tisdag 30 november 2010

Åk tillbaka dit du hör hemma

Jaha, så har det nu blivit dags för det inlägg som utlovades igår.

Men vad ska det handla om?

Mona Sahlins avgång som partiledare för Socialdemokraterna? Gnällspiken till kongoier som anmälde seriealbumet "Tintin i Kongo" som rasistiskt (han anmälde också det belgiska förlag som ger ut seriealbumet)?

Eller blir det någonting liknande?

Ja, ärligt talat så har jag inte kunnat bestämma mig för vad det ska handla om, så därför gör jag så här: Jag tar upp båda dessa saker, samt två nyheter till.
När det gäller de två första så kanske det är lite sent påtänkt, den om Mona "Negerslukare" Sahlin kom ju redan den 14:e november, och den om gaphalskongoiern i måndags eller tisdags förra veckan.

Men men, bättre sent än aldrig.

Dessutom ska jag också i detta inlägg ta upp en anmälan om förtal mot den muslimske socialdemokraten Nalin "Spygul" Pekgul för att hon i en intervju har kallat SD:s Jimmie Åkesson för rasist (vaddå bara i EN intervju??? Det är ju i MÄNGDER), samt också att en majoritet av den schweiziska befolkningen i söndags röstade igenom en lag som innebär att invandrare i Schweiz som begår grova brott och som lever på samhället utvisas ut landet med omedelbar verkan.

Den gemensamma nämnaren för alla dessa fyra nyheter (ja, utom möjligtvis den om Mona Sahlin då) är inläggets rubrik, alltså "Åk tillbaka dit du hör hemma".

Men jag börjar först med den första i detta inlägg.

Att den nu lite mer än 50-åriga muslimälskande och svenskfientliga gnällpladderskan Mona Sahlin äntligen har beslutat att avgå som ledare för Socialdemokraterna kom väl knappast som en chock för de flesta människor i det här landet, misstänker jag.

För hon hade ju faktiskt inget annat val. Alla skandaler, alla absurda och totalt genomstolliga uttalanden, samt all hennes enorma tafatthet när det gäller att leda partiet fick för henne till slut sitt rättmätiga fall.
Detta borde dock ha skett många år tidigare, hon borde t ex aldrig ha blivit partiledare.

Men ingen annan ville ju leda partiet med allt ansvar som det medförde, de som tackade nej till ledarskapet var ju smarta med tanke på den totala upp-och-nedvändhet som partiet befann sig i likt en upp och nedvänd hackspett evigt upp- och nerskakande i någon jättes väldiga näve.

Läs mer om Mona Sahlins avgång på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/mona-sahlin-avgar-1.1208287 , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mona-sahlin-avgar_5671219.svd och http://www.expressen.se/nyheter/1.2212935/mona-sahlin-avgar-som-partiledare .

Men varför kallar jag henne för negerslukare då? Tja, hennes första förhållande var ju (åtminstone enligt henne själv) med en svart afrikan och det är väl inte helt omöjligt att hennes svenskfientlighet grundar sig i just denna händelse.

Eller också har hon blivit våldtagen lite för många gånger, jag vet inte så noga.

På tal om neger förresten, i början av förra veckan så var det kända seriealbumet "Tintin i Kongo" föremål för gnällig- och patetiskhet igen, denna gång var det en Kongofödd "person" vid namn Boneven Idioto (översatt Ben-ven Idiot), hoppsan, ursäkta, Bienvenu Mbutu menar jag (med tanke på hur extremt konstiga namn som äkta negrer brukar ha så är det lätt att det kan bli fel).

Denna bortskämda gnällspik, som för övrigt har bott i Belgien i 20 år (vad gör du, Bienvenu, i Belgien när du inte kan acceptera landets lagar?), har anmält "Tintin i Kongo" för rasism, han har även anmält det förlag som ger ut detta seriealbum för rasism också.

Han påstår nämligen att svarta personer framställs i albumet som "allmänt dumma och svarta afrikaner".

Läs mer om detta löjleri på bl a https://politisktinkorrekt.info/2010/11/21/tintin-infor-ratta-i-belgien/ , http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/tintin-infor-ratta_5711053.svd och http://hn.se/nojekultur/ttkultur/1.1032150-tintin-infor-ratta .

Men vänta nu ett litet tag här. Har gnällspiken Bienvenu Mbutu ens läst detta seriealbum? Nej knappast, ty det finns inget rasistiskt i det.

Och vad gäller svarta afrikaner, vad är svarta afrikaner om inte just svarta afrikaner?

Eller är Herr Gnällspik färgblind?

Han kan förresten fråga vem som helst som har detta seriealbum om det är rasistiskt, för har han aldrig blivit utskrattad förut så blir han det garanterat det då.

Eller vad anser ni själva? Är "Tintin i Kongo" rasistiskt?
Visst, man kan hitta rasism i avföring om man verkligen ger sig faan på det, men det får väl ändå finnas gränser för hur mycket folk får störa sig.

Eller?

Personer som den där tokstollen (OBS! Nu var jag snäll) passerade i alla fall helt klart den gränsen samma dag som de föddes.

Men visst, då kan han ju lika gärna anmäla serietidningen "Tarzan" då för att Tarzan är vit och inte svart.
Ja, jävlar i det, vill han anmäla en tidning för rasism (eller varför inte album, Tarzan finns ju i seriealbum också så sätt igång och anmäl du, din jävla tokdåre) så ska han ju anmäla just den, för där formligen KRYLLAR det av negrer, apor och annat som finns i Afrika.

Snart är väl själva världsdelen Afrika rasistisk också, jag tänker nu på själva namnet. För i första halvan av ordet så står det ju Afr, det kan ju betyda afrikan och eftersom Afrika är en landyta och de flesta landytor är bruna (ja, inte faan är de BLÅ inte) och för mycket brun färg kan vara rasistiskt emot svarta människor så har man då ett solklart fall av rasism.

Snart är det väl rasistiskt att ha vita katter också, för de är ju VITA de. Nej, svart ska det vara, va? Nix, inte om man är vidskeplig!

Nåja, nog snackat om detta.

Igår så stod det i media om en anmälan till Justitiekanslern som en privatperson hade gjort om förtal emot den muslimska socialdemokraten Nalin Pekgul för att hon i en intervju hade kallat SD:s partiledare Jimmie Åkesson för rasist och sverigedemokrater för nazister. Den anmälan lades dock av någon mycket konstig anledning ner av JK (Justitiekanslern).

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/sverige/inte-fortal-att-kalla-akesson-rasist-1.1217888 , http://dagbladet.se/nyheter/inrikes/1.2535162-inte-fortal-att-kalla-akesson-rasist och http://hd.se/inrikes/2010/11/29/inte-fortal-att-kalla-akesson/ .

Okej, det här var ju intressant. Problemet med Justitiekanslerns bedömning är verkligheten, eftersom Nalin Pekgul klart och tydligt förtalar Jimmie Åkesson.

För han är inte rasist.

Nalin, du borde ta reda på vad ordet rasist betyder, ordet stämmer ju mest in på dig själv.

När det gäller sverigedemokrater rent allmänt så är de heller inga nazister, som sagt, läs på lite, Nalin Pekgul. Vill du hitta rasister och nazister så granska ditt eget parti istället, alltså Socialdemokraterna, då hittar du gott om rasister och nazister.

Men visst, om de saker som Spygul, ursäkta, Pekgul menar jag, har sagt om Jimmie Åkesson och alla sverigedemokrater inte är förtal så är det ju inte förtal att kalla muslimer för rasister och nazister heller då.

För muslimer är ju nazister (och rasister också), det har historien visat oss mängder med gånger. Ta t ex deras judehat och homohat, dessa två saker sträcker sig från muslimskt håll ända tillbaka till de första muslimerna som fanns på jorden.

Ett bra exempel i nutid är ju muslimers hat emot judar både i Israel och på andra håll i världen, och inte bara emot judar förresten.
Sedan har vi ju muslimska gruppers samarbete med Nazityskland emot judarna, t ex hade muslimerna en av de största SS-divisionerna under andra världskriget.

Är det någon som fortfarande inte tror att muslimer är nazister?

Man skulle kunna säga att Pekgul sade lite fel, hon menade ju egentligen att det är MUSLIMER som är nazister.
Men vad har då muslimer med SD att göra? Svar: Inte ett dugg, SD är ju emot islamiseringen, vilket naturligtvis de gör helt rätt i.

Avslutningsvis ska jag också ta upp följande sak, nämligen den om att en övervägande majoritet av det schweiziska folket i söndags röstade igenom en lag i Schweiz som innebär att invandrare som begår grova brott som t ex våldtäkt och lever på samhället utvisas med omedelbar verkan.

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/varlden/majoritet-i-schweiz-for-utvisningar-1.1217428 , http://www.fria.nu/artikel/86129 och https://politisktinkorrekt.info/2010/11/28/schweiz-rostar-for-utvisningar-av-grovt-kriminella-invandrare/ .

Ja, liksom i många andra fall tidigare så är Schweiz också denna gång ett föredöme för Europa, tänk om vi hade det så även i Sverige.

Men visst ja, Schweiz är ju en demokrati, och det är ju inte Sverige.

Puh, det här var ett låååångt inlägg det. Men nu är det äntligen slut.

Jag får se vad jag skriver om nästa gång.

Och till Bienvenu Mbutu, Nalin Pekgul och alla kriminella invandrare i Schweiz: Åk tillbaka dit ni hör hemma, nämligen till era hemländer. Och stanna sedan där!

måndag 29 november 2010

Käpprätt åt helvete

Mår inte bra, inte alls, har inte mått bra psykiskt på hela dagen och gör det definitivt inte nu heller. En av orsakerna till det är att min mamma är död, idag är det 2 veckor sedan hon dog.

Men det finns andra orsaker till att jag mår dåligt också, en av dem är att jag har vantrivts på jobbet en längre tid, sådant sätter sina spår också.

Så jag ska försöka byta jobb, för det här går inte längre.

Som ni säkert har räknat ut så blir det på grund utav det psykiska illamåendet inget inlägg ikväll, mår jag bättre i morgon så skriver jag det förhoppningsvis då istället.
Och då kommer jag troligen också att ta upp lite fler händelser än de som jag nämnde i det förra inlägget.

Ni får kolla in följande nyhetssidor så länge:

http://www.frianyheter.nu/

https://politisktinkorrekt.info/

http://www.friatider.se/

http://www.nationellidag.se/ .

söndag 28 november 2010

Mona Sahlin eller gnällspiken från Kongo?

Jaha, så var man tillbaka igen då. Den här gången blir det dock ett ganska kort inlägg, jag är nämligen inte hemma när detta skrivs.

Nästa inlägg kommer troligen som det ser ut just nu att handla om Mona Sahlins avgång som partiledare för Socialdemokraterna, en viss kongoiers eviga gnällspiksklagande över det belgiska seriealbumet "Tintin i Kongo" (han bor för övrigt i Belgien, undrar vad han har där att göra förresten för han kommer ju ifrån Kongo) eller någonting liknande.

Jag vet inte om jag kommer att skriva om någon av dessa saker ikväll, eftersom jag inte är säker på att jag hinner med det.

Men blir det inte ikväll så blir det i morgon.

Men inte ska ni väl bli lottlösa för det inte? Nehej då!
Kolla därför in de senaste nyheterna på http://politisktinkorrekt.info/ så länge, t ex den på http://politisktinkorrekt.info/2010/11/28/idag-dor-den-svenska-yttrandefriheten/ .

Ha det gött tills vi ses i nästa inlägg.

lördag 20 november 2010

R.I.P Mamma

Min mamma dog i måndags kl. 10.50 på Centralsjukhuset i Karlstad, hon somnade in lugnt och stilla. Sorgen och saknaden är enorm, hon betydde oerhört mycket för mig och jag älskade henne väldigt mycket. Hon stod mig så nära, jag går omkring som i en bubbla under dygnets vakna timmar, känner mig avskärmad från verkligheten.

Men minnet av henne kommer att leva för evigt. Det finns ingen väg tillbaka, bara framåt. Det gäller att vara stark nu även om gråten naturligtvis kommer då och då, nu senast igår.

R.I.P Mamma 1931-07-22 - 2010-11-15.

Tomheten är enorm, men minnet av dig lever för evigt inom mig........

Saknar dig, mamma............

fredag 12 november 2010

Sverige är världsledande på förljugen media

Nu ska det handla om beskjutningarna i Malmö, men också om den man som i veckan häktades i veckan misstänkt för fem mordförsök och ett mord.

Precis som vanligt så har svenskfientlig media som t ex Aftonbladet, SVT, Expressen och TV4 gjort vad de kan för att försöka tuta i folk hur mycket lögner som helst om gärningsmannen. En av de första lögnerna var att det rörde sig om en ny laserman, en annan att Sverigedemokraterna var skuld till beskjutningarna.

Ett tag påstod PK-media till och med att gärningsmannen var sverigedemokrat, inte ens jag trodde att PK-media kunde sjunka så lågt.

Men jag hade uppenbarligen fel.

Och i söndags så kom då återigen en lögn, nämligen när både TV4 och SVT påstod att den gripne gärningsmannen var svensk. Som bevis på detta intervjuvade man en polis vid Malmöpolisen vid namn Börje (efternamnet kommer jag inte ihåg).

Jag såg för övrigt intervjuverna med denne Börje, men när jag sedan började tänka efter lite grann så slog det mig att denne polis lika gärna kunde ha blivit köpt av TV4 eller SVT, även annan PK-media kunde ha betalat polisen för att ljuga.

För det är långt ifrån första gången som PK-media har betalat intervjuvoffer för att ljuga, ett av många exempel på det skedde när Aftonbladet betalade en före detta "nazist" för att ljuga om det här med den uppmärksammade stölden utav Aufschwitzskylten, ni vet den som det stod "Arbeit macht frei" på. (Min tyska är inte sådär jättebra, så jag är inte säker på att jag har stavat rätt.)

Killen ifråga fick nämligen 30 000 kronor av Aftonbladet för att säga att han och några till som var med i dåvarande NSF skulle sälja skylten och använda pengarna till att bygga upp en nazistisk terrorgrupp som skulle spränga riksdagshuset i luften.

Men inget utav detta stämde, istället blev Aftonbladet återigen avslöjad som den lögntidning den är, t ex var ingen av gärningsmännen medlem i NSF bl a på grund utav att NSF inte längre fanns.

Det här var alltså en av orsakerna till att jag trodde att PK-media hade "köpt" polisen, så att säga.
Men så småningom lade jag ner den misstanken, polisen vore oerhört korkad om han skulle riskera en sådan sak.

Och så korkad är ingen polis.

På tal om polis förresten så har både polis och åklagare fördömt publiceringarna i många PK-mediatidningar, t ex Metro och Aftonbladet, med namn och bild på den misstänkte gärningsmannen.

För exakt så är det, personen ifråga är bara misstänkt, han är alltså inte dömd för de brott som han misstänks för.

Dessutom är den misstänkte inte svensk, utan finländare. Jag skrev ju i ett annat inlägg i denna blogg att mycket talade för att gärningsmannen är invandrare, så på den punkten hade jag inte fel i alla fall.
Men det hade jag däremot när det gällde påståendet om muslimsk invandrare.

Nåja, nu är det ju inte helt säkert att polisen har gripit och häktat rätt gärningsman, de hade ju fel vid ett annat tillfälle för inte så länge sedan när de grep en person som inte var Malmöbo ens. Men den persoen släpptes sedan, misstankarna höll dåligt.

Eller rättare sagt, de höll inte alls!

Som sagt så har både polis och åklagare fördömt många PK-mediatidningars bild- och namnuppgifter på den misstänkte 38-åringen, detta för att bevisvärdet blir mycket mindre.

Sedan är det märkligt att det bara har intervjuvats icke-västerländska eller icke-vita invandrare om vad en del människor i Malmö tror om huruvida rätt person sitter häktad, precis som om det hela inte angick svenskar eller vita invandrare.

Snacka om ensidig rapportering, alltså kör PK-media på i precis samma spår som de alltid gör.
Dessutom kör de hets mot folkgrupp också vilket inte är första gången, samt hänger ut en hitills oskyldig person med namn, ålder och bild.

Sådant är nämligen straffbart, vad jag vet, hade personen redan blivit dömd så hade det varit en annan sak.

Däremot hängdes inte den 23-årige libanes, ni vet han som slog och sparkade ihjäl 78-åriga Inger tidigare i år på den så kända parkeringsplatsen i Landskrona, ut med namn och bild i PK-media, detta trots att killen ifråga var skyldig. Inte ens efter att han fälldes hängdes han ut.

Tur att det finns fri och sanningsenlig media som t ex http://www.frianyheter.nu ,

http://www.politisktinkorrekt.info

och

http://www.nationellidag.se , där man kan läsa HELA sanningen om saker och ting.

Sedan var det ju också så att det mord som 38-åringen misstänks för begicks på en svensk kvinna, alltså har beskjutningarna ingenting med rasism att göra, till skillnad mot vad PK-media försöker få det till.

Men som sagt, det är inte första gången som PK-media ljuger om olika saker, det är ju det som PK-journalisterna lever på, nämligen lögner, förtal, smutskastning, indirekta uppmaningar till grova våldsbrott mot oliktänkande osv.

Visst, det finns undantag, all PK-media kör inte med sånt här, men majoriten av dem gör det.

Läs mer om det här med beskjutningarna och den misstänkte 38-åringen på bl a

http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-anhallen-for-malmoskotten-1.1203715 ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.485461-vapenbeslag-kan-falla-38-aringen ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/38-aringen-ska-utredas-for-aldre-mord_5647955.svd ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=233638 ,

http://hn.se/nyheter/sverige/1.1015996-misstankt-skytt-i-malmo-anhallen

och

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/11/jk-kritiserar-namn-och-bildpubliceringar/ .

Och Sverige blev för bara någon månad utnämnd till att ha världens friaste och demokratiska press, ja, man vet inte om man ska skratta eller gråta åt denna absurdhet.

Hade Sverige blivit utnämnd till att ha världens mest förljugna media, ja, då hade det varit en annan sak. För det är ju sant när det gäller PK-media.

Ta bara följande t ex:

När en viss person (vi kan kalla honom Ken) angående det här med den misstänkte 38-åringen mailade Aftonbladet och frågade varför de inte publicerade Landskronamördarens (alltså den 23-årige libanesen) identitet eller bild fick Ken som svar att det fanns en hotbild mot libanesen.
Jaha, men vad i helvete finns det inte mot 38-åringen då??? Aftonbladet har ju till och med publicerat både för- och efternamnet på honom, så snacka om att Aftonbladet har en stor skuld i om det händer 38-åringen någonting tragiskt!

Är det inte ganska tydligt hur en fascistisk, förljugen, antidemokratisk och svenskfientlig skräpblaska som Aftonbladet jobbar?

OBS! Jag tog nu bara ETT enda exempel, det finns mängder med sådana. Och det gäller inte bara Aftonbladet.

söndag 7 november 2010

Varför anmäla om ni är oskyldiga?

Igår stod följande artikel på SVT text-tv:

Männen som greps anmäler polisen

De fyra män som greps av polisen i Göteborg i anslutning till förra helgens bombhot mot stadens centrala delar har nu polisanmält polisen för ingripandet, skriver Aftonbladet.

-Vi vill ha upprättelse. Vi vill att hela svenska samhället ska veta att vi är oskyldiga, säger hustrun till en av de som greps.

De fyra familjerna gick idag till polishuset i Angered, där de gjorde en anmälan per hushåll. -Vi har anmält dem som gjorde insatsen och även dem som beslutade om dem, säger hustrun till Aftonbladet.

Läs mer om det hela på bl a http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8078265.ab ,

http://www.dagensps.se/artiklar/sn/2010/11/05/232175/index.xml ,

http://www.nyhetsverket.se/nyhet/11280/Terrorgripna-anm%C3%A4ler-polisen

och

http://www.dagensps.se/artiklar/sn/2010/11/05/232175/index.xml .

Ja, vill man polisanmäla någonting så är man ju naturligtvis i sin fulla rätt att göra detta, dock blir det hela rätt märkligt när det som i det här fallet är frågan om att de poliser som blir anmälda bara har gjort sitt jobb.

För polisen hade naturligtvis goda skäl till att gripa dessa personer, gripandena skedde knappast på måfå, så att säga.

Och varför anmäler dessa invandrare (ja, det är frågan om invandrare, i det här fallet muslimska sådana, detta enligt sanningsenlig media) polisen om de är oskyldiga?

Eller är det frågan om hämndanmälningar, för att polisen gör sitt jobb?

"Buhuuu, buhuuuuu, det är såååååååååå syyyyyyyyyyyyynd om ooooooooss, polisen är dumma rasister!!"

Jaha ja, det resonnemanget är det ju knappast första gången man hör, och inte den sista heller.

Som sagt, varför anmäler de polisen om de är oskyldiga? Det här visar ju bara på motsatsen, nämligen att de är skyldiga, och att de har någonting att dölja.

En annan sak som är märklig med detta är att muslimska invandrare borde vara vana vid polisaktioner i sina hemländer, eftersom dessa länder oftast är rena diktaturer.

Så därför borde de ju acceptera polisaktioner i Sverige också.

Jag förstår helt enkelt inte varför dessa familjer har anmält polisen, för det finns ju faktiskt ingenting att anmäla.

Sedan är det också lite kul att några av fruarna för talan, med tanke på vad islam säger om muslimska kvinnors rätt i samhället.

Med andra ord, det blir rejäla spöstraff för dessa fruar när de kommer hem!

tisdag 2 november 2010

Ruttna Gyttjaland kräver Mona Sahlins avgång

Jag trodde aldrig att jag skulle hålla med en vänsterextremist om någonting, men idag har jag gjort det.

Följande artikel stod nämligen på SVT text-tv idag:

SSU kräver partistyrelsens avgång

SSU:s ledning kräver att Mona Sahlin avgår tillsammans med hela partistyrelsen.

"Partiet har agerat naivt och gått kräftgång under en längre tid och ansvaret för ledande partiuppdrag måste nu förnyas och föryngras."

Det skriver Jytte Guteland, förbundsordförande i SSU, ihop med SSU:s valanalysgrupp på SVT Debatt hemsida.

I SSU beskriver många känslan som att Socialdemokraterna har svårigheter att kommunicera vad som är partiets mål för Sverige de kommande tio åren.

Läs mer om det hela på bl a http://www.expressen.se/nyheter/1.2198545/ssu-satter-press-pa-sahlin ,

http://svtdebatt.se/2010/11/ssu-socialdemokraternas-partistyrelse-maste-avga/

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/ssu-kraver-foryngring-i-partitoppen-1.1201430 .

Men snälla lilla Gyttja Gjutland, ge Mona Sahlin lite tid istället! Visst, jag håller med, hon har gjort bort sig tillräckligt, men du kan väl ändå visa att du är lite människovän.

Dock är ju Jytte Guteland inte det, hon är ju vänsterextremist (eller vaddå, trodde ni att enbart organisationer som t ex RKU, Revolutionära Fronten, AFA, Ung Vänster, Rättvisepartiet Socialisterna har monopol på vänsterextremister?), men ändå, hon kunde ju i alla vara så pass schysst så att hon ger Mona Sahlin en dag i taget i alla fall.

Ändå håller jag med fröken Gyttjaland i det här fallet, Mona Sahlin måste bort om det ska kunna börja gå lite bättre för partiet.
När det gäller resten av partiledningen är jag dock lite mer tveksam, de behöver inte följa det sjunkande skeppet i graven, om jag säger så.

Och angående föryngras förresten: Må hända att Ruttna Gyttjaland (förlåt mig, Gyttja Gjutland, menar jag) vill ta över partiledarposten efter Mona Sahlin direkt månntro?

I så fall tycker jag verkligen synd om de socialdemokratiska väljarna.

För att välja mellan Jytte Guteland och Mona Sahlin, ja, det är som att välja mellan pest och kolera!

OBS! Byt namn för tusan, Jytte Guteland, det är väldigt lätt att tro att du heter någonting helt annat.
Byt namn till Gyttja Gjutland istället, det passar dig bättre.