onsdag 30 mars 2011

Karpstryparn II håller en mycket bra status sedan december 2009

Just nu sitter jag och funderar på vad nästa inlägg ska handla om, har även funderat en del på detta under kvällen också.

Som det ser ut just nu så kommer det att handla om islam, läste nämligen idag en mycket bra insändare om religion idag som jag tänkte rescensera.

Men i så fall måste jag ha någonting annat med som gäller islam också, eller som är kopplat till denna politiska ideologi (ja, för islam är ingen religion längre, däremot är den en politisk ideologi), t ex politisk korrekthet.

För annars blir inlägget alldeles för kort.

För övrigt går det väldigt bra för min blogg, ända sedan vecka 51 i 2009 (alltså den näst sista veckan i 2009) så är det nämligen bara 42 % utav samtliga svenska bloggar som har mer inflytande än min blogg.

Se själva statistiken vecka för vecka på http://www.inflytande.se/blog/karpstryparn.blogspot.com/ .

Och angående islam förresten: http://www.sanningenomislam.se/ .

Sedan har vi dessa "kulturberikare" till muslimer också, som bl a ägnar sig åt grova våldtäkter, kvinnomord, antisemitiska hatbrott, hatbrott rent allmänt osv.

Läs på t ex följande länk om dessa "fina" människor:

http://kentekeroth.se/2009/11/04/islam-och-valdtakt/ .

måndag 28 mars 2011

Krångel på blogspot.com

Om någon eller några av er läsare undrar varför det förra inlägget inte har några mellanrum mellan textstyckena så beror det på följande: Något fel uppstod när jag skulle publicera det, innan jag publicerade det så gjorde jag nämligen som jag alltid gör, alltså att göra mellanrum mellan textstyckena.

Men när jag publicerade det så var det inga mellanrum, nej, alltihop satt ihop i en enda stor klump. Och detta trots att jag redigerade inlägget 5 gånger, jag testade också för en liten stund sedan att redigera det igen, men det blev samma resultat lik förbaskat.

Hoppas att det är något tillfälligt fel bara, har varit med om detta två gånger tidigare här på blogspot.com, närmare bestämt i början av startandet av denna blogg.

Skulle felet fortsätta så får jag kontakta Blogger på något sätt, för så här kan det inte vara. Jag menar, det är ju inte kul att läsa inlägg som inte har mellanslag mellan textstyckena.

Däremot är det både ansträngande och irriterande för ens ögon att läsa ett sådant inlägg, som "grädde på moset" blir man också själv minst sagt irriterad av det.

Uppdaterat kl. 16.00: Uppenbarligen var det en uppdatering som behövde göras i bloggen, för nu funkar det som det ska igen.
Uppdateringen gällde att man skulle kunna se hur ett inlägg ser ut, innan man publicerar det.

Skönt att felet var så enkelt fixat.

söndag 27 mars 2011

Värmlands hembygdsförbund försvarar grova våldsbrott

Jag skulle ha skrivit detta inlägg mycket tidigare i veckan, men har tyvärr inte hunnit.
Men nu ska det bli av, eller rättare sagt: Men nu blir det av.

I det förra inlägget skrev jag att jag skulle ta upp en vidrig folkförintelseförespråkares människofientliga kolumn, nämligen den svenskfientlige journalisten Staffan Heimersons kolumn.

Dock kommer det här inlägget mest att handla om den vanhedring och den vanäring som Värmlands hembygdförbund visade i tisdags, när de gjorde klart att människor i Sverige inte har någon som helst rätt att bära svensk folkdräkt.

Men först lite grann om Staffan Heimerson, ja, säga vad man vill om denna typ, men han kan verkligen köra hets mot hela världens alla folkgrupper han.

Som om detta inte räcker så är han inte bara svenskfientlig/rasist och människofientlig, nej, han är också folkmordsförespråkare.

Läs mer om det hela på bl a http://www.nationell.nu/2011/03/17/aftonbladet-det-ar-dags-att-rasblanda-sonder-svenska-folket/ och http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0001/01/staffan.html .

Men nu till det här med att människor i Sverige inte har någon som helst rätt att bära svensk folkdräkt, ja, efter att läst Värmlands hembygdsförbunds inställning i denna fråga så går det nämligen inte att tolka det hela på något annat sätt.

Karl-Axel Branzell, ordförande i Värmlands hembygdsförbund, och förbundets sekreterare, Bengt Stjernlöf, anser nämligen att det är vanhedrande emot den svenska folkdräkten när sverigedemokrater bär den, t ex när representanter för partiet gick ut ur Storkyrkan då biskop Ewa Brunne talade om mångfald.

Dessa båda herrar struntar alltså fullständigt i att biskopen försvarade grov misshandel, mordförsök och annat "trevligt" emot sverigedemokrater och människor som sympatiserar med SD.
För det var nämligen därför som SD:arna gick ut ur kyrkan, det var alltså frågan om en protest emot biskopens agerande.

Måhända är Karl-Axel Branzell och Bengt Stjernlöf för mordförsök, grov misshandel och andra grova våldbrott emot människor som inte tycker exakt likadant som de själva?

Försvarar dessa båda herrar grova våldsbrott emot meningsmotståndare? Ja, uppenbarligen.

Men okej, då är det ju upplagt för mord och andra liknande "trevligheter" ifrån dessa båda personers håll då, jag menar, alla håller ju inte med varandra om allting i alla frågor som existerar.

Jag blir inte ett enda dugg förvånad över om dessa båda herrar snart blir anhållna för mordförsök eller mord på sina nära och kära, t ex sina fruar.

Undras hur det låter i polisförhören då, vi kan ju ta Karl-Axel Branzell som exempel, det är onödigt att ta med den andra idioten, alltså Bengt Stjernlöf, också.

Kanske skulle det låta så här i polisförhöret:

Polisen: Varför högg ni ihjäl er fru?

Karl-Axel Branzell: Varför? Ja, det är väl alldeles självklart det.

Polisen: Är det?

Karl-Axel Branzell: Absolut, hon gillade inte att jag dricker kaffe på morgonen, därför högg jag ihjäl henne. Kvinnor ska tuktas, de ska veta sin plats, passar det inte så kan de dra dit pepparn växer.

Polisen: Okej, men det är väl skillnad på att tukta någon och att döda någon?

Karl-Axel Branzell: Det beror på hur man ser det, själv tycker jag att riktigt äkta tuktning går ut på att mörda kvinnor, det var bl a därför som jag gjorde det, jag ville lära henne veta hut helt enkelt!

Ja, så skulle det kunna låta.

Den 1:a juni ska Värmlands hembygdsförening anordna en manifestation för mångfald, det hela blir dock minst sagt extremt motsägelsefullt eftersom dessa båda herrar visar att de inte är för mångfald.

De accepterar ju t ex inte att sverigedemokrater bär svensk folkdräkt.
Märkligt det, för när representanter för andra partier bär denna folkdräkt så har de inte reagerat.

Men det här var ju intressant, det här innebär ju att de inte bryr sig om representanter för Svenska Motståndsrörelsen och Svenskarnas Parti bär den.

När det gäller manifestationen så tror idioterna Karl-Axel Branzell och Bengt Stjernlöf att invandrare ifrån olika delar av världen kommer att medverka i den iklädandes sina länders folkdräkter, sjunga sina länders sånger och visa sina traditioner.

Men hur sjutton ska man kunna hinna med allt detta på en enda dag?
Eller tänker de bara bjuda in norrmän?

För det gäller knappast vita invandrarorganisationer, utan icke-vita och icke-västerländska sådana.
Dock tror jag att icke-vita och icke-västerländska invandrare har betydligt viktigare saker för sig än att springa runt på en liten plätt och skrika som galna galningar.

Men detta tror uppenbarligen inte Karl-Axel Branzell och Bengt Stjernlöf, de fördummar, förlöjligar och hånar alltså sådana invandrare.

Och om man gör sådant, vad kan man bli anmäld för då? Jo, hets mot folkgrupp.
Intressant att dessa båda herrar, förlåt, idioter, törs göra sig skyldiga till sådant.

Läs mer om det hela på bl a http://www.vf.se/nyheter/karlstad/de-ska-ta-tillbaks-folkdrakten-fran-sd ,

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=7980 ,

http://budkavle.blogspot.com/2011/03/quislengar-agerar.html ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/22/folkdraktskrig-och-mangfald-i-karlstad/comment-page-2/

och

http://www.nwt.se/karlstad/article872732.ece?service=print .

Dessutom ska de dela ut ett pris till någon som har gjort något extra för mångfalden, de ska alltså dela ut ett pris till någon invandrad våldtäktsman, t ex en muslimsk sådan.

Intressant det.

lördag 19 mars 2011

Kan man vara PK-journalist och samtidigt folkmordsförespråkare?

Om ingen annan nyhet som jag finner intressant eller intressantare kommer i vägen så kommer nästa inlägg att handla om Aftonbladets journalist Staffan Heimerson.

Vad är det som så intressant med honom då? Nja, egentligen ingenting..............OM man bortser ifrån det väldigt klart och tydliga faktum att han nu har visat sig vara en folkmordsförespråkare av enorma mått, han slår till och med Adolf Hitler och Mao Zedong på den punkten.

Jag syftar nu på Staffans Hemiersons kolumn "Alla grupper blir minoriteter", alltså den som skrevs i Aftonbladet torsdagen den 17:e mars i år.

Håll ögonen öppna inför nästa inlägg alltså, men om det dyker upp någonting annat intressant som jag känner för att skriva om så kommer jag som så många förr att dra in Heimersons kolumn i det hela.
Jag menar, sådant har jag ju med bra och lyckat resultat gjort förut.

På tal om folkmord förresten, kolla in den film som finns på http://www.youtube.com/watch?v=8XHmFnF5_0o&feature=related . Den heter "Riksdagsman avslöjar att Sverige grundlurats om flyktingar, "De är här för all framtid"".

Och det är inte någon riksdagsrepresentant för Sverigedemokraterna som uttalar sig på detta sätt, utan nämligen den moderate riksdagsmannen Michael Svensson.

Men på återseende i nästa inlägg alltså.

torsdag 17 mars 2011

Den bästa gangsterserien någonsin

Under en lång tid så har det i denna blogg skrivits väldigt mycket om saker och ting som har med invandring och politik att göra, därför är det nu dags för ett inlägg som ska handla om någonting helt annat.

Vad ska det handla om då? Jo, en tv-serie som heter Crime Story.

Denna serie sändes i SVT under 1985-1986 (har för mig att den även sändes under 1987 också), jag var ett stort fan av den och är det forfarande.

Ledmotivet till serien är bra det också, det är frågan om en nyare version av låten "Runaway". Liksom orginalet (det är ifrån 60-talet) så sjungs den nyare låtversionen utav Del Shannon, fast den nyare är mycket bättre.

Lyssna och se själva, scener ifrån Crime Story är med i klippet också: http://www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc .

Men, hehe, min vana trogen så kan jag inte ens i detta klipp låta bli att ta upp politik.

Så varsegoda och läs på t ex http://politisktinkorrekt.info/2011/03/17/jimmie-akesson-%e2%80%9dinvandringen-kostar-mellan-40-och-150-miljarder-kronor%e2%80%9d/ . I den artikeln talar SD:s partiledare Jimmie Åkesson om bl a invandringskostnaderna.

Läs även om det hela på http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=252354 och http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=252265 .

Tänk vad vi i Sverige skulle kunna göra för mellan 40-150 miljarder kronor istället för att "ösa ut" dem på en massa människor som inte tillför någonting alls till Sverige, nej, en av de många saker som behöver göras för dessa pengar är istället att t ex göra sjukvården, äldrevården och välfärden bra igen. För bra har inte dessa tre saker varit sedan mitten på 70-talet.

Men att bry sig om Sverige, ja, det får man inte göra i dagens Sverige.
Nej, sådant är JÄTTEFARLIGT det.

Om ni inte tror mig så fråga någon politiskt korrekt landsförrädarpolitiker, t ex Stadsminister Fredrik Reinfeldt eller Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand.

När det gäller Jimmie Åkesson själv så håller jag inte med honom om att vem som helst kan bli svensk, för så är det inte.

Ett exempel: En person ifrån t ex Somalia som är född i Sverige kan aldrig bli svensk, svenskar är ju vita.

Nu tog jag dock bara ETT exempel, det finns andra.

Ett annat exempel: Två av mina kompisar är adopterade, den ena ifrån Filippinerna och den andra ifrån Colombia.

De är lika svenska som mig, bortsett ifrån deras hudfärg.

Och det har jag också sagt till dem, de accepterar min inställning.

torsdag 10 mars 2011

Politisk korrekthet är det största hotet emot demokratin

I samband med EU-valet, alltså när det gällde vilka partier i olika EU-länder som satsade på att komma in i EU-parlamentet, så sades följande under ett seminarium anordnat utav Nationaldemokraterna: "Det blir väldigt märkligt när demokratin försvaras med antidemokratiska metoder".

Detta sade nämligen Heroes trummis Johnny Järvenpää.

Och han har ju helt rätt.

För så är det alltid i Sverige, när politiskt inkorrekta människor som sympatiserar eller är med i någon politiskt organisation eller parti för fram sanningar så ska de tystas ner med alla medel som går.

Att det så gott som alltid är frågan om antidemokratiska diktaturmetoder som används spelar ingen roll, nej, "demokratin" ska försvaras till varje pris som går, många gånger går det så långt som anklagelser om hets mot folkgrupp, inskränkningar av demokratin och även grov misshandel.
I vissa fall sker också mord.

Men vad är det för demokrati som vi har i Sverige när vi inte får föra fram politiskt inkorrekta fakta, få yttra saker och ting utifrån vad vi tycker och tänker själva, inte få ha olika åsikter om olika saker men däremot bli brännmärkta värre än den värsta böldpest?

Jo, det är naturligtvis inte någon demokrati.

Så vad exakt är det som måste skyddas? Ja, inte fasen är det demokratin inte, för det har vi inte i Sverige. För den gäller bara för vissa, men inte för andra.

Det är väldigt illa när Sverige, som alltid skyltar med att vara världens humanaste och modernaste land, har mindre demokrati än vad Nazi-Tyskland hade, till och med i Kina har de på många sätt (dock inte alla) mer demokrati än det finns i Sverige.

Varför? Jo, i Kina vet folk att de inte har någon demokrati, medans i Sverige försöker PK-krafterna få oss att tro att vi har demokrati, fast vi inte har det.

Så på den punkten är Kina mer demokratiskt än Sverige, även Nazi-Tyskland var mer demokratiskt än Sverige.

Som sagt, det är illa i Sverige nu för tiden, visst, förfallet började redan i slutet av 80-talet eller början på 90-talet, men sedan dess har det bara ökat och ökat.

Och nu för tiden är det extremt mycket värre och illa än vanligt.

Men vad beror allt detta på då? Jo, t ex så har vi makthavare i det här landet, t ex 7-klövern i riksdagen och i PK-media, som hellre dör än erkänner för svenska folket och vissa invandrare att det mångkulturella samhället är ett enda stort misslyckande.

För det har ju inte fungerat någon annanstans heller, så varför skulle det fungera i Sverige?

Ta bara de övriga EU-länderna t ex. Tysklands minister Angela Merkel har fördömt det mångkulturella samhället, likaså har ministrar i bl a England och Spanien gjort.

Och Frankrikes president har gjort likadant han också, ja, i princip vartenda land i EU har dömt ut det mångkulturella samhället.

Och varför? Jo, för att det inte fungerar.

Men vad görs i Sverige? Jo, här görs det precis tvärtom, bl a med motiveringen att sanningen gynnar "främlingsfientliga" krafter.

Hallå där, ni vidriga PK-avskum som förstör Sverige! Är det inte dags att vakna snart?

Eller är ni så jävla inskränkta i eran absurda verklighetsförvrängning, att ni har tappat fotfästet och mer och mer börjar glida åt ett håll som gör att ni blir mentalt genomstörda hela bunten?

Dock finns det många av er som redan har hamnat där, t ex Centerpartiets ledare Maud Olofsson och muslimkramerskan Mona "Burka" Sahlin.

Mona Sahlin har förresten hamnat i Expos styrelse nu, så det ska bli väldigt intressant att se hur snabbt det går innan Expo går omkull helt och hållet.

För en sämre tillgång kan nog inte ens Expo få.

Läs mer om det hela på bl a http://www.nationell.nu/2011/03/08/mona-sahlin-ny-ledamot-i-expos-styrelse/ , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/09/mona-sahlin-ny-ledamot-i-expos-styrelse/ och http://www.friatider.se/mona-sahlin-far-jobb-pa-expo .

Och Maud Olofsson då, som har sagt att invandrare och flyktingar är mer värda än svenskar.

Läs och hör mer om det hela på bl a http://politisktinkorrekt.info/2011/02/26/maud-olofsson-invandrare-ska-losa-gruvproblemen/comment-page-6/ .

Ja, svenskfientligheten har uppenbarligen inga som helst gränser, och ändå har vi inte sett det värsta än.

Snart blir man väl dödad på grund utav att man är svensk också, det sker ju redan förresten.

Och detta är ivrigt påhejat utav PK-media som t ex Aftonbladet.

Aftonbladet ja, få har väl kunnat undgått vad som har skett den senaste veckan.

Ett gäng flyktingar, närmare bestämt 20 stycken, gruppvåldtog då på Husbybadet i Stockholm några små flickor där, vanliga och förnuftiga människor i större delen av Sverige har ända sedan dess varit topp tunnor rasande över detta.

Det har skrivits och debatterats mängder om detta i bl a olika sorters forum, politiskt inkorrekt media och bloggar på internet.

Men PK-media däremot, de har inte skrivit en enda rad om detta vidriga dåd, ännu mindre pratat om det i nyhetssändningar.

Nej, däremot har de fördömt de forum, de bloggar och andra sidor på internet som har tagit upp detta, de har till och fördömt en viss mammas upprördhet över att hennes dotter blev våldtagen av dessa flyktingar.

Har de kräk som inte har fördömt dessa gruppvåldtäkter ingen som helst skam i kroppen? Är de mänskliga över huvudtaget?

Varför avskyr de inte det som har hänt? Varför skriver de inte om det?

Nej, istället har det bedrivits en hetsjakt på t ex Björn Söder och Kent Ekeroth för att de har tagit upp det som har hänt, politiskt inkorrekta nyhetssiter som t ex Politiskt Inkorrekt och Fria Tider har anklagats för rasism för att de har skrivit sanningen om det som har hänt.

Se t ex följande två Youtube-klipp om det hela: http://www.youtube.com/watch?v=eJFilqXcFzg&feature=channel_video_title och http://www.youtube.com/watch?v=rPEwtIgqi74 .

Däremot raporterar och skriver PK-media mängder med snyfthistorier om de avskum som har begått dessa gruppvåldtäkter.

Men offren då? Jo, de skiter PK-media fullständigt i.

"Nej, våldtäkter är bara bra, för de är ett strålande bevis på att det mångkulturella samhället fungerar. Flyktingar är bra, vita människor däremot och speciellt svenskar är avskum!"

Avskum, jojo, ni har aldrig tänkt på att det är NI som är avskummen?

För det är NI som har skapat rasismen, det är NI som har skapat nazismen, det är NI som har skapat invandrarfientligheten, det är NI som har skapat främlingsfientligheten, det är NI som har skapat svenskfientligheten, det är NI som har skapat högerextremismen, det är NI som gör skillnad på folk och folk, det är NI som inte står för alla människors lika värde, det är NI som har skapat allt det våld och brottslighet som icke-vita invandrare och flyktingar begår, kort sagt, det är NI PK-iter, t ex i de 7 politiskt korrekta riksdagspartierna (SD däremot är det enda demokratiska partiet i riksdagen) och i PK-media, som har skapat allt detta.

För den politiska korrektheten är det största hotet emot demokratin, och den politiska korrekthetens representanter är NI.

Sen kommer NI och skyller på de människor som är emot galenskaperna, nämligen OSS!

Och NI har mage att kalla OSS för främlingsfientliga, när det är NI som är det.

Nej, FY FAAN!

NI önskar JAG och många andra en våt massgrav i HELVETET!

Angående politiskt inkorrekt media som har rapporterat om dessa gruppvåldtäkter, se t ex följande länkar:

http://www.friatider.se/nord-husbyovergreppet-kan-visst-vara-valdtakt , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/06/aterpostning-ensamkommande-sexbrottsanmalda-ofredade-badande-flickor/ , http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus och http://www.friatider.se/fria-tider-i-aktuellts-21-sandning .

Läs även följande artikel, denna har anknytning till desa "flyktingars" gruppvåldtäkter på Husbybadet: http://www.nationell.nu/2011/03/06/nationell-nu-i-tv4-nyheterna-vill-se-mer-natovervakning/ .

Se även följande länkar:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8636715.ab

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1399520/Falska-rykten-om-gruppvaldtakt.html

onsdag 9 mars 2011

Att vara realist, och inte PK-avskum

Ibland går saker och ting inte som man har tänkt sig riktigt, jag skrev nämligen igår på Facebook (japp, jag finns på Facebook också) att jag i morgon skulle blogga om de tre ämnena som jag i det förra blogginlägget utlovade att det inlägg som i skrivande stund skrivs skulle skrivas i morgon.

I det skulle jag även skriva om de uppmärksammade gruppvåldtäkterna som av 20 "flyktingar" begicks mot några minderåriga flickor på det nu så kända Husbybadet i Stockholm.

Detta extremt vidriga, totalt förkastliga och grovt kriminella dåd har ju den senaste veckan varit mycket uppmärksammat och omtalat, i alla fall i äkta sanningsenlig politiskt inkorrekt media som t ex Politiskt Inkorrekt, Nationell.nu och Fria Tider.

Men från PK-medias håll, t ex Aftonbladet och Expressen, har det varit totalt knäpptyst. Detta beror på att PK-media skiter fullständigt i att "flyktingar" och andra icke-vita invandrare begår brott i Sverige, sådant tystas ner.

Däremot tystas det inte ner om en svensk begår brott, t ex har en viss svensk våldtäktsman i Örebro hängts ut med namn och bild, och ändå står det inte klart att han har begått dessa 15 våldtäkter.
Men hängas ut, ja, det ska han ändå, om han är oskyldig spelar ingen roll.

Men mer om det här med gruppvåldtäkterna på Husbybadet i nästa inlägg, i annat fall blir det här inlägget alldeles för långt.

Varför? Jo, jag ska nämligen ta upp fyra stycken nyheter, därför börjar vi lite lätt med den första, nämligen den här:

Förra onsdagen friades Skånepartiets partiledare Carl B Herslow från åtalet om hets mot folkgrupp.

Men vad gällde åtalet då? Jo, att han påstods ha satt upp affischer här och var i Malmö föreställande den muslimske profeten Muhammed spritt naken tillsammans med en minderårig flicka som han var gift med.

När det gäller ordet "påstods" så skriver jag det eftersom det inte var bevisat att det var Carl B Herslow som hade satt upp affischerna.

Några "sugproppar" (antingen var de rasistiska muslimer, eller också bara helt vanligt genomkorkade antirasistiska tokgalningar) hade nämligen anmält honom för hets mot folkgrupp, men åtalet ogillades och han friades alltså.

Läs mer om det hela på bl a http://www.realisten.se/2011/03/02/carl-p-herslow-friad-fran-hets-mot-folkgrupp/ , http://www.dn.se/nyheter/sverige/skanepartiets-ordforande-friades-i-tingsratten , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/herslow-frias-for-mohammedaffish_5978503.svd och http://www.friatider.se/rattegang-om-muhammedbild-idag .

Men vad exakt var det egentligen som Herslow blev anmäld för? Jo, för att ha spridit en av många sanningar om profeten Muhammed.

Läs om profeten Muhammed på t ex följande länk: http://www.sanningenomislam.se/muhammed.asp , läs under texten "Var Muhammed pedofil?", där framkommer det bl a att han var gift med en nioårig flicka när han själv var 53 år.

Och vad är man om man sysslar med sådant? Ska jag bokstavera? Ordet stavas P E D O F I L.

Så Carl B Herslow hetsade inte mot muslimer, däremot spred han en av många sanningar om muslimernas älskade "profet".

På tal om muslimer förresten, förra tisdagen anklagade Irans OS-kommitte' logotypen för London-OS-2012 för att vara rasistisk, anledningen var följande: Siffrorna 2012 påstods kunna utläsas som Zion och skulle då ha syftat på Jerusalem och Israel.
Naturligtvis avslog Internationella olympiska kommitte'n protesten, orsaken var helt enkelt att det som Irans OS-kommitte' påstod om logotypen var rätt och slätt bullshit.

Läs mer om det hela på bl a http://askadaren.wordpress.com/2011/03/01/iran-hotar-bojkotta-os/ , http://www.varldenidag.se/nyhet/varlden/2011/03/04/Iran-protesterar-mot-OS-logo/ och http://capdesign.idg.se/2.990/1.371692/os-logga-anklagas-for-rasism .

Men visst, ger man sig bara faan på det så går det att se det mesta i allting, t ex går det att anklaga Svenska kyrkan för nazism med motiveringen att om man tar och sätter fast hakar på ett kristet kors, samt flyttar den översta pinnen till mitten på korset och förlänger den så att den blir lika lång som resten av det så har man en swastiska, alltså ett hakkors.

Ett annat exempel: Om man tar ett rött frimurarkors och låtsats att det är svart med ett hakkors i mitten, vad har man då? Jo, ett järnkors!

Det är förresten en jävla tur att jag inte är född 1988, för då kan jag bli anmäld för hets mot folkgrupp. Varför? Jo, 88 är ju sifferkoden för uttrycket "heil Hitler".

Nåja, nog om detta nu, och raskt över till nästa nyhet.

Förra torsdagen så var det ett "herrans liv" i PK-media om att Sverigedemokraterna efter valet i fjol fick 132 nämndemänsplatser i Sveriges tingsrätter, vissa halvrädda (eller JÄTTERÄDDA) PK-typer som t ex Madeleine Leijonhufvud, professor i straffrätt, är nu "livrädda" för att alla Sveriges domstolar komma att "skaka sönder i husgrunderna" på grund utav att vissa representanter för SD har sagt att de vill "få in sina åsikter i de frågor som de driver".

Läs mer om det hela i skräp- och lögnblaskan Metro, artikeln finns på http://www.metro.se/nyheter/sd-vill-fora-in-sina-asikter-i-ratten/EVHkcd!eJuIY53xr1sOY/ .
Egentligen borde jag inte ens ta upp detta, eftersom det hela säkert är skittjat och lögngnat rakt igenom, det är ju väldigt vanligt med grova sakfel i så gott som nästan varenda "tidningsartikel" som finns i varje exemplar av Metro.
Så därför är det säkert en lögnartikel det här också.

Men om det mot förmodan är sant: Jaha, och vad är det för konstigt med detta då? Det är väldigt svårt att inte låta sig påverkas utav sina åsikter om man är i en makthavarposition, till och med omöjligt.
Ta t ex Stadsminister Fredrik Reinfeldt som dag ut och dag in gör klart att svenskar är mindre värda än "flyktingar" och icke-vita invandrare, och ändå säger att han står för alla människors lika värde.

Ett ännu värre exempel är den svenskfientliga "muslimtaskan" Mona Sahlin, så henne tänker jag inte ens nämna.

Så har det då blivit dags för den sista nyheten i detta inlägg, nämligen denna:

Igår var det ett väldigt tjat och gnat i PK-media, både i TV och tidningar, om bussföretaget Keolis i Jönköping.
Orsaken var att företaget hade infört en regel som föbjöd sina anställda att prata andra språk än svenska på jobbet.

Men idag har alltså företaget backat, och det är nu därför återigen fritt fram för utlänningar att på sina egna språk prata skit om sina svenska arbetskollegor på jobbet.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bussbolag-backar-fran-sprakregler_5991377.svd , http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4388675 , http://gt.expressen.se/nyheter/1.2358040/bussbolaget-backar-forarna-far-prata-hur-de-vill , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/08/anstallningspolicy-tala-bara-svenska-med-varandra/comment-page-3/ och http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8680007.ab .

Men företaget gör helt fel som backar, liksom de idiotiska typer som har fördömt språkregeln.

Rätta mig om jag har fel, men vi lever i ett land som heter Sverige. Eller hur? Därför är det självklart att man inte ska få prata annat än svenska på en arbetsplats, det borde förresten gälla ALLA arbetsplatser i Sverige, ja, utom turistbyråerna då.

Ärligt talat borde man förresten inte få prata något annat språk i Sverige än svenska oavsett var man befinner sig, såvida man inte är turist förstås.

För då undviker man konflikter och bråk angående utlänningar och icke-svenskar som är födda i Sverige.

För det är därför som regeln på Keolis kom till, nämligen att stoppa konflikter och bråk angående typer som pratar om andra på sina hemländers språk.

Jag jobbade en gång på ett företag där 4 thailändskor pratade thailändska med varandra, det slutade med att det blev ett jättebråk och en extremt dålig arbetsstämning som spred sig på hela stället.

Varför? Jo, thailändskorna pratade skit om alla de svenskar som var anställda där, när detta kom fram blev det bråk som hela tiden eskalerade. En av thailändskorna berättade nämligen för en svensk arbetare att de andra thailändskorna pratade skit om de svenska.

Jag var bara där i 2 år, men hela tiden var det bråk om detta. Till slut kallades samtliga in till chefen för att det skulle bli utrett, thailändskorna påstod då att de inte pratade skit. Men mötet resulterade inte i någon lösning, utan bråket fortsatte.

Det är nu fem år sedan jag slutade där, thailändskorna finns fortfarande kvar där och bråket fortsätter fortfarande.

fredag 4 mars 2011

Om mångkulturextremisternas genomtröga "trögkvarnar"

Idag hinner jag inte skriva så mycket, så därför får ni en försmak om vad nästa inlägg kommer att handla om.

Det kommer nämligen att handla om varför Skånepartiets partiledare Carl B Herslow blev frikänd för hets mot folkgrupp angående sanningen om den muslimske profeten Muhammed, varför Irans OS-kommitte' anmälde logotypen för London-OS-2012 för rasism och troligen även om det självklara i att låta invandringsmotståndare vara nämndemän i tingsrätt, hovrätt, förvaltningsrätt, kammarrätt och fastighetsdomstol, alltså i hela Sveriges rättssystem.

Väl mött i nästa inlägg alltså.

Tills dess lite intressant läsning på http://www.nationellidag.se/ , http://www.friatider.se/ , http://www.politisktinkorrekt.info/ , http://www.realisten.se/ och http://www.demokratbloggen.wordpress.com/ .

Och på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article350571.ab hittar vi en tvättäkta idiot som anser att det svenska språket ska avskaffas, detta på grund utav att det bl a finns "enorma fördelar" med att avskaffa det.

Jo men visst, visst finns det "enorma fördelar" med det, visst, säkert, och blåvalar kan ju flyga de också. Eller hur?

Räcker det inte med att det finns idioter som kräver att arabiskan ska ersätta det svenska språket på alla håll och kanter i Sverige? Nej, uppenbarligen inte!

Enjoy the reading!