söndag 28 februari 2010

Kommande inlägg försenat på grund utav datakrångel

Har haft datakrångel nästan hela veckan och har det fortfarande, detta är orsaken till att inlägget om tigerräkor ännu inte har skrivits.

Men om allt går som det ska så ska det bli publicerat någon gång under den kommande veckan.
Så nu vet ni orsaken till förseningen, tänkte bara nämna detta.

tisdag 23 februari 2010

Stoppa all import av tigerräkor medans det ännu finns något djurliv kvar i Sverige

Nästa inlägg kommer troligen att handla om att det farliga med tigerräkor, de som finns i Sveriges livsmedelsbutiker och på andra håll i Sverige är nämligen rena virusbomben.

Ikväll stod det nämligen en artikel om det på SVT text-tv, och i torsdags stod det i Fiskejournalen (alltså Nordens största sportfisketidning) en artikel om varför tigerräkan är så farlig.

Mer om detta i nästa inlägg, jag kommer då även att lägga in lite information om denna djuphavsart (japp, tigerräkan är en djuphavslevande räkart, det är därför som den är så stor) men tänkte i och med detta inlägg mest ge ett litet livstecken ifrån mig.

Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket i denna blogg på sistone är att jag inte har haft någon riktig skrivlust, samtidigt är min hand inte riktigt bra än heller så det har lite grann med det att göra också.

I väntan på nästa inlägg kan ni kolla in ett inlägg som finns på http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14117903 , det handlar om att Jägarförbundet eventuellt så småningom någon gång kanske kräver att få skjuta invandrare och flyktingar.

Låter det hela konstigt? In that case: Allting har sin förklaring, gå in och läs inlägget och ni förstår varför.

Angående det här med tigerräkor så kommer det i nästa inlägg, som ska komma i morgon.

Väl mött då, hej svejs så länge!

fredag 19 februari 2010

Att starta bråk är ingen merit, till skillnad mot vad Mona Sahlin tror

Vad tycker ni om invandrare och "flyktingar" som kräver att få ett jobb trots att arbetsgivaren inte kan ta in något folk?

Själv anser jag att sådana "människor" är idioter, som gastar om rasism så fort ingenting passar dem.
Eller rättare sagt: De är bortskämda luspudlar som inte skulle uppskatta att få sin fisring spräckt gratis ens!

Jag har ett exempel på en sådan person, nämligen i form utav följande händelse:

Ikväll fick jag reda på utav en kompis att en turk som besökte den Konsumbutik som ligger i närheten av där min kompis bor klagade över att han inte fick jobb på den butiken.

Men det är ju så att Konsum, precis som andra arbetsgivare, inte anställer människor som inte är kompetenta att utföra de arbetsuppgifter som krävs. Detta är det ingenting konstigt med.

För så fungerar det överallt, att sedan många invandrare och en övervägande majoritet av alla "flyktingar" inte fattar det är en annan sak.
Sådana personer borde gå en kurs i allmänbildning i hur man begår självmord, och sedan praktisera det på något ställe där ingen annan än de själva blir skadade eller dödade.

Vad beträffande turken så försökte han garanterat få igång bråk med personalen, personer som har arabisk eller afrikansk härkomst (det sistnämnda gäller av naturliga skäl svarta människor) brukar vara bra på sånt. Detta gäller för övrigt de allra flesta muslimer med härkomst ifrån t ex arabländerna.

Men att starta bråk är inte en merit, även om ett svenskfientligt avskum som t ex Mona Sahlin tycker det.

En i personalen försökte dock förklara för turken att de inte hade något jobb åt honom, istället tyckte de att han skulle höra med en Konsumbutik som fanns c:a 5 km därifrån.

Men det passade inte turken, istället började han gasta och skrika om att personalen var rasister och att det var rasistiskt att inte anställa honom.

Det enda den här personen är kompetent till är uppenbarligen att spränga sig själv i luften, för om han gör det så har vi ett problem mindre i Sverige.

Tänk om alla Sveriges muslimska invandrare och flyktingar (och även romerna) sprängde sig själva i luften utan att skada eller döda någon annan, vilket bra land vi skulle ha då.

För då vore vi ju kvitt en massa problem.

Eller vad anser ni själva?

torsdag 18 februari 2010

Hur man anpassar sig till dagens Sverige

Det här citatet är hämtat ifrån en msn-konversation under gårdagskvällen, och det lyder så här:

"Man måste ha lite stil och klass om man ska komma någonvart i dagens Sverige, det går inte att köra med demokratiska metoder eftersom det handlar om att anpassa sig efter vad som gäller i samhället."

Med tanke på all antidemokrati som råder i Sverige nu för tiden, t ex ifrån våra folkvalda i riksdagen, politiskt korrekta journalister och andra makthavare, kort sagt det politiskt korrekta etablissemanget, antidemokratiska "antirasister", vänsterextremister osv så är detta citat mycket träffande.

Eller vad tycker ni själva?

PS. Om ni undrar varför jag inte har skrivit något inlägg i denna blogg sedan i fredags så beror det på att jag råkade ut för en olycka i lördags, därför har jag inte kunnat skriva någonting sedan dess eftersom högerarmen har behövt vila.

fredag 12 februari 2010

Vi är de farliga, inte djuren

Inlägget om vänsterextremt pack får vänta, för idag stod det på SVT text-tv en artikel som verkligen fick mig undra över hur många människor resoner.

Så här löd artikeln:

Björn mest skrämmande i skogen

En attitydundersökning som Sveriges Lantbruksuniversitet låtit göra visar att nästan varann svensk mellan 16 och 85 år är rädda för att möta en björn.

På andra plats kommer vildsvin och trea på listan över skogens mest skrämmande djur hamnar vargen. Vildsvinsskräcken ökar mest. 1980 var en procent rädda, idag är 30 procent rädda för den växande grisstammen.

Drygt 15 000 personer har besvarat enkäten. När motsvarande undersökning gjordes 1980 var älgar de vilddjur som upplevde som läskigast.

Mer om det hela finns att läsa på t ex http://svt.se/2.22620/1.1886106/bjornen_mest_skrammande_i_skogen och http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sveriges_lantbruksuniversitet__slu/pressrelease/view/svenskarna-aer-mest-raedda-foer-bjoern-371802 .

Det här var det absolut löjligaste som jag har läst på länge!

Är älgar för övrigt vilddjur? Nej, de är vilda däremot.
Och angående läskigast så kan jag väl i och för sig förstå den människa som någon gång har fått en älgkrona i arslet, alltså blivit stångad med full kraft utav en rasande älgtjur, om han eller hon tycker så.

Angående själva undersökningens resultat så är tydligen de människor som har besvarat enkäten minst sagt sjuka i huvudet, eller rättare sagt, de riktar farligheten åt helt fel håll.

För om det är några som vi människor borde vara rädda för så är det andra människor och varandra.

Varför? Jo, därför att vi är de enda varelser som gör saker emot varandra som inga andra varelser gör.

Vi människor är de farligaste varelserna på hela jorden, många av oss är också onda t ex vänsterextremister, våldtäktsmän ifrån t ex muslimska och afrikanska länder, kommunister och många politiskt korrekta.

Därför borde människan utrotas, vi kommer också enligt alla vetenskapliga fakta att dö ut.
Eller också kommer vi att utvecklas till någonting annat, evolutionen pågår ju ständigt.

Men helt klart är att människan som art en gång kommer att upphöra att existera. Och detta beror enbart på oss själva.

Till er som förresten vill läsa ett inlägg om, enligt Säpo, integrationsminister Nyamko Sabuni och andras uppfattning, muslimers hot emot Sverige: Håll utkik efter det på http://www.karpstryparn.wordpress.com/ , det är tänkt att det ska komma där senare ikväll. Jag har ju faktiskt inte skrivit ett inlägg i den bloggen på 2 veckor, så det är verkligen dags för det nu.

Inlägget kommer att heta "Islam - den absoluta vålds- och pedofilreligionen". I det kommer jag även att dra in AFA-svins försök till grov misshandel av nationaldemokrater som skedde igår utanför en skola där Nationaldemokraterna gjorde reklam för sin politik, samt ta upp lite skillnader mellan t ex buddism och islam.

Väl mött där, förhoppningsvis senare ikväll.

torsdag 11 februari 2010

Karpstryparn's Weblog ligger denna vecka på plats 111 av 9475 rankade bloggar

Ikväll såg jag att en av mina bloggar, nämligen Karpstryparn's Weblog på http://www.karpstryparn.wordpress.com , denna vecka ligger på plats 111 av 9475 rankade bloggar, detta enligt inflytande.se.
Det här är den högsta placering som den någonsin har haft sedan jag startade den i februari 2008.

Så här står det på http://www.inflytande.se om Karpstryparn's Weblog:

Karpstryparn.wordpress.com är en mycket inflytelserik blogg. Endast 1,17 % av svenska bloggar är mer inflytelserika.
Bloggen har plats 111 av 9475 rankade bloggar. Ytterligare 186707 bloggar saknar inlänkar och rankar därför inte alls.

Ja, det här är ju ett utav många bevis på att jag vet vad jag skriver om, så tji fick ni som anser motsatsen eller som kommer med skitprat.

Om ni inte tror mig så kolla själva på http://inflytande.se/blog/karpstryparn.wordpress.com/ .

onsdag 10 februari 2010

Till de som vill se mer invandrare i TV

De senaste åren så har politiskt korrekta oroat sig över att det är för få invandrare i TV-programmen, detta efter att vid flera tillfällen ha hört det ifrån grekiskan Alexandra Pascalidou, kurden Kurdo Baksi, bulgaren Zlatan Ibrahimovic, islamisten Mahmoud Aldebe och andra kända invandrare.

För att ändra på detta så har nu TV3:s ledning bestämt att programmet Efterlyst nu ska börja sändas 7 dagar i veckan.

Läs mer om programmet och den brottslighet som det tar upp på http://www.tv3.se/efterlyst .

tisdag 9 februari 2010

Om hiphop och den invandringsvänliga skitblaskan Metro

"Hiphop är upp-nedvänd "hackspettmusik" som "spelas" av ett gäng misslyckade wannabeståuppkopior som ackompanjeras utav avdankade trummaskiner, där best-före datumet gick ut en halvtimme efter att de släpptes på marknaden."

Detta och lite till skrev jag i en kommentar ikväll till den vidriga vänsterextremisten och AFA-supporten Nabila Abdul Fattahs (i folkmun kallad Nabila Käpphäst) kolumn om hiphop på http://www.metro.se/2010/02/09/10570/hip-hop-ses-inte-som-riktig-musik-i-s/ .

Och jodå, hon har vid flera tillfällen gjort klart att hon stödjer den vänsterextrema terroristorganisationen AFA, alltså Antifascistisk Aktion. En artikel om att hon stödjer AFA och andra vänsterextrema terroristgrupperingar finns på http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/10/03/ken-ring-stoppa-invandringen-afa-muslimen-nabila-rasar/ .

Hur kan Metro låta en person som helt öppet stödjer grov misshandel, mordbrand, mordförsök och andra "trevligheter" emot oliktänkande skriva kolumner där?

Fast det klart, skit dras ju till skit, och då är det ju inte så konstigt.

Metro ja, denna invandringsvänliga och antidemokratiska skitblaska som det inte ens duger till att torka sig i arslet med.

Och Metrobloggen är inte mycket bättre den heller, även om det uppstår vissa problem om man försöker torka sig i stjärthålet med en internetsida.

För ingen människa har väl ett så stort arsel att han eller hon får in en hel dator i det, inte en halv heller för den delen, ja, utom svenskfientliga typer som t ex Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Kurdo Baksi och Nabila Abdul Fattah då.

Eller rättare sagt, de är ju rent allmänt på alla sätt arsel allihop, uttrycket "gapa och svälj" får en helt ny innebörd i deras fall.
Det stopar dock inte där, men jag ska inte vidareutveckla det hela med risk för att trötta ut mina läsare.

"Journalisterna" på Metro är förresten förintelseförnekare, detta enligt en artikel som finns på http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/20/metro-fornekar-folkmordet-pa-armenier där det står om att de förnekar det folkmord som Turkiet begick på assyrier och armenier i början av 1900-talet.
Ändå är det bevisat bortom allt tvivel att detta folkmord har skett, hela världen vet om det. Det är bara i Turkiet som det råder oenigheter om det, c:a hälften av turkarna där anser att det inte har skett medan de övriga 50 %:en anser det motsatta.

Även de som håller i själva Metrobloggen förnekar detta folkmord, jag har själv erfarenhet av detta eftersom jag har pratat med supporten på Metrobloggen. Nu var det här visserligen någon gång i februari 2008, men han som jag pratade med då påstod att detta folkmord inte hade ägt rum.

Orsaken till att jag tog upp det med honom var att jag i ett utav mina inlägg då hade skrivit om det här folkmordet, inlägget blev borttaget med hänvisning till att "folkmordet inte är bevisat".

Jag har själv en blogg på metrobloggen.se, har haft den sedan i september 2007 (adressen till den är http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn om ni vill kolla in den) och tänker inte sluta blogga där.

Men jag förstår varför det är så många bloggare som lägger ner sin blogg på metrobloggen.se och börjar blogga på andra sidor som t ex blogspot.com och http://www.wordpress.com/ .
Metrobloggen är ingen demokratisk sida, istället föraktar de som håller i den yttrandefrihet och åsiktsfrihet, t ex tas inlägg bort utan att det finns någon orsak till det.
Fråga han som driver Demokratbloggen på http://www.demokratbloggen.wordpress.com/ , han hade en blogg på metrobloggen.se förut men ett inlägg som han skrev om hur Libanon blev sedan den muslimska invandringen översvämmade landet togs bort.
Det som han gjorde var att publicera 7 stycken videos från Youtube, i dessa berättade en kvinnlig libanesisk professor om hur den muslimska invandringen hade förstört landet. Libanon var nämligen kristet innan denna förgörelse började.
Men att bevisa att ens påståenden är sanna får man tydligen inte göra på metrobloggen.se, inte i när det gäller sånt som gör att de kan få "problem" själva. Han fick inte göra det i alla fall och därför gick han över till en demokratisk bloggsida.
Sedan lurar ju Metrobloggen sina bloggare på andra sätt också, t ex tog de i december 2009 bort möjligheten för de som bloggar där att få 3 öre per sidovisning. Anledningen till att de gjorde det var att de reklamintäkter som skulle kompensera bortfallet inte räckte till.
De som håller i sidan menade alltså att det inte fungerade som det var tänkt, enligt dem gick de med förlust.
Men hur ser det ut nu? Jo, nu är det reklam dubbelt upp mot förut! De hade alltså inte förlorat ett skit, istället hade det hela fungerat som det skulle. Men de är gnidiga och snåla så det skriker om det, de lurar alltså sina bloggare.
Så det är inte konstigt att Metrobloggen tappar fler och fler bloggare.
Men om jag nu tycker som jag gör, varför har jag då min blogg kvar där?
Jo, jag är som kärringen mot strömmen, dessutom har jag lagt ner alldeles för mycket tid och energi på den för att jag ska vilja ta bort den.
Sedan vet jag också att det finns vänsterextremister och vissa andra som vill se min blogg borttagen, den glädjen får de dock inte så länge jag håller mig till användaravtalet vilket jag gör.
Däremot funderar jag på att ta bort min djurblogg på http://www.metrobloggen.se/djurbloggen , jag är ju inte så aktiv på den.
Men detta är bara funderingar än så länge, hur det blir med det återstår att se.
Vad tycker ni själva om Metro och Metrobloggen förresten?
Och vad tycker ni om den vänsterextrema våldsstödjarkolumnisten Nabila Abdul Fattah?

Livstecknet

Om ni undrar varför jag inte har skrivit något inlägg sedan i fredags så beror det på att jag har kollat mycket på film, i lördags såg jag t ex en äkta klassiker som borde finnas i varje rysarälskares samling.

Filmen heter Shockwaves och är från 1976. Den handlar om tyska zombiesoldater som finns vid en söderhavsö, kommer kanske att berätta om den i ett kommande inlägg.

Har haft filmen i min ägo förut, men har nu fått tag på den igen.

Men men, nästa inlägg kommer i morgon eller på onsdag kväll, tänkte bara ge ett litet livstecken ifrån mig.

Ha det gött så länge.

fredag 5 februari 2010

Anal 5 gör gemensak sak med TV4:s antidemokratiska dårhushjon i kampen emot demokratin

I måndags så skedde en sak som ytterligare ännu en gång bevisar att TV4, eller rättare sagt TV Yra, inte är en demokratisk kanal.

Tillsammans med Kanal 5, som jag på grund utav denna händelse i fortsättningen kommer att kalla för Anal 5, så genomförde då TV4 en opinionsundersökning där folk fick sms:a in varsitt sms till det parti som de tyckte stod för de bästa sakerna och som de kände samhörighet med.

Sverigedemokraterna fick flest röster, närmare bestämt 46 % av sympatierna.

Men då TV4 och Anal 5 upptäckte detta så stoppade de röstningen.

Ifrån TV Yra (alltså TV4 i folkmun) hette det att "resultatet kan missuppfattas", och ifrån Anal 5 lät det så här: -Vi borde ha insett misstaget.

Läds mer om dessa båda tv-kanalernas avskyvärda syn på demokrati på bl a http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2010/02/02/skrammande_demokratisyn_pa_tv4_och_kanal
, http://www.fredrikarvidsson.com/2010/02/varfor-och-vad-var-det-egentligen-som-stoppades/ , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-i-majoritet-matning-stoppad_4189337.svd
och http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/february/god-dag-yxskaft-tv4-gruppen.html?_tmp=5ce10dbdaa956257890fc80824314c283f3d39e1 .

Dessutom kom efteråt Anal 5 och TV Yra med det absurda och befängda påståendet att SD skulle ha manipulerat sms-röstningen.

Men vad var problemet med detta resultat? Kunde inte Anal 5 och TV Yra acceptera sanningen?

Och hur manipulerar man en sms-röstning?

Svaret på den sista frågan är enkel, nämligen följande: Det går inte., bl a på grund utav att man bara kan skicka ett sms per person när det gäller sånt här.

För ett sms är ett sms, och inte en text som man skriver på en liten fjuttig pappeslapp.

Eller lever Anal 5 och TV Yra kvar i lågstadiet? Om så är fallet så är deras påstående förklarigt för när man är i den åldern så brukar man ju skicka handskrivna lappar till varandra, t ex på skollektionerna. Och ingen kan ju döma en liten småunge som borde ha stannat kvar på "apstadiet" istället.

Släng er i väggen, alla nyfödda orangutanger, för här kommer anal-asen och yr- och velpottorna på Anal 5 och TV Yra!

Och vad beträffande min klockrena benämning på Kanal 5 och TV4 så kommer jag i fortsättningen att kalla dem för deras rätta namn, nämligen Anal 5 och TV Yra.

För det verkar inte vara så värst mycket annat än rövslickare och yrpottor som jobbar på dessa båda kanaler, om det mot all förmodan finns demokratiskt sinnade människor där så har de andra gömt dem väl.

Ärligt talat, TV4 och Kanal 5: Byt namn till TV Yra och Anal 5 istället!

För dessa båda namn stämmer mycket bättre in på er, eller rättare sagt bäst.

I fortsättningen kommer i alla fall jag att benämna er som dessa.

Varför? Ja, ni bevisar ju själva vad ni är för någonting.

Danke for die word!

Klockren video om den antidemokratiska vänstertidskriften Expo

Innan inlägget om TV4:s och Anal 5:s (Kanal 5 är det ju egentligen, men hädanefter så kommer jag att kalla dem för Anal 5 som är den rätta benämningen, vilket de förtjänar eftersom de är ett gäng rövslickare som ideligen slickar den politiska korrekthetens stjärthål tills de blir dyngbruna i käften) så slinker jag emellan med en låt om den antidemokratiska vänstertidskriften Expo.

Lyssna noga och njut av den sanningsenliga texten, låten finns på http://www.youtube.com/watch?v=DIFjJm6N1Nc .

Kommentera sedan gärna vad ni tyckte om den, jag är "idel öga".

onsdag 3 februari 2010

De flesta politiska brottslingar hör till vänsterblocket

Att det finns brottslingar i och till alla partier vet vi ju alla, det visar sig ju också titt som tätt att det är så.

Det lustiga är dock att det är i just vänsterblocket, alltså Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet, som det verkar finnas mest av sådana. Vad detta kan bero på kan man ju mest bara spekulera i, men någonting måste det ju bero på i alla fall.

En långsökt gissning är att det kan ha att göra med att både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet alltid har haft kopplingar till nazismen.....men å andra sidan har de borgeliga partierna också alltid haft det.

De enda partierna som inte har kopplingar till nazismen är faktiskt Kristdemokrakterna och Miljöpartiet, orsaken till det är att de inte har funnits tillräckligt länge för att kunna ha det.

Nu kanske någon tänker följande: -Så resonerar en äkta borgare!
I så fall undrar jag om den personen lider utav kraftig brist på läsförståelse, med tanke på hur han eller hon måste ha läst mitt inlägg.

Den eller de som tror att jag är det har fullständigt fel, jag är inte borgare och har aldrig varit det heller.
Däremot gillar jag inte den politik som de står för, men å andra sidan är ju inte vänsterblocket bättre de heller.

Vänsterblocket ja, detta lustiga block som kryllar utav brottslingar. Vänsterpartiet är ju ett bra exempel på det, och naturligtvis också Socialdemokraterna.

Miljöpartiet är inte så dåliga de heller, en artikel från i går som stod i bl a NWT (Nya Wermlandstidningen), VF (Värmlands Folkblad) och som även stod på svt.se bekräftar detta.

Artikeln finns på t ex http://www.nwt.se/karlstad/article652378.ece , http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Avsatt-kassor-vagrar-aterlamna-dator-100202.aspxom och http://svt.se/2.33874/1.1871826/kassoren_polisanmald?lid=senasteNytt_1851497&lpos=rubrik_1871826 .

Det hela rör sig om Miljöpartiets förre kassör i Värmland, hon vägrar nämligen att lämna tillbaka den dator som deras bokföring finns på. Därför har hon blivit polisanmäld av sitt parti, någon annan väg fanns uppenbarligen inte att gå.

Ändå hade hon fått många chanser, varför hon vägrar lämna tillbaka bokföringen vägrar hon att svara på.

Jojo, bokföringsbrott är allvarliga saker det, för man kan ju lugnt säga att det är frågan om bokföringsbrott när den skyldige vägrar lämna tillbaka bokföringen.

Och jojo, det finns gott om brottslingar inom vänstern.

Men å andra sidan finns det brottslingar i och till alla partier.

tisdag 2 februari 2010

Fildelning och arbetslöshet hänger ihop

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

Polisrazzia mot fildelare

Polisen gjorde idag en razzia mot fildelare på fem platser i landet, uppger P3 Nyheter. Tillslaget gäller två sk DC-hubbar där flera användare lagt upp mellan 9.000 och 17.000 musikfiler.

Vid razziorna hemma hos de misstänkta tog polisen datorer i beslag. Några av de misstänkta erkänner brott mot upphovsrättslagen.

-En persom har anhållits. Mer än så kan jag inte säga just nu eftersom arbetet pågår, säger åklagare Fredrik Ingblad till TT.

Läs mer om det hela på t ex http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-razzia-mot-fildelare_4192043.svd , http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.302197-polisrazzia-mot-fildelare och http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisrazzia-mot-fildelare-1.1038236 .

Men vad är orsaken till att folk använder sig utav fildelning? Jo, den höga arbetslösheten, detta säger sig självt.

För en person som har det dåligt ställt på grund utav arbetslöshet väljer naturligtvis att få tag på någonting gratis, i det här fallet musik, än att köpa det via en butik på nätet eller ute i samhället.

Lösningen på att få bukt med fildelning är alltså att börja i rätt ände, nämligen att se till att större delen av de människor som bor i Sverige har arbete.

När detta har klarats av så kommer fildelningen att minska, men det klart, så länge som vi har en regering som ser mer till sin egen ficka än att göra det som den är framröstad för (detta gäller för övrigt oavsett om vi har en borgelig regering eller en sossestyrd sådan) så kommer det inte att ske.

Däremot håller jag med de personer som tycker att de som laddar hem musik och annat i stora mängder i syfte att sälja det och därmed tjäna pengar på det ska straffas.

Men hur ska man kunna veta om en person gör det för att tjäna pengar? Ja, om det är frågan om personer som har sisådär ett par hundra tusen låtar eller filmer på datorn så är nog personen knappast bara ute efter att ha det för enskilt bruk. Men detta kan man ju aldrig veta helt bombsäkert, bara misstänka.

Dock är det helsjukt och fullständigt helgalet att det nu för tiden är högre straff på fildelning än på att mörda eller misshandla folk, det ska naturligtvis vara precis tvärtom.
Vad är det för jäkla "tomtar" som anser att det är värre med fildelning än med grova brott? De personerna borde ju hängas upp i tasken på Eifeltornet i Paris.

Däremot förstår man ju att de personer vars verk är upphovsrättsskyddade inte gillar att folk får tag på dem gratis, men detta är inte hela sanningen, dörren öppnas åt båda håll så att säga.
För det finns verk där upphovspersonerna tjänar på att få verken spridda via fildelning, ett exempel på det är Vit makt-industrin. Verken får helt enkelt större spridning, även om en del pengar naturligtvis går förlorade.

Angående att fildelningen inte är hög om det finns gott om arbeten så är beviset på det högkonjuktur.
När det är högkonjuktur minskar fildelningen rejält, ett exempel på det är 80-talet för då fanns det i Sverige knappt någon fildelning.

Men hur ser det ut idag? Ja, från i början på 90-talet, då resultatet av den lågkonjuktur som då startade märks tydligt idag, så har fildelningen bara ökat och ökat.

Dessutom har polisen viktigare saker att lägga resurser på än att jaga fildelare med bensin och blåslampa, t ex att lösa grova brott.

Det finns ju också sidor på nätet där man kan ladda hem filmer, musik och annat till en överkomlig summa som ligger inom rimlighetens gräns, alltså en som inte är så hög.

Men som sagt, så länge vi har hög arbetshet så minskar inte fildelningen. Och med tanke på att Sverige innan 2010 är slut kommer att ha den högsta arbetslösheten i hela Europa, detta enligt den borgeliga regeringen, så blir vi också ledande på fildelning.

Alltså, lös arbetslösheten först, därefter kan man ta sig an fildelningen.

För det är den enda vägen att gå.

Eller vad anser ni själva?