt inga ord för vad jag känner i det här fallet, ordet hat är ett alldeles för litet ord i detta sammanhang.
Intressant är att offret liksom gärnings"männen" är av manligt kön, även 76-åringen är av manligt kön.

En annan sak som är intressant är att uppgifterna om de två som aktivt har gruppvåldtagit 14-åringen är sekretessbelagda, medans uppgifterna om 76-åringen och 17-åringen inte är det.
Även uppgifterna om den gruppvåldtagna 14-åringen är belagda med sekretess.
Kan det möjligtvis bero på att både offret och de två som aktivt har våldtagit honom inte är vita människor? Det är nämligen mycket som tyder på det.
Läs mer om denna gruppvåldtäkt på t ex följande:

http://avpixlat.info/2012/05/10/14-arig-pojke-gruppvaldtagen/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/begars-haktad-for-gruppvaldtakt_7191255.svd

och

http://www.realisten.se/2012/05/10/14-arig-pojke-gruppvaldtagen-i-sundsvall/ .

tisdag 8 maj 2012

Ny studie visar att svenskarna är Sveriges ursprungsbefolkning

För en stund sedan fick jag ett tips om en ny studie om Sveriges ursprungsbefolkning, jag tyckte detta lät intressant och bestämde mig för att kolla upp det hela. Naturligtvis trodde jag att studien handlade om samer, men där hade jag gruvligt fel. Enligt studien är det de etniska svenskarna som är Sveriges ursprungsbefolkning.

I studien står det bl a följande:

"Var samerna de allra första i Sverige? Låt oss först övergå till vad vetenskapen har att säga om svenskarnas ursprung. Genetiska undersökningar rörande det svenska folket har analyserats av bland andra docenten i genetik, arkeologi och evolutionsbiologi vid Uppsala universitetet Anders Götherström, m.fl. i samarbete med bland annat Uppsala universitet (Avdelningen för evolutionsbiologi), universitet i Tromsö (Avdelningen för arkeologi) och Linköpings universitet (Avdelningen för rättsmedicinsk genetik och kriminalteknisk toxikologi). 16 Y-kromosomala binära markörer analyserades från totalt 383 obesläktade män från sju olika regioner i Sverige och en svensktalande region i Finland i syfte att behandla frågorna som berör ursprung och den genetiska strukturen bland dagens befolkning i Sverige.

Studierna visar att nästan hälften av svenskarna härstammar från de skandinaviska äldre mesolitiska bosättarna som tros ha levt som samlare och jägare ändra fram till neolitikum eller bondestenåldern, då bondesamhället togs i bruk för första gången i den här delen av nordligaste Europa. Haplogruppen i fråga är Y-DNA genotypen I-M253 (I1 – förr även känd som I1a*), även kallad för nordisk gen (som är en subklad av haplogrupp I (som tros ha uppstått på de Dinariska alperna, på västra Balkanhalvön för mellan 20 000 – 30 000 år sedan)) som enligt Ken Nordtvedt vid Montana State University (med stöd för sin teori från alla genforsknings instituter världen över), tros ha evolverats i Sydskandinavien för – håll i er nu! – 7 000 år sedan! I och med detta är samernas status som Sveriges urbefolkning ett minne blott!"

En annan del av studien lyder så här:

"Vid Lunds universitet har diverse forskningsprojekt utav arkeologer, osteologer och socialantropologer genomförts under 1990-talet med uppgift att söka boplatser från den här perioden (mesolitikum och paleolitikum). Inte mindre än 15 boplatser har hittats, främst de sensationella fynden från Segebro, Finjasjön och Huseby klev – vilket pekar på en fast bosättning i dåtidens Sverige under stenåldern.

Den svenska arkeologen Oskar Montelius tillbakavisade redan år 1919 i sin omarbetade upplaga Vår Forntid myten om att samerna skulle vara Sveriges ursprungsbefolkning – och istället menade att svenskarnas förfäder invandrat på den Skandinaviska halvön från sydväst redan efter att inlandsisen hade dragit sig tillbaka under den senaste istiden. Montelius menade att svenskarna skulle vara stolta över att alltid ha bott i sitt land och ej erövrat det från andra eller förträngt någon tidigare i landet boende befolkning. Han skriver: ”De senaste undersökningarna hava sålunda låtit oss lära känna det märkliga förhållande, att våra ljusa, högresta, långskalliga förfäder hava bebott vårt land alltifrån tiden kort efter istidens slut!” (1919:14).

Bland svenskarna har man funnit också stora frekvenser på de indoeuropeiska generna, som R1b – främst dess subgrupp R1b-S21 (U106), vars frekvens är som störst i Västeuropa, samt haplogrupp R1a1 (som associeras med den neolitiska stridsyxekulturen), som tros ha invandrat till dagens Sverige någon gång runt år 2800 f.Kr. Dess ursprung påstås kunna spåras till mitten av Dneprs avrinningsområde i nuvarande Ukraina."

Intressant, eller hur? Och så finns det svenskfientliga idioter, t ex hos 7-klövernpartierna i riksdagen (det 8:nde riksdagspartiet, nämligen Sverigedemokraterna, tillhör ju inte 7-klövern) och svensk PK-media som t ex Aftonbladet (samtliga på Aftonbladet lever förresten rent allmänt inte i verkligheten), som påstår att det inte finns några svenskar.

Läs hela studien på http://www.nationell.nu/2012/04/24/svenskarna-ar-sveriges-ursprungsbefolkning-det-visar-den-genetiska-forskningen/ .

måndag 7 maj 2012

Varför tror Kurdo Baksi att Jimmie Åkesson skulle vara tänd på honom?

Igår så var det partiledardebatt i SVT:s Agenda. Jag hade tänkt att se debatten, men tyvärr så fick jag annat att göra. Jag missade den alltså.
En som däremot inte missade den var den svenskhatande och lobotomerade trippelrasisten Kurdo Baksi, ni vet han som anser att alla svenskar och alla andra som inte tycker som han i alla frågor ska utrotas.
Vad hade gamle Kurdo att säga om partiledardebatten då? Jo, hör och häpna, absolut ingenting alls...om man nu bortser ifrån att det enda han gjorde var att skriva skit och personangrepp på twitter om SD:s partiledare Jimmie Åkesson.
Det är rätt intressant att följa alla hans absurda idiotier via olika sidor på internet....fast å andra sidan behöver man inte kolla så värst länge förrän det står fullständigt glasklart att denne Baksi är både extremt labil, totalt psykiskt störd och rent allmänt genomsjuk i sina så kallade "hjärnceller".
Alltså kan både serieskytten Peter Mangs och den antirasistiske terroristen Anders Behring Breivik slänga sig i väggen med full kraft, för Kurdo Baksi slår de inte på långa vägar när det gäller sånt här.
Det bara fattas att Baksi får tag på några former av vapen, t ex sådana som Breivik använde, eller bomber. För om han gör det, ja, då kan de slänga sig i väggen ännu mera.
Man kan just se rubrikerna framför sig efter de terrordåd som han efter detta har begått:
"Kurdo Baksi - den store terroristen"

Men varför all denna enorma fokusering på Jimmie Åkesson? Är Kurdo Baksi homosexuell, eller vad är det frågan om? Enligt vad som har framkommit både i svensk PK-media och svensk politiskt inkorrekt media så har ju Jimmie Åkesson ju flickvän, detta har han även sagt själv.
Om inte Baksi tror på detta så kan han ju alltid kolla in Jimmie Åkessons civilstatus, den är inte så svår att hitta. För Jimmie Åkesson är ju, liksom Kurdo, en offentlig person.

Så varför tror Baksi att Åkesson skulle vara intresserad av honom? Eller kan det möjligtvis vara så att Kurdo Baksi vid något tillfälle har stött på Jimmie, och vänligt men bestämt fått nobben?
Kanske följande konversation vid något tillfälle har skett mellan dessa båda via telefon:

Kurdo Baksi: -Hallå, Jimmie!
Jimmie Åkesson: -Hej, Kurdo. Du var nog den sista som jag hade förväntat mig skulle kontakta mig, du är ju bara bra på att sprida förtal och lögner om oss SD:are. Varför gör du på detta viset?
Kurdo Baksi: -Jag ber om ursäkt, Jimmie, jag vet att det hela är väldigt löjligt. Men detta är mitt sätt att synas, förstår du.
Jimmie Åkesson: -Och då väljer du att göra på detta sätt? Det finns andra sätt att synas på, man behöver inte ägna sig åt förtals- och hatkampanjer. Vad väldigt glad över att jag inte polisanmäler dig för grovt förtal, flera av mina vänner anser att jag borde göra det. Även vissa politiska motståndare till mig anser samma sak.
Kurdo Baksi: -Men jag är sugen på dig, jag är intresserad av dig.....För att tala klarspråk, Jimmie, så är jag kåt på dig, jag vill ha dig!
Jimmie Åkesson: -Eeeeeh, vaaa?? Vad sjutton är det du säger? Ta om det en gång till, jag måste ha hört fel.
Kurdo Baksi: -Nej, Jimmie, du hörde inte fel.
Jimmie Åkesson: -Men varför vill du ha mig? Jag förstår inte det här....eller rättare sagt, jag förstår det inte alls förresten.
Kurdo Baksi: -Jag är KÅT på dig, sade jag ju!!
Jimmie Åkesson: -Och du tror att dina chanser på mig blir bättre av att du skriver skit och sprider grova förtal om mig? Nej, vettu vad. Dessutom har jag flickvän, jag älskar henne av hela mitt hjärta. Men även om jag inte hade det så skulle det inte spela någon roll, jag är inte homosexuell.
Kurdo Baksi: -Vem har sagt att jag är homosexuell???
Jimmie Åkesson: -Eeeeh, du själv kanske?
Kurdo Baksi: -Nix! Jag kan ju vara bisexuell.
Jimmie Åkesson: -Bisexuell eller inte, jag är inte intresserad.
Kurdo Baksi: -Inte ens om jag är transa? Jag kan ju sätta på mig kvinnokläder, kvinnoperuk som är gjord av hår från min vardagsrumsmatta, och sminka upp mig rejält. Blir du intresserad då?
Jimmie Åkesson: -Nej, herre gud! Bevare mig väl, jag spyr vid blotta tanken. Jag har inget emot sådana människor, tro inte det, men gör så och du ger dem sämre rykte.
Kurdo Baksi: -Meeeen SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Jimmie Åkesson: -Du, nu har jag inte tid med dig längre. Adjö.
Kurdo Baksi: -Då gör jag mina hatkampanjer emot dig och de andra pajasarna i SD ännu grövre, det är bara att välja!!!
Jimmie Åkesson: -Ja, gör det du, om du vill. Ett gott skratt förlänger ju livet, som det heter.
Kurdo Baksi: -DRA ÅT HELVETE, DIN JÄVLA RASIST!!!!!!!!!!!!!!
Jimmie Åkesson: -Detsamma. Adjö.

Ja, vad ska man säga om det här? Det enda är väl möjligtvis att detta säger mer om Kurdo Baksi, än vad det gör om Jimmie Åkesson.
Fast å andra sidan, att Baksi är oerhört labil, skriker desperat efter uppmärksamhet till vilket pris som helst, samt är extremt osäker på sig själv, ja, det vet vi ju redan.

Läs mer om en del av Kurdo Baksis hatkampanjer emot Jimmie Åkesson på t ex
http://avpixlat.info/2012/05/07/kurdo-baksi-den-store-tankaren/#more-20351 ,

http://debatt.svt.se/2012/04/15/varfor-vittnar-inte-jimmie-akesson-pa-breivik-rattegangen/

och

http://avpixlat.info/2012/04/15/kurdo-baksi-ater-pa-krigsstigen-mot-jimmie-akesson/ .

Att han även hackar på andras stavning fastän han knappt kan stava själv hittar vi ett exempel på här: http://www.swedenconfidential.info/2012/05/06/socialisten-francoise-hollande-vann-det-franska-valet/ .

Och här har ni en del om gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stabil-premiar-for-lofven_7177285.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lofven-intog-rollen-som-reinfeldt-brukar-ha_7177227.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kritik-mot-reinfeldts-harda-stil-i-partiledardebatten_7177901.svd .

Se hela partiledardebatten på http://www.swedenconfidential.info/2012/05/06/agenda-ikvall-direkt-pa-swecon-kl-20/ .

fredag 4 maj 2012

Vänsterpartiet - inte bara ett folkmordsparti

Säga vad man vill om Vänsterpartiet, men de är inte enbart ett folkmordsparti utan också ett rent allmänt antidemokratiskt och våldsförespråkande sådant. Ett av de senaste exemplen på det är partiets 1:a maj-firande i Malmö i tisdags, då man lärde barn att slå ihjäl politiker.
Men var det sverigedemokratiska politiker? Var det nationaldemokratiska politiker? Var det SvP:are? Ja, var det nationalistiska politiker över huvudtaget?
Svar nej. Istället var det borgeliga politiker i form av Anders Borg, Fredrik Reinfeldt och Annie Lööf.
Så här uttalade sig vänsterpartisten Patrik Strand om det hela:

- Jag tycker att det såg skoj ut och efteråt trillade det ut godis och papperspengar.

Jaha du, Patrik Strand, då kanske du gillar att få skallen inslagen med baseballträn själv då? Dummare argument än ditt för att lära barn att slå ihjäl vuxna människor får man nog minst sagt leta efter.
Detsamma gäller Vänsterpartiets lokalordförande i Malmö, nämligen Daniel Sestrajcic, enligt honom finns det ingen anledning att be om ursäkt för denna våldsutlärning.
Istället tycker Sestrajcic att det är den borgeliga regeringen som borde be om ursäkt.

En liten fråga till Daniel Sestrajcic: Vad exakt är det som den borgeliga regeringen borde be om ursäkt för? Eller vaddå, har någon lokalordförande för Moderaterna gjort realistiska dockor av er store partiledare Jonas Sjöstedt som visar hur vänsterpartister tillsammans med muslimer dödar judar i Malmö? Om så hade varit fallet så hade jag förstått Sestrajcics resonnemang, men nu förhåller det sig ju inte på det viset.
Men vem vet? Kanske denne Daniel Sestrajcic (vilket kommunistiskt/fascistiskt namn förresten) vet mer än jag om den saken.

Och på tal om Vänsterpartiet förresten så har vi idag ett ovanligt exempel på att svensk PK-media för en gångs skull står upp för motstånd emot detta antidemokratiska och våldsförespråkande parti, nämligen i form av Eskilstuna-kurirens ledarredaktion. Det hela handlar om allt det grova oprovocerade våld som partiets ungdomsförbund Ung Vänster ägnade sig åt i Eskilstuna på 1:a maj, det våldet inriktades både mot polisen och emot Svenskarnas parti:s grundlagsskyddade rättigheter.
För att få demonstrera är nämligen en grundlagsskyddad rättighet i Sverige. Men sådana rättigheter gillar varken Vänsterpartiet eller dess ungdomsförbund.
All heder åt denna tidnings reaktion på Vänsterpartiets diktaturfasoner alltså.

Läs om Vänsterpartiet lära i hur man misshandlar politiska motståndare på t ex http://www.sydsvenskan.se/malmo/barn-fick-sla-pa-borgarpinatas ,

http://svt.se/2.22620/1.2791868/slag_pa_partiledare_uppror?lid=puff_2791868&lpos=rubrik ,

http://www.realisten.se/2012/05/03/vansterpartiets-barnuppfostran/,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/borgarpinatas-slogs-sonder-av-barn_7164883.svd

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/bankade-godis-ur-regeringen .

Och på t ex följande sidor kan man läsa om Vänsterpartiets "demokratiska" värderingar och om Eskilstuna-kurirens attack mot detta falska och ohederliga parti:

http://www.nationell.nu/2012/05/04/eskilstuna-kuriren-angriper-vansterpartiet-avslojar-deras-logner-och-hyckleri-efter-1-maj/ ,

http://ekuriren.se/ledareasikter/replik/1.1426227-hat-foder-hat .

Och som uppföljning på det sistnämnda hittar ni här en artikel om en medlem i Ung Vänster som är polisanmäld för uppvigling i samband med 1:a maj-demonstrationen i Eskilstuna, den personen var för övrigt en av organisatörerna till vänsterextremisternas "demonstration": http://www.realisten.se/2012/05/04/elias-tangvik-polisanmald-for-uppvigling/

onsdag 2 maj 2012

Vänsterpartiet hyllade folkmördare på årets 1:a maj

Jaha, igår var det arbetarrörelsens dag, alltså 1:a maj, och mycket hände då. Men vaddå "Arbetarrörelsens dag"? Jag tror knappast att den är avsedd för att hylla folkmördare, alltså det som "vårt" allas folkmordsparti Vänsterpartiet gjorde.
Men hade man väntat sig ett demokratiskt beteende och agerande ifrån dem? Svar nej, de som inte väntade sig det blev ju inte besvikna precis.
Dock tycker man ju att även ett parti som Vänsterpartiet borde fatta vad Arbetarrörelsens dag innebär.....men "icke sade Nicke" tydligen, det är alldeles glasklart det.
Varför passade de inte på att hylla den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong som hade folkmord på 47 miljoner kineser på sitt samvete när de ändå höll på? Eller varför inte det folkmord som har hållit på i Afrika sedan 2002 och som fortfarande håller på där, nämligen folkmordet i Kongo-Kinshasa där över 10 miljoner negrer har mördats?
Nu är det ju visserligen en viss skillnad på 47 miljoner kineser och 10 miljoner negrer, dessutom är ju folkmordet i Kongo-Kinshasa inte kommunistiskt heller.
Men ändå: Skärpning, Vänsterpartiet!

På tal om Vänsterpartiet så attackerade förresten deras allierade terrorister/vänsterextremister AFA & Co Svenskarnas parti:s demokratiskt lagda arbetardemonstration i Eskilstuna. Man kan ju fråga sig varför, men visst tusan ja, AFA och andra vänsterextrema våldsgrupperingar har ju aldrig fattat vad ordet arbetarrörelse betyder.
Enligt dem så går den ut på att försöka mörda och grovt misshandla alla som inte tycker som de själva i olika frågor.
Visst, det har förekommit blodigheter i samband med arbetarrörelsedemonstrationer förut, men på den tiden fanns det en mening med det hela.
Men det gör det inte idag, att försöka "tuta in detta i skallen" på intelligensbefriade/vänsterextremistiska snorbarn har dock sämre effekt än vad en rasande tjur gör med ett rött skynke på någon tjurfäktningsarena. Det enda som dessa två situationer har gemensamt är färgen röd, därefter går de gemensamma nämnarna kraftigt isär.

Men hur gick det för Socialdemokraternas fascistiske och antidemokratiske partiledare Stefan Löfven på 1:a maj då? Ja, en sak är ju glasklar, nämligen att han inte lyckades göra några "Juholtare".
Däremot saknade hans tal de två saker som krävs för att det ska bli kraft och styrka i ett tal, nämligen just kraft och styrka. Men förmodligen beror dessa två avsaknader på hans egen person, t ex är han både torr och stel.
Ändå klarar han sig definitivt bättre än vad både Håkan Juholt och Mona Sahlin gjorde, men så är han ju också precis i startgroparna som partiledare.
"Skelett i garderoben" saknas dock inte, t ex hans inställning till andra som inte höll med honom när det gällde att slösa tid och pengar på en "försvarspolitik" som till större delen gick ut på att stödja diktaturer genom att skicka vapen till dessa som användes till att döda dessa länders civila befolkningar. För de som tyckte att detta var fel, ja, de blev utsatta för en form av hatkampanjer. Eller uttryckt på ett annat sätt: Satt man på hyfsade poster i Metall och var emot honom i denna fråga, ja, då blev man trakasserad av honom och utesluten ur Metall.
Men detta tycks svensk PK-media fullständigt ha glömt bort, eller också bryr de sig inte. Detta är dock inte så konstigt, det hela blev ju nedtystat ganska snabbt.
Men jag är av dem som minns det.

Läs mer om en del av vad som hände på årets 1:a maj på t ex följande sidor:

http://avpixlat.info/2012/05/01/vansterpartiet-hyllade-diktator-och-massmordare/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/02/kommunstyrelsens-ordforande-i-eskilstuna-fordomer-vanstern/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/02/stenkastarvanstern-i-eskilstuna-dokumenterad-pa-film/ ,

http://www.nationell.nu/2012/05/02/debatt-dan-eriksson-analyserar-demonstrationen-i-eskilstuna/ ,

http://www.friatider.se/kravaller-i-eskilstuna ,

http://www.nationell.nu/2012/05/01/direkt-fran-demonstrationen-i-eskilstuna-polisen-har-kallat-in-en-rejal-forstarkning/ ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.930974-stokigt-nar-nazister-demonstrerade  ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nonchalera-lofven-pa-egen-risk_7125815.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5087476  ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/lofven-majtalar-i-goteborg

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.931392-lofven-far-hogt-betyg-av-statsvetare

och

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.930988-lofven-angrep-regeringen-i-sitt-tal .