fredag 30 september 2011

Invandrade brottslingar

Invandrad brottslighet finns det mängder av i Sverige, de senaste 21 åren har den i takt med att den muslimska invandringen har ökat till Sverige bara ökat och ökat.

Själv märkte jag det tydligt i min hemstad under 1990 och 1991, i samband med att den muslimska invandringen då ökade där steg brottsligheten där med 200 %.

Samma utveckling skedde i samband med detta också på många andra håll i Sverige, hur många procent det var på andra håll vet jag dock inte.

Nåja, nu är det inte bara den sortens invandring som för med sig mängder av olika sorters brottslighet, även annan invandring för med sig det, dock inte lika mycket.

På tal om invandrad brottslighet så har det idag ännu stått oerhört lite i svensk PK-media om att PK-media om det s k gängkriget i Södertälje. Enligt vad som står så har polisen nu snart "krossat" invandrarmaffian.

Läs mer om det hela på t ex 

http://www.metro.se/x/metro/2011/09/30/FVDepcDTXaAp/index.xml?__noframe=902.

Varför står det så lite om det hela? Är inte detta intressant för PK-media?

Men hade det varit svenska brottslingar som det hade varit frågan om, ja, då jädrar hade det stått drösar med metervis om det.

Ja, när svenskar och andra vita människor begår brott så är det jättehemskt. Men när icke-vita och icke-västerländska invandrare begår brott, ja, då är det inte så farligt, nej, de är det ju "jättesynd" om.

Okej, då var det väl jättesynd om Adolf Hitler när han stod i nurnbergrättegången också då. (Vet tyvärr fortfarande inte hur jag skriver ett tyskt U med tangenterna)

"Snälla, snälla, förlåt oss, ty vi menade inget illa. Egentligen var gaskamrarna avsedda för att utrota mjölbaggar, vi hade enorma problem med sådana i Tyskland då. Men vid ett tillfälle var det någon som på fyllan råkade blanda ihop dessa med helt andra saker, det hela var ett litet misstag helt enkelt. Ja, sedan följde fler och fler efter, och när vi 1945 upptäckte vad som var galet, ja, då var det redan försent."

Angående Södertäljemaffian så är det återigen bevisat vad som har bevisats mängder med gånger förut, nämligen att invandrare ifrån vissa delar av världen står för en övervägande majoritet av brottsligheten i Sverige.

Ta t ex det här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13706296.ab 

http://www.expressen.se/nyheter/1.2576639/24-aringar-atalas-for-dodsmisshandeln-pa-max

http://www.dn.se/sthlm/atal-for-dodsmisshandeln-pa-max

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/atal-for-dodsmisshandel-i-kobrak_6514444.svd  .

Enligt vad som har framkommit på Fria Tider är det en eritreanier och en person med arabiskt utse'ende som har begått mordet, detta enligt en artikel på Fria Tider för några veckor sedan.

Länge leve mångkulturen, va? Länge leve massinvandringen, va? Länge invandring ifrån fel delar av världen, va?

Svar på alla tre frågorna: Nää, skulle inte tro det, va!

En av lösningarna på invandringsbrottslighet är den som Sverigedemokraterna presenterade igår: http://politisktinkorrekt.info/2011/09/29/106-miljarder-i-besparing-pa-minskad-nyinvandring/ .

Läs även följande artikel skriven av PI:s och Demofon:s Mats Dagerlind:  http://politisktinkorrekt.info/2011/09/30/skane-varst-i-brottsstatistiken-mangkultur-eller-anmalningskultur/ .

torsdag 29 september 2011

Slagkraftigare än en storslägga

Idag har jag hittat tre intressanta nyheter att skriva om, därför har jag valt att ta upp allihop i ett och samma inlägg.

Till att börja med så är det trevligt att se att det är många nationella som bloggar, en av de senaste i raden av dessa är den förre nationaldemokraten Sanna Hill.
Hon är en av dem som har hoppat av partiet, på grund utav partiledaren Marc Abrahamssons enväldarhärskarfasoner.

Det verkar som om han håller på att köra partiet i botten, vilket är tragiskt eftersom det är ett bra parti. Men den tidning som har koppling till partiet, nämligen Nationell Idag, håller hög klass och oavsett hur det går för partiet så kommer tidningen att finnas kvar.

För liksom nyhetssidan Politiskt Inkorrekt påverkar den politiskt korrekt media.

http://www.nationellidag.se/

http://www.politisktinkorrekt.info/

Men åter till Sanna Hill.

Hon är fortfarande nationaldemokrat i hjärtat, hon är en ung och lovande förmåga som har framtiden för sig. Därför är det glädjande att hon har startat en blogg, ni finner den på http://sannahill.wordpress.com/ .

Ja, jag skrev att jag ska ta upp tre intressanta nyheter. Detta var den ena, resten kommer längre ner i inlägget.

Jag hade också tänkt att ta upp Försvarskåren Sveriges Självförsvar:s demonstration på Stora torget i Karlstad igår, men samtidigt är det ju inte någonting särskilt att skriva om.

Demonstrationen var ju knappast lyckad, det var bara med sex personer från FSS.

Däremot var motdemonstranterna betydligt fler, nämligen ett 20-tal, och bråk uppstod precis som alltid när vänsterextrema bråkstaksdemonstranter precis som vanligt aldrig håller sig till demokratins spelregler.

I början när FSS startade i slutet av förra året var jag positiv till organisationen, samma sak i början av året. Men efter det har jag mer och mer på grund utav olika orsaker tappat tron på organisationen, vilket jag knappast är ensam om, och till slut tog den slut helt.

Idag har jag ingen tilltro till den alls.

De flesta nationella, oavsett vilken typ av nationella de är, tar öppet avstånd från FSS, bl a på grund utav att de bara anses förstöra för den nationella rörelsen.
Målsättningen med FSS är ju att försöka ena den, men om FSS med enande menar att resten av rörelsen ska enas emot dem så har man nog nästan lyckats.

Men oavsett vad man tycker om Försvarskåren Sveriges Självförsvar så har de lik förbaskat rätt att  demonstrera, detta har ju med demonstrationsfriheten att göra.

Motdemonstranter till nationella grupperingar ska däremot inte få demonstrera, eftersom de bevisligen alltid bara är ute efter bråk och misshandel.

Och bråk, misshandel och annat liknande har inget på demonstrationer att göra.
Eller håller ni inte med mig?

Visst, det finns vänsterextrema och andra motståndare till invandringskritiska grupperingar och partier som inte är ute efter bråk och stök, det är sant.
Men hur många är de? Jo, lika många som en australisk termit i en samisk köttbod.

Nåja, nog om vänsterextrema idioter och raskt över till nästa nyhet, nämligen följande:

Socialdemokraternas förra partiledare, alltså Mona "Svenskhat" Sahlin, är nu dyrare för partiet än när hon var partiledare.
Partiet betalar i ett år hennes lön, som motsvarar statsministerarvodet på 144 000 kronor per månad.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sahlins-lon-dyr-affar-for-s_6508716.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.735020-sahlin-dyrare-for-partiet ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sahlin-dyrare-for-partiet ,

http://vgnt.se/sahlin-dyrare-for-partiet/

och

http://svt.se/2.22620/1.2548524/sahlin_dyrare_for_partiet .

Vad har då det här med "Slagkraftigare än en storslägga" att göra? Ja, det är väl då att Mona Sahlin har varit, och fortfarande är, Sveriges mest tafatta och mjäkiga politiker någonsin.

För slagkraftig är hon då rakt inte alls, hon har ju t ex lika mycket utstrålning som en fågelskrämma som har hamnat i en skördetröska.

Däremot ska vi skattebetalare betala hennes 144 000 kronor i månaden för hennes fortsatta Sverige- och svenskhat, för nu för tiden så sitter hon ju i den fascistiska/vänsterextrema/våldsbejakande/antidemokratiska tidningen Expo:s styrelse och spyr ut sitt trångsynta och djupt okunniga dravel.

Alltså är hon i gott sällskap, hon har äntligen hittat hem, så att säga.

Till och med för Expo borde hon vara en belastning, precis som om det inte går tillräckligt dåligt för tidningen ändå.
Nåja, det är ju bara bra att det gör det.

Det lustiga för min egen utveckling som nationalist var att jag blev mer nationalistisk av att läsa Expo, jag har fortfarande kvar de exemplaren från 1995 av Expo hemma i en byrålåda.

Så till den tredje nyheten då, nämligen den om att stalking, alltså förföljelse av olika slag, kan ge fyra års fängelse.

Det här med stalking har ju förekommit mer och mer, och gör så fortfarande. Bra att det nu blir fängelsestraff på sådant.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stalkning-kan-ge-fyra-ars-fangelse_6508916.svd ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2575055/stalkare-kan-nu-fa-fyra-ars-fangelse ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/stalkning-kan-ge-fyra-ars-fangelse

och 

http://blondinbella.se/ny-stalker-lag-den-1-oktober/ .

Ja, det är bra att en sådan lag kommer i Sverige, den behövs. Hoppas nu bara att den kommer att fungera som den ska, så att det inte blir med den som med lagen om hets mot folkgrupp.

För lagen om hets mot folkgrupp innefattas ju av en massa saker som inte har med folkgrupper att göra, t ex trosbekännelse och sexuell läggning.

Om jag inte har helt fel så innefattas den också av kön, ålder osv, dessa saker har inte heller med folkgrupper att göra.
För sedan när är t ex män en folkgrupp? Och när är t ex människor i 90-årsåldern en folkgrupp?

Angående det här med stalking så har polisen gett bloggaren Blondinbella, alias Isabella Löwengrip, rådet att stänga ner sin blogg om hon vill undvika stalking. Hon har ju, som många vid det här laget vet, varit utsatt för sådant.

Så här säger hon själv om rådet:

-Det är jättekonstigt att man ens vågar säga så. Det är som att säga åt en tjej som har blivit våldtagen att inte gå ut.

Och jag håller med Blondinbella, polisen resonerar helt käpprätt åt helvete i det här fallet. Så hon har helt klart en slagkraftig poäng om det här.

Eller vad tycker ni själva?

onsdag 28 september 2011

Lika absurdt som att påstå att inga judar dog i Auschwitz

Vad tycker ni om situationen i Mellanöstern? Tror ni att det någonsin kommer att bli fred där?

Det kan aldrig bli fred i Mellanöstern så länge som den ena sidan anklagar den andra för att vara terrorister medans den sida som anser sig vara den goda sidan hela tiden sätter stopp för fredsprocessen, nu senast genom att utöka de israeliska bosättningarna.

Jag pratar naturligtvis om Israel.

Stackars Barack Obama som ska försöka åstadkomma någonting där. Hur sjutton ska det kunna bli fred, när USA hela tiden håller Israel om ryggen och aldrig markerar att "Nu får det bannemej vara nog!" så fort den israeliska regimen begår "utrensningar" på det palestinska folket?

För de senaste åren står det klart och tydligt att det mer är den palestinska sidan som vill ha fred, inte Israel. Nu har det i och för sig gjort hela tiden ända sedan Israel bildades, men ändå.

Ja, det säger väldigt mycket när till och med en organisation som Hamas vill ha fred.

Läs mer om det senaste fredssabotaget i Mellanöstern på bl a

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7130920 ,

http://svt.se/2.22584/1.2547605/nya_bosattningar_i_ostra_jerusalem  ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.733752-nytt-ordkrig-om-nya-hem-i-bosattning ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nya-bosattningar-i-ostra-jerusalem-1 ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nya-bosattningar-i-ostra-jerusalem_6505316.svd

och 

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=278654 .

Från israeliskt hålls däremot pekas bosättningar ut som palestinsk ursäkt för att slippa förhandla. Enligt Israels premiärminister Benjamin Netanyahu ligger det till på följande sätt: – Det är en förevändning de använder gång på gång.

Ja, det här var minst sagt ett intressant påstående.

För om Netanyahu har rätt, ja, då dog väl inga judar i Auschwitz heller då.

Jag behöver nog inte utveckla det hela längre än så, jag tror ni förstår hur jag menar ändå.

tisdag 27 september 2011

Helmut Schmidt: "Vi behöver ingen invandring"

Ni som läste mitt förra inlägg såg att det inte bara handlade om Centerpartiets nya partiledare, utan också om invandring. I det här inlägget gör jag en uppföljning på det sistnämnda.

Även om artikeln i detta inlägg är från den 17 december 2010 så är den minst lika aktuell nu som då.
Dels handlar den om ett intressant ämne, och dels är det hela sagt av en tysk före detta förbundskansler vid namn Helmut Schmidt.

Själva artikeln hittade jag på en sida på Facebook, var den person som lade ut den hade hittat den framkom tyvärr inte.
Jag har läst artikeln förut på Google, men av någon anledning går den inte längre att hitta där. Jag har i alla fall inte lyckats hitta den, så om någon läsare lyckas bättre så är den personen välkommen att tipsa mig.

Men citera den kan jag åtminstone göra.

Här följer artikeln. Varsegoda:

""Helmut Schmidt: ”Vi behöver ingen invandring”
Publicerat 17 december 2010 kl 09:29

Alltfler tyska makthavare talar nu öppet ut om sin kritiska syn på massinvandringen. Senast i raden är det socialdemokratiska partiets mycket omtyckta "grand old man", Helmut Schmidt, som menar att invandring från främmande kulturer nästan bara skapar problem.

Den nu 92-åriga Helmut Schmidt, som var Västtysklands förbundskansler 1974-1982, talade ut om sina bekymmer rörande invandringsfrågan i en intervju i den tyska tv-kanalen Das Erste. Han kritiserade partikollegan Thilo Sarrazin för att han talar om genetiska skillnader, men håller med honom om att massinvandringen är en ödesfråga för Tyskland.

Schmidt sade att Tyskland inte bör ha någon invandring ens av fackfolk eller arbetare – åtminstone inte så länge det rör sig om invandrare från utomeuropeiska länder.
- Invandring från främmande civilisationer skapar mer problem än det gynnar vår arbetsmarknad. Invandring från närbesläktade civilisationer, till exempel från Polen, Tjeckien, Italien eller Österrike är oproblematiskt. Mer österut börjar det bli problematiskt. Invandring från Mindre Asien till exempel är inte oproblematiskt. Invandring från Afghanistan för med sig avsevärda problem.

Helmut Schmidt har länge skarpt kritiserat Tysklands massinvandring av gästarbetare under tidigare decennier. För ett par år sedan varnade han för att en ökad muslimsk invandring sätter landets ”inre fred” på spel.
I Tyskland har mångkulturalismen, som nu sågas från höger till vänster, inte till samma grad som i Sverige varit en medveten konstruktion av landets makthavare. En stor del av invandrarna från Turkiet och Jugoslavien är eller härstammar från gästarbetare som förväntades återvända till sina hemländer."

Som ni säkert förstår så menar Helmut Schmidt inte bara Tyskland.
Tysklands situation kan nämligen översättas till vartenda land i EU, vilket man kan se om man jämför Schmidts resonnemang med hur det ser ut i resten av Europa.

Här följer information om denne Helmut Schmidt:  http://en.wikipedia.org/wiki/Helmut_Schmidt .

Och här följer ett axplock av några relaterade artiklar till ämnet:

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/30/nicolai-sennels-varfor-mangkultur-alltid-kommer-att-misslyckas/ ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/nationalismen-har-inga-svar-pa-de-globala-utmaningarna_6501956.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/prognosen-for-antal-invanare-stammer-inte_6501670.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/var-framtid-finns-i-kineser-och-indier_6502532.svd  ,

http://varforgornidetta.blogspot.com/2011/09/sveriges-befolkning-12-miljoner-2040.html ,

http://www.friatider.se/centerpartiet-vill-importera-31-miljoner-nybyggare-till-sverige ,

http://www.friatider.se/svenskarna-byts-ut-snabbare-an-vantat ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/27/debatt-om-muslimska-brodraskapet-och-dess-vaxande-inflytande/

och

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4238908.ece .

måndag 26 september 2011

Välkommen till gänget som förstör Sverige

Så var det dags för en politisk analys igen då.

Som många av er vet så fick Centerpartiet i förra veckan den 23:e september en ny partiledare, Annie Lööf tog då över partiledarposten efter Maud Olofsson.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/annie-loof-foreslas-bli-ny-centerledare_6429930.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/starkt-c-stod-for-loof_6417988.svd ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/26/annie-bygger-vidare-pa-mauds-luftslott/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2571678/har-provoceras-loof-av-svt-journalistens-fraga

http://www.dn.se/nyheter/politik/starkt-c-stod-for-loof

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/i-dag-blir-annie-loof-centerledare

Det ska bli intressant att se hur Centerpartiet kommer att utvecklas under hennes ledarskap, om hon kommer att apa efter i den förra partiledaren Maud Olofssons fotspår eller om hon har insett vad många av hennes kollegor i andra EU-länder har deklarerat, nämligen att det mångkulturella samhället inte fungerar över huvudtaget och att det är ett enda stort fatalt misslyckande.

Men tyvärr finns det galna tecken redan i början, t ex att Sverige i framtiden ska ha en befolkning på 40 miljoner människor där etniska svenskar är i kraftig minoritet.

På den punkten går hon alltså i Mauds fotspår, dock ska man väl inte döma ut henne innan björnhonan är skjuten och skinnet är sålt på exekutiv auktion.

Vi får helt enkelt se vad som händer.

Men om hon skulle visa sig vara någonting som hennes gamla föregångare inte är, nämligen verklighetsförankrad, så lär hon omedelbart bli "ryckt i öronen" ett gäng gånger, eller bli belagd med munkavel, av Sverigehataren och svenskförrädaren tillika vårt lands stadsminister Fredrik Reinfeldt.

"FYYYYY på sig, Annie, sådär får man INTE göra, nej, man ska leva i dimman precis som jag gör!"

Leva i dimman, ja, han vill uppenbarligen ha en utveckling som ingen vettig människa vill ha.
Men å andra sidan är han ju inte vettig förstås.

Se t ex följande video där han förespråkar djurplågeri. OBS! Videon är inget för känsliga tittare: http://www.youtube.com/watch?v=fYXh1-aQuHE .

Varför ska vi ha invandring till Sverige, när den bara är skadlig?

Varför ska förresten självaste EU fortsätta att ösa in skadlig invandring? Ni som anser att t ex muslimsk invandring är bra såg uppenbarligen inte en dokumentär som i natt sändes i TV4 Fakta, den handlade om muslimsk propaganda från Saudiarabien i England.

I dokumentären uppmanade framträdande muslimer till mord på alla som inte är muslimer, att Jihad ska gälla över hela jorden, att man ska mörda judar över hela jorden, samt andra mycket vidriga saker. Moske'er var några av de platser där sådant propagerades, muslimer påstod också att förintelsen av judar i Tyskland under andra världskriget aldrig hade skett.

På tal om öppet hat emot andra folkgrupper, se t ex följande video där muslimer i Frankrike skanderar slagorden "Död åt judarna": http://europenews.dk/en/node/47622 .

Visst, det finns annan invandring som är av ondo också, men den muslimska är den absolut värsta.

Men detta skulle aldrig Fredrik Reinfeldt & Co erkänna, intressant är därför att han i en finsk tidning hade sagt att det mångkulturella samhället inte fungerar.

Nåja, nu är inte bara den borgeliga regeringen som är blinda, även vänsterblocket är det, särskilt Miljöpartiet och Vänsterpartiet som är extremistpartier av sällan skådat slag, i alla fall när det gäller svensk politik.

Miljöpartiet är faktiskt värre än Vänsterpartiet när det gäller att vara invandrings- och mångkulturextremister, vilket är anmärkningsvärt.

När det gäller den borgeliga regeringen contra vänsterblocket så finns ändå en stor skillnad, regeringen struntar ju i människor som har det svårt på jobbfronten och på andra håll i livet också.

Men båda sidor försöker lösa arbetslösheten genom att ösa in människor i Sverige som inte tillför någonting positivt över huvudtaget, så har det varit de senaste 21 åren och så är det fortfarande.

Att välja mellan det borgeliga blocket och vänsterblocket är alltså som att välja mellan böldpest och kolera.

Även Sverigedemokraterna har sina nackdelar, jag syftar nu på att partiet är för judevänligt och att de vill ha mer vargjakt i Sverige.

I övrigt är Sverigedemokraterna ett bra riksdagsparti, SD är dessutom ingångspunkten för andra invandringskritiska partier.

För något parti måste ju vara det första, SD var det som hade störst stöd bland befolkningen och därför kom de in.
Inte bara svenskar och andra vita röstade på Sverigedemokraterna heller, även icke-vita som t ex greker och turkar röstade på dem vilket är intressant.

Men åter tillbaka till Annie Lööf.

Välkommen till gänget som förstör Sverige, Annie, alltså den borgeliga regeringen.

Fast å andra sidan hade du lika gärna kunna ha varit med i vänsterblocket, skillnaden där är bara att de förstör Sverige på ett annat sätt.

Men nackdelar och fördelar finns med alla partier, frågan är bara hur mycket dessa saker är åt det ena och det andra hållet.

lördag 24 september 2011

Om det fria ordet

Igår fick jag återigen en drös med anonyma kommentarer där det enbart stod mängder med personangrepp, påhopp, lögner, smutskastning, hån osv mot mig som person.
Bara en utav dessa stod det ingenting sådant i, den kommentaren tillläts därför att stå kvar.

Visst, det är långt ifrån första gången som jag får den sortens dröskommentarer, det är uppenbart att de kommer från patetiska vänsterextremister som inte har någonting annat att göra på sin fritid än att störa sig på och hata allt och alla som de inte gillar.

Det är inte konstigt att den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong blev historiens värsta folkmördare, om jag säger så.

Vid ett tillfälle i samband med de sionistiska terrordåden i Norge blev jag dessutom anklagad av en av dessa fega kräk för att vara medskyldig till dessa terrordåd, då var måttet nästan rågat för mig och jag funderade på att införa vissa ändringar i bloggen när det gäller bloggen.

T ex skulle då inte anonyma kommentarer accepteras, detta skulle också innebära att det inte skulle gå att skriva varesig signatur eller namn över huvudtaget.

Därför skippade jag det.

Men de senaste två veckorna har större delen av alla kommentarer kommit ifrån anonyma fegisar, alltså vänsterextremt/fascistiskt pack, som bara häver ur sig mängder med personangrepp, lögner osv mot och om mig som person.

Och igår satte dessa kräk definitivt de sista spikarna i sina egna kistor.

Jag inför från och med nu kommentarsgranskning, de kommentarer som inte innehåller sådant blir godkända.
Resten blir det däremot inte.

Visst, jag är för det fria ordet, självklart är jag det. Men gränsen går vid personangrepp, påhopp, hån, lögner, smutskastning osv emot mig som person, detta accepteras från med idag inte längre.

Och till er som inte kan skriva kommentarer som innehåller sådant: Varför läser ni min blogg, när ni inte gillar det jag skriver? Varför lägger ni ner energi på att kommentera ens?

Försöker ni må bra av att störa er, eller vad är det frågan om?

Nej, lobotomerade och IQ-befriade dubbelidioter är vad ni är!

Ett tips till sådana personer: Skriv in er på hispan på livstid, för er är det uppenbarligen en jävla massa fel på.

fredag 23 september 2011

Dawit Isaak borde ha tänkt till

Nu har det blivit dags för mig att skriva lite grann om det evinnerliga tjatet om fängslandet av den eritreanske journalisten Dawit Isaak som, enligt vad som sägs, kom till Sverige 1987 som flykting från Eritrea.

Läs mer om det hela på bl a 

http://www.dn.se/nyheter/sverige/esayas-isaak-den-tysta-diplomatin-fungerar-inte ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/regeringen-kraver-dawit-isaaks-frigivning ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-lange-han-inte-ar-fri-har-de-misslyckats  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kulturelit-kraver-tryck-mot-eritrea_6493838.svd ,

http://www.svd.se/kultur/dawit-isaak-tio-ar-i-eritreanskt-fangelse_6492000.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.729718-esayas-isaak-jag-vet-att-han-lever ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.729721-bildt-kraver-dawit-isaaks-frihet ,

http://laholmstidning.se/article/20110922/NYHETER/110929917/1292/-/esayas-isaak-jag--vet-att-han-lever

och

http://www.skanskan.se/article/20110922/NYHETER/110929917/0/-/esayas-isaak-jag--vet-att-han-lever .

Det här med att Dawit Isaak har fängslats i ett fängelse som finns i en av världens tre värsta diktaturer har ju varit en brännhet fråga under lång tid nu, närmare bestämt under 10 års tid.

Och visst är det fel att en person blir fängslad för att ha utnyttjat sin demokratiska rättighet i yttrandefrihet att använda det fria ordet.

Problemet, eller rättare sagt förklaringen till, att Dawit Isaak fängslades är bara att han gjorde det i fel land. Han kunde lika gärna ha gjort det i Kina eller Nordkorea, resultatet hade blivit detsamma.

Han borde alltså ha tänkt till lite grann, inte så lite heller, innan han bestämde sig för åka tillbaka till Eritrea och fortsätta jobba som journalist där.

Hur smart är man om man åker tillbaka till ett land som man har flytt ifrån för att jobba vidare där, vilket just var orsaken till att man var förföljd där?

Svaret på den frågan är given: Man är inte smart alls, and that's a fact.

Och den svenska regeringen då, som försöker få honom fri.

Har Carl Bildt & Co redan glömt bort vad Eritreas president sade i en intervju?
Jo, följande: -Vad vi gör med Dawit Isaak angår bara oss, inte Sverige eller något annat land.

Vad sedan Bildt & Co gör saknar betydelse, de kan anse hur mycket de vill.

Isaak hade ju tillsammans med ett 20-tal andra journalister i tidskriften Setit till Eritreas regim publicerat ett öppet brev som krävde demokrati, rättvisa och
öppenhet.

Att göra en sådan sak i ett land som Eritrea är som att bjuda Liemannen på middag, man kan säga att Isaak mer eller mindre bad om att bli slängd i fängelse.

I en diktatur har inte regimen någon skyldighet att tala om för en fånge varför han eller hon har blivit satt i fängelse, inte heller behövs någon rättegång. Däremot sitter fången där så länge regimen vill.

Se bara på hur det ser ut i t ex Kina.

Vad är det förresten som säger att Dawit Isaak var en riktig flykting? Mindre än 5 % av alla flyktingar som kommer till Sverige är flyktingar, så var det 1987, så har det varit sedan dess och så är det fortfarande.

Och om han nu var det, varför då åka tillbaka? Det vore en annan sak om regimen hade blivit utbytt, men sådant sker ytterst sällan i en diktatur.

Dessutom är det ingenting som tyder på att han fortfarande lever, ingen insyn finns ju i Eritrea och särskilt inte i landets fängelser.
I annat fall hade ju Dawits bror fått träffa honom, om han hade velat.

Nej, kära svenska regering och andra som slösar tid och energi på att få Dawit Isaak fri: Lägg ner, eller sätt hårt mot hårt istället.

Och till den svenska regeringen: Ni borde ägna tid åt se till så människor i Sverige som har dåligt ställt får det bättre.

Med andra ord: Sluta behandla människor som kodynga, och visa att ni är mänskliga istället!

Men du, David Isaak, om du mot förmodan lever och någon gång blir fri: Vad du än gör så flytta inte till Sverige.

För här har vi nämligen också en form av diktatur, även om den inte kan jämföras med Eritrea, Nordkorea eller Kina.

Och diktatur, ja, det bör du väl ha fått nog av redan vid det här laget.

Eller?

torsdag 22 september 2011

Är alla som jobbar på ITV Studios knarkare hela bunten?

Idag stod det i svensk media om att den knarkande programledaren Ola Lindholm, ni vet han som nyligen blev dömd för narkotikabrott och därmed slutade på sina uppdrag för SVT samt slutade på Kamratposten (varför slutade han förresten på allt detta om han nu ansåg sig vara oskyldig?), nu har fått ett nytt jobb.

Men vad jobbar han med nu då? Är det som gatsopare kanske?

Eller är det som latrintömmare?

Svar: Nix.

Däremot jobbar han nu inom produktionsbolaget ITV Studios kreativa team.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/kultur/ola-lindholm-far-nytt-jobb_6491066.svd ,

http://www.bt.se/kulturnoje/ola-lindholm-far-nytt-jobb%282952955%29.gm  ,

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/ola-lindholm-far-nytt-tv-jobb ,

 http://hd.se/noje/2011/09/22/ola-lindholm-far-nytt-jobb/ 

och

http://www.nt.se/noje/artikel.aspx?articleid=7121276 .

Är de som jobbar på ITV Studios nerknarkade pundare hela bunten? Ett gäng fel i skallen har de i alla fall, när de väljer att anställa en "knarkskalle" som Ola Lindholm.

Skit dras ju till skit, som det heter.

Jobbet på BRIS (Barnens Rätt I Samhället) får han också behålla efter att domen föll, vilket är fullständigt ofattbart.
Tydligen är de inte riktigt hundra i huvudet på BRIS heller, de är i alla fall inte måna om sitt rykte och anse'ende, den saken är klar.

Det verkar vara så här både på ITV Studios och på BRIS: "Vad fan tror du? Vad fan tror du? Knark är gott", för att citera refrängen till punkgruppen Stockholms Negrers låt "Knark är gott".

Nej, låt knarkare som Ola Lindholm jobba med giftiga gaser, och inte ha några skyddskläder på sig som t ex gasmask.

För då är vi snart av med dem, knarkarna alltså.

Och jo, jag har både personliga och ideologiska skäl till att avsky både knark och knarkare.

Så nu vet ni det, om ni nu trodde någonting annat.

onsdag 21 september 2011

"Kära" muslimer, vi lever inte på juraperioden längre

Det är nu glasklart och tydligt att de fyra muslimer som i lördagskväll greps i Göteborg misstänkta för terrorbrott skulle mörda den kände konstnären Lars Vilks, ni vet han som när han gjorde en rondellhund föreställande den muslimske profeten Muhammed använde sig av sin demokratiska rättighet.

Men demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet vet inte muslimer vad det är för någonting, de vet inte vad dessa tre saker innebär och de har aldrig vetat det heller.

Däremot är de emot dessa tre saker, och vill utrota dem.

Läs mer om det hela på bl a 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vilks-skulle-mordas-med-fickkniv_6486518.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=4706858  ,

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2566961/lars-vilks-jag-ar-inte-radd  ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/21/muslimer-skulle-morda-lars-vilks/#more-101014

och

http://na.se/nyheter/orebro/1.1366091-nytt-hemligt-material-vilks-malet-for-attack .

På följande länk finns för övrigt Lars Vilks blogg: http://www.vilks.net/ .

Muslimer tror och kräver uppenbarligen att allt och alla på hela jorden ska anpassas efter dem, det och de som inte anpassas efter dem utsätts för både det ena och det andra.

Visst, muslimer skulle säkert få som de ville om människan som art var i början av sin utveckling, närmare bestämt för 15 miljoner år tillbaka i tiden då den första människan, alltså Ramapitheus, traskade omkring på jorden.

Men nu råkar det av en liten händelse (inte så liten heller förresten) vara så att vi inte lever på den tiden längre. Och vi lever inte heller under slutet av dinosauriernas era, alltså kritperioden.

Vi lever för övrigt inte på juraperioden heller, alltså den dinosaurie-era som var innan kritperioden.

Utvecklingen har alltså inte stått still, evolutionen fortsätter hela tiden, t ex just nu när jag skriver detta inlägg.

Men hos muslimerna har utvecklingen tydligen avstannat helt och hållet, det är snudd på ofattbart att de fortfarande inte befinner sig på Ramapitheus nivå. För de befinner sig ju faktiskt ännu längre tillbaka än så.

Den första människan var förresten t ex mer intelligent än dem, trots att den var den första.

Men finge muslimer som de ville, ja, då levde människan inte ens för 15 miljoner år sedan. Vi levde inte alls förresten.

Men det kanske är det de vill, att de är människor själva tänker de dock inte på. (ÄR de människor förresten, och inte demoner i "människohamn"?)

Jag brukar lite skämtsamt säga att Adolf Hitler var mer demokratisk än muslimer är. Vid närmare eftertanke är det ju faktiskt inte bullshit att det är så.

tisdag 20 september 2011

Som om jag skulle polisanmäla min avföring för HMF

Vill ni ha några goda skrattanfall? Om så är, läs följande länkar:

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/20/rasistiska-kinapuffar-snart-ett-minne-blott/ ,

http://hd.se/mer/2011/09/13/ni-sliter-sjalen-ur-mig/ ,

http://hd.se/skane/2011/09/19/fazer-andrar-kina-forpackning/ ,

http://www.friatider.se/godistillverkaren-fazer-i-rasismskandal ,

http://hd.se/noje/2011/09/13/respons-till-tusen/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13649602.ab ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/slut-med-nidbild-pa-kinapuffar_6483094.svd ,

http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article1547205/Fazer-andrar-Kina-forpackning.html ,

http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/elingrelsson/article13653463.ab ,

http://allehanda.se/start/inrikes/1.3920881-slut-med-nidbild-pa-kinapuffar ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1120&artikel=4705753

och

http://www.dn.se/ekonomi/slut-med-nidbild-pa-kinapuffar  .

Det här var nog det löjligaste och mest patetiska som jag har läst på länge, alltså helt klart i stil med när den rasistiska organisationen Centrum mot rasism anmälde Kolmårdens djurpark för hets mot folkgrupp för att de hade kenyaner som lejonskötare eller när negern Kitimbwa Sabuni (som är ordförande för den rasistiska organisationen Afrosvenskarnas riksförbund) anmälde showen "En negers uppväxt" för hets mot folkgrupp.

Angående det sistnämnda så drevs den ståuppföreställningen av en negress som är ståuppkomiker, hon drev med sin uppväxt i den.
Se följande klipp om showen:  http://www.youtube.com/watch?v=40XHxdngRp0 .

Och angående det här med Kinapuffarna: Vilka/vem är mest IQ-befriat trångsynt, extremt patetisk och idiotiskt genomkorkad här?
Är det företaget Fazer eller den sydkoreanske journalisten Patrik Lundberg?

Är denne Lundberg förresten nära släkt med den rasistiska och vänsterextrema våldsverkaren Tobias Hubinette (Hubinette stavar sitt efternamn med ett tyskt u) ? Båda två är ju lika mycket IQ-befriade idioter.

Det här är ju som om jag skulle polisanmäla min egen avföring för hets mot folkgrupp.

Måhända skriver denne Lundberg sina artiklar från hispan?

Handen på hjärtat (eller i arslet, om man så vill), Patrik Lundberg, anser du att det är rasistiskt att bajsa också?

För alla måste ju bajsa, alla som bajsar är alltså rasister.

Det innebär ju då att alla människor på hela jorden är rasister.

Lyckat, Patrik Lundberg och företaget Fazer, ni har verkligen koll på läget.........eller rättare sagt inte alls!

måndag 19 september 2011

Varbölder

Under helgen fick jag en fråga från bloggaren Fenixmona på http://fenixmonasliv.blogspot.com/ om min reaktion på Riksdagens öppnande, hon undrade vad jag hade för åsikter om detta.

Jag funderar därför på att skriva ett inlägg om det, dock såg jag inte öppnandet så jag måste se det först. Kanske finns det på SVT Play.

Men idag bloggar jag om det här:

I helgen har det skett ytterligare ett vålds- och terroristdåd emot folkvalda politiker, jag syftar nämligen på detta:
http://politisktinkorrekt.info/2011/09/18/ny-antidemokratisk-attack-mot-kvinnlig-sd-politiker/ .

På http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=4702398 och http://politisktinkorrekt.info/2011/09/19/media-om-attacken-mot-gabriella-svensson-sd/  hittar ni intervjuver och reportage om det hela.

Här har ni ett annat av mängder med exempel på våldsdåd emot SD, det står om det på bl a  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/attentat-mot-sd-politiker-i-gnesta_6426436.svd

och

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.710337-sd-politiker-utsattes-for-attentat

Även representanter för andra invandringskritiska partier, t ex Nationaldemokraterna, drabbas.

I samband med det antidemokratiska våldsdådet emot Gabriella Svensson så uttalade sig en "varböld" vid namn Camilla Äckelberg, hoppsan, Läckberg menar jag ju.

Nåväl, Camilla Läckberg uttalande handlade bl a om SD, hon påstod bl a att partiet är en varböld.

Så här säger hon:

"– Jag har ju ingen politisk agenda med mitt författarskap. Jag vill underhålla. Men sånt som upprör mig och intresserar mig, det är klart jag lägger in det i böckerna. Sverigedemokraterna är en varböld som vi borde sticka hål på. Jag skulle vilja lyfta fram allt jag kan för att visa det vansinniga i vad vi gjorde som röstade in ett sådant parti i riksdagen. Det är så många som inte förstår vad de gjorde med sin röst, de tänkte väl att det bara var en missnöjesyttring den gången, de känner ”jag har det inte så bra just nu”, utan att förstå frågorna, utan att förstå vad det är för människor som faktiskt sitter i det här partiet."

Ni hittar artikeln i sin helhet på t ex http://www.sydsvenskan.se/journalist/andreasekstrom/article1546517/Verklighetens-tolk.html .

En annan liknande artikel om henne finner ni på http://www.aftonbladet.se/kultur/article13635865.ab .

Nu undrar jag om hon över huvudtaget någon gång har sett en varböld. Om hon inte har gjort det så är det snabbt och enkelt åtgärdat, det enda som hon behöver göra är ju att titta sig i spegeln.

Det är personer som Camilla Läckberg som är medansvariga till att våldsdåd som t ex detta sker emot folkvalda politiker.
Även PK-politiker som t ex Fredrik Reinfeldt och Lars Ohly är medansvariga till sådant.

Eller rättare sagt: De är huvudansvariga.

AFA, Ung Vänster, RKU, Syndikalistiska Ungdomsförbundet, Revolutionära Fronten och andra vänsterextrema våldsorganisationer går bara deras ärenden.

På valnatten sade ju Lars Ohly att "nu måste vi ta till utomparlamentariska metoder!".

Men vad har vänsterextremister gemensamt med extrema PK-människor som t ex Fredrik Reinfeldt, Lars Ohly och Camilla Läckberg då?

Jo, den gemensamma nämnaren är varbölder.

Läs mer om politiskt våld på t ex http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/08/30/det-politiska-valdet-maste-stoppas/ .

Och när vi ändå är inne på saker som har med politik att göra: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fp-narmare-riskgransen_6477996.svd .

fredag 16 september 2011

Om misslyckade återupprepningar

Inför gårdagens avsnitt av SVT-programmet Debatt så lades det ljudklipp som finns på http://politisktinkorrekt.info/2011/09/15/akesson-debatterade-med-ullenhag-om-invandringen/ upp på PI.

I ljudklippet så debatterar Integrationsminister Erik Ullenhag mot SD:s partiledare Jimmie Åkesson om invandringen.

Som vanligt så har Ullenhag ingenting att komma med, såvida man inte anser att en LP-skiva med mängder med hack i är någonting att komma med förstås.
Erik Ullenhag = Den misslyckade återupprepningen.

T ex på ett ställe så säger Erik Ullenhag följande: -Jag vill ha ett Sverige som jag kan vara stolt över.

Ja, käre "herr" Ullenhag, det vill jag också ha, det är en av orsakerna till att jag inte står på samma sida som den patetiska "mjäkhareskara" som du tillhör.

Och när vi ändå är inne på patetiska mjäkharar, eller rättare sagt hatiska mjäkharar: Läs den absurda lögn- och hatkrönika som Expressen-"journalisten" Ann-Charlotte Marteus igår skrev om Sverigedemokraterna.

Ni hittar den på http://bloggar.expressen.se/opinionsbloggen/2011/09/herrman-lindemann-gudstjanstkonnosor/ .

Efter att ha läst den är det bara att återigen konstatera att det är PK-journalister som hon som står för näthatet, inte vi som är emot invandringspolitiken, massinvandringen och det mångkulturella samhället.

Jag har själv kommenterat en hel del olika artiklar på PI idag, har även också lämnat en del slagkraftiga kommentarer till Ann-Charlotte Marteus s k "krönika", t ex dessa två:

"Tröttnar DU aldrig på att storljuga, Ann-Charlotte Marteus?"

 "Ann-Charlotte Marteus = Näthatet personifierat."

Undrar förresten om Ann-Charlotte Marteus går hos en psykolog? Om inte är det dags att hon gör det.

Fast å andra sidan, om hon gör det så slutar det nog med att det blir psykologen som hamnar på mentalsjukhus istället för henne.

torsdag 15 september 2011

Finns det fördelar med det mångkulturella samhället?

Till er som anser att det finns fördelar med massinvandringen och det mångkulturella samhället:
Se gårdagens avsnitt av SVT-programmet Uppdrag Granskning på  http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning .

Ni som efter att ha sett det fortfarande anser att det finns fördelar med dessa båda saker borde spärras in på livstid, och sitta där tills ni ruttnar bort.

Här har vi ytterligare ett av mängder med exempel på det mångkulturella samhällets s k "fördelar":  http://politisktinkorrekt.info/2011/09/14/utomhusvaldtakterna-i-stockholm-har-okat-med-60/ .

Här följer några exempel på fler intressanta länkar:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/imam-i-storkyrkan-uppror-sd_6468642.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fel-att-politisera-besoket-i-kyrkan_6469350.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/aven-kd-politiker-kritisk-till-imam-vid-gudstjanst_6471594.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tva-anhallna-for-mord-vid-gatukok_6470942.svd ,

http://www.friatider.se/tre-gripna-for-dodsmisshandel ,

http://www.friatider.se/jyllandsposten-invandrarnas-laga-iq-skadar-sverige 

http://www.gp.se/nyheter/sverige/inrikespolitik/1.723553-akesson-rasar-mot-imam-i-kyrkan

och

http://www.friatider.se/terrormuslimer-tidigare-domda-for-grova-brott  .

onsdag 14 september 2011

Typer som Ola Lindholm ska man spotta på

I förrgår dömdes barnens förebild nr 1 Ola Lindholm för narkotikabrott, trots sitt nekande.

Enligt honom själv är han fortfarande, och har hela tiden varit, oskyldig.
Jojo, säkert att han är det.

Om han hade varit oskyldig så hade han ifrågasatt provresultatet, och heller inte fortsatt att likt en bångstyrig tjur vägra att svara på åklagarens frågor och heller inte lämna några förklaringar på varför han hade narkotika i kroppen.

Om han hade ansett sig vara oskyldig så hade han även överklagat domen.

Stå för vad du har gjort istället, Ola Lindholm, var en man (om du tror att du skulle kunna klara av det) och inte en mus!

Nu är ju visserligen möss söta små djur, och inte knarkar de heller.

Lyckat, Ola Lindholm, du har inte bara skämt ut dig själv och hela Sveriges "barnrörelse", du har också lyckats med det fantastiska konststycket att skämma ut Sveriges alla möss också.

Och det är verkligen en bedrift i sig det.

Att du större delen av ditt liv har varit en riktig "mjäk" som inte törs någonting, ja, det är EN sak det.
Men i och med ditt bete´ende när det gäller knarkfallet så har du ju bevisat att du fortfarande är det.

"Lyckat", grabben!

Om jag hade varit ett barn idag så hade jag inte sett upp till dig, däremot hade jag "avlossat" en stor spottloska rakt in i ditt ansikte.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/kultur/ola-lindholm-overklagar-inte_6461854.svd ,

http://www.bt.se/nyheter/ola-lindholm-domd-for-knarkbrott%282937112%29.gm ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2557361/ola-lindholm-domd-for-ringa-narkotikabrott  ,

http://www.skanskan.se/article/20110912/NOJE/110919954/0/-/domd-for-knarkbrott ,

http://www.gp.se/kulturnoje/1.720929-ola-lindholm-overklagar-inte ,

http://www.bt.se/nyheter/ola-lindholm-domd-for-knarkbrott%282937112%29.gm  ,

http://gd.se/nyheter/1.3896030-ola-lindholm-domd-for-knarkbrott ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/ola-lindholm-domd-for-knarkbrott

och

 http://politisktinkorrekt.info/2011/09/12/ola-lindholm-domd-for-narkotikabrott/
.

tisdag 13 september 2011

De fega räddhararnas genomfalska spel

Få har väl vid det här laget kunnat undgå att höra talas om de terrordåd som av fyra män begicks i Göteborg i helgen. Enligt vad som har framkommit så är det muslimer som har begått dem, det är alltså
precis som vanligt när det gäller terrordåd av det här slaget.

Är dåd som t ex dessa fördelar med det mångkulturella samhället? Ja, i alla fall enligt det politiskt korrekta etablissemanget som t ex 7-klövspartierna i Riksdagen. Ingen av dessa fördömer ju aldrig någonsin sådana dåd, och när någon representant för någon av dessa väl gör det så "hörs" det nästan aldrig.

Se bara på den fega räddharen Fredrik Reinfeldt, när terrordåden i Norge begicks åkte han på semester till Turkiet (av alla jävla ställen) och vägrade att komma hem.

Läs mer om terrordåden i Göteborg och vilka som har begått dem på t ex

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/12/namnen-pa-de-anhallna-terrormisstankta-i-goteborg/ 
.

För till skillnad ifrån PK-media a la' t ex "Islambladet" (Aftonbladet) och "Fjättro" (Metro) så hymlar inte PI, eller försöker mörklägga.

Exempel på en annan sida som sig till sanningen har vi i Fria Tider på http://www.friatider.se , ett annat exempel på en sådan har vi i Nationell Idag på http://nationellidag.se , ja, det finns många sanningssäjare av vilka jag nu tog enbart några få.

Bevis på hymling, förljugenhet och mörkläggning hittar vi däremot på t ex följande:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.721772-aklagarbeslut-i-dag ,

http://www.metro.se/goteborg/terrorgripna-kan-slappas/EVHkim!JVcXLENJr5Us/ ,

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556367/fyra-greps-misstankta-for-terrorbrott-i-natt ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4693439  ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4691528 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4690839 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4690631 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4690488

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13615181.ab  .

Ja, vad ska man säga om det här? Så fort det är frågan om problem och nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället så visar sig det fega räddharespelet inom PK-media, vilket för övrigt sker typ snudd på 24 timmar per dygn åren runt.

Man dör hellre, än erkänner att mångkulturen och "ösinvandringen" enbart är dålig för Sverige.
I andra länder däremot, t ex Tyskland och Danmark, har man börjat inse att det mångkulturella samhället inte fungerar.

Och i större länder som t ex USA är det alldeles uppenbart att mångkultur och okontrollerad ösinvandring enbart är dålig för det land som den drabbar.

Sverige är snart det enda landet i hela världen där det politiskt korrekta etablissemanget med sin "dräll-media" i sin galna galenskap fortfarande tror att dessa båda saker fungerar.

Det finns även böcker som visar hur galet det har blivit, t ex boken "Världsmästarna - När Sverige blev mångkulturellt".

Läs mer om denna bok på bl a 

http://www.document.no/2010/09/varldsmastarna_nar_sverige_ble/

och

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/11/varldsmastarna-bojkottas-av-biblioteken/ .

måndag 12 september 2011

Aftonblads-reporter dödshotar och uppmanar till mord

Under en tid så har det s k "näthatet" uppmärksammats, bl a av Aftonbladet och Expressen. Aftonbladet är en av PK-medias representanter som har bestämt sig för att ta "krafttag" emot detta.

Därför är det minst sagt intressant att Aftonbladet är en av de PK-aktörer som själva har en stor del i näthatet, t ex i form av att AB har reportrar som spyr ur sig extremt hat, ja, en av dem går så långt att han uttalar rena dödshot emot t ex politiker.

Det har vid det här laget skrivits mycket om det redan, även om det inte har gjort det tillräckligt mycket.

Därför låter jag följande länkar tala för sig:

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/09/apropa-nathatet-aftonbladet-och-tore-borjeson/  ,

http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article3263657.ece 

http://sverigeidag.wordpress.com/2011/09/09/journalist-pa-aftonbladet-vill-att-jimmie-akesson-ska-do/  ,

http://outad.blogspot.com/2011/09/google-cache-star-nar-tore-raderar.html

http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=4956 ,

http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=5012 

och

http://www.bltsydostran.se/nyheter/solvesborg/aftonbladetreporter-ville-se-jimmie-akesson-dod%282937202%29.gm .

Själv kommenterade jag, liksom många andra, Tore S Börjessons blogginlägg, närmare bestämt både på PI och i kommentarsfältet på hans blogg.

I hans bloggs kommentarsfält skrev jag följande kommentar:

"Själv hatar jag och många andra luften som DU andas, Tore Börjesson, två av orsakerna är att du hatar demokrati och demokratiska val. Men det finns fler orsaker än så. Finge personer som du bestämma i Sverige så dröjde det inte länge innan Sverige hade ett Auschwitz. STICK OCH BRINN, "käre" Tore Börjesson!"

torsdag 8 september 2011

Hade det varit ett personligt skäl så hade nekningen varit okej

Igår blev en viss 69-årig kvinna som hade nekat en SD-representant att bära svensk folkdräkt både nedringd och mailbombad på grund av hon drog in någonting i det hela som inte hade med saken att göra.

Läs mer om det hela på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/05/riksdagsledamot-for-sd-nekad-hyra-folkdrakt-pga-partitillhorighet/  ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.717119-sd-politiker-fick-inte-hyra-folkdrakt  ,

http://parnassen.wordpress.com/2011/09/07/klart-sd-mattias-ska-bara-drakt-hylla-vart-sverige-vart-fosterland/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/politiker-fick-inte-lana-folkdrakt_6449296.svd  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-ville-hyra-folkdrakt--nobbades

och

http://www.smp.se/nyheter/kronoberg/sd-politiker-vagrades-hyra-folkdrakt%282930425%29.gm .

Precis som vanligt är PK-media totalt "ute och cyklar", det var ju inte hela SD som Birgitta Blixt sade nej till, utan bara Mattias Karlsson.

Jag tycker det var fel av henne att säga nej, Karlsson hade ju inget ont uppsåt utan bara ett gott uppsåt.
Hade han haft ett dåligt uppsåt så hade jag däremot förstått hennes agerande.

Jag menar, det var ju inte så att det var en våldsam och antidemokratisk "vänstervalp" a la´ AFA & Co som ville hyra folkdräkten.

Angående att gamla Birgitta blev "överringd" och "nedlusad" med både telefonsamtal och mail ifrån mängder med personer som tycker att lika ska gälla för alla så har hon faktiskt sig själv att skylla, både SD-anhängare och även många SD-motståndare tycker att hon gjorde fel.

Att hon inte tycker om SD:s ståndpunkter är EN sak, men att SD är ett riksdagsparti tar hon inte hänsyn till.

Hade hon nekat en representant för något annat riksdagsparti? Svar nej, nekandet var politiskt.

Hade hennes skäl däremot varit personliga, alltså att hon inte gillade Mattias Karlsson som person, så hade jag förstått henne.

Men det verkar som hon vill ha ett nytt Auschwitz.

Sedan påstår Kjell Gustafsson, ordförande i länets hembygdsförbund, att SD försöker stjäla hembygdsbegreppet .

Helt fel, käre Kjell Gustafsson, SD vill inte stjäla det, utan bevara det.
Däremot är det sådana som du som vill förstöra hembydsbegreppet.

Och till Birgitta Blixt som nekade Mattias Karlsson: Du får finna dig i att folk reagerar, när du gör skillnad på människor och människor.

Att sedan bli mailbombad och nedringd får man stå ut med, det finns värre saker.

Jag skulle förresten själv ha skickat ett mail till dig där jag bl a frågade med vilken motivering du gör skillnad på folk och folk, men nu när jag ser att du fick mängder med drösar av både mail och telefonsamtal så är jag glad att jag inte gjorde det.

För enligt vad som har framkommit när det gäller dig så hade jag fått vänta i flera år på ditt svar, om jag ens någonsin hade fått något.

onsdag 7 september 2011

Lacoste-"tomtarna" vs bråkstaken Armen Ararat Mnaskanian

De flesta av oss tycker nog att de två terrordåden i Norge som begicks av Israelvännen, sionisten, antirasisten och frimuraren Anders Behring Breivik var hemska.

Att det var det politiskt korrekta etablissemanget som med sin hets emot invandringskritiker är huvudansvarigt för dessa terrordåd och att Anders Behring Breivik är en produkt av det mångkulturella samhället står också klart.

Se t ex följande länk:  http://karpstryparn.blogspot.com/2011/07/norsk-expert-mangkulturella-samhallet.html .

Istället för att fortsätta älta det hela om och om igen, likt en LP-skiva  med för mycket hack i, borde man istället försöka göra vad man kan för att sånt här inte ska hända igen, t ex sluta upp med att hetsa emot invandringskritiker och se det mångkulturella samhället som det faktiskt är.

Gör man inte någonting för att försöka stoppa sådant sånt så kommer fler Anders Behring Breivik:s att se dagens ljus, man bäddar helt enkelt i så fall för oerhört farliga saker.

Men vad gör de PK-typer som har makten, t ex de inom PK-media som t ex Aftonbladet? Jo, de blossar upp det ännu mer, detta enbart för att sälja.
Människoliv har inget värde för dem.

Idag står det nämligen om att Modeföretaget Lacoste försöker göra allt för att denne Breivik inte ska bära deras kläder.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3252330.ece 

http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article3251887.ece ,

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13583926.ab .

Lacoste sänker sig i och med detta till snudd på ännu lägre nivå än PK-media a la´ t ex Aftonbladet gör, Lacoste anser att vem som helst inte får bära deras kläder.

Något mer löjligt får man verkligen leta efter, varje individ bestämmer själv vilka kläder som han eller hon vill ha på sig, såvida inte personen ifråga sitter inspärrad med tvångströja på sig förstås.

Vid närmare eftertanke kanske Lacoste borde lansera en egen tvångtröja, som de som jobbar på företaget ska ha på sig.

Vad blir nästa steg? Att knacka dörr nattetid, och med automatvapen tvinga personer som de inte gillar att ta av sig alla kläder som har köpts från Lacoste?

"Ni har två val: Antingen ger ni oss kläderna, eller också skjuter vi ihjäl er!!"

Det hela är lika absurdt som när PK-media försöker få det till att riksdagspolitikern Erik Almgvist var den som gav sig på den armeniske vakt som vägrade släppa in honom, enligt Metro kallade Almqvist armeniern för "blattejävel".
Vakten är hatisk SD-motståndare.

Läs mer om det hela på t ex http://www.metro.se/nyheter/sd-topp-anmals-for-blattedjavel/EVHkig!W7sfZh2wa24rg/ .

Som vanligt är dock sanningen en helt annan.

Läs sanningen om det hela på t ex http://politisktinkorrekt.info/2011/09/04/sd-politikern-eric-almqvist-i-pastatt-krogbrak/  och  http://politisktinkorrekt.info/2011/09/05/fler-detaljer-om-krogbraket/.

Läs även SvD:s artiklar om det hela:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-politiker-i-krogbrak_6440856.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stureplansgruppen-han-var-ytterst-aggressiv_6441210.svd

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-fullt-fortroende-for-almqvist_6443152.svd .

Läs även Robstens blogginlägg om det hela: http://robsten.blogspot.com/2011/09/sa-manga-logner.html .

tisdag 6 september 2011

Djurplågaren Jonas Hellö

Vad tycker ni om djurplågeri? Själv tycker jag att det ska vara dödstraff på sådant, avskum som håller på med sånt ska avrättas och därmed basta.

Eller också fortsätter dessa med sina vidrigheter, vilket kan resultera i att vi får flera nya Auschwitz i Sverige.

Vaddå, fattar ni inte hur jag menar?

Jag ska strax förklara hur jag menar, men först ska jag berätta vad det handlar om.

En IQ-befriad vegan (vilken vegan är inte IQ-befriad förresten?) och djurplågare vid namn Jonas Hellö skulle för inte så länge sedan sälja sina kattungar, men i annonsen som lades ut på blocket.se krävde han att köparen skulle ge katterna veganmat, han hade själv gjort det.

Läs mer om det hela på t ex http://jinge.se/katter/vegankatter-saljs-pa-blocket.htm .

Jag tror jag exploderar av ilska, hat och vrede, här har vi en djurplågande vegan som har försökt tvinga sina katter att äta vegankost!

Katter är rovdjur, inte "grönt-ätare".
Vilket av detta är det du inte vet och fattar, Jonas Hellö? Katter är inte vanskapta kaniner, vilket du tycks tro.

Men som tur är så köpte inte Länsstyrelsen hans djurplågeri. Å andra sidan, vem kollar upp att han inte fortsätter med sitt vidriga djurplågeri? Katter ska ju enbart ha kött av olika slag.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.expressen.se/husdjur/1.2549081/hans-katter-far-inte-vara-veganer  ,

http://marycaroline.blogg.se/2011/september/katter-ska-inte-vara-veganer.html ,

http://www.vf.se/nyheter/grums/katterna-numera-ex-veganer

och

https://www.flashback.org/t1646360  .

Att veganer är sjuka i huvudet är ingen nyhet direkt, det bevisar de ständigt.

Det borde dock finnas en gräns för detta, även för dessa IQ-befriade idioter.
Men uppenbarligen så finns det inte det.

Men men, där ser man vad vegankost ställer till med hos människor, förmodligen var han nog sjuk i huvudet redan innan han blev vegan så det gör nog varken till eller från.

Men ändå! 

Dessutom påstår denne Jonas Hellö bl a följande: -Jag anser att inte någon har rätt att sätta sig över någon annan.

Nehej, men vad är det du gör själv då, "herr" Idiot? Du sätter dig ju över dina katter, din jävla djurplågare.
Vill du ha ett gäng förintelseläger a la´ Auschwitz i Sverige också kanske?

Som sagt, katter är rovdjur, de äter kött och de ska äta kött.

Avskum som Jonas Hellö skulle inte få ha så mycket som en bönsyrsa ens.
Dessutom äter ju bönsyrsor enbart insekter, så han skulle säkert försöka få den att äta vegankost istället.

Lycka till med det, säger jag bara!

Personer som Jonas Hellö duger inte ens till kackerlacksmat, visst, kackerlackor äter det mesta men de har ju ändå lite självrespekt trots allt.

Som avslutning på detta inlägg säger jag bara följande: Jag och min flickvän har två kattungar som är snudd på fullvuxna snart, de är fullt utvecklade och behöver bara växa till sig lite.

Vi älskar dem, vi ger dem olika sorters kattmat som t ex fisk- och kycklingbitar i gele´ och tar bra hand om dem.
Hellre dog vi, än att vi skulle plåga dem.

Så jag kan lova dig en sak, J Hellö: Om jag finge se dig på någon gata någonstans, t ex utanför vårt hem, ja, har du aldrig i hela ditt liv sprungit så det ryker i asfalten så lär du få göra det då.

För jag hatar djurplågare, och veganer avskyr jag.

Med andra ord: Jag gillar inte vämjeliga kräk som dig!

måndag 5 september 2011

Krav på "våldsverkska"

Man upphör aldrig att förvånas över alla helgalna beslut som de politiskt korrekta makthavarna i Sverige beslutar, ett utav de senaste är det som finns på t ex http://politisktinkorrekt.info/2011/09/05/poliser-far-lara-sig-arabiska/#more-98962 .

Läs mer om det hela på bl a

http://www.skanskan.se/article/20110905/MALMO/709049824/1004/-/sprakkurs-i-arabiska-ska-ge-battre-poliser ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polisen-lar-artiga-ord-pa-arabiska_6442056.svd ,

http://hd.se/skane/2011/09/05/poliser-lar-sig-arabiska/ ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.715098-polisen-lar-artiga-ord-pa-arabiska

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-lar-artiga-ord-pa-arabiska  .

Det här är minst sagt helsjukt, poliser är alltså tvingade att lära sig s k "våldtäktska". De som inte vill lära sig det riskerar att få sparken.
Dessutom är det bara en tidsfråga innan det här gäller i hela Sverige.

Det är ju som om jag som arbetsgivare skulle ha lika absurda krav på personer som söker jobb på mitt företag.

Tänk er följande platsannons (ska väl också tillägga att ordet "hmm" symboliserar arbetsuppgifter, ordet Aaah" symboliserar själva företaget och att benämningen "Eeeh Åååååååååååh" symboliserar kontaktpersonen):

"Vi söker dig som vill jobba på vårt företag Aaah. Dina arbetsuppgifter kommer att vara t ex att hmm, hmm och hmm.
Har du framåtanda, tror mycket på dig själv, lätt att samarbeta med andra människor i olika sammanhang, kan jobba självständigt och trivs med att ha flexibla arbetstider? I så fall är du rätt person för vårt företag.
OBS! Du måste också avsky allt och alla som vår chef avskyr, i annat fall blir du uppsagd med omedelbar verkan redan första dagen.

Hör av dig till Eeeh Ååååååååååh via mail senaste den 30:e september. Mailadress: TrazanApansson@Apan.com .

Mvh
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURK" .

Tror ni att någon människa vill jobba på ett sådant företag?

Skulle ni själva vilja göra det?

Och vilken vettig människa vill lära sig arabiska?

lördag 3 september 2011

Förtydligande angående inlägget "Muslimska högtider = Kannibalism"

När jag i onsdags skrev det inlägg som finns på http://karpstryparn.blogspot.com/2011/08/muslimska-hogtider-kannibalism.html så visste jag att det skulle få starka reaktioner, men precis som vanligt så finns det idioter som inte kan läsa längre än vad näsan räcker och som dessutom inte fattar ett enda dugg av vad som står.

T ex tror vissa personer att jag i det på fullaste allvar påstår att muslimer är kannibaler.

Dessa idioter kan uppenbarligen inte heller skilja på åsikter och personangrepp, kommentarer som innehåller personangrepp, påhopp osv tas som alltid bort.

Detta har jag också i några tidigare inlägg gjort klart och tydligt, de som inte fattar vad som gäller får därför skylla sig själva när de inte kan vårda sitt s k "språk".

Exempel på personangrepp är kommentarer som har innehållit ord som t ex "jävla idiot" och "rassesvin".

Jag är varken idiot eller rassesvin, däremot är jag ett helt vanligt "svin".

Ni som anklagar mig för att vara rasist är rasister själva, "sopa rent framför egen dörr" först innan ni anklagar andra för saker som inte är sanna.

Jag menar, hur maximalt genomkorkade får vissa "fjantkäpphästar" och "rövskallar" vara egentligen?

Inte någonstans i det inlägget har jag påstått att muslimer är kannibaler, däremot ställde jag mig följande fråga (citat):

"Måhända hade bråket och dödsskjutningen till viss del att göra med försök till kannibalism som orsakats av för mycket svältande?
Nåja, det är ju upp till polisen att utreda orsaken."

Alltså, som ni kan se så ställde jag mig frågan om det SKULLE kunna ha att till viss del göra med FÖRSÖK till kannibalism, inte att det HADE med det att göra.

Och det är en jävla skillnad det.

Men om man tänker efter: Kannibalism sker lite överallt på jorden, t ex sker sådant fortfarande som en sed hos vissa av Nya Guineas ursprungsfolkstammar.

Fler exempel på kannibalism finns i t ex USA och Tyskland, när det gäller Tyskland så tänker jag på han som annonserade på internet efter en person som ville låta sig ätas upp.

Han hittade den personen, vilken för övrigt också var en man, dessa båda åt upp den enes penis tillsammans.

Det hela slutade med att han som fick sin penis uppäten dog, den andre hängde då upp kroppen på krokar i taket och styckade den, för att sedan "rensa" och lägga delar av den i frysen för att ha till kommande middagar.

I intervjun, som sändes i TV4 för några år sedan och hette "Intervju med en kannibal", så sade han att människokött smakade ungefär som kyckling.
Samma sak sade också en belgisk kannibal, som nyss hade blivit utsläppt ur fängelset.

Även i Sverige finns det enstaka fall av kannibalism.

Så vad är det som säger att det inte händer att det sker kannibalism även bland muslimer ibland? Märk att jag inte heller denna gång påstår att muslimer är kannibaler.

Men muslimer är ju faktiskt människor de också, även om det många gånger är svårt att tro det.

Läs mer om bråket och dödskjutningen på bl a

http://hd.se/skane/2011/08/30/dodsskjutning-vid-moske-i/ ,

http://svt.se/2.22584/1.2516327/skott_vid_moske_i_kopenhamn ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/dodsskottmisstankt-dok-upp-i-malmo_6426786.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/folk-fick-panik-och-sprang-in-i-mosken_6427244.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/misstankt-skytt-fick-lamna-sjukhus_6429682.svd ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=274799

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tre-haktas-efter-moskemord-i-danmark-1 .

torsdag 1 september 2011

Nerknarkad "knarkskalleinvandrare" föreläser om mångfald

Att Sverige är ett fullständigt upp-och-nervänt land där det i de flesta fall inte sunt förnuft råder är minst sagt uppenbart, och har så också varit de senaste 21 åren, ja, förfallet började ju redan under Olof Palmes tid som stadsminister.

Och sedan hösten 2006 har vi den IQ-befriade mångkultur- och invandringsextremisten Fredrik Reinfeldt som stadsminister.

Ett av mängder med andra exempel på hur illa ställt det är med Sverige hittar vi idag i NWT, alltså Nya Wermlandstidningen som ges ut i Värmland och Dalsland, i det här fallet det faktum att en ner- och sönderknarkad "rappskalle" som är "sångare" i det välkända knark- och rappbandet Latin Kings ska föreläsa sig varm för någonting som minst sagt inte fungerar.

Jag pratar helt enkelt om en viss invandrare vid namn Dogge Doggelito.

Nåväl, han ska i alla fall nästa fredag föreläsa för skolelever på den värmländska orten Hagfors om mångfald och integration. Och nu slår sig därför de i Hagfors som tagit initiativet till detta, t ex bibliotekschefen Birgitta "Spagge" Sparre, för bröstet med "Stora släggan" och anser att de har gjort någonting bra.

Jojo, mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut.

Men visst, då är det väl jättebra med våldtäkter också, dessa saker hänger ju väl ihop med varandra.

Läs mer om det hela på t ex http://nwt.se/hagfors/article960234.ece och http://nwt.se/hagfors/article960234.ece?service=mobile .

Ja, vad ska man säga? En sönderpundad knarkskalle som föreläser sig genomvarm för enbart mängder med problem, varken mångkultur eller invandring (eller massinvandring, om man så vill) är ju bra för något land över huvudtaget.

Japan är ett bra exempel på ett land som klarar sig utmärkt utan sådant, där har de knappt någon mångkultur och inte någon invandring heller.
Men så har landet heller inga problem heller, Japan är helt enkelt ett fördöme för hela världen på dessa båda punkter.

Detta anser nämligen den kände historikern och författaren Herman Lindqvist, läs en av hans artiklar om detta på t ex http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article12755274.ab .

Men nu tillbaka till knarkskallen Dogge Doggelito.

Inte nog med att han ska "uppträda" i Hagfors och tillsammans med beslutsfattarna försöka hjärntvätta skolelever där, han ska även köra samma race i den för Värmlandsbor så kända parken Mariebergsskogen i den värmländska staden Karlstad och tillsammans med de som leder det absurda spektaklet där försöka hjärntvätta folk.

Läs mer om det hela på t ex http://www.nwt.se/karlstad/article960366.ece .

Jag misstänker att deras desperathet är ett resultat av att Sverigedemokraterna och andra invandringskritiska partier fortsätter att öka.

Det hela är minst sagt skrattretande, Sveriges invandrings- och mångkulturextremister anklagar sverigedemokrater och andra invandringskritiker för att vara rädda för mångfald när det är invandrings- och mångkulturextremisterna själva som är rädda för mångfald, t ex politisk sådan.

Men varför kallar jag Dogge Doggelito för knarkskalle då?

Jo, det beror bl a på att hans tid i lumpen blev kortvarig, detta på grund av hans knarkmissbruk.

Den 12:e januari 1995 blev han nämligen inkallad till majoren på den militärförläggning där han gjorde lumpen, detta på grund utav att han uppvisade tydliga avtändningssymptom.

Polis tillkallades till platsen och genomsökte logementet med narkotikahundar. De markerade vid Dogges skåp, och hans dagar inom det militära var därmed färdigräknade.

Och vad jag vet så har han inte slutat knarka än, detsamma verkar gälla resten av bandmedlemmarna i Latin Kings.

Hur kan jag då veta allt detta om Dogge Doggelito? Tja, det hela är inte konstigare än att man letar runt lite grann, den som söker den finner, heter det ju.

Likadant är det med det här med Hagfors och Mariebergsskogen som det stod om i NWT.

Med andra ord: Jag söker, och jag finner.

Patetiska förnekanden av invandringens enorma nackdelar

Jaha, så har vi nu åter igen fått ännu ett bevis i raden av mängder på hur bra det är med invandring och mångkultur, alltså det mångkulturella samhället. Detta helt enligt det politiskt korrekta etablissemanget sätt att se på saken.

Vad som är bra med mängder med olika sorters våldsdåd, t ex knivhuggningar, har dock åtminstone jag och många andra med mig svårt att se.

Jag tänker nu på t ex ett bröllop där bruden precis hann säga ja till sin nyblivne man innan hennes pappa drog kniv och därefter brutalt högg ner sin son.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.metro.se/skane/knivhogg-son-pa-dotterns-brollop/EVHkhE!jvVHa1Jq67y4c/ ,

http://vgnt.se/pappa-knivhogg-son-pa-brollop/  ,

http://www.skanskan.se/article/20110718/ESLOV/707189966/-/folk-var-chockade

och 

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2501354/sonen-fortfarande-allvarligt-skadad-efter-brollopsattacken .

Trots att det bevisligen är en icke-vit och icke-västerländsk invandrare som har begått detta mordförsök, t ex bevisar ju namnet vilken etnicitet gärningsmannen har (och ja, gärningsmannens namn finns med på en av länkarna), så väljer PK-media att pixla bilden.

Intressant är att denna pixling, precis som annan sådan som PK-media gör så fort gärningsmannen har en etnicitet som inte passar PK-medias mörka syften, är väldigt dålig.

Men att den sortens media alltid försöker mörka och förneka sånt här är inget nytt.

Se bara, eller rättare sagt lyssna, på t ex Hasse Aro i TV3-programmet Efterlyst: http://www.youtube.com/watch?v=Pa652Vk4EG8&feature=related .

Mer patetisk och verklighetsförnekande idiot än Hasse Aro går det knappast att bli, han är helt klart i samma klass som Täppas Fogelberg, Mona Sahlin, Alexandra "Plaskalidou" Pascalidou och Expos alla "bluffjournalister".

För att inte tala om vårt allas fega och ynkliga kräk stadsminister Fredrik Reinfeldt.