tisdag 31 maj 2011

Någonting har hänt med bloggens besöksräknare

Av någon anledning så har bloggens besöksräknare, alltså den som finns under rubriken "Denna blogg startade den 30:e april 2009, och har sedan dess haft så här många besökare:", slutat att fungera.

Istället är det ett rött kryss där besöksräknaren är, klickar man på rutan där räknaren ska finnas så står det några siffror och därefter en textrad som talar om att det som man söker efter inte går att finna.
Under detta står det att räknaren antingen har flyttats till en annan adress, bytt namnn eller att det för tillfället är något fel på den.

Synd det, men det är tyvärr ingenting att göra åt. Jag kan bara hoppas på att besöksräknaren blir synlig igen, även om jag kan se bloggens besöksstatistik så kan ju vara roligt för er att se den också.

Enligt bloggens statistik så är det inlägget "extremistpartier" som med sina 30 visningar ligger i topp.

Därefter kommer inlägget "Objektiv granskning av Försvarskåren Sveriges Självförsvar" med sina 15 visningar.

Men precis som det har gjort ända sedan slutet av december 2009 så går det bra för bloggen, den ligger nämligen sedan dess fortfarande på samma inflytandenivå av samtliga svenska registerade bloggar oavsett kategori, nämligen på 58 %.

Se själva: http://www.inflytande.se/blog/karpstryparn.blogspot.com/ .

Jag funderar även på att lägga in en HTML-kod för Creeper eller MediaCreeper på min blogg, jag måste bara sätta mig in i hur dessa två saker fungerar, det kan ju vara intressant att t ex veta vilka instanser som är inne och kikar på bloggen.

Men detta är som sagt bara funderingar än så länge.

Vad blir det för ämne i nästa inlägg då? Jo, följande:

Om inget annat intressant dyker upp så kommer jag i morgon att blogga om det lämpliga (eller olämpliga) i att politiker som har begått brott får sitta kvar på sin politiska post, det kommer då att handla om t ex vänsterpartistiska politiker som har blivit dömda för brott men som inte blir avsatta av sitt kommunistiska/antidemokratiska parti.

Väl mött då.

Uppdaterat kl.02.05 den 31:a maj: Eftersom den gamla besöksräknaren har slutat att fungera så har jag skaffat en ny, ni finner den högre upp i bloggen och den är en ny funktion för de personer som bloggar på blogspot.com. Den nya räknaren tar vid där den gamla slutade.

söndag 29 maj 2011

Objektiv granskning av Försvarskåren Sveriges Självförsvar

I det här inlägget granskar jag organisationen FSS, alltså Försvarskåren Sveriges Självförsvar.

Denna granskning blir objektiv, för till skillnad från vad en viss IQ-befriad lögnfascist/extrem idiot vid namn Mikael Hakim som skrev en massa skitpratskommentarer till det inlägg som finns på http://karpstryparn.blogspot.com/2011/05/som-att-skjuta-minkar-med.html så går det alldeles utmärkt att objektivt granska en organisation vars aktioner man stödjer.

Det gäller bara att undgå att låta sina egna åsikter få inflytande i en sådan granskning.

Vid ett tillfälle lärde jag förresten olika sätt att sportfiska på till 10 personer som kom ifrån Irak och Iran, kursen höll på i 5 dagar och jag fick lite betalt för den.

Kursen gjorde jag på uppdrag av ett studieförbund, jag blev tillfrågad av en ledare i förbundet om jag ville hålla i kursen.
Efter några dagars betänketid tacka jag ja, anledningen till betänktiden var att det kändes lite konstigt att föreställa sig att undervisa ett gäng personer som tillhör ett folkslag som jag absolut inte gillar.

För om jag hade låtit mina värderingar om araber dominera i kursen så hade det varit omöjligt att genomföra den.

Nåja, genomförandet av kursen gick dock bra.

Men men, nog snackat om detta nu, och raskt över till granskningen.

Syftet med FSS är gott, hur det sedan utlöper återstår att se. Jag tycker också att organisationen borde heta något annat, t ex BAS, alltså Bevarandet av Sverige. Namnet Försvarskåren Sveriges Självförsvar låter lite för mycket.

Men man ska dock komma ihåg att Rom inte byggdes på en dag.

Likadant är det med FSS, organisationen startade i slutet av förra året, den har en hemsida, flygblad för Försvarskåren Sveriges Självförsvar går att få tag i och dess första riktiga demonstration var ju den som anordnades mot den stora moske'n i Göteborg förra lördagen, alltså den som saktioneras med pengar ifrån Saudiarabien och som precis som alla andra moske'er i Sverige är rena rama otyget.

Sedan har ju FSS:s skapare Björn Cederström blivit uthängd som nazist i den rasistiska/vitfientliga tidsskriften Expo, vars "journalister" och medarbetare inte kan stava till ordet "demokrati" om de så fick det skrivet rakt över sina "uppblåsta" ansikten.

Varför detta då? Jo, i deras världsbild existerar inte demokrati, nej, rasism, nazism och främlingsfientlighet är de fulla av.
Och ändå påstår de att de är emot dessa saker.

Hur går detta ihop? Jo, naturligtvis inte alls.

Men Björn Cederström är lika mycket nazist som FSS är en främlingsfientlig organisation, d v s inte alls.

Men enligt PK-media så FSS självklart främlingsfientlig.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.folkbladet.nu/255451/2011/05/20/nationalistisk-organisation-etablerar-sig-i-lanet ,

http://www.vf.se/nyheter/allman/%E2%80%93-ingen-reagerar-langre

och

http://www.vf.se/asikter/ledare/stolligt-men-anda-farligt .

När det gäller dessa tre artiklar så undrar jag följande:

Sedan när blev det fel att bry sig om sitt land, och vara emot kriminalitet? Svaret på den frågan är ALDRIG!
Men de PK-"journalister" som skriver skit och publicerar lögner om FSS har garanterat aldrig varit inne på Försvarskåren Sveriges Självförsvar:s hemsida och kollat.

För om de hade gjort det så hade de sett att organisationen samarbetar med olika livsmedelsbutiker, orsaken till detta är att hjälpa människor i nöd i Sverige, t ex sådana som är hemlösa.

Är man "främlingsfientlig" om man hjälper människor i nöd? Ja, tydligen så är man det. Visst, jag är inte journalist jag heller, men ändå är jag bra mycket mer saklig än vad dessa fascistiska lögn"journalister någonsin är.

Och på http://www.vf.se/kronikor/ps/danskjavlarna-tar-var-fjallhoga-nord hittar vi en riktigt dålig satirartikel om Försvarskåren Sveriges Självförsvar. "Artikeln" går bara ut på att håna FSS, t ex på grund av en massa stavfel, avsaknad av kommtecken, punkter osv i både FSS flygblad och på deras hemsida.

Visst, jag håller med om att hemsidan måste rensas från stavfel och andra grammtiksfel, den saken är glasklar, t ex är det ett rejält stavfel i ordet "mångkultur" på en av flygbladsvarianterna.

Det står nämligen "månkultur" istället för mångkultur, ett rejält "tramp i klaveret" alltså.

Dock ser jag inga fel i den flygbladsvarianten vars rubrik har två lejon i svenska flaggans färger på varsin sida om den, det enda i den är väl att ordet "ockuperat" är felstavat. Men den flygbladsvarianten är i mina ögon den bästa, en annan som är bra är den där det nästan längst ner står följande:

"Vi kräver en kompromisslös kamp mot narkotika och dess trafik."

Det enda som är lite stolligt på det flygbladet är dess rubrik, det står nämligen "Vi kräver bostäder o arbeten o bröd åt svenska medborgare som lider nöd".

Återigen grammatikfel alltså, samt även en lite gammalmodig rubrik.

Budskapet i flygbladen är det dock inget fel på.

Dessutom är de lite för stora, de är nämligen i A4-ark.

Men men, organisationen har ju inte funnits så länge än, dock är ju grammtiken bland de första saker som är viktiga, detta för att göra intrycket seriöst.

En annan sak som är minst lika viktig är att ett särskilt bankonto är kopplat till organisation ifråga, inget annat bankkonto bör alltså finnas oavsett organisation eller parti.

Nåja, allting kan ju inte göras rätt på en och samma gång direkt från första början, men det är ändå viktigt att det blir så bra som möjligt.

Det är inte så konstigt att FSS får kritik ifrån vissa nationella hemsidor som t ex http://www.nationell.nu/ och http://www.nordisk.nu/ .

Läs på t ex följande länkar:

http://www.nationell.nu/2011/04/08/nd-demonstrerar-med-forsvarskaren-sveriges-sjalvforsvar/

och

http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=48931&page=1 .

Dock tycker jag att kritiken från vissa nationella håll är överdriven, som sagt, allting kan inte helt rätt in i minsta detalj hela tiden direkt från första början.

Dessutom verkar det som om Björn Cederström försöker göra allting själv när det gäller hemsidan, vilket är mindre lyckat om man inte är så bra på grammatik.

Här har ni hemsidan förresten: http://www.sverigessjalvforsvar.se/se .

Vore jag som Cederström så skulle jag låta någon i FSS som är bra på grammatik att rensa hemsidan från stavfel osv, även flygbladen måste naturligtvis rensas från sådant.

Men angående storleken på dem så, va fasen, egentligen är det ju inget fel med att ha sådana i A4-ark, de kan ju användas både som flygblad och affischer då.

Men åter tillbaka till hemsidan.

Om man tar den rent allmänt så tycker jag att det är vissa saker som är lite konstiga, t ex det här: http://www.sverigessjalvforsvar.se/se/barn-ungd-lvu-2195578 .

Rätta mig om jag har fel, men krävs det inte en väldigt massa tillstånd för just det? Vad jag vet så gör det det, en del i alla fall.

Och vad har sådant med en nationalistisk organisation att göra?

Men självklart finns det saker på hemsidan som i allra högsta grad ska finnas på en nationells organisations hemsida också, t ex följande:

http://www.sverigessjalvforsvar.se/se/manniskors-ratt-att-fa-veta-1596576 ,

http://www.sverigessjalvforsvar.se/se/sveriges-fria-radio-1624490 ,

http://www.sverigessjalvforsvar.se/se/nationalism-1894427

och

http://www.sverigessjalvforsvar.se/se/butik-3015223 .

Som sagt, syftet med FSS är gott, likadant är det med tanken.

Men hur det kommer att utvecklas, ja, det återstår att se.

Att sedan s k "antirasistiska" hemsidor skriver skit om FSS och hetsar mot dem, ja, sådant är oundvikligt.
Samtidigt bevisar ju sådant vilka det är som verkligen är fascister och antidemokrater.

För inte fasen är det FSS inte.

Det är ju som Winston Churchill en gång sade:

"The fascists of the future will be called the anti-fascists."

Och han hade ju alldeles rätt, det ser vi ju idag.

tisdag 24 maj 2011

Extremistpartier

Tro det eller ej, men jag har varit sosse.
Jodå, det är säkert även om det är länge sedan nu, eller rättare sagt, jag var det i början men när man väl började sätta sig in i vissa saker så började man mer och mer glida åt det invandringskritiska hållet.

Jag brukar säga att den utvecklingen för mig började 1990-1991, i samband med att den muslimska invandringen ökade i min hemstad så steg brottsligheten med 200 %.

Då tänkte jag: "-Hmm, det är någonting som inte stämmer här, något är helt åt helvete galet."

Något år senare besökte jag mitt gamla högstadium, där i cafeterian fanns det inte en enda vit människa, nej, alla som satt där var icke-vita.
Och när jag då tittade i högstadiets skolkatalog så såg jag att i varenda klass från årskurs 7 till årskurs 9 så var c:a hälften av alla elever icke-vita och icke-västerländska.

Då tänkte jag: "-Vad faan har hänt med min gamla skola? Det här är ju käpprätt åt helvete!"
Mycket riktigt hade också brottsligheten där min gamla skola fanns ökat i samband med att inte så många av eleverna var vita.

Jag såg en gång Olof Palme hålla ett tal utanfär en affär på orten där jag bodde, det var ett tal som inte hade så värst mycket med dagens tafatta socialdemokrater att göra.

För talet var laddat med kraft och styrka, jag brukar säga att socialdemokratin dog med Olof Palme....fast om sanningen ska fram så började den dö redan efter att Olof Palme tog över efter Tage Erlander.

Visst, gamle Olof var rysslandsvänlig och var för dålig invandring, men det var det enda som var dåligt med honom.
Tage Erlander däremot var svenskvänlig och trogen Sverige, han var en bra ledare.

Vad Göran Persson var, och fortfarande är, är dock inte värt att nämna ens. Varför? Jo, för han var, och är, ingenting.
Likadant har det varit med Mona Sahlin, och det är det fortfarande.

Det ska bli intressant att se hur lång (eller rättare sagt kort) tid det tar innan hon sänker rasisttidsskriften Expo också, hon sitter ju i dess styrelse tillsammans med andra svenskhatande rasister.

Ja, riktiga ledare saknas idag, därför är det inte så konstigt att det har varit sådan upprördhet och volkssturmstämning ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Volkssturm ) ifrån socialdemokratiskt håll igår och idag.

Jag syftar nu på att den socialdemokratiske före detta riksdagsmannen Tomas Bodströms bok om Socialdemokraterna släpptes igår.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/1.2445320/bodstrom-vagrade-lata-partiet-lasa-boken ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2445435/par-nuder-tog-med-mig-pa-svartklubb ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13071851.ab ,

http://www.newsmill.se/artikel/2011/05/24/bodstr-m-ska-ha-en-eloge-f-r-sin-uppriktiga-kritik

och

http://hd.se/helsingborg/2011/05/24/s-vill-satsa-pa-skolan-och-jobben/ .

Märk väl förresten att det inte bara är Socialdemokraterna som uttalar sig i artikeln på den sista länken, ånej, de båda extremistpartierna Vänsterpartiet och Miljöpartiet är med på några "hakar" också.

Vad sjutton ska man säga om Vänsterpartiet egentligen? Det partiet var ju mer demokratiskt när Lars Werner var partiledare, han var mer demokratisk än vad Lars Ohly och Gudrun Schyman någonsin har varit, och är.

Och ändå var Vänsterpartiet ett rent kommunistparti under Lars Werners ledning.

Men vad är det idag? Jo, på många sätt ett sorts terroristparti, men det klart, vad annat kan man vänta sig av ett parti vars ledare för några år sedan sade så här på frågan om vad han anser om kommunismens brott emot mänskligheten:

"Jag har varit kommunist sedan 1979, och jag har aldrig förknippat kommunismen med varesig diktatur eller förtryck."

Aaah, okej, då vet vi hur Lars Ohly fungerar då, eller rättare sagt inte fungerar.

Det är ju nästan så man tror att han är en vit variant på negern Mekonnen Tesfahuney som "jobbar" som "lektor" på Karlstads universitet.

Fast det klart, Lars Ohly varken påstår eller inte påstår att dessa folkmord har ägt rum. Mekonnen Tesfahuney däremot anser att de inte har ägt rum, i annat fall hade han inte skrivit på följande upprop: http://www.historieuppropet.se/undertecknare.htm .

Och vad är man då? Jo, historieförnekare. Det är för övrigt straffbart enligt svensk lag att förneka folkmord, men visst, är man inte vit eller västerländsk, ja, då kommer man undan med i princip vad som helst.

Men okej, om inte dessa folkmord har ägt rum så dödades väl inte någon neger alls under slavperioden innan och under amerikanska inbördeskriget heller då.

Eller?

Dock har Lars Ohly faktiskt sagt två bra saker genom åren, nämligen det att FAS 3 måste bort och att det borde införas ett sorts lånesystem när det gäller fildelning.

När vi ändå är inne på extremister så kan vi ju ta upp Miljöpartiet också, men för att vara ett parti som påstår sig vara väldigt miljömedvetet så har de koll på oerhört lite, om ens någonting alls.

Det är ju som jag skrev i det förra inlägget: "Detta vimsiga parti har nämligen mindre koll på miljömedvetenhet än en dyngrak person som anser att miljömedvetenhet är detsamma som att pissa i en fontän, samt att denna "åtgärd" bidrar till att rädda ozonskiktet."

Däremot är det inget fel på deras invandringspolitik- och flyktingpolitik......eller nej stopp, vänta nu ett litet tag här, det är det ju faktiskt.

För Miljöpartiet är minst sagt ett invandringsextremismparti, det är faktiskt så att de slår både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet på denn punkten, om inte är de ännu mer extrema.

Att Miljöpartiet är emot prostitution också säger ännu mer om hur inskränkta, trångsynta och IQ-befriade de är.

Men så är de ju också så "insnöade" att "snön har smällt ner deras s k hjärnceller".
Länge leve miljön, va, i alla fall den som finns i deras "hjärnor".

Må hända är det i dessa en bra miljö för kackerlackor? För dessa djur är ju inte kända för att vara kräsna, nej, de nöjer sig med vilken dynga som helst.

Dock borde även kackerlackor ha lite självrespekt, det är väl därför de inte väljer att flytta in i den muslim- och halalslaktsälskande kannibalen Fredrik Reinfeldts hjärna (och ja, han har en kannibal i släkten, nämligen hans farfarsfarfarsfarfarsfarfars osv far).

På tal om att Reinfeldt älskar djurplågeri, se följande film: http://www.youtube.com/watch?v=fYXh1-aQuHE .

Men visst ja, det skulle ju handla om Miljöpartiet, nu kom jag ifrån ämnet lite grann.

I söndags så fick detta velpotteaktiga extremistparti sina nya språkrör, nämligen Åsa Romson och Gustaf Fridolin.

Dessa "byx- och trosvarma" förväxta skitungar efterträdder alltså de äldre "gamlingarna", alltså de förra språkrören.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fridolin-och-romson-valda-till-nya-mp-ror_6184851.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/maktskifte-klart-i-mp_6185125.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4516802 ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/fridolin-och-romson-nya-sprakror

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/arbetstider-hjartefraga-for-de-nya-sprakroren .

Men finns det då något parti i Sveriges riksdag som är bra? Eller finns det något i riksdagen som är dåligt?

Svar: Nej, alla är lika dåliga, eller om man så vill lika bra.

För det finns inget parti som är rakt igenom dåligt, och det finns heller inget som är rakt igenom bra.
Detta gäller alla partier oavsett om de sitter i riksdagen eller inte, dock pratar jag bara om de som finns i Sverige nu.

Fast det klart, partier som KPMLR och APK (alltså Arbetarpartiet Kommunisterna, om det ens finns längre) finns det ingenting som är bra med förstås.

Finns det då någont riksdagsparti som ligger närmaste den "braiga" gränsen?

Ja, det beror ju på vem man frågar och vem som svarar förstås.

I mitt fall blir det Sverigedemokraterna, de är inget extremistparti. Men visst, deras inställning i Israelfrågan är jag emot, och ökad vargjakt är jag också emot.

Ärligt talat ska vi inte ha någon jakt alls på varg egentligen, den är inte bra för vargstammen och dessutom drabbar vargjakten andra djur också.

Nu får jag säkert både muslimer, vänsterextremister och vargmotståndare på mig angående de två sakerna om SD.

Men vet ni vad jag gör i det? Jo, följande: Jag  S K I T E R  i det!

För det är fortfarande en demokratisk rättighet att bajsa i det här landet.

Fredliga muslimer?

Här följer mer info om vad som hände under demonstrationerna för och emot den stora moske'en i Göteborg i lördags.

Varsegoda:

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/21/moskedemon-islamistiska-hizbollahs-flagga-vajade-hos-vanstern/ ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/22/moskedemon-polisjakt-pa-muslimska-ligister/ ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/23/moskedemon-den-tatuerade-kvinnan/ .

Nästa inlägg kommer, med anledning av att Miljöpartiet i går (söndag) fick två nya språkrör som tar över efter de gamla, att handla om just Miljöpartiet, alltså det motsägelsefulla extremistparti vars representanter påstår sig vara miljömedvetna.

Detta vimsiga parti har nämligen mindre koll på miljömedvetenhet än en dyngrak person som anser att miljömedvetenhet är detsamma som att pissa i en fontän, samt att denna "åtgärd" bidrar till att rädda ozonskiktet.

Men men, mer om detta motsägelsefulla extremistparti i nästa inlägg.

Som det ser ut just så kommer det att skrivas i morgon, eller på onsdag.

Och till er som väntar på min objektiva granskning utav FSS, alltså Försvarskåren Sveriges Självförsvar:
Var bara lugna, det inlägget kommer någon gång under denna vecka, för som jag skrev i det förra inlägget så har jag inte bestämt mig för vilken dag det blir än.

Men det kommer, var så säkra på det.

lördag 21 maj 2011

Som att skjuta minkar med luftvärnskanoner

Idag är det en uppmärksammad dag, för idag pågår det demonstrationer för och emot ett mycket känt moske'bygge i Göteborg.

Moske'n ifråga är saktionerad med pengar från Saudiarabien.

Inlägget om detta blir dock ganska kort, har mycket att göra denna helg.

Jag skulle nämligen ha varit med på den stora motdemonstrationen emot denna moske' och därmed också emot islam och muslimer, men på grund utav olika orsaker så kunde jag inte det.

Men precis som vanligt så är det "antirasister"/extremvänstern (samt andra "antirasister") som begår våldsamheter och som alltid hatar allt vad demokrati innebär, ingenting är förändrat på den punkten.

Däremot är det i princip så gott som alltid motståndarsidan, i det här fallet t ex Nationaldemokraterna och Försvarskåren Sveriges Självförsvar, som sköter sig.

Läs mer om det hela på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/21/valdsamma-demonstrationer-vantas-motfor-saudiarabiens-helagda-moske/#more-86682 ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/storsta-polisinsatsen-sedan-goteborgskravallerna ,

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1501 ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tretton-omhandertagna-i-moskedemonstrationer_6184599.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-polisstyrka-vid-omtvistad-moske_6184273.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.632699-fyra-gripna-vid-moskedemonstrationer ,

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2443695/stokigt-vid-moske-13-omhandertagna

och

http://svtdebatt.se/2011/05/darfor-bor-svenskarna-ga-ut-och-demonstrera-idag/  .

Men att stämpla de människor som av olika orsaker är emot moske'er (i det här fallet den här), islam och muslimer för högextremister, rasister och nazister är som att påstå att en gammal dam med ledproblem som har på sig minkpäls ägnar sig åt att springa omkring ute i skogarna och skjuta minkar med luftvärnskanon.

Som ni hör så är alltså de som påstår sådant inte verklighetsförankrade för fem öre (för övrigt finns ju inte femöringar längre, därför är dessa personer inte verklighetsförankrade alls).

Igår anordnades förresten en s k "fredlig" demonstration för denna moske'. Läs om det hela på http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.632597-hundratals-samlades-till-gatufest .

Till veckan kommer jag att granska en av de organisationer som stod som arrangör för demonstrationen emot moske'n.

Vilken organisation är det då? Jo, FSS, alltså Försvarskåren Sveriges Självförsvar.

För till skillnad ifrån PK-media som t ex Aftonbladet och den rasistiska/svenskfientliga/"antirasistiska" tidsskriften Expo så kommer jag att göra en objektiv bedömning av organisationen.

Vilken dag som inlägget blir skrivet vet jag dock inte än, ni får hålla ögonen öppna helt enkelt.

onsdag 18 maj 2011

Hatbrott direkt i "rövhål" är snart ett obestridligt faktum, enligt PK-media

I gårdagens pappersupplaga av "toalettpappersblaskan" Metro så stod det en artikel som handlade om hur många hatbrott som anmäldes i Sverige förra året.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.metro.se/nyheter/5-800-hatbrott-anmaldes-2010/EVHkep!zEJvojITmmsUw/ ,

http://www.moderaterna.net/christer/sverige-ligger-hogt-vad-galler-hbtq-brott/

och

http://homowan.blogspot.com/2011/05/anmalningar-om-hbt-hatbrott-okar.html?zx=2d8cb671e6328e54 .

Det som är det märkliga med detta är att det av all PK-media enbart är Metro som har tagit upp detta, jag har nämligen sökt efter detta ämne här och var i politiskt korrekt media utan att hitta någonting alls om det.

Det som däremot är precis som vanligt är att Metro far fram med osanningar snabbare än en spyfluga hinner spotta. Detta är en av orsakerna till att Metro är Sveriges största gratistidning, en annan är att många oinsatta idioter går på precis vilka lögner som helst.

Enligt vad som står i pappersexemplaret av Metro så är det en s k "journalist" vid namn Clarence Frenker som har skrivit denna minst sagt lögnaktiga och osanningsenliga artikel.

Men har denne inkompetenta idiot ens varit inne på BRÅ:s hemsida och läst vad som står där om hatbrott? Nej, tydligen så har han inte det.

För som sagt, det är mängder med saker som inte stämmer i artikeln, t ex påstås det att det vanligaste motivet till hatbrott är främlingsfientlighet, men vilka det är som begår flest hatbrott i Sverige skrivs det ingenting om.

Detta är dock inte så konstigt, med tanke på vilken sorts "människor" som står för en övervägande majoritet av alla hatbrott i Sverige.

Vilka är det då? Jo, muslimer, dessa begår hatbrott emot bl a judar och homosexuella.

När det gäller att muslimer begår hatbrott emot judar så kan ni fråga t ex Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund om det.

Se t ex följande debatt mellan honom och Mona Sahlin angående muslimska hatbrott emot judar i Malmö: http://www.youtube.com/watch?v=1QPHUOZvJzo .

Läs även på BRÅ:s hemsida om hatbrott: http://www.bra.se/extra/news/?module_instance=2&id=49 .

Dock gäller BRÅ:s artikel året 2009, och inte 2010.

Men ändå, faktum kvarstår, det är rasistiska hatbrott som begås mest, t ex gällde detta år 2010.

Däremot är det inte vita människor, t ex svenskar, i Sverige som begår flest hatbrott emot icke-vita eller människor med annan religion än den kristna, nej, de flesta hatbrotten begås mellan olika icke-västerländska och icke-vita invandrargrupper.

Ett strålande exempel på det är muslimer som begår hatbrott emot judar och muslimer som begår samma brott emot HBT-människor.

För de flesta människor vet vid det här laget muslimers inställning emot HBT-människor.

Läs t ex följande artikel, OBS!, varning för illamående utfärdas: http://www.qx.se/samhalle/10070/bogar-i-irak-avrattas-genom-att-deras-anus-limmas-ihop .

Men joodåå, muslimer formligen ÄLSKAR homosexuella!

Jo, men viiiisssst.............Och rosa elefanter kan flyga de också, eller hur? Nää, skulle inte tro det.

"5 800 anmälda hatbrott

4 120 av dessa hade främlingsfientliga/rasistiska motiv

1 060 hade homo-, bi- och heterofobiska motiv" är kompatibel med att de flesta hatbrott begås utav muslimer. Det är ju så att det inte endast är vita svenskar som begår hatbrott, däremot begår muslimer brott mot andra kulturella och religiösa grupper.
 
Att rasismen och främlingsfientligheten är störst och värst bland icke-vita invandrare och de sk "flyktingarna" själva talar man tyst om, både i Metro, annan PK-media och i den vänsterextremistiska tidsskriften Expo.
 
Sedan har vi det här också, nämligen att det begås hatbrott emot människor med heterosexuell läggning.
 
Enligt BRÅ:s rapport har det anmälts mängder med sådana brott från 2004 till 2009, förra året var inget undantag.
 
Men det begicks också under denna period hatbrott med homofobiska och bifobiska motiv.
 
Hatbrott med heterofobiska motiv är hatbrott som begås emot människor med hetrosexuell läggning men vilka det är som begår dessa brott talas det tyst om.

Dock säger det sig ju självt vilka som begår sådana hatbrott med tanke på alla krav ifrån homosexuella under t ex de senaste 2 årens pridefestival i Sverige, för t ex 2 år sedan basunerades då följande hetsbudskap mot heterosexuella människor ut: "Död åt heteronormen!".
 
Det som man menade var alltså att människor med heterosexuell läggning skulle dödas, just för att de är heterosexuella.
 
Snacka om uppmaning till mord!
 
Men men, tillbaka till det här med hatbrott.
 
Med tanke på hur mycket lögner som PK-media sprider om vilka det är som begår dessa brott så kommer vi garenterat snart att få en ny typ av hatbrott, nämligen sådana som innebär att offren blir utsatta för hatbrott bokstavligt talat rakt ner i "rövhålet"!
 
Dock begås sådana brott redan, men då under benämningen "straffknullning".
 
En annan form av hatbrott är våldtäkt, läs t ex följande artikel:

http://imittsverige.blogspot.com/2011/05/lamin-abdikarim-ali-valdtog-igen-denna.html .
 
Och här är en artikel i PK-media om denna våldtäkt: http://www.expressen.se/nyheter/1.2439792/ali-valdtog-84-aringen-far-nio-ars-fangelse .
 
Ja, visst är det bra med invandring? Jo viiissssssst..............
 

måndag 16 maj 2011

Ny presentation av min blogg

På sistone så har jag ibland tänkt att ändra introduktionen av min blogg, det där med att den är en systerblogg till Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn har stått alldeles för länge.

Därför ändrade jag alldeles nyss presentationen av bloggen, se om ni märker någon skillnad.

I alla fall har det där med att Karpstryparn är en systerblogg till den andra bloggen bytts ut mot följande textrad:

"Denna blogg handlar mest om saker och ting som har med t ex politik, demokrati, politisk korrekthet, invandringsextremism och svenskfientlighet att göra".

Jag tycker att den raden passar mycket bättre, med tanke på vad bloggen brukar handla om.

Eller vad tycker ni?

På tal om invandring förresten, vad synd det är om denne kille, va........NOT!: http://politisktinkorrekt.info/2011/05/16/asylsokande-muhammed-har-det-samre-an-djur/ .

Och på t ex http://politisktinkorrekt.info/2011/05/16/kvinna-indragen-i-bil-och-gruppvaldtagen/ och http://www.nwt.se/saffle/article905414.ece hittar vi ett av många liknande "bra" exempel på invandringens fördelar i Sverige, detta enligt det politiskt korrekta etablissemanget så som PK-media (t ex Aftonbladet och TV4) och sju av de åtta riksdagspartierna (det åttonde är till skillnad ifrån de övriga sju emot vidriga illdåd som detta, det partiet heter Sverigedemokraterna).

Men stod det någonting om signalementet på gärningsmännen i den svenskfientliga/invandringsextrema "toalettpappersblaskan" Aftonbladet? Svar: Nej!

Dock är jag inte förvånad, för Aftonbladet gör fortfarande allt de kan för att mörklägga.

Det är inte konstigt att Aftonbladet tappar läsare, folk är inte korkade.

söndag 15 maj 2011

Hur mycket knarkpåverkade är Kalla Fakta:s "journalister"?

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

Drottningen utreder nazistkopplingar

Drottning Silvia och hennes släktingar ska utreda uppgifterna om hennes fars kopplingar till nazismen. Fynden ska offentliggöras.

-Drottningen ska i det här sammanhanget använda sitt kontaktnät i både Tyskland och Brasilien och med deras hjälp försöka få fram mer information, säger Bertil Ternert, hovets informationschef, till TT.

Bakgrunden är rapportering i TV 4:s Kalla Fakta om att drottningens far, Walther Sommerlath, bland annat 1939 övertog en judisk-ägd fabrik.
Walter Sommerlath avled 1990.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/drottningen-utreder-nazistkopplingar_6166141.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.627342-drottningen-utreder-nazistkopplingar ,

http://hd.se/inrikes/2011/05/15/drottningen-utreder/

och

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=260566 .

Hur knarkpåverkade och desperata efter uppmärksamhet är Kalla Fakta:s "journalister egentligen?

Försöker de slå den fascistiska och vitfientliga/"antirasistiska" tidsskriften Expo:s "trash-journalister" ifråga om lögner, eller vad är det frågan om?

Om det är det sistnämnda så får de det tufft, Expo är ju Sveriges mest lögnaktiga och förtalsaktiga tidning.

Ja,  Expo slår till och med Aftonbladet och Expressen på den punkten.

Och vad beträffande journalistik: Visst, jag är ingen journalist, någon journalistutbildning har jag inte heller.
Men ändå är jag mer sanningsenlig i mina bedömanden än vad både Aftonbladet, Expressen och Expo är.

Ta t ex det här med att Kalla Fakta anklagar Drotttningens far för att ha varit nazist, däremot har de sagt någonting om om han var det enda fram till sin död.

Ärligt talat, Kalla Fakta, ska ni köra med lögner så ska ni väl göra det rejält!

Varför anklagar ni inte Drottning Silvia för att vara nazist också? "Sådan far, sådan dotter", heter det ju, om det sedan stämmer jämt är en annan femma.

Vad är det förresten som säger att Walther Sommerlath var nazist bara för att han tog över en judisk-ägd butik?

Har ni på Kalla Fakta hört talas om att det finns ett ord som heter "köpa"? Om så är, vet ni i så fall betyder?

Silvias far köpte säkert fabriken, det var alltså frågan om att han hade ett köpeavtal med ägaren.

Eller vaddå, tror ni att Tyskland under andra världskriget var ett undantag? I så fall, sluta som journalister (men visst fasen, hur ska ni kunna sluta vara någonting som ni inte är?) och jobba som potatisskalare istället.

Men visst, låt oss för några sekunder anta att Kalla Fakta har rätt i sina påståenden om Drottning Silvias far.

Varför tror ni att han var med i Hitlers nazistparti, om han nu var det? Han kanske inte hade något val, han var ju uppenbarligen en högt uppsatt man.

Och vad tror ni hände med vita högt uppsatta män och kvinnor som i Tredje Riket inte ville vara med i nazistpartiet?

Tja, det hela är nog inte konstigare än så här: De hade två alternativ att välja mellan, nämligen att leva eller dö.

"Antingen avrättar vi dig eller också går du med, valet är ditt. Nåå, vilket väljer du?"

Men vaddå, tänker ni nu kanske, tänk om han inte var nationalsocialist då? Skulle han vara med i partiet ändå?

Jaha, okej, ni tror inte att die deutscheland soldatenkraften (ursäkta min dåliga tyska) gjorde processen kort med de som inte stod på NS-sidan då? Detta oavsett vilken etnicitet man hade, det spelade ingen roll om man var tysk eller inte.

På den punkten var Hitler inte lika bra som Josef Stahlin var, för de som inte höll på Stahlin under hans era i Ryssland sattes antingen i Gulaglägren, fängslades eller avrättades.

Stahlin var också värre än Hitler när det gäller folkmord. Eller vad sägs om 10-15 miljoner (Hitler) mot 42,7 miljoner (Stahlin)?

Så till er på Kalla Fakta: Lägg in er på närmaste avgiftningsklinik på obestämd tid.

För TV4 är tillräckligt dåliga och lögnaktiga ändå, de klarar sig bra utan er.

fredag 13 maj 2011

Länge leve Julian Assange och Wikileaks

Sedan i onsdags kväll så har det inte gått att komma in på Blogger, enligt vad som tidigare idag stod på Bloggers informationsida så har de haft problem sedan dess och fram tills nu.

Detta har gjort att alla inlägg som från i onsdags och fram tills nu har skrivits på samtliga bloggar på blogspot.com har försvunnit.

Och jag som trodde att någon extremt inskränkt "käpphäst" hade anmält mig för mitt förra inlägg, som handlade om att Wikileaks grundare Julian Assange fick pris.

Men tydligen så hade jag fel.

För vad skulle någon eller några ha anmält det för? Och om så hade varit, varför skulle Blogger ha tagit bort det? Det bröt nämligen inte emot Bloggers användarvilkor.

Inlägget handlade om att det på bl a SVT text-tv i onsdags stod att Wikileaks grundare Julian Assange har fått Sydney Peace Foundations högsta utmärkelse för "sällsynt mod i kampen för mänskliga rättigheter". Stiftelsen delar ut ett pris varje år, men bara tre gånger tidigare har någon förärats den högsta gyllene belöningen.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/assange-delar-pris-med-mandela_6154997.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/assange-delar-pris-med-mandela ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=260004

och

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.623907-assange-delar-pris-med-mandela .

Ja, vad ska man säga om detta?

Jo, bara det att Julian Assange förtjänar detta pris å det rejälaste, samt att det de typer som sprider skit och falska påståenden om honom och Wikileaks blir "maximalt sönderdragna i ansiktet".

Jag syftar nu på t ex Sveriges och USA:s regim som ju är, och var drivande, i t ex den falska våldtäktsanklagelsen mot honom. För det klart, de gillar inte att Wikileaks ger ut sanningar till folk, alltså sådana som de inte vill att folk ska få reda på

Däremot har de inga som helst problem med att ljuga sig djupt mörkblåa hur mycket som helst  orsaken till det är enkel: De gör det ju varenda dag.

Men i och med detta pris som han fick så fick de så de teg.

Länge leve Julian Assange och Wikileaks! Länge leve yttrandefriheten!

Uppdaterat den 14:e juni kl.17.20: I natt såg jag att det förra inlägget, alltså det som jag trodde inte skulle bli återpublicerat, hade blivit det. Så nu har jag två inlägg som handlar om samma sak, båda är lika slagkraftiga fast på olika sätt.
Men eftersom nu dessa två handlar om samma sak, varför tar jag inte bort ett av dem då? Jo, därför att det ena inlägget länkar till artiklar som det andra inte gör. Jag får helt enkelt större spridning på nyheten.
Och det är ju bara bra det.

onsdag 11 maj 2011

Ett gäng stålhättade kängor i käften på alla Assangemotståndare

Idag stod det på bl a SVT text-tv att Wikileaks grundare Julian Assange har fått Sydney Peace Foundations högsta utmärkelse för "sällsynt mod i kampen för mänskliga rättigheter".
Stiftelsen delar ut ett pris varje år, men bara tre gånger tidigare har någon färats den högsta utmärkelsen.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.boktipset.se/blogg/carinas-blogg_31/48255 ,

http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID=154208 ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/assange-delar-pris-med-mandela ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=259877 ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.623279-assange-delar-pris-med-mandela ,

och

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/assange-delar-pris-med-mandela_6154997.svd .

Ja, här kan man lugnt snacka om att de typer som är emot Wikileaks och gör allt vad de kan för att sätta dit Julian Assange för både det ena och det andra baserat på totalt genomfalska lögner (t ex den påstådda våldtäkten, Sveriges och USA:s regim är ju några av aktörerna i det bluffspelet) får sig ett gäng välförtjänta stålhättade kängor i sina vidriga käftar.

Länge leve Julian Assange, och länge leve Wikileaks!

Ty detta pris har han ärligen och verkligen förtjänat.

torsdag 5 maj 2011

Usama bin Ladins "död" = en MEGA-bluff

När jag i måndags läste att den muslimske terroristledaren Usama bin Ladin hade blivit dödad så var det första jag tänkte följande: Det är någonting som inte stämmer här, det hela gick alldeles för lätt.

Och ju mer man får veta om denna märkliga "död", ju mer står det klart att det är mängder med saker som inte stämmer.
Ja, det hela liknar mer och mer en variant på den s k förintelsen, alltså den där det påstås att 6 miljoner judar gasades ihjäl i förintelselägret Auschwitz.

Skillnaden är dock att det då rörde sig om én massa judar, medan det i det här fallet rör sig om en enda muslim.

Som sagt så är det mängder med saker som inte stämmer med Usama bin Ladins "död".

Försöker the "good" old USA lura omvärlden igen? Ja, tydligen.

Ett av de första exemplen på det var världens utan konkurrens absolut snabbaste DNA-test, ett annat en påstådd begravning utav någon som ingen har sett, ett tredje att USA inte kommer att publicera några bilder på Usama bin Ladins "döda" kropp, samt en massa andra minst sagt motsägelsefulla saker.

Men till att börja med: Skulle världens mest efterspanade terrorist låta sig fångas så här lätt? Nej, knappast, USA har ju jagat honom i mer än 25 år utan att komma så mycket som en meter närmare honom.

Så varför skulle de lyckas just nu med det? Det hela stinker skit längre än vad ett rovfågelsöga kan se (som ni vet har rovfåglarna världens skarpaste ögon, t ex en örn ser 22 gånger skarpare än en människa gör).

Men om Usama bin Ladin mot förmodan är död så har han varit det i flera år, det är absolut ingen omöjlighet att USA lyckades döda honom bara något år efter den 11:e september-attacken 2001, ja, ni vet den där ett visst "höghus" sprängdes käpprätt åt helvete genom att ett flygplan med sprängämnen som var i al-Qaidas "stall" med flög rakt in i höghuset och exploderade.

Resultatet av detta terrordåd blev 3 000 människors död.

Men har han varit död så är det någonting som USA har hållit käften stängd om, de har helt enkelt haft bl a ekonomiska intressen att hålla honom "vid liv".

Att få in pengar via t ex vapenförsäljning är ingen dålig vinst, säkert har oljan spelat en viss roll också. Och vi ska heller inte glömma bort USA:s krig mot den muslimska terrorismen, detta är en bra anledning till att "hålla liv" i en död muslimsk terroristledare.

Ja, USA har haft många skäl att hemlighålla Usama bin Ladins död.

Men om han nu verkligen dödades av en amerikansk specialstyrka i söndags i staden Abbottabad inte långt från Pakistans huvudstad Islamabad, varför plockar då USA fram ett 3 veckor gammalt DNA-test och påstår att det gjordes på bara några timmar?

Det enda som omvärlden vet om Usamas "död" är ju bara det som USA förtäljer, ingen vet alltså egentligen vad det är som har hänt.

Det enda vi har fått reda på är egentligen bara att en person har blivit dödad.

Eller vet vi ens det? Som sagt, det är inte första gången som USA har försökt tuta i omvärlden lögner, det mest kända exemplet på det var ju när USA påstod att de hade vunnit Vietnamkriget trots att de hade förlorat det så det bara skrek om det.

Men åter tillbaka till det här med Usama bin Ladins död.

Till att börja med så görs inte ett DNA-test på en "kafferast", i alla fall inte om man vill ha reda på resultatet.

Däremot tar ett sådant test 2-3 veckor.

Så det kan omöjligt stämma i det här fallet.

Men däremot är det sant att ett DNA-test i 9 fall av 10 inte kan visa fel, det är alltså pålitligt men som sagt, det är inte gjort på en kafferast.

Sedan har vi det här med bin Ladins begravning också, ojojoj, någon snabbare begravning har världen garanterat aldrig skådat.

Det verkar nästan som det var så här: "OJOJOJOJ, vi måste kvickt som tusan dumpa "kroppen" en jädra bit ut från stranden, innan någon fattar att vi dödade fel person!"

För vad är det som säger att Usama bin Ladin begravdes? Vad är det som säger att någon annan begravdes?

Vad är det som säger att någon över huvudtaget begravdes?

Vad är det som säger att en viss påstådd båt ens åkte ut på havet för att begrava någon som inte hade blivit dödad?

Svaret på dessa frågor är följande: Inte ett smack!

Visst, hans fru påstods ju ha identifierat honom.............men, det är inga större problem att fejka ett dödsfall, t ex genom att "göra om" ett lik så att det blir näst intill perfekt likt den person som påståtts ha dödats.

Ett strålande exempel på bilder som är falska angående Usama bin Ladins död är den som ni nu ska få se, visst, den till höger föreställer honom ju, men vem den som den vänstra bilden föreställer är däremot minst sagt oklart.

Bilderna som jag syftar på publicerades nämligen i följande artikel i Aftonbladet den 2:a maj i år:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/binladin/article12961886.ab .

Trovärdigheten om hans död blir heller inte bättre av att USA nu ikväll beslutade att inte visa omvärlden några bilder på den "döde" terroristledarens kropp.

Ja, men detta är väl inte så konstigt.

För hur ska man kunna publicera någonting som inte existerar? Det blir ju liksom "liiiiiite" svårt det.

Eller hur?

Men ändå är USA:s president Barack Obama helt säker på sin sak, enligt TV4:s text-tv sade han tidigare ikväll följande:

-Det är ingen tvekan om att vi dödade bin Ladin.

Ja, HAN säger det ja, och tror då på fullaste allvar att varenda jävel i världen ska gå på allt det här.

De enda som är tillräckligt korkade för att gå på dessa lögner om bin Ladins "död" är väl möjligtvis alla amerikaner då.
Det är ju som i Eddie Meduzas låt "Feta fula dumma amerikaner", en av textraderna lyder så här: "Lika kloka som en flock fasaner lever de på fusk och bluff och båg".

Och det är ju sant också, även om inte precis varenda amerikan är mer smällfetare än den absolut fetaste "lilla" flodhäst.

Ja, som ni säkert förstår så tror jag inte på de många påståendena ifrån amerikanskt håll om att Usama bin Ladin är död, för som sagt, det finns alldeles för många "hundar" och "ugglor" begravda i "den amerikanska dyngpölen" för att det hela ska vara sant.

Det kan till och med vara så här: Usama bin Ladin har gäckat USA i så många år att USA har tröttnat på att jaga honom, de vill helt enkelt inte erkänna att de inte kommer att hitta honom.

Så vad gör de? Jo, de fejkar hans död, för att slippa erkänna sig besegrade.

Men vem vet? Han kanske var i det nu så omtalade huset, men den amerikanska specialstyrkan missade och sköt en annan person istället medans Usama lyckades rymma.

För det är kanske DEN personen som Usamas fru har "identifierat" som sin make, det kanske är DEN personen som har begravts i havet.

Och sedan de flesta av världens muslimer då, som påstår sig hylla att han äntligen har dött............Jojo, "tjenamoss Kosmos", säger jag då.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Dessa muslimer kör bara ett spel för galleriet, i själva verket hyllar de honom istället.

Men det kan de inte säga, dock behöver de inte göra det heller.

För vi som inte är muslimer är inte korkade, ja, många av oss är det inte i alla fall.

Läs om Usama bin Ladins fejkdöd på bl a

http://www.dn.se/nyheter/varlden/usama-bin-ladin-dod ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/bild-pa-den-doda-bin-ladin ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/soldaten-kande-igen-bin-ladin-innan-han-skot ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/hade-usa-ratt-att-doda-bin-ladin ,

http://www.realisten.se/2011/05/02/usama-bin-ladin-ar-dod/ ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/inga-bilder-pa-bin-ladin_6137155.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kritik-mot-usas-bin-ladin-insats_6136703.svd ,

http://www.politikerbloggen.se/2011/05/02/45513/ ,

http://www.politikerbloggen.se/2011/05/02/45471/

och

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bin-ladins-kropp-begravd-till-sjoss_6131667.svd?currentImage=1 .

Och så har vi det här absurda kravet ifrån Socialdemokraternas partisekretare Carin Jämtin också om muslimska helgdagar.

Så här sade hon i måndags: -Den muslimska högtiden Eid al-filr måste bli en helgdag för muslimer i Sverige, Sverige är ett multikulturellt samhälle och därför ska helgdagarna spegla att vi är olika.

Varför kom hennes uttalande samma dag som nyheten om Usama bin Ladins påstådda "död" publicerades? Jo, för att hon i och med det trodde sig kunna försöka ge en positiv bild av islam och muslimer.

Snälla lilla Carin, försök med någonting som man kan gå på istället, det hela är alldeles för genomskinligt.
Eller anser du att terrorism är positivt? Ja, tydligen.

Och, Carin Jämtin, jag vet inte vilken planet du har kommit ifrån, och inte vill jag veta det heller.
Men jag och många med mig tycker att du ska ta och åka tillbaka dit du hör hemma, ta dina kära muslimer med dig också och bjud in dem till en trevlig liten gruppvåldtäkt på vägen hem.

Att du sedan får ont både här och där är väl inte så noga, du gillar ju sådana dåd.



Men säg den glädje som varar för evigt, i Carin Jämtins fall blev den nämligen ytterst kortvarig.

För redan dagen efter detta absurda uttalande så klargjorde justitieminister Beatrice Ask att det inte blir någon översyn av de svenska helgdagarna.

-Jag tycker vi har det bra med de helgdagar som vi redan har, sade hon.

-Surt!, sade Carin Jämtin som svar på svaret från Beatrice Ask, och tog sig ett genomruttet rönnbär.








måndag 2 maj 2011

Vad har den "döde" Usama bin Ladin och S:s Carin Jämtin ihop?

Dagens stora nyhet är garanterat att den kände muslimske terroristledaren Usama bin Ladin har dödats av en amerikansk specialstyrka.

Men är han verkligen död? Och om så är, när dog han?

För om han är död så dog han knappast idag, snarare långt ifrån idag.

Om detta och om Socialdemokraternas Carin Jämtins absurda krav från idag på att Sverige ska ha gott om muslimska helgdagar kommer jag att ta upp i nästa inlägg, jag kommer då att göra en koppling mellan hennes uttalande och Usama bin Ladin.

För det finns en koppling, det är jag helt övertygad om. I annat fall skulle hon inte kräva detta just idag.

Men mer om detta i nästa inlägg alltså, det kommer att skrivas någon kväll under denna vecka. Vilken kväll det blir har jag inte bestämt mig för än.

Alltså, håll ögonen öppna.