onsdag 30 september 2009

Gruppvåldtagen i fyra dygn

Idag stod följande artikel på TV3:s text-tv:

Ung kvinna våldtogs i fyra dygn

En kvinna i 20-årsåldern i Helsingborg hölls fången i sitt eget hem i fyra dygn och utsattes för upprepade våldtäkter och misshandel av två män i 30-årsåldern, skriver Kvällsposten.

I måndags kväll larmades polisen till lägenheten efter att det hörts bråk och skrik. Männen anhölls för grov misshandel, grov våldtäkt och olaga frihetsberövande. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus.

Ja, vad kan man säga om sånt här?
Själv har jag svårt att beskriva vad jag känner gentemot avskum som begår våldtäkter, men jag kan enkelt uttryckt säga så här:

Jag känner bara ett enormt och osläckbart hat emot de avskum som begår eller som har begått våldtäkter.
Om chanserna var små att åka dit för mord på ett vidrigt svin som gör eller har gjort sådana gärningar så skulle jag döda aset.

Men nu är det inte så.
Att döda någon kan de flesta människor göra vid rätt tillfälle om sinnesstämningen är den "rätta", frågan är istället om man efteråt kan leva med det som man har gjort.

En sak som pekar på vilka som har begått denna milt uttryckt vidriga, förkastliga och avskyvärda handling är att det är en gruppvåldtäkt.
För enligt studier, undersökningar och statistik på olika håll och kanter så står invandrare för 99 % av alla gruppvåldtäkter i Sverige.

Och vilka sorters människor som menas med invandrare när det gäller olika sorters brottslighet, t ex våldtäkter, vet nog de flesta som lever i verkligheten och som ser och hör vad som händer och sker i Sverige.

För det är inte invandrare som t ex etniska norrmän, danskar och finländare som står för den.

Nej, det har att göra med invandrings- och flyktingströmmarna ifrån vissa delar av världen.

Men det här vet ju alla som verkligen tänker.

Den 20-åriga kvinnan som blev gruppvåldtagen i fyra dygn har mycket gemensamt med kvinnan på följande bild:
Bilden finns längre ner ibland bilderna till vänster på http://www.rakryggad.blogspot.com .

tisdag 29 september 2009

Tarmprat, moske'er vs moskiter m.m

Här följer en klassisk sketch ifrån The Secret Policeman's Ball, eller Världens roligaste kväll som "revyn" heter på svenska. Den finns på film och är ifrån 1979, och sketchen som ni ska få se är med John Cleese och Peter Cook.

Den börjar med att Peter Cook, som utger sig för att vara lärd, börja prata tarmar med John Cleese.
Under sketchens gång får man också veta andra saker, t ex vad moskiter och moske'er har gemensamt.

Direktlänken till sketchen är http://www.youtube.com/watch?v=IH0lraX7Hmk .

Mycket nöje och see you later, alligators!

Greatest Show On Legs On O.T.T.

Så var det nu åter igen dags för någonting roligt igen, jag tänkte att jag ska lägga in lite roligheter då och då i bloggen som lite variation bland de ämnen som är allvarliga.

Vad det roliga består utav den här gången ska jag inte avslöja så mycket om, ordet kul kanske passar bättre i det här fallet.

Men jag kan väl säga som så här att klippet är ifrån 1982, att det är en engelsk show, att uppträdandet görs av några engelsmän som fortfarande än idag är ihågkomna för det här även om gängets huvudperson Malcolm Hardee dog runt 2005, och att videoklippet finns på http://www.youtube.com/watch?v=JGeZgmU3-uE .

Har jag sagt för mycket? Om så är fallet så har ni nog redan räknat ut vad klippet innehåller för någonting.

Men oavsett vilket: Kolla in det, vetja.

För det är faktiskt både kul och modigt, det finns även några svenska varianter på detta framträdande.

Men nog snackat nu, så bered er på ett gott skratt.

måndag 28 september 2009

Socialdemokraternas ungdomsförbund (SSU) och nazismen

Den senaste tiden har SSU, alltså Socialdemokraternas ungdomsförbund, för vilken gång i ordningen lagt ner mycket energi och möda för att sprida lögner och mutskastning emot Sverigedemokraterna, bl a har de antytt att SD är ett nazistiskt parti.

Det är alltså väldigt illa ställt med intelligensenkvoten, alltså IQ:t, hos de flesta av detta förbunds företrädare.

För någon vecka sedan satt en av deras ledare, vid namn Johan Büser, i SVT-programmet Debatt, som den gången handlade om huruvida Sverigedemokraterna ska behandlas likadant som alla andra demokratiska partier, och viftade med en DVD-film som handlade om Adolf Hitler.

Var detta möjligtvis ett indirekt sätt av honom att hylla Hitler på, utan att denna hyllning uppmärksammades av massmedia? Debatten handlade ju om Sverigedemokraterna, inte om Hitler.

Ett annat exempel på ett intressant budskap, med tanke på att Socialdemokraterna påstår sig vara ett parti som värnar om demokratin och alla människors lika värde, skedde någon gång under 2008 då en SSU-ombudsman hängde ut centerpartisten Fredrick Federley som ”nazist” på sin blogg i samband med en debatt.

Själv påstod SSU-ombudsmannen att Israel är en ”nazistisk regim”.

Får ni detta att gå ihop? Jag gör det inte i alla fall.

Det hela finns att läsa om på http://federley.blogspot.com/2008/04/ssuare-utmlar-mig-som-hitler.html

Att SSU och stora delar av Socialdemokraterna är starkt antisemitiska gör knappast saken bättre för dem.

Allt detta sätter alltså denna politiska och, enligt eget påstående "demokratiska", organisation i ett starkt antidemokratiskt ljus.

En annan mindre lyckad sak begick den socialdemokratiska politikern Anna Margareta Sjödin, född den 22:a april 1976. Hon var ordförande i Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund (SSU) under tiden 3 augusti 2005 – 16 december 2006.

Hon var högsta hönset i SSU och åkte ut ur förbundet efter bataljen på Crazy Horse den 29 januari 2006 och enligt det efterföljande åtal dömdes hon att betala skadestånd om 5 500 kronor till ordningsvakten för sveda och värk, plus att ha kallad honom ”jävla svartskalle”.

Ett annat exempel på hur SSU bete'r sig är följande:

Under den s k "bajsskandalen” år 2007 smetade medlemmar ur SSU ner ett helt hotellrum med mänsklig avföring.

Vart fick de tag i det förresten? Bajsade de ut det själva? Ja, man undrar ju.

Detta är i alla fall ytterligare ett bevis på den helt "fantastiska" nivån i SSU.

Så här sade en av de personer som efteråt fick se rummet, (citatet är hämtat ifrån http://www.nyhetskanalen.se/):
"-Det fanns avföring på mattan, dörren till toaletten, på ytterdörren, stolen och väggen."

Jag ska också nämna ytterligare en sak som kraftigt utmärker SSU:s märkliga inställning till hur man bete'r sig i den vuxna världen.

Men visst sjutton, de är ju inte vuxna, snarare förväxta snorbarn som ännu inte har sugit sönder brösten på sina mammor i den desperata jakten på modersmjölk.

Men men, ett inkokt tuppjuck ifrån SSU skapade för inte så länge sedan en hatsida vid namn ”SD-Bluffen” för att sprida lögner och förtal i ren panik över att SD har en stor chans att komma in i riksdagen år 2010.

Sensmoralen i allt det här är att Sverige är illa ute med en ungdomsorganisation som inte på långa vägar respekterar den demokratiska dagordningen, lagen eller ens lär ut vanligt hyfs och moral överhuvudet.
Man kan bara säga ”Gud hjälpe Sverige” (om det nu finns någon sådan) för dessa människor, för om de får chansen så kommer de att förstöra Sverige.

Är då den borgeliga regeringen ett bättre alternativ?

Nej, men det är ändå skillnad på folk och folk.

För när hörde man talas om borgeliga förbund vars medlemmar går bärsärkagång och misshandlar folk för deras åsikter och värderingars skull?

Svaret på den frågan är aldrig.

Vad anser ni själva om detta? Är sådana här saker bra för Socialdemokraternas del inför valet 2010?

fredag 25 september 2009

Kastrering med slö osthyvel av våldtäktsmän och pedofiler

Vad tycker ni om pedofiler?

Själv tycker jag att dessa "människor" är vidriga, detsamma gäller våldtäktsmän. Båda förstör ju sina offers liv för tid och evighet i och med gärningen, de psykiska "såren" som blir efteråt läker aldrig.

En del av de kvinnor som blir våldtagna blir också våldtagna på ett sådant sätt att de aldrig kan få barn.

En före detta flickvän till mig blev vid ett tillfälle brutalt våldtagen av ett avskum med turkisk härkomst, ja, jag anser att han var, och är, ett avskum. Det har ingenting med personens härkomst att göra, jag hade sagt samma sak om det hade varit en svensk som hade gjort det.

Jag hatade våldtäktsmän tillräckligt mycket innan det hände, men efter den händelsen hatar jag dessa avskum ännu mera.
Mitt hat emot våldtäktsmän är för evigt, det är osläckbart och det kommer aldrig någonsin att dö.

Personer som våldtar, eller har våldtagit, har inget värde i mina ögon, jag är för dödsstraff för både våldtäktsmän och pedofiler.
Ty de begår de värsta typer av brott som över huvudtaget existerar, folkmord och annat är ingenting jämfört med dessa saker.

När det gäller pedofiler så sätter jag ordet människor inom situationstecken/citattecken eftersom jag anser att någon som förgriper sig sexuellt på ett barn har mist rätten att kallas för människa, våldtäktsmän är inga människor de heller.

Däremot är båda demoner i mänsklig skepnad.

Angående pedofiler så må sådana personer ha blivit sexuellt uttnyttjade av både "knoll" och "totto", eller i det här fallet "knull" och "tutto", hur många gånger som helst.

Visst, det kan vara en förklaring till att de i vuxen ålder begår sexbrott emot barn, men de ska inte ha någon pardon för det.
Inte alla pedofiler har heller blivit sexuellt utnyttjade som barn.

Pedofiler har också mycket gemensamt med våldtäktsmän, men medan en våldtäktsman har ett val har inte en pedofil det på samma sätt. Båda får dock en kick av det brott som de begår.

Det är också lite skillnad på enticiteten hos våldtäktsmän, pedofiler är oftast svenska (men visst finns det utlänningar som är pedofiler också) medan invandrarmän, både unga och äldre, är våldtäktsmän.

Jag menar naturligtvis inte att alla invandrarmän begår våldtäkter, om nu någon trodde det, men en övervägande majoritet av alla våldtäkter i Sverige begås, enligt källor som t ex BRÅ (Brottsförebyggande rådet), av personer med arabisk eller afrikansk härkomst.

Enligt Pontus Mattson, alltså författaren till boken "Sverigedemokraterna in på bara skinnet", så är invandrare förresten i majoritet när det gäller brott i Sverige över huvudtaget.
I tv-programmet "Sverigedemokraterna och svenskheten" som sändes i tv-kanalen SVT24 tidigare idag sade han nämligen följande:

-Det är ett oomstritt faktum att invandrare står för en övervägande majoritet av brottsligheten i det här landet, det vet vi alla.

Och med tanke på att de två största invandrargrupperna i Sverige är muslimska invandrare, t ex människor med arabisk härkomst, och människor med afrikansk härkomst så är det ju inte svårt att räkna ut vilka det är som han syftar på.

Men åter tillbaka till våldtäktsmän och pedofiler.

Vilket straff ska sådana ha?

Ja, vilket det än är så ska det i alla fall vara kännbart.

Mitt förslag är användning av en riktigt slö osthyvel, eller dödsstraff. När det gäller osthyveln så ska smärtan ska KÄÄÄÄNNAAAAAAS, annars är det ingen mening med straffet.

Ett annat straff är avrättning för då kan de aldrig göra någon människa illa mer, egentligen är det det bästa straffet för då är de utraderade ifrån jordens yta.

Let the punishment fit the crime, som det heter.

Vad anser ni själva att våldtäktsmän och pedofiler ska ha för sorts straff?

torsdag 24 september 2009

Dataidioten 1, 2, 3, 4 och 5

Idiot 1:

Supporten: -Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: -Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven A,
men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: -Är markören fortfarande där?

Kunden: -Nej, jag är ensam här.Följande kund kunde inte koppla upp sig, alltså var denna kund idiot 2:

Supporten: -Är du säker på att du använt rätt lösenord?

Kunden: -Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.

Supporten: -Kan du säga mig vad lösenordet var?

Kunden: -Det var fem små stjärnor.

Supporten: -Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på "den här datorn".

Kunden: -Men hur skall jag kunna göra det härifrån?Idiot 3:

Kunden till Hewlett Packardsupporten: -Min laserskrivare är trasig.

Supporten: -Vilken modell har du?

Kunden: -Det är en Hewlett Packard.

Supporten: -Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?

Kunden: -Nej, den är beige.Idiot 4:

Kunden till Tele2supporten: -Jag har köpt internet och vill ha hjälp.

Supporten: -Ok, hur långt har du kommit i installationen?

Kunden: -Jag har packat upp lådan med internetet i.

Supporten: -Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?

Kunden: -Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.Idiot 5:

Kunden. -Datorn hänger sig hela tiden.

Supporten: -Har du många fönster öppna?

Kunden: -Nej, men dörren står lite på glänt....

Är man rasist om man inte gillar pannkakor?

Med anledning av det förra inlägget så följer här några exempel på var oseriösa och patetiska fjantorganisationer som Centrum mot rasism, Afrosvenskarnas riksförbund och Jämlikhet för afrosvenskar, alltså de organisationer som körde hetspropaganda mot svensk kultur, hittar rasism.

Varsegoda:

Kistor = rasistiska (de är ju svarta eller bruna).

Solen = rasistisk (solens sken är gulaktigt och är därför rasistiskt emot asiater).

Grillkorv = rasistisk (den är ju brunaktig).

Ordet Svenne = rasistiskt emot svenskar (vilket i och för sig är sant).

Trädrötter = rasistiska (de är ju bruna, rotvält alla träd).

Hårfärg = rasistisk (om man färgar håret svart så är man rasistisk emot människor med arabisk härkomst, de har helt naturligt svart hårfärg).

Bokhyllor = rasism (i alla fall gula, svarta och vita sådana, dessutom har de ju flera hyllor som sitter i olika steg och är den övre vit och den under den svart så symboliserar bokhyllan att vita människor är mer värda än svarta).

Detta var bara några exempel, men så här kan man hålla på i all oändlighet när man inte kan komma på andra sätt att använda skattebetalarnas pengar till.

Om man inte tycker om t ex pannkakor, ja, då är man enligt Centrum mot rasism (CMR), Afrosvenskarnas riksförbund (AR) och Jämlikhet för afrosvenskar:s (JFA) resonnemang rasist.

Varför det då? Jo, därför om man ska kunna göra pannkakor så måste det till en pannkakssmet och denna smet består ju av olika sorters ingredienser, vilket innebär att pannkakssmet är rasblandning.

Det här innebär också att CMR, AR och JFA borde rikta in sig på hundar som inte är renrasiga och för en gångs skull göra någonting bra, för jag tycker själv att det är fel med utblandade hundar.

Och eftersom jag tycker det så måste jag ju vara rasist. Eller hur?

Vad anser ni själva om dessa tre organisationers inställning?

onsdag 23 september 2009

Förnuft till fånga my ass och lagbrott emot svensk kultur

Det tycks inte finnas någon hejd på att vi svenskar och allting som har med Sverige att göra, t ex den svenska kulturen, ska anpassas till invandrare ifrån vissa delar av världen.

Får man ens ha svensk etnicitet snart?
Nej, har man det så ska man väl mördas på grund av det utan att mördaren får något straff, detta sker ju redan förresten.

Följande artikel stod i alla fall idag på SVT text-tv:

Negern försvinner från Karlstad

Striden om kvarteret Negern i Karlstad är slut. Namnet tas bort.

Det nästan 150 år gamla kvartersnamnet har varit ifrågasatt på allvar först på senare tid.

Idag beslöt stadsbyggnadsnämnden att ta bort det. -Vi kan inte ha ett namn som vi inte ens vågar uttala, säger Håkan Holm (S), nämndens ordförande.

-De har tagit sitt förnuft till fånga, säger Kitimbwa Sabuni i Afrosvenskarnas riksförbund.

Det nya namnet är Tingvallastaden 3.

Vaddå "inte ens vågar uttala"?
Snacka om att böja sig för en skitsak!

Namnet är ju för fasen 150 år gammalt, och även kulturmärkt.

Dessutom är det förbjudet att gå in och ändra på någonting som har med någonting som är kulturmärkt att göra.

För kvarteret Negern är nämligen kulturmärkt.

Håkan Holm & Co, alltså de som nu har tagit bort namnet, har alltså i och med detta gjort sig själva till brottslingar.

Bu och bä för fega svenskar som t ex Håkan Holm & Co, som väl snart skiter i byxorna av rädsla för att stå upp för Sveriges lagar och regler.

Och Bu och bä för patetiska och trångsynta hönshjärnor som t ex Kitimbwa Sabuni.

Har denne Sabuni någonsin tänkt på hur många svenskar och hur många invandrare som skiter i att kvarteret heter Negern?
Enligt undersökningar som har gjorts under sommaren så har nämligen de flesta invandrare inte brytt sig om att kvarteret har detta namn, och inte de flesta svenskar heller.

Snart blir man väl anklagad för att vara rasist när man sitter och bajsar också, för alla vet väl vilken färg som avföring har.
Men i så fall finns det inte en enda människa på hela jorden som inte är rasist, för alla måste ju bajsa då och då.

Men vem vet?

Det finns säkert personer som är så rädda för att bli kallade för rasister att de hellre dör av förstoppning, än går på skithuset som vanligt folk gör.

Förnuft till fånga my ass!

Vad anser ni själva om detta lagbrott?

Och vad anser ni om fega svenskar och hönshjärnor som Kitimbwa Sabuni?

tisdag 22 september 2009

Dubbla budskap från Aftonbladet

Därför publicerar vi Mats Alms namn

Aftonbladets Lena Mellin svarar läsarna. Flera läsare har hört av sig till Aftonbladet för att få veta varför tidningen och sajten publicerar den mordmisstänkte Mats Alms namn. Här är stf ansvarig utgivare Lena Mellins svar:

Mats Alm har själv sökt offentlighet genom att utförligt berätta om sin försvunna fästmö. Han har gjort det upprepade gånger. Trots det är det inte alls oproblematiskt att namnge honom. Enligt normal pressetik skulle man inte ha gjort det. Men det hade varit väldigt svårt att överhuvud taget fortsätta att skriva om mordet på Linda Chen utan att läsarna ändå förstått att den polisen misstänker för brottet är fästmannen. Men eftersom han namnges är det ännu viktigare än vanligt att ständigt påpeka att han nekar till brottet. Och att han i skrivande stund endast är anhållen.

Lena Mellin, stf ansvarig utgivare

Men tänk om någon skulle ställa följande frågor till Lena Mellin:

Varför publicerar inte Aftonbladet namn och bilder på utlänningar som begår grova brott i Sverige? Vilka pressetiska regler följer Aftonbladet när de undanhåller allmänheten information om utlänningar som begår grova brott? Ligger det i Aftonbladets intresse att skydda utländska brottslingar? Borde det inte ligga i Aftonbladets intresse att skydda de skattebetalare som genom att betala skatt således ser till att Aftonbladet kan fortsätta med sin blaska genom presstödet?

Jag undrar vad Lena Mellin skulle svara på dessa frågor, om hon ens skulle svara på dem över huvudtaget?

Källa: http://www.klaric.se .

Vad tycker ni om detta?

Själv anser jag att Aftonbladet är precis som all annan politiskt korrekt media, nämligen att de kör med dubbla budskap när det gäller brottslingar beroende på vilken etnicitet som dessa har.

Med andra ord: När en svensk begår brott så skrivs det metervis om det, men när en utlänning begår brott så tystas det ner så mycket det går på ett sådant sätt att 40-50 %, ja, om ens det, av sanningen kommer fram.

Var det någon som sade någonting om att köra med dubbla, oetiska och brottsliga budskap?

För en tidning eller annan media som undanhåller allmänheten information begår ju ett brott.

måndag 21 september 2009

Sverigedemokraterna är en av vinnarna i årets kyrkoval

Jaha, nu är det dagen efter årets kyrkoval och enligt massmedia så är det tre partier som är de stora vinnarna.

Vilka är det då?
Jo, Miljöpartiet, Sverigedemokraterna och Frimodig kyrka.

Artiklar, t ex en från idag på SVT text-tv, bekräftar detta.

Så här löd artikeln:

MP, SD och obundna framåt i årets kyrkoval

De stora förlorarna i årets val till Kyrkomötet, Svenska kyrkans högsta beslutande församling, är Centerpartiet, Moderaterna och Folkpartiet.
Detta stod klart på söndagen, då bara rösterna i kyrkomötesvalet räknades.

Mest framåt procentuellt går partipolitiskt obundna Frimodig kyrka, Miljöpartister i Svenska kyrkan och Sverigedemokraterna. De tre fördubblar sina siffror jämfört med valet 2005.

Socialdemokraterna ligger i stort sett stilla. Valdeltagandet blir cirka 12 procent, nästan samma som 2005.

Ja, att det skulle gå bra för Sverigedemokraterna i årets kyrkovalet var inte oväntat, trots att många svenskfientliga politiskt korrekta även denna gång begick kraftiga övergrepp på demokratin i syfte att med olika former av antidemokratiska medel försöka stoppa ett parti av det svenska folket.

Men deras antidemokratiska övergrepp, som ju tydligt spelar deras förakt och avsky emot demokratin, hade ingen effekt.

Så tji fick de.

När det gäller Frimodig kyrka så är jag tyvärr för dåligt insatt i denna organisation för att kunna uttala mig om vad den står för.

Att det gick så bra för Miljöpartiet tycker jag dock är lite märkligt, med tanke på att de är bra på att lysa med sin frånvaro när det gäller att ta upp punkter i sitt partiprogram (har de någonsin haft något ens?) och att partiet är lika stadigt på foten som en enbent och kobent höna med kraftig gikt och som också lider av en extremt aggressiv variant av nageltrång.

Vad anser ni själva om de olika partiernas framgångar respektive nederlag?

söndag 20 september 2009

Årets kyrkoval

Idag så är det den 20:e september, vilket innebär att det är kyrkovalets datum.

Har ni röstat i kyrkovalet?

Själv var jag iväg och gjorde det alldeles nyss, för detta val är faktiskt viktigare än vad man tror.

Därför tycker jag att det är märkligt att så få röstar, enligt en artikel på SVT text-tv idag så är det bara en av tio som gör det.

Men detta beror tydligen på att många är dåligt insatta i detta val, eller att de tror att det inte är ett viktigt val. Dock har det större betydelse än vad de flesta tror, dessutom blir varje röst ännu mer värdefull eftersom det inte är så många som är intresserade.

Fast det klart, man ska ju inte rösta om man inte vill, eller om man känner att det inte finns något parti som tilltalar en.

Men det ska bli intressant att se hur det går för de partier som är med i kyrkovalet.

Vad tycker ni själva förresten? Är kyrkovalet viktigt eller är det det inte?

fredag 18 september 2009

Att på ett smart sätt berätta var hasch kommer ifrån

Vad tycker ni om hasch?

Själv anser jag att denna drog är farligare än alkohol, för till skillnad ifrån alkohol där effekterna märks snabbt så är hasch en lömsk drog där effekterna kommer smygande och inte märks förrän 10-15, ja kanske upp till 20 år senare.

Och då är det redan försent.

Jag har varit på många föreläsningar om hasch, eller cannabis som det heter, om nu någon tror att jag inte vet vad jag talar om, jag har även med egna ögon sett vad hasch ställer till med.
Hasch är också inkörsporten till tyngre droger.

Däremot är det kanske inte så många som tänker på att landet Afghanistan är världsledande när det hasch, den afghanska cannabisen är ju ganska välkänd och det är heller därför inte särskilt förvånande att Afghanistan står för den troligen största exporten av hasch till delar av den undre världen på olika håll i världen.

Därför blev jag lite fundersam när jag tidigare idag läste en artikel på SVT text-tv som handlade om att den danska julkalendern för i år hade stoppats av cheferna för danska DR2.

Vad har då detta stopp med hasch att göra?

Ja, det ska ni få reda på nu.
Så här löd nämligen artikeln:

Dansk tv-julkalender inte rolig

Det blir ingen tv-kalender i danska DR2 i år. Det står klart efter att cheferna bestämt sig för att den inte är rolig och därför stoppat den.

Kalenderns producenter tyckte däremot att det var roligt att skapa en julkalender inspirerad av den amerikanska tv-serien MASH, som de valde att kalla HASH.

I serien använde man sig av den animerade dockor som föreställde danska soldater stationerade i det fiktiva landet Problemistan, där mycket tid går åt till att röka hasch.

Vad ska man säga om detta? Vad tycker ni om det här?

Själv tycker jag att det är ganska uppenbart vad det är frågan om, i alla fall om man tänker lite längre.

Fast egentligen behöver man nog inte göra det, vid närmare eftertanke.

För det är inte så svårt att räkna ut att syftet med julkalendern var att informera danska barn om var hasch kommer ifrån och vilka som står för produktionen, fast då på ett förtäckt sätt så att ingen ska kunna anklaga kalenderns producenter för att försöka sprida ljus över kriminella handlingar som vissa individer tillhörande ett visst folkslag håller på med.

För Afghanistan är ju ett muslimskt land.

Barn är väldigt kloka när det kommer till kritan, så de skulle kunna räkna ut att Problemistan i själva verket är ett fiktivt namn på Afghanistan.

Samtidigt skulle Problemistan också kunna vara ett annat namn på en stadsdel i Köpenhamn som det flödar mycket hasch i. Jag kommer dock inte på vad stadsdelen heter, har det dock på tungan.

Men den stadsdelen är känd för sina haschproblem.

Kanske någon av läsarna vet vad stadsdelen heter?

I vilket fall som helst så är barn smarta, ja, många gånger mycket smartare än många vuxna är.

Det är därför förvånande att cheferna stoppade årets danska julkalender, fast de tyckte nog bara att den i år inte var lämplig för barn.

Och på ett vis har de rätt, risken fanns ju att barnen fick en positiv syn på hasch.

Eller också tyckte man inte julkalendern var passande för barn i största allmänhet, barn är ju barn.

Några som nog verkligen var medvetna om det och hur smarta barn är var dock nog kalenderns producenter, det var ju därför som de utformade årets julkalender på det här sättet.

Eller vad tror ni?

onsdag 16 september 2009

Sverige ska inte hjälpa terrorister

De muslimska terroristerna växer i styrka världen över, de får fler och fler anhängare och deras dåd blir allt fler.

Därför är det mycket märkligt att det finns svenskar som står på deras sida och som anser att man ska hjälpa dem, en av dessa svenskar är advokaten Peter Althin som företräder den muslimska terroristen Mehdi Ghezali som sitter frihetsberövad i Pakistan tillsammans med tre andra invandrare.

Visst, det är ju herr Althins jobb att företräda brottslingar, men ändå.......
Som advokat har man ju rätt att tacka nej till att företräda någon, men bara om man själv vill förstås.

När det gäller Mehdi Ghezali och de tre andra så väljer oftast politiskt korrekt media att kalla sådana människor för svenskar trots att de inte är det.
Den rätta benämningen är istället svenska medborgare såvida det inte rör sig om asylsökande som gömmer sig undan myndigheterna och därmed är brottslingar, om de gömmer sig så har de ju fått avslag på sin ansökan.

Ett annat exempel är om det, som i Ghezalis fall, är frågan om en invandrare med ett utländskt namn, för naturligtvis så har ju aldrig en invandrare ett svenskt namn.

Se bara på vår integrationsminister Nyamko Sabuni, som förresten i lördags bestämde att Sverige nu ska satsa 920 miljoner kronor på nyanlända flyktingar.

Ojojoj, 920 miljoner är mycket pengar det, snacka om att "ösa ut".

Men varför ska det satsas en massa pengar på en massa problem?

Är det inte bättre att använda dessa pengar till att se till så att fler arbetslösa i Sverige får jobb?
Nej, inte enligt integrationsministern.

Fast klart, hon är ju själv invandrare även om hon inte kan jämföras med svenskhaterskan Mona Sahlin som inte verkar göra någonting annat än att ränna runt med invandrare och flyktingar ifrån olika delar av världen.

Det är med andra ord inte så konstigt att Socialdemokraterna har så svårt att få fram ett partiprogram, deras ledare prioriterar ju tydligen helt andra saker.

Och då tror väl fasen det att partiet har sämre procentenheter nu än de någonsin har haft sedan Per-Albin Hanssons dagar.

Men det finns tydligen en och annan politiskt korrekt politiker som, hör och häpna, ändå någon gång kan resonera på ett vettigt sätt, även om det är väldigt sällsynt.

Följande artikel stod nämligen idag på SVT text-tv:

Inget initiativ för terrordömd

Regeringen kommer inte att agera för att den i USA livstidsdömde och terroranklagade 43-årige svenske medborgaren Oussama Kassir ska få avtjäna sitt straff i Sverige.

-Vi avser inte att ta några initiativ. Det är ju en svensk medborgare som är dömd för ett allvarligt brott i ett annat land, säger stadsminister Fredrik Reinfeldt (M).

-Vi har ju flera exempel på det och det brukar hanteras så att rättsystemet talar med varandra men det sker inte på politisk nivå, säger stadsministern.

Ja, även om stadsminister Reinfeldt är politisk korrekt så slår han här verkligen huvudet på spiken.

1. Sverige har ingen som helst skyldighet att hjälpa terrorister.

2. Terroristen är svensk medborgare, men det betyder inte att han är svensk för det.

När det gäller det sistnämnda så har han inte ett svenskt namn, i annat fall så skulle han ju heta t ex Olle Karlsson.

Tänk er följande textrad: "Terroristen Olle Karlsson är terroristanklagad".

Det låter ju lite konstigt, va?

Och angående punkt 1 så blev stadsministern tidigare i år dödshotad av Oussama Kassirs bror på grund utav den situation som hans bror befann sig i.
Visst, det var inte ett väldigt klart och tydligt dödshot, snarare ett förtäckt sådant eller ett som man kunde läsa mellan raderna.

Men ett dödshot var det i alla fall, det stod om det hela i t ex politikerbloggen.se.

Så det är ju inte konstigt att Reinfeldt inte är sugen på att hjälpa "herr" Oussama.

Men oavsett sugen eller inte:
Sverige ska inte hjälpa terrorister!

Vad anser ni själva?

tisdag 15 september 2009

När ska PK-media sluta upp med att koncentrera sig på skitsaker, som t ex denna?

Vad har ni gjort idag?

Själv har jag varit ute och fiskat ända sedan kl. 10.00 i förmiddags, jag kom hem för ungefär 30 minuter sedan.

På grund utav detta så har jag inte sett någonting under dagen som jag kan skriva om, och om jag ikväll skulle hitta någonting sådant så är jag lite för trött för att skriva om det.

Men bara för det så ska ni inte bli lottlösa. Jag har nämligen kopierat ett inlägg ifrån en annan av mina bloggar, nämligen Karpstryparn's Weblog, och lägger nu in det i den här bloggen.

Varför gör jag då detta?

Ja, två av orsakerna har jag redan nämnt, och här kommer den tredje:
För att kunna kommentera ett inlägg på wordpress.com (Karpstryparn's Weblog finns på den bloggsidan) så måste man själv ha en blogg där.

Så därför lägger jag nu in ett inlägg därifrån, detta dels för att ni som inte har en blogg på wordpress.com ska kunna kommentera det och dels för att jag är för trött för den här gången att skriva om någonting på eget initiativ.

Vad handlar då det kopierade inlägget om?

Jo, i mina ögon, och många andras också för den delen, en skitsak, i det här fallet en polis som hade sagt att han tyckte att det var skönt att (citat) "smälla på en neger".

Vad är skitsaken då?

Jo, att polisen sade ordet neger, men också att han när han skulle verkställa utvisningen av den person som det gällde misshandlade honom på grund utav att personen ställde till bråk när han skulle utvisas.

Det fanns ju en orsak till att polisen misshandlade honom, han ställde till bråk och polisen var ju tvungen att göra någonting åt det hela.

Men varför hålla er på halster?
Läs inlägget själva, det är från i fredags, alltså den 11:e september.

Och här kommer det nu.
Varsegoda:

När ska massmedia sluta att skrika som vanvettiga hundar i sin okunniga dumhet så fort det handlar om invandringsproblem och alla nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället?

Det finns inga bevis i världshistorien på att massinvandring och mångkultur någonsin har varit bra för något land, Sverige och USA är två bra exempel på detta.

Så varför ska Sverige vara något undantag?

Följande artikel stod i alla fall i dagens upplaga av Metro:

Polis: ”Skönt att få smälla på en neger”

En Stockholmspolis anklagas för att ha misshandlat en afrikansk man i samband med en utvisning.

Efter att den tumultartade utvisningen verkställts ska en polis ha sagt till en kollega:
– Skönt att få smälla på en neger.

Polismyndigheten i Stockholm skall nu intern­utreda händelsen som inträffade den 28 augusti vid Bromma flygplats.

Efter att kriminalvården transporterat den utvisade afrikanen till Bromma flygplats vägrade denne plötsligt att kliva ur bussen och ombord på flygplanet. I samband med detta ska övervåldet och misshandeln ha skett.

Kammaråklagare Kay Engfeldt lade nyligen ner förundersökningen då onödigt våld inte kunnat styrkas.

Angående det rasistiska uttalandet har både anmälan om förolämpning och hets mot folkgrupp lagts ner.
– Ett sådant uttalande strider mot de värdegrunder som finns inom myndigheten. Ärendet ska inom kort upp på länspolis­mästarens bord, säger Patrik Esfandi, jurist inom Stockholmspolisens CU-
enhet.

Ja, vad ska man säga?

Sådana här saker är bara löjliga. Istället för att ta upp de verkliga problemen, i det här fallet afrikanens beteende vid verkställningen av utvisningen och varför han blev utvisad, så tar media upp patetiska skitsaker.

Men sådant är typiskt svensk massmedia, i alla fall den politiskt korrekta.

Massmedia och massmedia förresten, en samling trångsynta och IQ-befriade förvirrade hönshjärnor som inte vet vilken fot som de ska stå på kallar inte jag för massmedia eller någon annan grupp inom PK-median över huvudtaget förresten.

Detta gäller inte bara Metro, utan PK-tidningar i största allmänhet.

Men av någon anledning så är det nästan alltid tidningsmedia som tar upp skitsaker, det är sällan som tv-media gör det.

Många gånger så verkar det alltså vara skillnad på PK-media och på PK-media, vilket är lite intressant.

Ja, det var inlägget det.

Vad tycker ni?

Ska massmedia hålla på och ta upp struntsaker och förvränga sånt som ligger bakom vissa saker, istället för att ta upp sådant som är viktigt?

I det här fallet var det ju inte vad polisen sade som var problemet, utan vad afrikanen gjorde.

Men politiskt korrekt media förnekar sig aldrig när det gäller struntsaker som t ex denna, ånej, ska det vara skitsaker så ska det.

När ska PK-media sluta upp med sina absurda och patetiska förvrängningsförsök av riktiga orsaker till det ena och det andra?

Ja, man undrar ju hur löjliga vissa av deras artiklar måste bli innan de börjar se verkligheten som den är istället.

Snart är det väl någon genomsnurrig PK-drummel inom journalistkåren som skriver en artikel som är någonting i stil med följande:

Livets Ord säljer halvhiphop

Livets Ords musikbutik Ta dig i dalen, Satan har börjat saluföra grupper inom en helt ny musikstil som har fått det något märkliga namnet halvhiphop. Anledningen till att musiken kallas för detta är att halvhiphopens artister består av låghalta dvärgar med nevrozedynskador, skriver den antirasistiska tidskriften Vänsterfront mot Demokrati, före detta Expo, på nätet.

Halvhiphopen är gravt antisemitisk, och vissa av dess artister har även gjort sig kända för att göra hatfulla utfall emot vissa delar av Tazmaniens enuitiska majoritet.

Men medan musikbutiken har tagit bort hiphopmusik med kraftigt afroamerikanskofobiska budskap har de kvar antisemitisk halvhiphopmusik av bland annat band som The Bloody Awful, Hello Romel och I wanna FUCK myself in a squirmtank, skriver den inte alltför okända tidningen Hello Dolly.

Ja, så skulle en artikel av en genomsnurrig journalist på någon svensk politiskt korrekt tidning kunna se ut, jag skulle inte bli förvånad ett ögonblick om jag någon gång skulle råka läsa en artikel som skulle vara någonting i stil med denna.

Jag hoppas att ni förstår att mitt hopkok av den eventuellt framtida artikeln är sarkastisk, den som tror att jag på fullaste allvar är seriös angående den påhittade artikeln är nog en kraftigt insnöad PK-drummel själv.

Eller varför inte en politiskt korrekt politiker som är lite för mycket inkokt i huvudet, eller någon annan representant för det politiskt korrekta etablissemanget?

Vad tycker ni om den eventuellt framtida artikeln förresten?


måndag 14 september 2009

Våld kan vara roligt

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om idag så får det bli ett sånt här inlägg istället.

Vad tycker ni om våld?

Själv tycker jag att det finns tillfällen då det är berättigat, t ex vid självförsvar, vid försvar av sin egendom t ex om man ser en person som försöker bryta sig in i ens bil, vid försvar av ens käresta samt andra tillfällen som gör det berättigat. Det behöver dock inte alltid vara frågan om försvar för att det ska vara berättigat, men oftast är det det.

Det finns naturligtvis också tillfällen när det inte är försvarbart med våld, t ex om man ger sig på någon för att han eller hon inte tycker likadant som en själv.
Jag syftar nu på t ex rasistiska invandrare som avskyr svenskar, och på vänsterextremister som misshandlar t ex invandringskritiker.

Men att våld kan vara roligt också ska ni nu få se ett exempel på.

Klippet är hämtat ifrån komedin Guest House Paradiso med de kända engelska komikerna Rik Mayall och Adrian Edmondson, och finns på http://www.youtube.com/watch?v=TKr1mJWbY_4 .

Bråket utspelar sig mellan de två hotellägarna av det aktuella hotellet, vilket det också sker på, och i bråket används bl a nötknäckare , skåpdörrar, aluminiumspett och brandsläckare.

Det hela börjar med att Ritchie tar upp en beställning på ett kokt ägg till ett par i matsalen.

Ritchie spelas av Rik Mayall och Eddie spelas av Adrian Edmondson.

De har gjort mycket annat också, t ex serien Bottom och The Young Ones (Hemma Värst) för vilka de troligen är mest kända för.

Mycket nöje!

lördag 12 september 2009

Den utvecklingsstörda presidenten

Säga vad man vill om ett land som styrs av en utvecklingsstörd, förståndshandikappad och eventuellt cp-skadad president.
Men inte har landets folk det bra inte.

Men anledning av detta så skulle man kunna tro att större delen av de människor som sitter på ledande poster i de svenska riksdagspartierna, t ex Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson och Lars Ohly, har samma symptom som det landets president.

Men vilket land är det då som jag pratar om?
Jo, det afrikanska landet Zimbabwe och dess diktatorpresident Robert Mugabe.

President och president förresten, en kraftigt förståndshandikappad och utvecklingsstörd utsugare som har kört landet i botten ända från den dag som han tog makten passar bättre.

Det var nog säkert han som saktionerade och organiserade alla mord på afrikanska vita jordägare som begicks av svarta afrikaner också, de som inte blev mördade tvingades fly från sina marker fortare än kvickt.
Det ligger inom möjligheternas gräns att det var Mugabe som låg bakom allt det här, med tanke på hur mycket han hatar vita människor.

Jag minns inte om detta hände i slutet på 90-talet eller under 2000-talet, men det har stått om det och på annat sätt rapporterats om det i massmedia världen över.

När det gäller att vara förståndshandikappad, utvecklingsstörd och hatisk emot vita människor så kom det senaste exemplet på det idag.

Följande artikel stod nämligen idag på SVT text-tv:

Mugabe skäller ut "vitingar"

Inför lördagens besök av en EU-delegation kom Zimbabwes president Robert Mugabe med ett oväntat utfall mot "bloody whites" (jävla vitingar).

-Vem har sagt att britter och amerikaner ska härska över andra? Vi har inte bjudit hit de jävla vitingarna! De vill lägga näsan i blöt i våra affärer, sade Mugabe.

EU-delegationen med bl. a. Sveriges biståndsminister Gunilla Carlsson, är den första på sju år att besöka landet. Den ska träffa såväl Mugabe som hans främsta rival premiärminister Morgan Tsvangiri.

Ja, vad ska man säga om denne Robert Mugabe?

Det är väl en sak att han är rasist, men att vara en förståndshandikappad, utvecklingstörd (eventuellt cp-skadad) politiker, eller i hans fall diktator, som nästan dygnet runt skriker som en vanvettig hund i sin okunniga dumhet, ja, det är någonting helt annat det.

Fast helt bortom allt vett och någorlunda tankeverksamhet är han kanske ändå inte.

Vid ett tillfälle någon gång i mitten på 90-talet så använde han ju allt bistånd som kom till Zimbabwe till att rusta upp hela landets militärstyrka med.
Inte så mycket som ett öre gick till den svältande befolkningen.

För att vara förståndshandikappad och utvecklingsstörd så var det ju ganska smart ändå, om man bortser ifrån att det upptäcktes då.
Hans drag var visserligen helt förkastligt, men ändå.

Även ett avskum förtjänar en "morot" ibland, även om det är en som är så genomrutten att den har börjat att rinna ur handen.

Vad anser ni själva om denne Robert Mugabe?

fredag 11 september 2009

En av lösningarna på invandringsproblemen

De internationellt respekterade och framstående statsvetarna Robert Putnam och Samuel Huntington har i sin forskning och var för sig kommit fram till slutsatserna att:

1.) De flesta människor identifierar sig med sin etniska grupp och/ eller religion.

2.) Att mångetniska samhällen leder till minskat socialt kapital vilket innebär minskad tillit, minskad vilja att hjälpa andra, minskat förtroende för myndigheter, ökad social isolering och ökat antal konflikter mellan olika grupper och individer. Ökad rasism i samhället är en konsekvens av minskat socialt kapital i mångetniska samhällen.

3.) I undersökningen E Pluribus Unum (2006) drog Robert Putnam dessutom slutsatsen att etniska konflikter kommer att öka under den närmaste tiden även om all invandring skulle stoppas eftersom invandrare i genomsnitt föder fler barn än européer och att utanförskapet inte minskar efter flera generationer.

Mot bakgrund av denna forskning kan vi titta på Sverige.

Från mitten av 1980-talet beviljades årligen i snitt 7000 utomnordiska anhöriga uppehållstillstånd. Antalet ökade kraftigt under andra hälften av 1980-talet och har sedan 1990 uppgått till ett snitt om 20 000 personer per år. Sedan början av 1980-talet har anhöriginvandringen svarat för drygt hälften av den totala utomnordiska invandringen.

Källa: Christer Lundh, Invandringen till Sverige, SNS förlag 2005.

Om vi för samman dessa uppgifter kan vi få en välgrundad förklaring till varför bränderna i invandrartäta områden kommer att vara ett återkommande problem lång tid framöver. Vi kan även på goda grunder förutsäga att gatubrottsligheten, våldtäkterna, antalet misshandlingar och dödsfall kommer att öka i Sverige. Vi kan dessutom härigenom förklara varför detta kommer att leda till ökad stigmatisering, andrafiering och rasism i samhället.

Min fråga är därför om detta borde kallas för en ”human invandrings- och flyktingpolitik”? Vore det inte långt mer humant för största antalet människor (invandrare,flyktingar och svenskar) att ändra politiken till att enbart hjälpa flyende människor i deras egna närområden? Detta skulle ju dessutom hjälpa dem som inte hade tillräckliga resurser att fly till Sverige och Europa. Vore det inte mer humant att därför investera samma pengar som flyktingmottagning kostar här (inberäknat socialhjälp, bostäder, sjukvård och kostnader för kriminalitet och skadegörelse) för en ökad humanitär hjälp i konflikternas närområden där också behoven tycks vara som störst?

Om så är fallet är den minst inhumana lösningen på lång sikt (med tanke på vad det mångetniska samhället kostar i termer av utanförskap, rasism, etniska konflikter och andra former av socialt lidande) att omgående repatriera de flyktingar och anhöriginvandrare som saknar skyddsbehov och sedan hjälpa de flyktingar som finns kvar att resa till grannländer och flyktingförläggningar i konflikternas närområden när dessa har byggts upp. Det kan förmodligen även vara värt priset av en försämrad mångkultur och ett minskat utbud av exotiska maträtter i Sverige.

Källa: http://fas.motpol.nu .

Läs även mitt inlägg här nedanför om SUF, inlägget heter "Om terroristorganisationen Syndikalistiska Ungdomsförbundet".

torsdag 10 september 2009

Om terroristorganisationen Syndikalistiska Ungdomsförbundet

Vad tycker ni om SUF, alltså Syndikalistiska Ungdomsförbundet?

Själv anser jag att den är en terroristorganisation som hatar demokratin, bl a på grund utav att de som representerar den anser att yttrandefrihet och åsiktsfrihet, alltså två av demokratins stöttepelare, är viktigt och att de ska gälla, åtminstone så länge som man tycker exakt likadant som de som representerar organisationen gör.

För om man inte gör det så är man antidemokrat, och ska bekämpas på alla möjliga olagliga sätt som går.

Eller vad sägs om t ex skadegörelse och vandalisering av de saker och ting som tillhör människor som inte tycker likadant som SUF, misshandel av oliktänkande osv?

Men detta är ingenting som SUF vill erkänna, det behöver de inte förresten eftersom deras medlemmars och sympatisörers handlingar talar för sig själva.

De samarbetar ju med t ex Antifascistisk Aktion, Revolutionära Fronten, Ung Vänster osv. Med andra ord så samarbetar de med terrorister, men det klart, lika barn leka bäst.

Eller hur?

Syndikalistiska Ungdomsförbundets presentation av sig självt, vilken finns på organisationens egen hemsida, lyder följande (citat):

"I SUF sysslar vi inte med partipolitik, vi går istället direkt på problem och orättvisor; på skolor, gator, bostadsområden och arbetsplatser. Vår vilja är att alla människor ska ha makten att bestämma över sitt eget liv och tillsammans över det gemensamma samhället. Därför kämpar vi i SUF tillsammans för ett klasslöst samhälle."

Ja, det klart, en vänsterextrem terroristorganisation som enligt Säpo är uppsatt på Säpos lista över grupperingar som är ett stort hot emot det demokratiska samhället sysslar inte med partipolitik, det är alldeles sant.

SUF är nämligen en av den sortens grupperingar, i alla fall enligt talesmän för Säpo.

Nu undrar ni kanske varför jag inte länkar till SUF:s hemsida, för att bevisa att det som jag har citerat ifrån deras sida är sant?

Svaret på den frågan är enkel: Jag länkar inte till en terroristorganisation vars mål är att krossa demokratin.

Jag kunde lika gärna ha länkat till al-Qaida, även om SUF är en blöj och snorbarnsorganisation i jämförelse.

Vad anser ni förresten själva om grupperingar som SUF? Är terrorister bra för demokratin eller inte?

(Den som svarar ja på den sistnämnda frågan borde skjutas.)

onsdag 9 september 2009

Ifrån min tid som punkare

Tro det eller ej, men jag har varit punkare. Men det var ett tag sedan, var det mellan 1988 till 1993 även om jag fortfarande gillar punk.

Jag har dock aldrig gillat punklåtar i vilka man klankar ner på rasister, främlingsfientliga, nazister, nationalister och andra som är emot invandring och det mångkulturella samhället.

Varför? Jo, därför att riktig punk är opolitisk. Det här kanske låter som om jag tar ställning för någonting utav dessa saker, och visst, jag är starkt nationalistisk.

Men det har ingenting med det att göra, nej, det beror bara helt enkelt på att det är fel, jag hade tyckt likadant om det hade sjungits skit om t ex kommunister.

Punk handlar ju om attityd, och inte om politik.

Men men, det här inlägget ska ju handla om min tid som punkare, och därför kör jag nu på med det.

Som så många andra som växte upp i slutet på 70-talet och i början på 80-talet så var Ebba Grön det första punkbandet som jag hörde, närmare bestämt låten "Det måste vara radion".

Men det tände till ordentligt när jag en söndagseftermiddag någon gång under vintern 1985 i P3 lyssnade på ett 3 timmar långt program om punken och dess artister. Många klassiker kördes, t ex "Youre Generation" med Generation X.

Sedan började jag lyssna mer och mer på punk, även om jag på den tiden var hårdrockare, och någon gång under 1988 lade jag mig till med punkutstyrsel och tog då steget fullt ut.

Fast rakat huvud med tuppkam hade jag inte, däremot långt hår som stod åt olika håll med hjälp av mängder med frisyrskum och frisyrspray.

Kläderna bestod mest av blekta trasiga jeans, kängor med stålhätta, sliten skinnjacka, en gammal skinnväst med någon tröja under med något favoritband på, samt några nitarmband och några nitbälten.

Ja, så såg jag ut och gick klädd.

Det var en härlig tid, man lyssnade mest på punk och Oi (det sistnämnda hörde jag första gången under 1985), men även vikingarock och ibland hårdrock.

Dessa fyra musiksorter lyssnar jag fortfarande på.

Mycket spelningar var man på också, men jag slutade ju inte gå på spelningar när jag lade ner punkgrejen för det.

Några minnesvärda punkspelningar: Psycotic Youth, Karlstad 1989. Ramones, Karlskoga 1990.

Ramones ja, den spelningen var en riktig höjdare, faktiskt den bästa spelning som jag varit på.

Och det är den fortfarande, finns olika orsaker till detta även om jag har varit på större spelningar efter den.

Fast det blev mindre biljetter sålda än vad som hade beräknats. Arrangörerna hade räknat med 4 000, men det blev bara 2 000 stycken sålda vilket innebar att spelningen hölls i Karlskogaskolans gymnastiksal istället.

Haha, jag lär nog aldrig få vara med om att en spelning hålls på en sådan plats igen.

Förbandet var The Nomads, och när de hade spelat klart så klev huvudbandet Ramones upp på scenen.

De rev av många gamla godingar, t ex "Rock’n roll Radio", "Commando" och "Pet Semetary". Men frågan är ändå om inte "Somebody put something in my drink" var den bästa av allihop.

Jag håller nämligen fortfarande den och "Rock’n roll Radio" bland de fem bästa Ramoneslåtarna någonsin.

Och jädrar vad man röjde på spelningen, var helt slut efteråt även om hela spelningen bara höll på i 5 timmar.

En av de saker som gjorde att spelningen var så bra var att det var så blandad ålder på publiken, det var allt ifrån runt 16-17 år upp till bortåt 50-55.

Och nästan ALLA röjde!

En sak som jag blev lite paff över var att det var två iranier där som sålde Ramonesprylar, då innan spelningen började förstås.

En stod inne i salen, och den andre utanför.

Men han utanför fick ingenting sålt, istället blev han utbuad, utskrattad och lite annat också, haha. Han sålde förresten Ramoneshalsdukar och hade inget ställ.

Ja, vi var många som terrade honom, både punkare och skinheads. Det slutade med att han drog därifrån, hehe.

För honom inne i salen gick det däremot bra, han fick mycket sålt, t ex t-shirts och skivor.

Själv köpte jag en Ramones-tröja med en Ramonessymbol på. På baksidan stod det "HEY HO LETS GO", i övrigt var det namn på en massa städer där de skulle spela eller hade spelat under turne’n och längst ner stod det "SCANDINAVIA ON TOUR 1990".

Synd att jag inte filmade spelningen, det hade varit någonting att ha kvar. Men videokameran hade nog blivit sönderslagen, haha, nåja, minnena finns ju kvar.

Det gjorde mig ont när Ramones sångare dog i cancer, han blev bara 47 år. För de var det bästa punkbandet, och är det fortfarande.

Ja, det här var lite om mitt liv som punkare och en suveränt bra spelning.

Efter punktiden blev jag skinnskalle, men det är en annan historia.

tisdag 8 september 2009

Inte konstigt att Sverigedemokraterna har vind i seglen

Idag stod det en artikel på TV4:s text-tv som hette följande:

Sverigedemokraterna fortsatt stora

Artikeln handlade om att Sverigedemokraterna nu för sjätte gången i rad sedan april hamnar över fyraprocentsspärren, enligt olika mätningar när det gäller väljarsympatierna. Partiet är nu större än såväl Centern som Kristdemokraterna.

Men är det så himla konstigt det, med tanke på att invandringen och det mångkulturella samhället till en kraftigt överhängande majoritet i princip nästan bara består av otaliga mängder med problem och nackdelar på ett sätt som får alla trådar i ett spindelnät att framstå som få i jämförelse?

De senaste exemplen på nackdelar och problem handlar om den våldsamma brottslighet i form av bilbränder, mordförsök på brandmän och poliser i form av t ex stenkastning, och andra "trevligheter" som invandrarungdomar i förorter som t ex Gottsunda i Uppsala, Hissingen och Bergsjön i Göteborg, m.m håller på med.

Men ingen representant för det politiskt korrekta har fördömt dessa händelser, inte ens Aftonbladet har gjort det trots att tidningens chefredaktör Jan Melin och några av hans journalister tar upp händelserna.

De politiskt korrekta mångkulturförespråkarna vägrar fortfarande att se vad många av oss vanliga människor ser, nämligen verkligheten.

Undrar just om de skulle resonera likadant den dag de själva ställs inför den?
Eller blir det absurda och patetiska negligeringsförsvar då också?

Även SVT-programmet Debatt har tagit upp dessa händelser, men inte heller där fanns det några svenska ungdomar med.

Oh my god vad konstigt.
Eller är det så konstigt?

Och de som inte tror att händelserna är invandrarproblem kan ju själva ta en titt i Aftonbladets exemplar från i går.

De tre reportrarna som hade skrivit artikeln hade nämligen följt brottsligheten på plats.

Men hittade man några svenska ungdomar där?
Svar: Nej. Däremot hade alla som reportrarna intervjuvade utländska namn som t ex Yosef och Amhed.

Dessa två killar var förresten med i artikeln, i alla fall enligt artikeln. De intervjuvades alltså.

Tänkte bara nämna detta, eftersom det alltid finns trångsynta och enkelspåriga idioter som inte har dammat av sina hjärnceller tillräckligt mycket.

Så här sade länspolismästare Erik Steen i en intervju i samma nummer om det hela (intervjun har jag hämtat ifrån bloggen Nätverket mot politisk korrekthet, men den står som sagt också i Aftonbladet. Jag köpte själv numret ifråga i går):

Polischefen: De ska ta i med hårdhandskarna

Polisen ska ta i med hårdhandskarna mot vandalerna som kastar sten och bränner bilar i Gottsunda.

- Bränner du bilar och kastar sten behandlar polisen dig illa, säger Länspolismästaren i Uppsala, Erik Steen till Aftonbladet.

Ungdomarna i Gottsunda menar att de utsätts för omotiverade visitationer, att polisen "jävlas" med dem, och att polisen gång på gång använder övervåld mot dem.

Vad är orsak, och vad är verkan, undrar länspolismästaren Erik Steen.

Polisen befinner sig i Gottsunda av en anledning och detta är att det händer många allvarliga brott i området. Polisen måste genomföra skyddsvisitationer för att leta efter narkotika, vapen och tillhyggen. Men naturligtvis ska ingen polis använda övervåld.

- Ungdomarna berättar om hur poliser förnedrar dem och slår dem.

Sådana påståenden ska naturligtvis också utredas. Men det är ju inte vi som kastar sten eller bränner bilar. Grundproblemet kan aldrig vara polisen.

- Ungdomarna säger att de vill hämnas på polisen.

– Det är där jag inte hänger med. Vi är ju där av en anledning från början – att de bränt någon stackars människas bil.

- De säger att ni behandlar dem illa.

– Det är såklart i viss mån sant. Bränner du bilar och kastar sten behandlar polisen dig illa. Men vi ska göra det inom de lagar och förordningar som finns.

Ja, det är ju som länspolismästare Erik Steen säger, det finns en orsak till polisens insatser.

Och att begå handlingar som t ex de som de ungdomar som det är frågan om håller på är fortfarande ett brott, åtminstone i Sverige.

Eller?

Nu är också, enligt en artikel idag på TV4:s text-tv, flera poliser som gjorde sitt jobb i Gottsunda misstänkta för misshandel. Gottsunda ligger ju i Uppland.

I artikeln står det bl a att polisen använde (citat) "onödigt mycket våld i samband med ingripanden i Gottsunda i Uppsala under förra veckans oroligheter".

Det här var det dummaste som jag har läst på säkert en månad nu.

Vad skulle polisen ha gjort då? Lekt mamma-pappa-barn?

Visst, jag kritiserar då och då polisen, men inte i sådana här fall.

Fast egentligen så är faktiskt polisen i fall som dessa skyldig till en sak.

Vad är det då? Jo, att de använder för LITE våld!

Vad tycker ni själva om det här?

måndag 7 september 2009

Om skinheads

Nu ska jag ta upp ett ämne som nog en och annan kommer att ha vissa synpunkter på, å andra sidan har jag inte räknat med någonting annat.
Men det är inte därför som jag tar upp det.

Det ska nämligen handla om skinheads, och i och med det så skapar jag också en helt ny etikett vars namn är Livsstilar. Hur många inlägg som hamnar i den kategorin återstår att se.

Jag är i alla fall själv gammal skinnskalle och en av orsakerna till att jag känner mig manad att skriva ett inlägg som handlar om skinnskallar, och om saker och ting som har med skinnskallar att göra, är att det snackas så mycket skit och skrivs så mycket lögner om skinheads.

Nu är det säkert många utav er som tänker följande:
-Vad är det för mening med att skriva om en massa nazister?

Men ni som tror att alla skinheads är nazister är både okunniga och trångsynta, visst, det finns skinheads som är nazister men det finns också skinheads som hatar både rasism och nazism.

Inte heller alla skinheads är stökiga och vill slåss, det finns lugna också t ex jag själv. Men det klart, jag är ju 41 bast i år och det var länge sedan som jag lade av sådana dumheter. De gånger som jag har slagits med folk har det nästan alltid handlat om självförsvar.

Men nu till det som detta inlägg ska handla om, nämligen skinheads och saker och ting som har med dem att göra.

Här följer nu en kortfattad information om skinheads:

Skinheadrörelsen utvecklades på 60-talet ur modskulturen i England. Det finns också folk som tror att skinheadrörelsen utvecklades på Jamaica, detta stämmer dock inte. Skinheads är arbetarklass och skinheadrörelsen startade i England, orsaken till att en del tror att den kommer från Jamaica är nog att de första skinnskallarna, s k orginalare, hade en del influenser därifrån, t ex reggae och ska, samt lite annat. Men bara för att det fanns influenser därifrån så kommer inte skinheadrörelsen från Jamaica, för den startade som sagt i England genom att den utvecklades ur modskulturen där.

Nåja, detta var på 60-talet och allt eftersom åren gick uppstod det på grund utav olika orsaker också flera olika sorters skinheads. Några exempel på olika sorters skinheads: Sharp-skins, nazi-skins, red-skins, oi-skins och ska-skins. Jag nämnde nu bara några sorter men det finns många fler.

Förklaringar:

Sharp-skins = Skinnskallar som är emot rasism, nazism och främlingsfientlighet.
Nazi-skins = Skinnskallar med nazistiska eller rasistiska åsikter (dessa skinnskallar kallas även boneheads, men har många andra namn också).
Red-skins = kommunistiska skinnskallar.
Oi-skins = opolitiska skinheads som är antinazister och antikommunister.
Ska-skins = ”Jamiaca-influerade” skinnskallar.

Som sagt, det finns många olika sorters skinnskallar av vilka jag nämnde några. Kan nämna ytterligare två till.
Den ena är en fencewalker, nämligen en skinnskalle som har både nazistiska och antinazistiska skinnskallar som kompisar.
Den andra är en herbert, d v s en skinnskalle med långt hår.
Det finns också en typ av skinnskalle som heter suede-skin, denna går klädd i kostym med kängor till.

Angående skinheadtjejer så brukar de kallas för skingirls, det är alltså inte bara killar som är skinheads. Skingirls är inte helrakade, inte alla skinheads är helrakade heller utan det varierar mellan helrakat och väldigt kort hår.

Skinnskallar lyssnar mycket på t ex Oi och vikingarock (Vilken sorts musik en skinnskalle mest lyssnar på beror på vilken sorts skinnskalle det är frågan om, detta stämmer dock inte alltid).

Här följer en förklaring på dessa två kategorier:

Vikingarock är Oi/punkinfluerad rock med fosterländska, nationalistiska och forntida/mytologiska texter.
Det finns folk som anser att musiken är både rasistisk och nazistisk, men detta är helt fel.
Om man anser detta så är man helt enkelt dåligt påläst, eller om man så vill: Inte alls påläst.
Visst, det finns människor med sådana åsikter som tycker att vikingarock är bra, men bara för det så är ju inte musiken som sådan rasistisk eller nazistisk.
Om man ska gå efter en sådan sak så går det ju att kalla all sorts musik för nästan vad som helst. Vissa grupper, t ex Ultima Thule, har förresten öppet tagit avstånd från sådant.
Ultima Thule stoppade ju en spelning i Nyköpingstrakten vid ett tillfälle på grund av att vissa personer i publiken gjorde vissa armrörelser.
Ultima Thule var förresten det band som drog hela igång ”vikingarockrörelsen”.
Exempel på vikingarockband: Midgårds söner, Väringarna, Thrudvang, Enhärjarna, Röde Orm, Hel, Frostfödd, Karolinerna, Heimdall, Odins änglar, Nordwind m.fl.

Oi är en musik som utvecklades ur punken av människor som ansåg att punken hade blivit för kommersialistisk. Det blev en sorts protest, kan man säga.
Oi är musik som riktar sig först och främst till skinheads, men både punkare och annat folk tycker om musiken. Oi är också en sorts musikrörelse som startades av en person som hette Gary Burshell.
Liksom när det gäller vikingarocken så finns det folk som anser att även Oi-musik är rasistisk. Den antirasistiska tidningen Expo har t ex vid flera tillfällen anklagat Oi-musiken för att vara rasistisk vilket säger väldigt mycket om vilken verklighetsfrämmande, inkompetent och trångsynt uppfattning Expos ”journalister” har, det gäller förresten mycket utav det som står i tidningen Expo över huvudtaget.

Angående att Oi-musik är rasistisk så är det fullständigt fel, eftersom Oi:en vare sig står åt vänster eller höger. Musiken är med andra ord opolitisk, även om det finns grupper som står väldigt långt ut på högerkanten eller vänsterkanten.
Visst finns det nazister som gillar Oi också, men bara för detta så är inte musiken sådan.
Exempel på Oi-grupper: The Business, Perkele, Agent Bulldogg, Last Resort, 4 skins, Combat 84, Argy Bargy, Close Shave, Another Mans Poison, Renegade, Section 5 m.fl.

När det gäller klädstil kan det variera. Exempel på en typisk klädstil för skinheads: Svarta Getta grips eller Doctor Martens (10-håls eller 14-håls) med vita skosnören till, svarta eller blåa jeans (kan vara klorinblekta) som är uppkavlade, vita hängslen, Fred perry pike’tröja (eller rutig skjorta) och bombarjacka (svart eller grön).
Men klädstilen kan variera beroende på vilken sorts skinnskalle det är, det behöver dock inte ha med det att göra. Alla skinheads använder heller inte hängslen, en del går också klädda i donkeyjackor.

Skinheads är också kända för att supa och slåss väldigt mycket men detta har mer med själva individen att göra, för precis som med andra människor så finns det skinheads som är lugna av sig liksom sådana som slåss en del.

Detta var lite information om skinheads och om saker och ting som har med dem att göra.

Vad anser ni själva om skinheads? Vad vet ni om dem?

Nu syftar jag på vilken uppfattning som ni hade om skinheads innan ni läste detta inlägg.

Med risk för att bli tråkig

Eftersom jag nu under några inlägg har lagt in lite roligheter i denna samhällskritiska blogg så är det kanske svårt att tro att den är, just det, samhällskritisk.

Men det är den, å andra sidan har jag inte i helgen hittat så mycket att skriva om så det är därför som jag lägger in lite lustigheter i bloggen.

Dessutom är det aldrig fel med lite variation.

Här kommer nu ytterligare en lustighet, eller rättare sagt någonting roligt.
Den här gången är det ifrån turne'n Big Comedy, och det är Lennie Norman som uppträder.

Han pratar i det här inslaget bl a om konsten att dricka kaffe och om vilka skillnader det är mellan "ungtuppar" och äldre män. När det gäller äldre män så tar han upp sig själv och komikern Adde Malmberg.

Vad tycker ni om Lennie Norman som komiker?

Själv tycker jag att han är Sveriges bästa manliga ståuppkomiker. Den bästa kvinnliga är, enligt mig, Babben Larsson.

Men nog snackat om detta, för här kommer nu direktlänken till klippet: http://www.youtube.com/watch?v=X0REV6V8DUE .

Varsegoda.

lördag 5 september 2009

Här kan man lugnt snacka om missförstånd

Har ni sett den svenska skräckfilmen Besökarna ifrån 1988 där Johannes Brost spelar spökjägare?
Det har i alla fall jag gjort.

Här kommer ett klipp ifrån filmen, direktlänken till klippet är http://www.youtube.com/watch?v=9IYpI_SG_GA .

Där utspelar sig följande:

Johannes Brost, som är spökjägaren, pratar med den brevbärare som delar ut posten till den familj som spökjägaren ska besöka.

Men spökjägaren fattar fel och tror att han pratar med fadern i familjen, när han i själva verket pratar med brevbäraren.

Brevbäraren å sin sida vet inte att han pratar med en spökjägare, däremot tror han att spökjägaren pratar om familjen som bor i huset.

Se och skratta, för det gjorde jag!

fredag 4 september 2009

Vilket skitgöra

En del personer gör som den afrikanska kalråttan gör, nämligen äter sitt egen avföring. Ett svenskt exempel på en sådan person är den s k Bajsmannen, alltså Onkel, ifrån Göteborg.

Skillnaden är att kalråttan gör det för att ingen näring ska gå förlorad. Varför vissa personer gör det är det däremot svårare att svara på.

Kanske är de arbetslösa och har ont om mat, jag vet inte riktigt och tur är väl det.

Följande artikel stod i alla fall idag i Metro:

Åtalad åt sitt eget bajs
- mitt under rättegång

Det här kan vara det mest bisarra som hänt i en rättssal. Mitt under rättegången börjar den åtalade äta sitt eget bajs.

James Orr stod åtalad för kidnappning och rån i Cincinatti på onsdagen.

Mitt under ett vittnesförhör frågade den åtalade 66-åringen försvarsadvokaten Norm Aubin om han hade något att äta.

Det hade inte advokaten. Då klämde klienten ut det som fanns i sin stomipåse på bordet framför sig.

– Det verkar som han åt sin egen avföring, säger den chockade försvarsadvokat till The Cincinatti Enquirer.

Åklagaren David Prem säger att han nästan kräktes när han såg vad den åtalade gjorde.

James Orr, nedsmetad i sin egen avföring, fördes ut i handfängsel. Det bisarra tilltaget har gjort att han slipper åtal en vecka till. Rättssalen fick nämligen spärras av och förklarades som biologisk farozon.

Enligt bilden i Metro-artikeln så var brottslingen en svart amerikan. Jag försökte publicera bilden i inlägget, men av någon anledning så gick det inte.
Varför vet jag inte.

Om ni inte tror mig angående hur brottslingen ser ut så är det bara att gå in på http://www.metro.se/2009/09/04/70296/atalad-at-sitt-eget-bajs-mitt-under-r/ , för där finns artikeln med bild och allt.

Anledningen till att bilden inte gick att kopiera kan ju ha varit att den var "pressskyddad", eller vad det heter.

Men vad tycker ni om sådana här saker?

Själv kan jag säga mycket om det hela men väljer istället att sammanfatta det, nämligen med följande uttryck:

UUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRKK!!!!!!!

torsdag 3 september 2009

Hur man sätter folk på plats

Om ni går in på http://www.youtube.com/watch?v=DF4cSWcfPwU så får ni se en rolig film som handlar om hur man sätter folk på plats genom att t ex kalla en "knallhatt" för jävla skogsmulle när man ska köpa blommor till folk som man har varit otrevlig mot.

Ett annat sätt är att kalla småflickor för nyduschade pissluder och säga att man hellre kysser ett elefantarsel på industrisemester än att man hånglar upp deras "brygga".

Ja, det här var bara några exempel, fler finns i filmen.

Instruktör: Skådespelaren Kjell Bergkvist.

Klippet är hämtat ifrån programmet "Ett Herrans Liv".

Det heter invandringsproblem, fröken Sabuni

Att vissa personer inte kan säga saker och ting vid deras rätta namn är tyvärr ingen nyhet, men detta beror oftast på var de kommer ifrån. Jag syftar nu bl a på regeringens integrationsminister Nyamko Sabuni.

I förrgår stod nämligen följande artikel i Metro:

Ministern: Förortsbråk oacceptabelt

Integrationsministern ser inte oroligheterna i flera förorter som ett integrationsproblem.
-Det är ungdomsgäng som listat ut ett enkelt sätt att få uppmärksamhet. Det är helt oacceptabelt, säger Nyamko Sabuni (FP).
-De här bråkstakarna är inte representativa för sina stadsdelar.

Jag håller med integrationsministern om att dessa härjningar är helt oacceptabla, om det nu var någon som trodde någonting annat.

Men snälla lilla fröken Sabuni, har du fått för många smällar av ditt hembiträde?

Problemen i förorter som t ex Rosengård, Bergsjön, Rinkeby, Fittja, Tensta och nu senast Gottsunda handlar inte om integrationsproblem, utan om invandringsproblem.

Varför inte benämna saker och ting vid sitt rätta namn istället?

Eller är hon, som de flesta andra politiskt korrekta, rädd för "The good old racist ghost"?

I så fall borde hon och de andra vara rädda för sig själva då.

Men orsaken till att hon inte ser det hela som ett integrationsproblem, eller rättare sagt invandringsproblem, beror nog på hennes ursprung.

Och Alliansen har mage att anklaga Socialdemokraterna för att ha misslyckats med integrationen när de själva gör precis likadant.

Hur går det ihop? Ja, inte alls naturligtvis.

Fast egentligen är det frågan om invandringsproblem, men det törs inte riksdagspartierna erkänna för då visar de att de är främlingsfientliga.

Men hur kan de vara främlingsfientliga när de älskar invandrare ifrån många länder och kulturer mer än svenskar och vita invandrare?

Jo, de är främlingsfientliga emot sitt eget folk, detta gäller dock inte personer som integrationsministern.

För hon är ju ingen västerländsk invandrare.

I sådana fall går det dock ihop.

Eller vad anser ni själva?

onsdag 2 september 2009

Hot om mord och misshandel för sitt bloggandes skull

Har ni blivit mordhotade eller misshandelshotade i er blogg eller i era bloggar någon gång?

Själv har jag blivit det flera gånger, dock inte i den här bloggen utan i en annan av mina bloggar, nämligen i Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn.

Anledningen till det är de ämnen som jag skriver om och min kritik emot de händelser och ting som jag tar upp, de som har hotat mig har antingen gjort det anonymt, eller skrivit ett nic och länkat till en falsk internetadress.

Vad tycker ni om personer som ägnar sig åt sådant på internet?

Själv tycker jag följande: Snarstuckna typer som inte kan acceptera andras åsikter om saker och ting eller som inte står ut med de ämnen som andra människor bloggar om ska inte använda internet. Däremot borde de spärras in på mentalsjukhus och vara där tills den dag då de lämnar detta jordeliv via en trång !:a med dörr i taket, alltså en kista.

Men vem vet? Gapiga stjärtnissar som dessa har kanske blivit grovt våldtagna minst 6-7 gånger för mycket, vad vet jag.

Eller också har de inte blivit våldtagna TILLRÄCKLIGT många gånger.

Vad tror ni själva?