fredag 27 april 2012

Hur man debatterar ner "anti-rasister"

Så här inför helgen tipsar jag nu på fredagsförmiddagen om en film som handlar om hur man debatterar ner så kallade "antirasister".
Filmen är gjord av en person som på Youtube kallar sig för jultomtemor, den är mycket välgjord och saklig. Det märks att personen som har gjort den har lagt ner sig väldigt mycket.
Filmen finns även utlagd i en grupp på Facebook, en av kommentarerna till den sätter verkligen "huvudet på spiken" när det gäller s k "antirasister":

"gillar särskilt de båda debatterna i den mellan den pro-vite och de två anti-vita. Det enda de var bra på var att säga emot sig själva. Angående hatar: Det verkar som om de hatar sin egen hudfärg, och visst, det kan man väl göra om man inte är riktigt hundra i skallen.
Men dessa idioter är på fel plats, de borde inte få gå lösa. De är ju farliga, med deras "argument" kan man ju rättfärdiga judeförintelsen.
Skillnaden är bara att det är en annan förintelse de förespråkar, nämligen folkmord på vita folkslag. Med andra ord så vill de själva dö.
Varför begår de inte självmord? Då har de ju löst sitt problem."

En annan kommentar till filmen lyder så här:

"De som blundar för sånt här stödjer de som vill och har som mål att genomdriva detta, folkmord är uppenbarligen både jättebra och fullständigt okej då det gäller att försöka utrota alla vita folkslag.
Men då vill de väl utrota japaner också, japaner är ju faktiskt de vitaste av asiaterna.
Och "antirasister" vill ju utrota albinos också, i det här fallet människor som har tappat sitt hudpigment."

Kommentatorn avslutar sin kommentar med följande:

"Antirasister my ass förresten, de är inga antirasister. De är ju för folkmord!"

Se filmen på http://www.youtube.com/watch?v=rSFiMcmpMnA .

Sprid gärna filmlänken till andra.

torsdag 26 april 2012

Lägerkommendanten: -Jaha, nu har Kurdo Baksi dödat en jude igen

Skulle ni vilja se en film där den svenskfientlige rasisten och antidemokraten Kurdo Baksi spelar huvudrollen, t ex Batman? Det skulle i alla fall inte jag, man vill ju inte att filmen ska bli totalt utskämd och göras till rejält åtlöje.
Men om man är ute efter att göra en riktig "kalkonflopp" till film, ja, då är Kurdo Baksi som klippt och skuren för den. Han är ju ett enda stort misslyckande hela han, så "antirasist" han är.
Hur går förresten hans antirasistiska inställning ihop med att han är kurdisk nationalist som propagerar för utrotning av turkar? Blanda nu inte ihop kurdiska nationalister med svenska nationalister, det är en väldig skillnad det. T ex är svenska nationalister varken rasister eller nazister, till skillnad från typer som Kurdo.

Angående filmen ifråga så skulle nog folk slänga både det ena och det andra på dess filmduk så fort Kurdo visade sig...fast å andra sidan räcker det ju med att läsa hans hatfyllda artiklar, lyssna på hans löjliga tjafs i radio eller tv, eller ta del av hans övriga svenskfientliga/demokratifientliga propaganda för att förstå att han inte har "alla kurder på kamelen".
Om Kurdo Baksi hade varit i Auschwitz när lägret var aktivt så hade säkert tyskarna sett till så att han hade blivit lägervakt, efter det hade de tagit semester. Men knappt skulle de ha gjort det innan de fick reda på att Kurdo hade skjutit ihjäl eller på annat sätt dödat en fånge.
"Hoppsan, nu har Kurdo Baksi dödat någon jude igen, man hinner ju knappt ta en fika ens. Den mannen ligger verkligen i, synd att han inte styr istället för Hitler för då hade vi vunnit kriget för länge sedan!"

Läs mer om det hela på http://www.swedenconfidential.info/2012/04/26/veckans-superhero/

tisdag 24 april 2012

Jan Milld om massinvandringen till Sverige

Innan jag fortsätter i min inläggsserie om hetsen emot Sverigedemokraterna i samband med Breivikrättegången så gör jag här en liten avstickare, nämligen i form av en film som den kände invandringskritikern Jan Milld har gjort om massinvandringen till Sverige.
I den utklassar han, liksom alltid, det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige. Jag förstår att det svenska PK-etablissemanget fortsätter med att anklaga honom för att vara saker som han inte är, nämligen främlingsfientlig, rasist, islamofob osv.
Men att de gör det är inte så konstigt, han vet ju vad han talar om. Och människor som vet vad de talar om när det gäller sånt här, ja, sådana är inte omtyckta av det svenska PK-etablissemanget.

Se filmen på http://www.youtube.com/watch?v=3uMA8zUxyL8&feature=relmfu .

Här har ni för övrigt en artikel som handlar om en del av de enorma mängder av problem och nackdelar med massinvandringen till Sverige:  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/uppgorelsen-maste-tas-pa-allvar_7106261.svd .

måndag 23 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 3

Igår så avslutades den första av de 10 rättegångsveckorna emot Anders Behring Breivik, men till skillnad ifrån svensk PK-medias många desperata och löjeväckande försök att beskylla massinvandringsmotståndare som t ex Sverigedemokraterna så kommer den rättegången när dessa 10 veckor har gått att vara slut.
Men hur långt tänker svensk PK-media som t ex Aftonbladet och Expressen gå i sina absurda försök att smutskasta och kriminalisera SD och alla som är emot de enorma drösar med nackdelar som finns med det mångkulturella samhället? För någonstans borde väl ändå idioter som ABB:s chef Jan Helin (längre ner i inlägget förklarar jag varför jag skriver ABB, och inte AB) och Expressens chefredaktör Thomas Mattsson inse när de har "trampat i galen tunna".
Fast det klart, varför ska de inse det nu när de inte har gjort det förut? Några strålande exempel på det är Thomas Mattssons "gnäll- och skriktjat" om hans påstådda oskuld när det gäller att stå åtalad för vapenbrott (hörru Mattsson, ta och gå en grundlig grundkurs i lag och ordning innan du börjar "skrika hals" för den 900 000:e biljonen gången i ordningen) och Jan Helins försök till bortförklaring om att han inte hade en aning om att en av hans medarbetare var med i det kriminella MC-gänget Outlaws.
Ironiskt nog avslöjades Aftonbladets samarbete med Outlaws av just Expressen.

Jan Helin: -Hur kan ni begära att jag ska kunna veta precis varenda liten sak? Jag menar, jag vet ju inte ens hur en våldtäkt går till, i alla fall inte när den begås utav några icke-vita eller på annat sätt icke-västerländska invandrare. För sådant sker ju aldrig!

Men herre jösses, Jan Helin, med din retorik kan man ju påstå att världens nu levande tjockaste och tyngsta människa har ekvatorn som livrem då. Med andra ord så har du sett minst ett antal gånger för mycket på filmen "Den galna professorn" med Eddie Murphy i huvudrollen och tror helt och hållet på att allting som sker i den har hänt på riktigt.
Angående det här med ekvatorn så syftar jag på en scen i filmen där Eddie Murphy (och nej, Jan Helin, han spelar inte sig själv i filmen) gör narr av en ståuppkomiker.

Men nu undrar ni kanske varför jag högre upp i detta inlägg skrev att Anders Behring Breiviks chef är Jan Helin (Anders Behring Breivik brukar ju förkortas ABB)? Tja, med tanke på vad Jan Helin har anklagat SD:s partiledare Jimmie Åkesson för så.....
Ärligt talat så delar ju faktiskt både Thomas Mattsson och Jan Helin chefsskapet på den punkten, så mjäkiga lögnare de båda är. För de driver ju inte Sveriges mest utskämda skvallertidningar utan orsak!

Nåväl, ytterst patetiskt för de båda två (särskilt för Jan Helin, med tanke på att han är åt vänster) så oroade ABB:s beteende psykologer redan 1983 (och nej, Jan Helin, Breivik har inte jobbat på din tidning hur mycket du än skulle vilja att han har gjort det). För till den svenska vänsterns stora förtret kommer nu ytterligare indikationer på Anders Behring Breiviks psykiska ohälsa, några länkar till detta finner ni i slutet på detta inlägg.
När det gäller inläggserien om hetsen emot Sverigedemokraterna i samband med Breivikrättegången så får jag se hur länge den varar, jag kan ju inte ta upp precis allting som den innefattas utav. För 10 veckor är mycket det. Men några inlägg till om det blir det i alla fall, efter det börjar jag med andra ämnen igen.

Läs mer om den svenska vänsterns förtret när det gäller Anders Behring Breivik på t ex

http://avpixlat.info/2012/04/22/breiviks-beteende-oroade-psykologer-redan-1983/

och

http://www.dagbladet.no/2012/04/22/nyheter/breivik/anders_behring_breivik/terror/22_juli/21230454/ .

Läs även om Aftonbladets samarbete med det kriminella MC-gänget Outlaws på http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/gangman-jobbade-for-aftonbladets-agare/ .

Och som "grädde på moset" har vi här det senaste snacket från Breivikrättegången: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/breivikrattegangen-dag-6_7077015.svd
och
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/breivikrattegangen-dag-for-dag_7077551.svd .

torsdag 19 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 2

Igår så uttalade sig en viss vänsterextremist vid namn Ali Esbati om Anders Behring Breivik och de terrordåd som han har begått.
Men precis som många andra vidriga PK-iter så kan inte heller Esbati, så våldsförespråkande och demokratihatande vänsterextremist han är, låta bli att beskylla Sverigedemokraterna och andra massinvandringsmotståndare för Breiviks dåd.
Så här säger han bl a:

"– För att hans politiska retorik inte är främmande och att den måste diskuteras. Efter rättegången kommer han att vara ute ur leken, men vi andra ska gå vidare. Vi ska leva med det hatiska politiska samtalsklimatet och vi måste fundera på vad det gör med oss. Muslimska länder är en tacksam bild av fienden. Och i ett blodfattigt politiskt klimat, där människor inte ser skillnad mellan höger och vänster, så frodas högerpopulistiska partier med liknade värderingar som Breivik."

Men vad är det som säger att Breivik är ute ur leken efter rättegången? Han kommer ju att fortsätta inspirera antidemokratiska antirasister/vänsterextremister som t ex Ali Esbati själv, Breivik själv är ju emot både nazism och islam.
Men är Esbati emot dessa båda saker? Svar nej, istället tyder allting på att han är för sådant.
För om han inte vore det så skulle han inte propagera för besinningslöst våld emot människor som inte tycker som han i alla frågor.
Dessutom är han inte någon riktig nazist, utan bara en wannabenazist-muslim som hade enorma problem när han gick i småskolan och i vuxen ålder försöker få bukt med dessa genom att propagera och utöva våld emot oliktänkande.
Ja, Ali Esbati är verkligen en sorglig figur.

Och angående hans påstående "Och i ett blodfattigt politiskt klimat, där människor inte ser skillnad mellan höger och vänster, så frodas högerpopulistiska partier med liknade värderingar som Breivik" så är det ju solklart att ett av de partier som han menar är Sverigedemokraterna.
Käre Esbati, när ska du öppna ögonen och öronen? För hur har du lyckats missa att Breivik i sitt manifest dömde ut Sverigedemokraterna, men hyllade Fredrik Reinfeldt?
Varför dömer du inte ut Reinfeldt och Moderaterna som högerpopulister?

Fast det klart, man kan ju inte begära att en person som har blivit dömd för att ha skänkt pengar till den kurdiska terrororganisationen PKK ska fatta någonting.
Om Norges utveckling, eller rättare sagt bakåtveckling, säger Esbati så här:

" -Det görs demografiska undersökningar som visar att om några år kommer hälften av oss i Oslo ha invandrarbakgrund. Och då pratar man inte om hur många svenskar som kommer att få barn här. Varför är den frågan viktig? Varför denna besatthet av var någons föräldrar är födda?"

Jadu, Ali, varför skulle den frågan inte vara viktig? Varför bryr du dig inte om Norge, alltså ditt nya hemland?
Men det klart, du är ju muslim och ni bryr er ju inte om någonting annat än t ex terror av olika slag, hat emot HBT-människor, propagerande för mord på alla som inte är muslimer, samt en massa andra liknande "trevliga" saker.

Läs själva GP-artikeln på http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.918898-motet-en-sorg-for-ali-esbati?ref=fb eller http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.918898-motet-en-sorg-for-ali-esbati .
 .

tisdag 17 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 1

Som ni säkert vet så pågår sedan igår rättegången emot den antirasistiske terroristen, Israelvännen och frimuraren Anders Behring Breivik.
Och precis som tidigare så försöker svensk PK-media beskylla Sverigedemokraterna och andra motståndare till massinvandringen för de terrordåd som Breivik har begått.
En av de många hataktörer inom svensk PK-media är Expofascisten Daniel Poohl så vänsterextrem antidemokrat han är, även om han inte riktigt visar samma klara och tydliga IQ-befriade hat som hans terrorismförespråkande själsfrände Kurdo Baksi gör så är han ändå inte så värst långt efter.
Igår skrev Poohl tillsammans med en annan antidemokrat en hat-artikel på SVT där han anklagar SD:s Jimmie Åkesson för att ha samma ideologi som Anders Behring Breivik (att SVT har publicerat dessa bådas artikel visar klart och tydligt att de är för besinningslöst våld emot alla som är emot terrorism och massinvandring), intressant är bl a hur pappskallen Daniel Poohl kan jämföra Jimmie Åkesson med en sinnessjuk galning som inte har någon som helst uppbackning.
För med tanke på Poohls retorik så kunde han lika gärna ha påstått att SvP:s partiledare Daniel Höglund är att jämföra med någon urinnevånare ifrån någon kannibalstam på Nya Guinea, säkert är det bara en tidsfråga innan han gör det.

Det är ju som Avpixlat skriver i artikeln "Koordinerad attack mot SD i samband med Breivikrättegången" där Daniel Poohls artikel tas upp:

"Vad Poohl inte nämner är att Breivik inte fått stöd av en enda organisation, möjligtvis någon dåre på Flashback i bästa fall. Inte heller har hans så kallade medhjälpare hittats – för att det finns inga sådana. När det däremot gäller islamistiska självmordsbombare har de ett stort stöd av flertalet organisationer och gelikar världen runt."

Kurdo Baksi vill dock inte vara sämre han heller, även denna vecka kommer han med absurda lögner om både Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson vilket förmodligen kommer att resultera i en polisanmälan emot kraken Baksi.
En av många personer (oavsett politisk tillhörighet) som har reagerat starkt på Kurd Baksis anklagelser är Thoralf Alfsson i Kalmar.
Han skrev igår bl a följande om Baksi:

"Kurdo Baksi skiter fullständigt i offren för Anders Bering Breiviks vapen eller i den rättegång som idag startas i Oslo. Kurdo Baksis enda syfte med debattartikeln är att underblåsa negativa stämningar och yttringar mot Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson i synnerhet. Utan tvekan är denna debattartikel det absoluta lågvattenmärket sedan den 22 juli 2011. Många har försökt politisera terrordåden i Norge men Kurdo Baksi tar utan tvekan första priset med denna artikel genom att angripa Jimmie Åkesson på ett mycket osmakligt sätt."

Läs Thoralf Alfssons bloggartikel om det hela på http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/april/motbjudande-kurdo-batman-baksi.html .

Och här har ni de djupt okunniga vänsterextremisterna (vilken vänsterextremist är INTE djupt okunnig förresten?) Daniel Poohls och Martha Hannus hat-artikel om Jimmie Åkesson, vilken sponsras av SVT: http://debatt.svt.se/2012/04/16/jimmie-akesson-erkann-att-du-och-breivik-drivs-av-samma-ideologi/ .

I nästa inlägg kommer jag att skriva mer om de fortsatta försöken att beskylla Sverigedemokraterna för Anders Behring Breiviks terrordåd.
Väl mött då.

Men visst sjutton, jag höll ju på att glömma en sak, nämligen några politiskt korrekta artiklar om Breivikrättegången: 

http://www.dn.se/nyheter/varlden/forsta-dagen-breiviks-advokat-inne-pa-att-begara-uppskov

http://www.dn.se/nyheter/varlden/breivik-ska-tala-i-30-minuter

http://www.dn.se/nyheter/varlden/namndeman-erkanner--kravde-dodsstraff-pa-breivik

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/liverapport-breivik-rattegangen-dag-2_7060521.svd  .

Uppdaterat kl.21.45:
Smutskastningen och lögnerna emot SD:s partiledare Jimmie Åkesson när det gäller att beskylla honom och Sverigedemokraterna för att ha orsakat de terrordåd som Anders Behring Breivik begick har uppenbarligen inga gränser, det senaste beviset på det står Aftonbladet för: http://avpixlat.info/2012/04/17/aftonbladet-mer-desperata-an-nagonsin/ .

fredag 13 april 2012

Vem vill ha vårdpersonal vars språk man inte förstår?

Idag står det en artikel på Avpixlat som verkligen sätter fokus på en viktig punkt i samhället, artikeln hamnar nämligen om människors välbefinnande. De människor som det i det här fallet handlar om är de som har att göra med invandrare inom sjukvården, t ex icke-vita invandare, och som kommer ifrån länder där varken kulturen eller någonting annat har någonting med Sverige att göra.
Visst, att det finns invandrare inom sjukvården är väl inte så mycket att snacka om, problemet är dock bl a att det oftast är frågan om människor som är ruskigt dåliga på att prata svenska. Och i de få fall som de kan det går det nästan inte att förstå vad de säger.
Ett av många exempel på det var när en patient som hade en dödlig sjukdom dog på grund utav att läkaren ifråga inte förstod vad han sade. Och patienten förstod inte heller vad läkaren sade, patienten var för övrigt svensk och läkaren var icke-vit invandrare.
Några dagar senare var patienten död. Läkaren borde ha fått sparken med omedelbar verkan, en person som han ska för övrigt inte vara i Sverige över huvudtaget. Men det fick han inte, han blev inte ens omplacerad.
För han var ju icke-vit och icke-västerländsk invandrare, och sådana ska det ju alltid daltas med. Ett exempel på det är att det aldrig ställs krav på sådana i Sverige.

Under en tid hade jag förresten en kvinnlig läkare från Rumänien eller Ungern. Hon pratade extremt dålig svenska, och bröt så kraftigt på sitt hemlands språk att det knappt gick att höra vad hon sade. Vi kan väl säga att mitt humör brast några gånger.
Efter mitt andra läkarbesök hos henne bestämde jag mig för att byta läkare, mitt beslut gick snabbt att ta. Och det fick jag göra, men först ville man veta varför jag ville byta läkare.
Jag svarade då följande:

-Behöver ni ens fråga det? Hon kan ju inte svenska!

Efteråt fick jag reda på att det var flera patienter som hade synpunkter på hennes "svenskkunskaper", men att det bara var jag som hade bytt läkare på grund av hennes "rappakalja".
Men jag är glad att jag bytte läkare, det finns ju faktiskt någonting som heter högt blodtryck också.

Här har ni för övrigt Avpixlats artikel: http://avpixlat.info/2012/04/13/har-svenskar-ratt-till-tolkar-vid-lakarbesok/ .

onsdag 11 april 2012

Rovdjursfrågan är att jämföra med invandringsfrågan

Att varg- och rovdjursfrågan rent allmänt många gånger är hätsk när det gäller motsättningar ifrån rovdjurshatare och rovdjursvänner är väldigt känt vid det här laget, många gånger urartar det till både mordhot, hot om grov misshandel samt en massa andra "trevliga" saker. Dessa tendenser finns på båda sidorna.
Men jag får nog ändå säga att rovdjursmotståndarnas "argument" (inte minst vargmotståndarnas) är minst sagt både extremt djupt okunniga och snudd på "lobotomerad dubbelidiotiska". En del rovdjursmotståndare går så långt att de vill att ALLA rovdjur ska bort, detta innebär alltså att de vill att mer än 60-70 % av alla djur i Sverige ska utrotas.
Frågan är bara hur man har tänkt när man menar att t ex rovinsekter som t ex jordlöpare och myrlejonsländslarver ska bort. För när det kommer till kritan så finns det bra många fler arter av rovdjur i Sverige än det finns djur som inte är rovdjur.
Ännu mer intressant är dock att det finns rovdjursmotståndare som vill ha bort rovdjur som är så små att de inte ens syns med blotta ögat. Jag syftar nu på encelliga djur (alltså urdjur) som t ex musseldjur och klockdjur.
Och varför vill rovdjursmotståndarna att t ex vesslor ska utrotas? Dessa är ju nyttodjur som håller efter råttor, råttor utgör nämligen en betydande födodel för vesslor.
Ja, som sagt så är varg- och andra rovdjursmotståndares "argument" sällan några argument, utan mest okunnigt svammel.

Man kan ju jämföra rovdjursfrågan med invandringsfrågan. De som är för rovdjur är oftast sansade och kunniga människor, så är det också med människor som är emot massinvandringen och det mångkulturella samhället.
Men deras motståndare då? Ja, håhå jaja.........där saknas det inte brist på idioti och trångsynthet i alla fall, den saken är fullständigt klar. Men det största felet är att det finns fanatiker på båda sidor, även om det är långt ifrån alla som är det.
De värsta fanatikerna hittar man dock på rovdjursmotståndarsidan, precis som man hittar de värsta fanatikerna på invandringsförespråkarsidan.

En annan sak som dessa båda frågor har gemensamt är att det förkommer mycket "smått och gott" på båda sidor, invandringsmotståndare blir anklagade för att vara rasister och främlingsfientliga (dessa anklagelser grundar sig alltid på djup och ren okunnskap) och rovdjursvänner blir mordhotade.
Men visst sker det hot och annat från rovdjursvänner också tyvärr.
Ett exempel på det stod det om i dagens VF, alltså Värmlands Folkblad. Artikeln löd så här:

"Rovdjursblogg släcktes ner efter personangrepp"

Artikeln handlar om rovdjursbloggen.se som där det de senaste dagarna har förekommit uthängningar av vargmotståndare i form av både adress, personnummer och telefonnummer. Även personangrepp har förekommit.
Jag tycker dock att VF rapporterar väldigt ensidigt (alltså precis som vanligt), säkert har det skett uthängningar av varg- och andra rovdjursförespråkare på rovdjursbloggen.se också.
Men allt eftersom man läser artikeln så blir det mer och mer klart att uthängningarna inte har så mycket med själva inläggena att göra, utan mer med vad som har stått i kommentarerna till inläggena på bloggen ifråga.
Det är nämligen svårt att tolka det på något annat sätt med tanke på vad som står i VF:s artikel.
Nåväl, efter nedstängningen så är nu bloggen flyttad till ett webbhotell i Tyskland.

Kvinnan som påstås ha drivit bloggen har dock en del förklaringar som jag inte får att gå ihop riktigt, t ex säger hon att hon inte vet vem som driver bloggen. Däremot förstår jag hennes förklaring när det gäller varför hennes namn finns med när det gäller betalningarna från företaget som hon och hennes man driver, även om det är "vissa ugglor i mossen" som man anar lite grann.

Varför webbhotellet har stängt ner bloggen är däremot glasklart. Enligt svensk lag får man ju inte hota eller bryta mot Personuppgiftslagen.....trots att sådant sker varje dag.
Jag har själv blivit utsatt för både mordhot, hot om grov misshandel samt brott emot PUL (Personuppgiftslagen) på grund utav mitt bloggande, så jag vet hur "trevligt" det är. En polisanmälan från mig om brott emot PUL är fortfarande under utredning, jag tror dock inte att de kommer någon vart eftersom länken där mina personuppgifter stod är borttagen sedan c:a ett år tillbaka.

Angående VF:s artikel om "stormarna" kring rovdjursbloggen.se så hittar ni den här: http://www.vf.se/nyheter/hagfors/rovdjursblogg-slacktes-ner-efter-personangrepp .

tisdag 10 april 2012

Vad väljer man? Pest eller kolera?

Idag står det en artikel i "toalettpappersblaskan" Metro om att Socialdemokraternas fascistiske partiledare Stefan Löfven har lyckats vända sitt partis opinionssiffror uppåt.
Men var det verkligen någon som hade trott att han inte skulle lyckas göra det? Även pajasen och storlögnaren Håkan Juholt lyckades ju med detsamma i början han också. Så varför skulle inte fascisten Löfven lyckas?
Att han kommer direkt från jobbet som ledare för Sveriges största fackförbund, nämligen Metall, spelar med all säkerhet in. Samtidigt är det ändå lite konstigt att det gör det, han har ju aldrig haft något riktigt "arbeterligt" jobb....även om han slår den svenskfientlige rasisten (som även är Sveriges statsminister) Fredrik Reinfeldt med hästlängder när det gäller att ha haft ett arbete.
För Reinfeldt har ju aldrig haft ett vanligt jobb rent allmänt, han gick ju inte färdigt sin skoltid ens. Istället hamnade han i politiken direkt.
Och den jäveln ska vara statsminister! Det är inte konstigt att Sverige ser ut som det gör, även om sossarna under Mona "Jag är för utrotning av svenskar" Sahlin och Håkan "Jag vet inte vad ordet sambo betyder" Juholt inte lyckades något vidare då heller.
Men mot slutet av Göran "Buffel" Perssons tid vid makten då? Ja, den ska vi inte ens tala om.....

Nåväl, det är ändå intressant att se hur snabbt Socialdemokraternas nya stjärnskott har lyckats höja opinionssiffrorna för sitt parti.
Å andra sidan har ju de flesta väljare tröttnat ganska rejält på statsminister Reinfeldts många stolligheter och arroganta inställning vid det här laget.
Men samtidigt har ju ändå Löfven och Reinfeldt mer gemensamt med varandra än vad de själva vill ha. Och då syftar jag inte på att de är politiker, deras pajkastning verkar ju ha spelat ut sitt kort.
Dessutom har ju Socialdemokraterna svikit sina bästa vallöften, nämligen att de ska höja a-kassan och ta bort Fas 3. Men detta tycks deras väljare fullständigt ha glömt, fast å andra sidan måste det ju till någon form av regeringsbyte om det ska bli ändring på någonting...fast egentligen blir det ingen vidare ändring, däremot "hivar" man bara "över" det hela.
Men vad är alternativet? För att ni ska förstå hur jag menar så kan vi ta en jämförelse, nämligen pest och kolera.

Ett exempel: En man ligger dödsdömd för döden, han är döende i kolera.
Men så tänker han så här: -Hmmm....om jag skulle ta och fråga min läkare......Jag menar, det kanske finns något alternativ. Ja, jag tror bannemej att jag gör det.
Så han ber sin läkare att komma dit.

När läkaren väl har kommit dit så utspelar sig följande konversation:
Mannen: -Doktorn, jag vet att jag är döende i kolera. Men finns det verkligen inget alternativ?
Doktorn: -Jo, visst finns det det.
Mannen: -Åååh, ni har räddat mitt liv, doktorn. Vad är alternativet då?
Doktorn: -Jo, du kan få dö i böldpest istället. Vill du det?
Mannen: -Njaa...nu var det ju inte riktigt så jag menade förstås.....
Doktorn: -Hur menade du då?
Mannen: -Jo, jag undrade om jag kan leva vidare.
Doktorn: -Ledsen, grabben, du får inga fler chanser. Game over, that's it. Det där var ditt liv det. Så ledsen, grabben, det där var allt du fick. Vad tråkigt, va?

Förstår ni hur jag menar?
Stackars de som väljer att rösta på Socialdemokraterna eller Moderaterna.
Men något av de andra partierna i något av dessa block då? Jo men visst, ebolavirus är ju alltid trevligt förstås.
Men i det fallet är det uppdelat på både Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Folkpartiet.
Och Kristdemokraterna ska vi inte ens nämna.
Men Sverigedemokraterna då? Jo visst, det finns ju några enstaka saker som inte är bra med dem också. Skillnaderna mellan SD och de andra riksdagspartierna är dock ändå himmelsvida.
För om jag måste välja mellan böldpest, kolera, ebolavirus och lite snuva, ja, då väljer jag snuvan.

När det gäller Socialdemokraternas opinionsframgångar så kan ni läsa om dem på t ex

http://www.metro.se/nyheter/stodet-for-s-fortsatter-att-stiga/FlOldj!3ADStybf9EGsbtWeOl5M1g/ ,

http://www.metro.se/nyheter/expert-en-unik-vandning-i-sverige/EVHldj!jrBbY3mLBGRJw/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-lyfter-rodgrona-till-tatposition_6917167.svd

och

http://www.expressen.se/debatt/stoppa-snalskjutsen-i-lofvens-lagbygge/ .

Läs också om Stefan Löfvens demokratihatande lögner på t ex http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/content.nsf/aget?openagent&key=aschberg_och_lofven_quot_ga_inte_pa_forsoken_att_skrammas_quot .

fredag 6 april 2012

Varför ska man ha ris med fjädrar i under Påsken?

Nu är det bara en dag kvar tills Påskafton. Jag har dock alltid undrat över varför man under Påsken har en tradition som innebär att man ska ha ris med fjädrar i.
För ärligt talat, vad är det som är så bra med att få ont i käften?:


Med dessa ord (och denna bild) önskar jag er alla en riktigt Glad Påsk!

tisdag 3 april 2012

"Hen"-förespråkarna vill utrota människosläktet

Förra veckan var jag sjuk, därför blev det inte så många inlägg. Och den här veckan har jag mycket att göra, men ska ändå försöka hinna med att klämma in några inlägg.
Vi börjar med ett som handlar om det här tjatet om det så kallade "hen"-uttrycket, det kommer för övrigt lagom till Påsk. För det är ju faktiskt den enda gången på hela året som detta ord passar in.
Men detta har uppenbarligen alla dessa patetiska "hen"-förespråkande feminister och psykiskt störda jämställdhetstjatare (OBS! Alla jämställdhetstjatare är inte psykiskt störda, det finns några kloka också) glömt bort fullständigt, om de ens någonsin har vetat det ens.
Feminister my ass förresten, de vet inte ens vad feminism är för någonting.

När det gäller jämställdhet så fungerar det inte i praktiken, däremot i teorin. Ta bara det här med jobb t ex. De flesta jobb är som gjorda för män, t ex byggnadsarbeten.
Och vissa är som gjorda för kvinnor, t ex sjuksköterskearbeten.
Men det finns också jobb som våra kroppar inte är byggda för beroende på vilket kön man tillhör, det säger sig självt att kvinnors kroppar inte är byggda för t ex grovjobb som innefattar gott om tunga lyft. Därför kan aldrig jämställdhet fungera.
Så är det bara. Take it or leave it.

Och angående "hen"-tjatet: Vad är problemet med att det finns män och kvinnor? De idioter som förespråkar "hen"-uttrycket vill tydligen att det inte ska finnas varseig män eller kvinnor, de vill alltså att människosläktet ska utrotas.
Och allt detta i jämställdhetens namn, ja, detta är ju lika fantastiskt som det är fullständigt absurdt.
Men inte nog med det, ånej, deras resonnemang handlar nämligen också om självhatande.
Låt oss gå tillbaka låt oss säga 100 år tillbaka i tiden, om "hen"-propagandan hade funnits då så hade ju dessa "hen"-förespråkare inte funnits idag. Däremot hade de varit utrotade hela bunten, eftersom deras släkt nu för länge sedan hade varit utdöd.
Genusdebatten tar sig alltså rent utsagt totalt genomkorkade uttryck...vilket i och för sig är minst sagt ganska vanligt.
Dessutom är uttrycket "hen" väldigt missvisande, det rätta ordet är istället "det" eftersom det gäller personer som inte definierar sig som varesig man eller kvinna.

Läs mer om "hen"-vansinnigheterna på t ex

http://blog.svd.se/sprak/2012/03/28/han-hon-hen-den-eller-denne/  ,

http://blogg.mama.nu/lindalampenius/archives/6204 ,

http://www.nationell.nu/2012/03/10/aftonbladet-borjar-anvanda-hen-i-sina-rubriker/ ,

http://www.dn.se/blogg/redaktionsbloggen/2012/02/23/darfar-anvande-jag-mig-av-ordet-aehenae/comment-page-3/

och

http://www.friatider.se/leksakskatalog-vill-byta-konsroller-pa-barn .