onsdag 31 augusti 2011

Muslimska högtider = Kannibalism?

Efter att nu under de senaste två dagarna ha skrivit om vissa PK-mediesidors försök att förinta två av demokratins grundpelare, nämligen åsiktsfriheten och yttrandefriheten ( vilka medier som det är frågan om hittar ni på t ex http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13544925.ab ), så går jag nu över till ett annat ämne.

För nu ska det handla om muslimer och islam.

Idag står det nämligen om en dödsskjutning som igår skedde vid en moske' i Köpenhamn.
Det hela hade att göra med en massa muslimer som hamnade i bråk med varandra i samband  med avslutningen på den absurda muslimska svälthögtiden Ramadan.

Måhända hade bråket och dödsskjutningen till viss del att göra med försök till kannibalism som orsakats av för mycket svältande?
Nåja, det är ju upp till polisen att utreda orsaken.

Läs mer om det hela på bl a

http://hd.se/skane/2011/08/30/dodsskjutning-vid-moske-i/ ,

http://svt.se/2.22584/1.2516327/skott_vid_moske_i_kopenhamn  ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/dodsskottmisstankt-dok-upp-i-malmo_6426786.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/skottlossning-i-kopenhamn-1 ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/folk-fick-panik-och-sprang-in-i-mosken_6427244.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/tre-haktas-efter-moskemord-i-danmark_6429682.svd ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=274799

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tre-haktas-efter-moskemord-i-danmark-1 .

Ja, där ser man vad islam och muslimer kan ställa till, och ställer till, med, även om det bevisligen finns mängder med annat som de ställer till med också.

Hur ska muslimer förresten kunna samsas med andra, när de inte ens kan samsas med varandra?

tisdag 30 augusti 2011

Annan PK-media tar efter Thomas Mattssons fascism

Idag så skrev Expressens chefredaktör Thomas Mattsson en artikel på Expressen om gårdagens reaktioner på att Expressen nu inför åsiktscensur a la DDR i kommentarsfälten till sina artiklar, ni som har läst mitt blogginlägg från igår vet vad det är frågan om.

Ni finner Thomas Mattssons artikel från idag på http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2011/08/debatten-om-artikelkommentarerna/  .

Men efter att läst hans artikel blir man inte klokare av hans "förklaringar", däremot står det klart att han säger emot sig själv titt som tätt i den. Om jag hade varit honom så  hade jag inte skrivit någon uppföljning i Expressen, men nu är jag ju inte honom vilket jag är glad för.

Precis som jag skrev i mitt förra inlägg så försöker han tydligen slå Aftonbladets chefredaktör Jan Helin när det gäller demokratihat.

Jag skulle kunna skriva mycket om det s k "försvar" som "herr" Mattsson kommer med i artikeln från idag, men väljer ändå slutklämmen, nämligen det där påståendet om det påstådda "skvallret" och "lögnerna" på bl a flashback och Politiskt Inkorrekt.

Vaddå "Skvallret och lögnerna"? Sådana påståenden är typiska men inte utmärkande för just Thomas Mattsson, han är långt ifrån ensam i den politiskt korrekta "svammelmassan" om att påstå sådant utan att kunna nämna vad han anser är skvaller och lögner.

Likadant är det med påståenden om främlingsfientlighet eller rasism. Det går ann att häva ur sig dessa ord till höger och vänster, däremot lyckas aldrig de PK-iter som kommer med anklagelser om sådant plocka fram något eller några exempel på vad som är det.

Tragiskt för demokratin är också att andra tidningar tar efter när det gäller stoppandet av åsikts- och yttrandefriheten, alltså två av grundpelarna i demokratin.

När det gäller Aftonbladet så är jag dock inte förvånad, de har ju ALDRIG varit för demokrati. Men det här med åsiktscensuren kommer att slå bakut mot både Expressen, Aftonbladet och annan PK-media som inför det här.

Fler tidningar har för övrigt lagt sig till med åsiktscensur samtidigt som Expressen.

Läs mer om det hela på t ex

http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article3246013.ece

och

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3246045.ece .

Vad de tidningar inom PK-media som inför detta inte har tänkt på är att de politiskt inkorrekta nyhetssidorna tjänar på det här, fler börjar läsa och kommentera dem istället.

Visst, jag tar bort kommentarer i mina bloggar jag också ibland, men då är det frågan om personangrepp, hån osv och inte frågan om meningsskiljaktligheter.

Och sådant, ja, det är skillnad det, Thomas Mattsson & Co.

Aftonbladet och annan PK-media som tar, eller tänker ta, efter Expressen borde tänka igenom Voltaries kända citat: "Jag håller inte med om din åsikt, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att yttra den."

Expressen borde också tänka igenom det, för det har de uppenbarligen inte gjort.

Sedan kan jag hålla med om att Politiskt Inkorrekt har blivit lite för hårda när det gäller att ta bort kommentarer som innehåller kritik som inte "passar in", har själv råkat ut för detta och vet folk som har råkat ut för samma sak.

I övrigt är PI en mycket bra nyhetssida, funderar för övrigt på att under veckan granska en nyhetssida som heter Fria PI som tydligen är någon sorts motreaktion på PI.

måndag 29 augusti 2011

Expressens Thomas Mattsson: "Jag hatar demokrati"

Anser PK-media, t ex Aftonbladet (i folkmun kallad Aftonhoran) och Expressen (Snart kallad i folkmun för Fascistxpressen) att det är viktigt med demokrati, eller anser de att den ska utrotas?

Ja, inte är det förstnämnda i alla fall, detta står nämligen helt glasklart efter att ha läst följande fascistiska artikel på http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2011/08/ny-policy-for-artikelkommentarer/ skriven av Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, där han i princip säger åt folk att hålla käften, såvida de inte tycker exakt likadant som artikelförfattaren till den artikel som de kommenterar.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson: "Tyck som mig, eller håll käften. Kommentera bara när ni blir tillfrågade, vilket inte kommer att ske över huvudtaget eftersom jag eller mina medarbetare hatar allt vad demokrati innefattar. Utrota demokratin!"

"herr" Mattsson, ditt och Expressens tilltag angående de här sakerna är inte demokratiskt för fem öre. Men enligt dig får alltså bara EN åsikt gälla i kommentarsfältena i fortsättningen, nämligen den om att man ska hålla med om allt som står i artiklarna. Har du glömt vad demokrati är för någonting? Ja, uppenbarligen så har du det.

Nåja, att T Mattsson inte är demokrat är ju välkänt sedan länge, och i och med detta så har han nu återigen bevisat att han inte är det.

Försöker han slå Aftonbladets chefredaktör Jan Helin i demokratihat, eller vad är det frågan om?

Eller är det kanske så här?

Thomas Mattsson: "Det var länge sedan som jag fick någon uppmärksamhet nu, därför skriver jag denna antidemokrati-hatpropaganda för att folk ska få upp ögonen igen för mig och min tidning igen."

Ja, vad ska man säga?  Om han är ute efter att få Expressen uppmärksammad så har han verkligen lyckats, vissa gör tydligen precis vad som helst i sin desperathet att få sin tidning uppmärksammad.

Inte ens Expos chefredaktör skulle göra något liknande för att få Expo mer uppmärksammat, samtidigt behövs det nog ändå med tanke på att Expo börjar få mindre statliga bidrag och att det rent allmänt går sämre för denna lögn- och falsarieblaska.

Och det är ju inte så konstigt, fler och fler ser igenom Expos alla lögner.

När det gäller PK-medias ovilja att publicera hela sanningar så har vi på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/misshandel-och-brak-vid-sdu-mote ett av många bevis på detta.

Den korta notisen säger ju följande: "Han får skylla sig själv." I annat fall skulle inte artikeln vara så fåordig.

DN har alltså här anammat stadsminister Fredrik Reinfeldts legitering av terroristiska våldshandlingar emot ett demokratiskt invalt parti i Riksdagen, jag tänker nu inte enbart på Sverigedemokraterna utan också på andra riksdagspartier, t ex Folkpartiet.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tva-gripna-for-sd-misshandel 

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/misshandel-och-brak-vid-sdu-mote_6421414.svd .

Något helt annat är det däremot på t ex Politiskt Inkorrekt.
Läs t ex följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/27/flera-sd-kvinnor-mordhotade-i-brev/ .

Men tror ni det har stått om detta i PK-media, t ex Expressen? Nix pix päronpung, mål att begå våldsuppmaningar är tydligen jättebra det.

Se bara på stadsminister Fredriks Reinfeldts uppmaning om att med grovt våld ge sig på representanter för Sverigedemokraterna.

Här har ni förresten ett slagkraftigt och bra inlägg om politiskt våld: http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/27/hur-manga-fler-ska-behova-raka-illa-ut/.

fredag 26 augusti 2011

PK-media kryllar av rasister

Kristianstadsbladet hävdade i en artikel på torsdagen att Chang Frick kan komma att kastas ut från kommunfullmäktige då han flyttat till Stockholm. Som brukligt är då gammelmedia ska förmedla nyheter finns det alltid information de ”missat”.

Frick reser mycket genom sitt arbete, främst i mellansverige och Stockholmsregionen. Utöver detta är han även ordförande för distrikt SDU Syd, vilket geografiskt täcker hela Småland, Skåne och Halland, vilket föranleder övernattningar på olika orter.

Reglerna är sådana att man anses bo på annan ort om man tillbringar majoriteten av nätterna på annan adress mer än tillfälligt. Detta är inte aktuellt om man genom arbetet tillfälligt vistas på olika orter. Det skulle i så fall betyda att man var tvungen att byta adress varannan vecka, vilket givetvis inte är rimligt. Dessa regler kollade Frick upp med en av tjänstemännen i socialnämnden i Kristianstad i samband med att han blev invald.

För övrigt har Frick en lägenhet som mer än väl rymmer två personer, varför han tycker det är lämpligt att ha en inneboende, något han haft under hela året. Det må vara många politiska motståndare som håller tummarna för att Kristianstadsbladets artikel är sann, men PI får tyvärr meddela dessa att allt pekar på att Frick sitter kvar mandatperioden ut.

Denna artikel är saxad ifrån Politiskt Inkorrekt.
Källa:  http://politisktinkorrekt.info/2011/08/26/kristianstadsbladet-fabulerar-om-chang-frick-sd/ .

Läs även Kristianstadsbladets lögnartikel om det hela på http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1531883/Frick-SD-kan-slangas-ut-fran-fullmaktige.html .

Men Chang Frick är väl kinesisk invandrare, i hans fall adopterad, om jag inte har helt fel. Alltså är de som jobbar på Kristianstadsbladet rasister, likadant är det med de som försöker slänga ut Chang ur kommunfullmäktige.

Och när vi ändå är inne på SD:

57-åriga Peter Stormare, en av Sveriges mest framgångsrika internationella skådespelare, uppger i en intervju med tidningen King, som Expressen återger, att han tycker att det är bra att Sverigedemokraterna tog plats i Sveriges riksdag i valet 2010.
-Jag följde det svenska riksdagsvalet och jag blev lite besviken på att det etablerade medie-Sverige, med kvällspressen i spetsen, beskriver alla i SD som nazister och fascister som vill döda invandrare och bygga ariska tempel.
Stormare anser att de knappa sju procent som röstade på SD uttryckt ett missnöje med någonting som är fel i samhället och mediernas reaktion har varit, i stället för att ta reda på vad det bottnar i, totalt avfärdat dessa:
-Jag står inte bakom SD på något sätt, men många av deras väljare har ett uttryckt missnöje över hur det svenska samhället fungerar i dag. Man bör studera varför, och inte bara avfärda dessa människor som idioter som inte fattar någonting, säger han till King.
Vidare säger han sig tycka det är bra att SD nu sitter i riksdagen vilket ”gör att de andra partierna måste skärpa sig på alla nivåer”. Lösningen på det utbredda missnöjet har dock inte Stormare, som också menar att det under många år lagts ut en rökridå som gjort att vi i Sverige trott att vi är bäst på allting:
-Nu börjar den försvinna, och det är jävligt bra. Invandringen har lärt oss en hel del om oss själva, vilket är alldeles utmärkt, säger han till King.
 Källor: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/25/peter-stormare-bra-med-sd-i-riksdagen/ och http://www.expressen.se/noje/1.2539761/stormare-bra-att-sd-kommit-in-i-riksdagen .

Och på http://politisktinkorrekt.info/2011/08/25/telefonsamtal-med-bra-brottsforebyggande-radet/ hittar vi ett klockrent exempel på en person som ljuger så det skriker om det, han försöker vända och vrida på sina lögner men kommer helt enkelt ingen vart.

Han kan i princip inte svara på ett enda dugg, han är inte ens bra på att håna och göra narr av sig själv.

Jag pratar i det här fallet om en person som jobbar på BRÅ, Brottsförebyggande rådet.

Eller ska vi nämna BRÅ vid dess rätta namn istället, nämligen LRÅ, alltså Lögnrådet?

Personens "förklaringar" är helt klart i stil med tillfället när BRÅ idiotförklarade den rapport om våldtäkter begångna i Sverige som Sverigedemokraterna publicerade.

I ett försök att motbevisa SD gjorde BRÅ en egen rapport, det enda den rapporten resulterade i var dock att BRÅ kom fram till precis samma resultat som SD:s rapport visade.

Efter det blev det av någon konstig anledning väldigt tyst från BRÅ.

Men varför blev så tyst då? Jo, de tvingades äta upp och svälja sina egna lögner med både hull och hår.

torsdag 25 augusti 2011

Centerpartiet "rycker" desperat i "mammas kjolar" igen

Det är verkligen illa ute med Centerpartiet i dessa dagar, opinionssiffrorna och en massa andra saker talar sitt tydliga språk på den punkten.

För efter att ha läst allt det som står på bl a

http://www.dn.se/nyheter/politik/c-vill-ha-svenska-chinatowns ,

http://svt.se/2.22620/1.2509945/c_vill_ha_svenska_chinatowns  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/centern-vill-garna-se-chinatowns_6409060.svd

och

http://www.nationell.nu/2011/08/24/centerpartiet-vill-se-chinatowns-och-little-italys-i-sverige/  så står det alldeles klart att Centerpartiet är mer desperata än desperata.

De "rycker" helt enkelt i "mammas kjolar" igen, vilket är minst sagt märkligt med tanke på deras inställning i homoseuxuellfrågan.
Jag menar, en man som går klädd i kvinnokläder är ju inte homosexuell i ordets rätta mening, utan transvestit.

Så hur Centerpartiet kan "rycka i mammas kjolar" då är lite konstigt, såvida det inte är frågan om s k bruna kjolar då.

Det finns ju gott om nazister i Centerpartiet, och då är det ju inte så konstigt att de vill att ha ökad brottslighet i Sverige.

Fast nazister var inte ju kriminella under eran i andra världskrigets Tyskland, och de är det inte idag heller.

Så det går ändå inte ihop, lika lite som det går ihop att Centerpartiet vill ha Chinatowns, Little Italys och annan liknande mångkulturell invandringsdynga när de samtidigt propagerar för lag och ordning i Sverige.
Ja, angående det sistnämnda så är det i alla fall vad de vill få oss att tro.

Det är alltså alldeles uppenbart att de centerpartistiska tokstollarna i vanlig ordning återigen inte har den blekaste aning om vad de pratar om den här gången heller.

Läs t ex följande fakta om Chinatowns:

"dangerous or dilapidated ghettos and slums, sites of brothels, opium dens, and gambling halls.

In modern times, competing Asian street gangs and organized crime (such as the Tongs and the Hong Kong-based Triads) continue to plague the metropolitan Chinatowns worldwide where Triads have their operations, including London, San Francisco, New York City, Sydney, and Vancouver.

Triad Society is a term used to describe many branches of Chinese criminal organizations based in Hong Kong, Vietnam, Macau, Taiwan, China, and also in countries with significant Chinese populations, such as Malaysia, Singapore, the United States, Canada, Australia and the United Kingdom."

Källor: http://en.wikipedia.org/wiki/Social_problems_in_Chinatown och http://en.wikipedia.org/wiki/Triad_%28underground_society%29 .

Läs även Robstens slagkraftiga och sanningsenliga inlägg om Centerpartiets desperathet på http://robsten.blogspot.com/2011/08/centern-vill-skapa-svenska-chinatowns.html .

Centerpartiets dårskap är i det här fallet helt enkelt ett desperat samt minst sagt misslyckat försök att locka sverigedemokratiska väljare.

För frågan är nämligen hur Centern har tänkt sig att lyckas med det.
Sverigedemokraterna propagerar ju inte, och har aldrig gjort det heller, för ökad brottslighet i Sverige.

Men det gör däremot Centerpartiet, och har så gjort under gott om flera år.

onsdag 24 augusti 2011

Är alla vänsterpartister och miljöpartister idioter?

Idag stod det en inte direkt förvånande artikel om Vänsterpartiet, närmare bestämt i NWT (Nya Wermlandstidningen).
När man som jag håller mig underrättad om nyheter lite överallt så dyker de ju upp på ganska varierande ställen, även om vissa ställen är mer betonande än andra.

Men den här gången blev det alltså i NWT.

Det handlar om Vänsterpartiet i Karlstad som tillsammans med de "trögsynta" pappskallarna i Miljöpartiet vill införa vegetarisk mat som tvång på samtliga skolor där, de tänker alltså tvinga barnen på dessa skolor att äta mat som de inte vill äta.

Uttryckt på ett annat sätt blir det så här: "Dö av undernäring, men var glad!"

Hallå där, V och MP, har ni möjligtvis hört talas om demokrati, nämligen i det här fallet att skolbarnen själva får bestämma om de vill äta icke-näringsrik och hälsofarlig föda eller inte?

Fast det klart, ni vet ju inte vad demokrati är annars heller.
Så varför ska ni veta det nu?

Detta gäller för övrigt inte enbart vänsterpartister och miljöpartister i Karlstad, utan i hela landet, att påstå någonting annat vore diskriminering.

Nej, vi gör som både Vänsterpartiet och Miljöpartiet gör, vi drar alla över en och samma kam istället!

Läs mer om detta fullständigt absurda vansinne på bl a http://www.nwt.se/asikter/ledare/article955879.ecehttp://www.atl.nu/lantbruk/krav-pa-mindre-kott-i-skolan och http://nwt.se/karlstad/article955033.ece?service=mobile .

Tyvärr är dock detta inte utmärkande för just Karlstad när det gäller dessa båda extremistpartier, nej, sådant finns även på andra håll i landet.

Här följer ett annat exempel på det:

http://allehanda.se/start/solleftea/1.2860579-miljopartiet-vill-ha-mindre-kott-i-solleftea .

Själv tycker jag så här: Låt skolbarnen äta vad de vill, så länge det är frågan om näringsrik och hälsovänlig mat.
Alltså går vegetarisk mat, i det här fallet veganmat, bort direkt.

Och till er som tror någonting annat: Jag har själv ätit sådan smörja, samt läst en hel del fakta om den, t ex vad som är dåligt med den.

Så jag vet vad jag talar om.

Dessutom behöver vi människor ALLA delar av kostcirkeln, om inte skulle ju inte kostcirkeln finnas.

Eller?

Jag lämnar nu frågan fri, ni som vill debattera detta här får gärna göra det.

måndag 22 augusti 2011

Ännu ett dåd i mängden från dessa avskum

Jaha, så var det ny vecka igen. I mitt förra inlägg skrev jag att mitt internet inte har fungerat under några veckor, men att det nog ska fungera under denna vecka.

Hur det blir med den saken vet jag dock inte än, har inte hört någonting från min IT-leverantör.

Men om det inte skulle lösa sig denna vecka så har jag löst problemet på ett annat sätt, kan dock fortfarande inte använda min dator. Som jag skrev i det förra inlägget så använder jag mig av andra datorer på olika håll, jag kan alltså dyka upp "lite överallt".

Men men, hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft.

På http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/20/nattligt-besok/ hittar ni däremot en kvinnlig representant för SD i Eskilstuna som tyvärr inte har haft någon bra helg.

Det står om det hela även på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-politiker-utsatt-for-skadegorelse-och-hot och http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1157270-fonsterkrossning-hos-politiker-i-eskilstuna .

Hon hade nämligen blivit utsatt för den minsta sagt fascistiska och våldsamma terroristgrupperingen AFA (Antifascistisk aktion), vilken för övrigt borde ändra namn till FA, alltså Fascistisk aktion.

För det är ju vad de är, alltså just fascister som använder sig av våldsmetoder för att försöka stoppa folkvalda politiker.

Läs hennes och Carina Herrstedts debattartikel om det hela på http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hot-och-vald-maste-tas-pa-storre-allvar_6409108.svd .

Läs också sverigedemokraten Stefan Olssons slagkraftiga reaktion på detta terroristdåd på http://politisktinkorrekt.info/2011/08/22/demokratins-djavlar-visat-sitt-fula-tryne/ .

Det är heller inte bara företrädare för invandringskritiska partier som drabbas av vänsterextremisters avskumsvidrigheter, nej, också företrädare för PK-partier som t ex Folkpartiet, Moderaterna, Centerpartiet och även Socialdemokraterna drabbas.

Ett enkelt exempel på sådant var ju när folkpartistiska valarbetare inför EU-valet blev grovt misshandlade av vänsterextremister ifrån bl a AFA.

Ett annat var när den homosexuelle och centerpartistiske riksdagsmannen Fredric Federley blev grovt misshandlad utanför sitt hem.

Dock är inte AFA ensamma om sådana illdåd, ånej, andra vänsterextrema grupperingar som t ex RKU, Revolutionära Fronten, Ung Vänster, Rättvisepartiet Socialisterna och även en del medlemmar inom SSU ägnar sig åt sådana "trevligheter".

Har dessa avskum någonsin hört talas om demokrati? Vet de ens vad det ordet innebär?
Nej, uppenbarligen inte, såvida de inte resonerar så här: "Det är vår demokratiska rättighet att misshandla och försöka mörda personer som inte tycker exakt lika som oss i varenda fråga."

För de resonerar ju tydligen så.

Till och med diktatorer som Adolf Hitler, Saddam Hussein och Josef Stalin var mer demokratiska än dessa snorbarn.

Och när vi ändå är inne på vänsterextrema snorvalpsavskum:

http://svtdebatt.se/2011/08/upplopp-enda-sattet-att-fa-politikerna-att-lyssna/  ,

http://www.newsmill.se/artikel/2011/08/13/i-v-nsterns-v-rld-har-ligister-aldrig-n-got-eget-ansvar  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/poliser-attackerades-i-goteborg ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/21/gapvanstern-storde-i-vanlig-ordning-under-sdus-torgmote-i-malmo/

m.fl.

Visst, det finns hur mycket antidemokratiska våldsdåd som helst som gapvänstern (som PI så vackert uttrycker det) har gjort, och gör, sig skyldiga till.
Men tyvärr räcker inte min blogg till för att ta upp vartenda ett av alla dessa.

Och på tal om antidemokratiska händelser: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/21/sd-gloms-bort-i-rapports-redovisning-av-sifo/ .

Men mitt upp i alltihop finner vi också en minst sagt positiv händelse, nämligen följande: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/22/nedskarningar-pa-aftonbladet-tappar-i-upplaga/ .

Läs mer om denna glädjande nyhet på t ex  http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3236380.ece .

Whit these words I rest my case för den här gången.

onsdag 17 augusti 2011

Lite information om varför jag har "försvunnit" ett tag

Nu har det under några veckor varit minst sagt tyst i denna blogg, jag har inte skrivit något nytt inlägg.
Men om ni tror att någonting har hänt med mig, eller att min blogg är spärrad, så tror ni fel.

Det enda som har hänt är att jag under några veckor inte har haft något internet, detta kommer som det ser ut just nu att ändras någon gång till veckan då jag troligen kommer att kunna börja blogga igen.

Nåja, att internet kan lägga av kan ju hända, och nu har det hänt mig.

Men jag har inte försvunnit från IT-världen för det, istället använder jag mig av andra datorer på olika håll i väntan på att mitt internet ska komma igång.
Det som jag ägnar mig åt under denna tid är då att kommentera olika nyhetsartiklar på bl a http://politisktinkorrekt.info/ och http://www.svd.se/ .

Så till er som tror att jag har tystnat: Nix, det har jag inte gjort.
Men visst är det frustrerande att se alla intressanta nyheter försvinna förbi mig, utan att jag kan blogga om dem.

Men som sagt, till veckan så kommer det att bli ändring på den saken.
För då är jag i bloggartagen igen.

Så nu vet ni det.